Keresés

Részletes keresés

WYW Creative Commons License 2012.10.11 0 0 656

Hát ja....

:-)

Előzmény: Szövetkezeti Panama (655)
Szövetkezeti Panama Creative Commons License 2012.10.11 0 0 655

Hát ez mán a te dolgod, kamerad.

Előzmény: WYW (654)
WYW Creative Commons License 2012.10.11 0 0 654

Nem hiszem hogy így lenne.

Előzmény: Szövetkezeti Panama (653)
Szövetkezeti Panama Creative Commons License 2012.10.11 0 0 653

Nem hülye ez, én ismertem  valamikor, éveken át a Filmgyárban dolgozva.

Nagyonis jó esze van, és olvasott, csak szerintem azért veszi a figurát  direkt markáns-hülyére, mert ezzel akarja karikírozni a heller-féle  barmokat, aki a ló másik oldalán (az urbánus fínomgenyákok oldalán) ugyanezt nyomják csak más zanzában.

Szerintem hazamegy, nagyokat röhög hogy ujra megszopatott egy pár hülyét, és a drágabolgárúr ma is kapott miatta egy agyérgörcsöt.

Előzmény: WYW (652)
WYW Creative Commons License 2012.10.11 0 0 652

Még egy hülye.....

Előzmény: Törölt nick (650)
Szövetkezeti Panama Creative Commons License 2012.10.11 0 0 651

Ugyanazt  a baromságot csinálja, amit hellerszky ágnes, csak azért Usztics kissé mégis  gusztusosabb, és nem ráncos a szája.

Előzmény: Törölt nick (650)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.11 0 0 650

Honnan tud a ló a másik dimenzióról?

Usztics Mátyás könyvet írt a magor nyelvről és történelemről. Eszerint a táltosok a népmesékbe rejtették el, hogy a Szíriuszról jöttünk. Tovább »

forrás: Index.hu

Süvítő szél Creative Commons License 2011.12.05 0 0 649

Igen így van! Aki több támogatást kapott, jobban begépesített az "olcsóbban" elő tudja állítani ugyanazt, főleg ha nem az elavult, és vagy öreg volt szoci (ehhez hozzátartozik a volt szoci országokban később a SZU széthullása után gyártottak is) gépekkel dolgoznak.  Meg hát a nyugati parasztnak van tőkéje is ami itthon nem mondható el mindenkiről!

Előzmény: őszkaján (648)
őszkaján Creative Commons License 2011.11.13 0 0 648

Minél több támogatást tudsz szerezni annál hatékonybban, olcsóbban tudsz termelni.

Előzmény: Süvítő szél (641)
mamicska Creative Commons License 2011.11.13 0 0 647

a közelben parasztizálok:)

Előzmény: kristo_f (646)
kristo_f Creative Commons License 2011.11.13 0 0 646

De te hogy kerülsz oda , arrol beszélj!

Rákóczi, Klauzál má nem is jó?

:)

Előzmény: mamicska (645)
mamicska Creative Commons License 2011.11.11 0 0 645

Usztics úrral minden vasárnap találkozom a solymári Auchanban...hogy is van ez?

Süvítő szél Creative Commons License 2011.11.11 0 0 644

Azt elfelejtettem írni, hogy ezzel foglalkoznak (még).

Előzmény: Süvítő szél (643)
Süvítő szél Creative Commons License 2011.11.11 0 0 643

Azt a legkönnyebb! Van egy-két ismerősöm aki szokta olvasni az ilyen "nagytudásúakat", és olyankor mindig mondják, hogy rájuk kellene íratni az összes földet, aztán mutassák meg, hogy kellene így-úgy csinálni, mint amik 1000x elhangzanak.  :DD

Előzmény: Berlusz Móni (642)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.11.11 0 0 642

:)

Páran nagyon tudják osztani az észt, akiknek annyi közük van a földhöz, hogy kiskorukban pofára estek, és a szájukba került néhány földrög....

:-D

Előzmény: Süvítő szél (641)
Süvítő szél Creative Commons License 2011.11.11 0 0 641

"2, Túl drága a magyar vásárlóknak, mert drágán, nem hatékonyan termelt"

Időszerű lenne már azt is megmagyaráznotok akik ezzel foglalkoznak, hogy is kell hatékonyan, és "nem drágáért" termelni! Persze ha megtudnátok.

Előzmény: Törölt nick (637)
amorall Creative Commons License 2011.11.11 0 0 640

Francia camembert??? - te, te...kozmopolita!

Előzmény: Törölt nick (639)
amorall Creative Commons License 2011.11.11 0 0 634

"Nagy nap volt a Mikola család életében a múlt hét péntekje. A siofóki gyógyszerész-konferencián ugyanis nemcsak Mikola Bálint kapott két kitüntetést, hanem többek között felesége, Mikoláné Bartal Éva is emléklappal távozhatott. A rendezvény sajtófőnöke, fiuk, Mikola Gergely volt, a konferenciáról nem hiányozhatott Mikola István egészségügyi miniszter sem, aki több díjat is átadott."

amorall Creative Commons License 2011.11.11 0 0 633

Jajistenem ez AZ a Mikola Gergely???

Előzmény: Törölt nick (632)
mamicska Creative Commons License 2011.06.25 0 0 631

kivancsi lebnnek, mit szolna hozza a GVH, ha kapna egy beadvanyt)

miért? Szólhatna bármit is? Ugggyanmár.

Előzmény: Törölt nick (630)
horex Creative Commons License 2011.06.12 0 0 629

Nem ilyen kerek a dolog

Ma volt a tv-ben, panaszkodott a magyar termelő, hogy importálnak dögivel mindent Lengyelböl és őstermelőivel árulják a piacon, ami import terméknél tilos

Persze nem ellenőrzi senki

Őstermelőt ne sokszoknyás fejkendős öregnéni képében képzelj csak el!

by horex

Előzmény: joy (616)
Gordondondolo Creative Commons License 2011.06.12 0 0 628

Bocsi, a borsó nem "kriszti" hanem "zsuzsi"

Amióta itt lakom azóta tudom, hogy van egész évben termő eper is. Ez nem olyan nagy szemű, viszont elvileg szeptemberben is hoz termést. Ez biztos nem kerül fel Pestre, mert út közben elfogy.

Előzmény: Gordondondolo (625)
Gordondondolo Creative Commons License 2011.06.12 0 0 626

"Tesco-Spar-Piac."

"Húsféléket ahol olcsóbb,"

"Biztosabb a Tesco,"

Ja...hogy te a szart eszed....nincs mit ragozni ezen...DD

Hús félét csak attól akinek kukorica földje van, és takarmányt termel. Különben csak "dögöt" eszel.

Előzmény: joy (624)
Gordondondolo Creative Commons License 2011.06.12 0 0 625

Az epret két házzal odébb jobbra termeszti az "Ibi"....D Mára is kértem két kílót, hogy szedjen le- 600ft/kg- nincs ideje megromlani...DD.Nem sok van már neki. 

Balra az x most szedi a paprikát paradicsomot. Persze hogy veszek tőle. A borsót 200- vagy 300 ft között valahol, adja a harmadik szomszéd, valami "Kriszti" nevű a borsó  neve. Akkorák mint a körmöm.

A városban neked csak a piac marad, oda meg a Nagybaniról hordják az árút. Nem tudod honnan....Menj le vidékre, nénikék szoktak a ház előtt árulni zöldséget gyümölcsöt, amit a kertben termesztenek. Hidd el más íze van mint amit megszoktál.

Mikor Pestre megyek egy két rekeszt- ebből abból bedobok. Azt át szokta venni a zöldséges, "ócsítom" vele a benzint...DD

Előzmény: joy (623)
joy Creative Commons License 2011.06.12 0 0 624

Ezt hívják látványberuházásnak.

Olyanok mennek ki propaganda-piacolni, akik sosem járnak arrafelé.

Nevetséges.

Az én mindennapos -nem propaganda-alkalmi- bevásárló körutam: Tesco-Spar-Piac.

Mindent ott veszek, ahol megéri a minőség/ár.

Szerencsére a megépült-szépült marsi piacra jó kimenni, zöldség-gyümölcsöt csak ott vásárolok, gyakran tejet is. Sajnos tejtermékeket nem, mert nagyon soxor befatragtam már velük. Húsféléket ahol olcsóbb, és szebb.

A legolcsóbb piaci húsostól tartózkodok, mert áruja minőségével problémáim adódtak.

Nincs sütnivalója, a kolbász-hurka rossz ízű, és vettem már szagos húst náluk.

Biztosabb a Tesco, vagy a megszokott hentes -csak ott néha hiány van, mire én odaérek.

Spar csak akciósan éri meg, ha a termék jól néz ki.

Darált húst pölö sehol nem vásárolok, magam készítem s.combból.

Előzmény: WYW (619)
joy Creative Commons License 2011.06.12 0 0 623

1/2 sem igaz.

Ennyire nem kell eltúlozni a dolgot.

Az emberek nagy többsége nem tud csereberélni, mivel csak pénzecskéje van, portékája nincsen.

A primőr borsó drága, a kifeljett szemű, pedig már nem édes.

Az epernek idén piszokul magas ára van-volt, a piacon -mifelénk- már nem éri megvenni, lefutott, csak a túlérett, rolmóban levőt adják 500-900 HuF-ért. Cukrozni kellett a normális epreket. Idén nem is készült eperlekvár.

Meggy az van rendesen -bár aprószemű, csak le kell szedni, kimagozni, és lefagyasztani.

Már egy hete meggykompót és keszőce megy.

Zöldség-gyökér... az piacos termény.

Előzmény: Gordondondolo (622)
Gordondondolo Creative Commons License 2011.06.12 0 0 622

A német biovírus botrány legalább arra volt jó, hogy itt mindenki a szomszéd kertjéből vásáról. Sokkal finomabb a gyümölcs zöldség ami természetes módon terem itt nálunk mint amit behoznak. PL. borsó olyan mintha cukrot ennének a gyerekek. Már nyersen elfogy nem, hogy elrakjuk télire. Panaszkodik is a szomszéd hogy erre a forgalomra nem számított, neki sem marad. Az eper akkora mint a paradicsom, vétek megcukrozni.

Megy a cserebere a termékkel, a zöldséges meg "szív" mert vissza esett a forgalma.

joy Creative Commons License 2011.06.12 0 0 621

Sok ütődött ember él e földön.

Prolitikai hátsógondolatok baromságok bármely oldalról nézzük.

Vásárláskor nekem legfontosabb a minőség, beltartalom, utána az ár, végül a külcsín is számít.

Ki termelte? Kevésbbé érdekel.

De!

A spanyol eper-uborka-dinnye ízetlen szivacs, hiába szép, akkor is vacak.

Az arab termékek szintúgy fenét sem érnek, hiába olcsók.

Szezonjában, mikor itthun érik és már nem primőr, akkor veszünk azt, ami a kiskertünkben nem terem meg.

Előzmény: Berlusz Móni (620)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.06.10 0 0 620

Látszik, hogy te nem a vakvilágba beszélsz. :-)

Annyira szánalmas, mikor a hasonló topikokon előjönnek ezzel a banán-narancs-mandarin példával. :-DDDD  Szinte látszik a gatya-fékcsík a hsz-uk alatt. :-D

Ebben a témában a paff topikot is megjárt rubintbilifüles :-D hsz:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=110503428&t=9207141

Meglehetősen kis mérékben számít a számomra az (állítólagos) magyar eredet, de ha számít is, akkor a külföldit részesítem előnyben, mert a magyar árú vásárlásával az egykulcsos adón és egyéb munkavállalóellenes törvényeken alapuló orbán politikát támogatom.

Előzmény: joy (616)
WYW Creative Commons License 2011.06.10 0 0 619

".... 18 megyei jogú város polgármestereinek feleségei, vagy a hivatal kiválasztott hölgy dolgozói...."

Na ezen szétröhögtem magam, sok hülye primitív PR "szakember" hülye ötlete. 

Jolika a bérszámfejtésből te zöldbabot veszel, Katika az anyakönyvből te uborkát, Mancika a gondnokságról meg újkrumplit. Különben megrendül a bizalom és ki lesztek rúgva. 

:-)) 

Előzmény: Törölt nick (611)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!