Keresés

Részletes keresés

Envyme Creative Commons License 2011.03.25 0 0 1504

Nem tudtam, hogy azért változtál meg, mert ellopták a múltam veled, és hogy ehhez elég egy telefonhamisítást csinálni vagy "csak" ismerősnek hazudozni, miközben engem meg folyamatosan és non stop csak egy meg sem történt múltba "tuszkolnak", én nem voltam senkinek se a szeretője, te voltál az egyetlen, de sosem vállaltál fel :( (az öcséd meg soha nem kellett/nem kell és nem is fog).

Előzmény: Envyme (1503)
Envyme Creative Commons License 2011.03.20 0 0 1503

Énnekem már nem hiányzol, nincs is miért, amilyenné változtál.

Angeleena Creative Commons License 2010.11.09 0 0 1500

:* (És időtől függetlenül.)

Angeleena Creative Commons License 2010.11.08 0 0 1499

És ne kezdjék a szőke, agresszív nőid most meg az "őrült rajongós" hazugságaikat, nem vagyok/nem voltam és nem is leszek sem a rajongód, sem őrült, a családom se, nem zaklattam/-ok és nem is fogok senkit se, a skizofrén szőke nőidet se, exeidet se, téged se, a családodat se; én hamarabb ismertelek, mielőtt híres lettél, a skizofrén szőke atlétádat vállaltad fel a sikereid kellős közepén, akit visszadátumoztak a múltamra a háttérben, úgyhogy a mostani, felvállalt szőke atlétád az őrült, beteg rajongód, aki a szerelmet játssza évek óta a provokálós, dacos kapcsolatodban, aki várja, hogy mikor veszed már végre el felségül dacból, mikor ejted már teherbe dacból, ha már dacból felvállaltad, dacból eljegyezted, dacból reprezentálgat, az egész kapcsolat csak egy dac-korszakos időhúzás, de sajnos ez a valóság, nézd végig a fényképeidet, megtörtént, és hivatalosan még mindig tart...hiszen "mindig csak a felvállalt nőnek lehet igaza", ebből a pozícióból mindig "győztesként" támad engem és a családomat, azt is játssza a nyerő párodat a versenyzős, skizofrén szőke atléta...

Angeleena Creative Commons License 2010.11.08 0 0 1498

Én nem ismerem/-tem, de nem is akarom soha egyik reprezentálós, mazohista, szőke szőke nődet se, semelyik exedet se, akárhogy toporzékolnak és hazudják a nap 24 órájában, mert erre épülnek a hazugságaik és a veled való hamis szerelmük, a családom se ismeri/-te és nem is fogja őket, ne mocskoljanak "ismerősként" a millió történeteikkel a végtelenségig.

 

Angeleena Creative Commons License 2010.11.08 0 0 1497

És gondoltam, hogy megint meglesz majd a "pozitív" belemagyarázásuk a mindig másokat bolondozó, bolond szőke reprezentálós nőidnek ebbe a hozzászólásomba meg pláne, ahogy minden egyes cselekedetemben és nem cselekedetemben, mondatomban és nem mondatomba...így kénytelen vagyok szájba rágósan leírni, a bolond szót arra értettem, hogy "minő véletlen én, aki beléd vagyok/voltam szerelmes egyből bolondnak lettem beállítva a skizofrén, bolond szőke nőidtől", tudom, hogy így mocskolnak, de ha azt bizonygatják, hogy "nem lennék/nem lettem volna beléd szerelmes, azaz nem kellennél nekem, amit ugye mindig is bizonygatnak, akkor egyből nem lennék/nem voltam bolond, csak mert ugye akkor egy kívülálló, normál ember lennék/vagyok a sok közül", magyarán a szerelmemet irántad a bolondériával azonosítják a skizofrén, bolond nőid, amik=bolondok valójában a szőke, reprezentálósaid, én nem vagyok/nem voltam és nem is leszek bolond, csak szerelmes, a szerelemem irántad nem azonos a bolondériával, nem is a szinonimája, csak mert a reprezentálós, bolond szőke nőid, akik a (mű)szerelmet játsszák évek óta, akkor éppen a saját teóriájuk alapján dőlnek a saját vermükbe, mert akkor a reprezentálós szőke nőid szintén bolondok, mint minden más szerelmesre bizonygatják saját magukon kívül, pedig szerintem nem is szerelmesek, csak bolondok, bezzeg "én, a potenciális jelölt, akiért el akartad őket valaha is hagyni, de sosem vallottad be, ugye, én lennék mindig a bolond, csak szerelmes nem", hát nem, elegem van a társfüggőnek hazudott, de valójában skizofrén, primitív, bolond szőke nőid bolondozásából, hogy még mindig elmondják rám a saját bolond jellemüket, én tudom, hogy ezt te nagyon is jól tudod, mert te éltél együtt a szőke bolondjaiddal, látom, megint kezdődik az ámokfutásuk a meccsek reprezentálásárért?!

 

(És ha megcsinálnád azt, amire már régebben kértelek, nem kéne ide írogatnom.)

Előzmény: Angeleena (1496)
Angeleena Creative Commons License 2010.11.07 0 0 1496

Én már régen rájöttem, hogy az egyetlen, de legnagyobb "bűnöm és hibám", hogy szeretlek, ha mást (pl. az öcsédet) szeretnék(m) nem lennének "bűneim és hibáim" se, úgyhogy én már ezzel a "bűnnel" fogok élni, mert nem tudlak nem szeretni. (És azt is tudom, hogy a "bűnt" kiforgatják a büntetőjogi bűnökre, azaz bűncselekményekre, de nem vagyok/nem voltam és nem leszek bűnöző, de ugyanazt akár a bolond szóra is megfogalmazhattam volna, de nem vagyok/nem voltam és nem leszek bolond se, csak szerelmes: beléd).

Angeleena Creative Commons License 2010.11.07 0 0 1495

És megint megvolt/megvan a "hazugsággal nyugtázd a napot", csakhogy az írásaimat és a jellememet még mindig megcáfolgassák az időhúzók?! 

Angeleena Creative Commons License 2010.11.06 0 0 1494

Énszerintem, ha nem érzed az "igenem", akkor már régen rossz, de igazad van, ezt én is úgy érzem... lehet, hogy a hiányodba fogok belehalni, csak észre sem veszed, mert te elvagy vígan, és nem tudod eldönteni, melyik szőke nőt dörgöld a képembe... és sajnálom a múltkorit (és ez sem az öcsédnek vagy másnak szerelmi vallomás, és nem szeretnék többet írni, mert még mindig színészkedik a hátam mögött minden nickemet, amikből nincs sok, tudod, melyik az enyémek, hiába intézték el a múltam megsemmisítését :().

Minime Creative Commons License 2005.01.21 0 0 1493
Hiányzik az igazság, amit mindig letagadsz előttem, mert annyira szégyelled, hogy még a tükörben sem mered a saját szemedbe mondani. :( Kimondhatatlanul fáj, hogy mindig elhiszel rólam bármiféle szemét mocskot, amiket a hazugsággyáros papp anitád talál ki a somogyi kati és tünde barátnőivel együtt. Hát nem látod, hogy mit művelnek veled?! Azt hiszed, hogy nem látom, hogy fenyegetőznek, hogy egy semmitmondó telefonhívás miatt már el akarják verettetni a testvéremet, vagy inkább agyonüttetni, mert máshol így értesültem róla?! És még te is köztük voltál az átkozodók között, ugye jól érzetem a hangvételedet?! Szégyelld magad, amilyen senkiházikkal osztod meg az életed, és a gondolataidat, és a testedet! És még ezekez az embereket mosod ki a szemétségeikből, és az egekig emeled a legaljasabb lelkületű embereket?! Engem meg lejáratsz velük a végsőkig, és még azt sem hagyod, hogy éljek, és még a bizonyítékainkat is ellopatod, hogy mentsd az ócska nőidnek az rühes irháját?! Tudsz te egyáltalán tükörbe nézni? Van neked egyáltalán lelkiismereted? Ember vagy te egyáltalán? Nekem nem úgy tűnik...
Minime Creative Commons License 2004.11.14 0 0 1492

Hiányzik, hogy két erős karoddal átölelj...

Minime Creative Commons License 2004.11.04 0 0 1491

A szerelem hálójában....csak nem az az igazi, aki "megjelent". Csók

Minime Creative Commons License 2004.09.28 0 0 1490
Ugye tudod, hogy miért nem írtam Neked?! Mondd csak, mit szólnál egy kis "privacy"-hez? ;)
Minime Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1489
It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word you can light up the dark
Try as I may I could never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
A touch of your hand says you'll catch me where ever I fall
Now you say it best ... when you say nothing at all.

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near y9ou drown out the crowd
Try as they may could never define
What's being said between your heart and mine

Minime Creative Commons License 2004.08.31 0 0 1487

Már nem ez az első lehetőség, amit tálcán kínál a sors. Hiszek abban, hogy az élet nem véletlenül ad ilyen ajándékokat. Ha pedig már többször is megismétli az ilyen nyitott kapukat, az csakis azért lehetséges, mert annak a két embernek olyan szoros kapcsolata van egymással, aminek élnie kell.

Minime Creative Commons License 2004.08.13 0 0 1485
Like the sand can seep right through your fingers so can all your days
As those days go by you'll have me there to help you find the way.
The way I feel with you I know it's got to last forever.
And when the rain begins to fall
you'll ride my rainbow in the sky
And I will catch you if you fall
you'll never have to ask me why.
And when the rain begins to fall I'll be the sunshine in your life
You know that we can have it all and everything will be allright.

Time goes by so fast
You've got to have a dream
To just hold on.
All my dreams of love began
With the reality of you.
You and I believe
That all our dreams will last forever.
And when the rain begins to fall
you'll ride my rainbow in the sky
And I will catch you if you fall
you'll never have to ask me why.
And when the rain begins to fall I'll be the sunshine in your life
You know that we can have it all and everything will be allright.

Though the sun may hide
We still can see
The light that shines for you and me

We'll be together all that we can be.
And when the rain begins to fall
you'll ride my rainbow in the sky
And I will catch you if you fall
you'll never have to ask me why.
And when the rain begins to fall I'll be the sunshine in your life
You know that we can have it all and everything will be allright.

And when the rain begins to fall
you'll ride my rainbow in the sky
And I will catch you if you fall
you'll never have to ask me why.
And when the rain begins to fall I'll be the sunshine in your life
You know that we can have it all and everything will be allright.
Minime Creative Commons License 2004.08.08 0 0 1483
Remélem, minden rendben van Veled, Kedvesem. Kitartást és sok erőt küldök Neked! Lélekben Veled vagyok,de tudod, hogy mennyi minden van, amire vigyáznom kell, és remélem, megérted.Puszilom a nyakacskádat.
mud Creative Commons License 2004.08.08 0 0 1482
Heaven

 

 

The sandy shores of Kuwait

Slowly drift away

As dream comes gently,

Sweeps me off my feet –

Giving way to the ever sweet dear

Memory of yours.

Heaven is my home

Where room with you

I share.

Minime Creative Commons License 2004.08.08 0 0 1481

 

I talk to you but it's not the same as touchin ' you
And every time you whisper my name, I wanna run to you
We'll be together, it won't be long, it won't be long
But it feels like forever, and it's hard to be strong

Baby 'cause I'm missing you now
And it's drivin' me crazy
How I'm needin' you baby
I'm missing you now
Can't wait 'till I'm alone with you
To show you how I'm missing you now

Wishin' you were here by my side is all that I can do
Got my arms around my pillow at night, they should be holdin' you
Thought I was stronger, how could I know, how could I know
I can't take this much longer
It's so hard on my soul

Baby I just can't wait
Till I see your face
Chase away this loneliness inside

When you're close to my heart
Right here in my arms
Then and only then
Will I be satisfied
I'm missing you now

Minime Creative Commons License 2004.08.02 0 0 1480
Ugy érzem, már megint félremagyarázztak rólam valamit, ami vagy aki nem is én vagyok. Majd rájösz magadtól, hogy miért teszik: hogy örökre szétválasszanak, és a dötési határodig húzzák az időt, ezekkel pedig csakis elbizonytalanítanak... Te meg hagyod magad? Nem ilyennek ismertelek. Azért jó pihenést. Puszi a füledre
Minime Creative Commons License 2004.07.30 0 0 1479
"Ha az asszony megfutamodik, azért tesz, hogy utolérjék." (Rousseau
Minime Creative Commons License 2004.07.29 0 0 1478

A hiányt néha úgy tűnik, bárkivel, vagy bármivel lehet pótolni. Csak akkor jösz rá igazán a hinyzó "darabodra", ha már szinte mindennel, vagy mindenkivel megpróbáltad pótolni, de a hiány még mindig ott marad...De ehhez a "mindenkivel-mindennel való helyettesíthetőség" nem mindenkinél válik be.. Főleg akkor érzed majd, ha a gyerekid szemében nem annak a nőnek/férfinek a szeme fénye csillog majd vissza, akiről mindig is álmodoztál...

Minime Creative Commons License 2004.07.28 0 0 1477
Ne hagyd magad Macifül! Tudod, hogy itt vagyok, és Veled vagyok! Ne felejtsd el, hogy azok, milyen mocsok lelkű emberek, milyen galád dolgokat tettek ellenem! Az lebegjen a szemeid előtt, hogy Te+Én már megtaláltuk egymást, és ez hihetelen erőt ad nekünk! Imádlak. Jó éjt, álmodj szivárványszínűeket. Puszi 
Minime Creative Commons License 2004.07.24 0 0 1476

Nagyon hiányzol, MaciFülecském! Kitartás még egy kicsit, erős vagy, mint a Maci! Hozom a mézedet!:)

Minime Creative Commons License 2004.07.19 0 0 1475
Vannak emberek, akik sohasem ismerhetik meg, milyen az őszite, igazi szerelem, mert a szemfényvesztéssel megtévesztik egész életében, és csak belülről marja a HIÁNY, amit haláláig nem tud pótolni.
Minime Creative Commons License 2004.07.18 0 0 1472
Ugye erzed,hogy miert reagaltam "igy"?! Ugye, tudod, hogy min megyek keresztul?! Ugye, ismered a "modszereiket"?! Legy szives, legy turelmes Te is hozzam, mert en ugy erzem, hogy az vagyok Hozzad (kiveve persze az ilyen "alkalmakat"),bocs. Kulonben: annyira hianyzol, hogy az szinte mar faj.
BGfromÉ-D Creative Commons License 2004.06.25 0 0 1466
Sziasztok!
Pár hete +ismerkedtem 1 csodálatos lánnyal: szép, kedves és olyan dolgokat +ért bennem, amiért mások hülyének néznek, 1ütt töl5tünk 1 szép estét, ahol kiderült, hogy áprilisban halt + a kedvese, és +kért, hogy ezt az alkalmat pedig könyveljük el 1etlen szép emlékként...
Picit nehéz, de tudom, Neki is...
Minime Creative Commons License 2004.06.25 0 0 1465
Kíváncsi vagyok,hogy mit fog érezni,ha mást ölelek, és más gyerekét hordom a szívem alatt.Akkor majd látni fogja,hogy a félelmeivel kellett volna szembe néznie,nem hagynia magát, hogy félrevezessék.Ezért küzdött akkor éveken keresztül?Az ür meg fogja ölni,ami akkor tudatosul majd benne, amikor már végleg elveszitett.De ez most még csak játéknak tűnik,kaszinózik sorsokkal,mert a pénzéhes női érdeke úgy kívánja..
Előzmény: Seol (1463)
Seol Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1463
a "normális" ember retteg mindentől, ami/aki más, úgyhogy aki elfogad egy skizofrént, nem számít normálisnak... :)
amúgy meg mindenki azt választ, amit akar (jó esetben)
(az 'aberrált' szó meg nem illik oda)
Előzmény: Minime (1461)
Minime Creative Commons License 2004.06.17 0 0 1461
Ez a topic (is) meghalt...mondja mar meg nekem valaki, hogy lehet egy elmebeteg, skizofren lennyel egyutt lenni? normalis az az ember,aki ilyen aberralt szemelyiseget valaszt egy normal, erzo szemelytol EGY ELETEN AT?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!