Tényleg jó. És menni visszafelé: az is jó, mondhatni: visszatérni egy rég elfeledett önmagunkba, előkapkodni szemünk elé ódon és elfeledett gondolatokat: borzongást keltő. :)
Szontyolodás, hö? Másfél hete (nincs jelentősége ennek az adatnak: "másféle hete", jobb inkább: "nemrég") azt írtam volna, nem van szontyolodás. Most nem írom ezt, mert most most van, és ez viszonylag pontos meghatározás: tehát volt szontyolodás, de nem tudom, miért. Mégse lehet mindenért azokat a kurva szerotonin-receptorokat hibáztatni, hö. Meg: nemdebár.
Vírus ellen, azt hiszem, eléggé fel vagyok szerelkezve, hö.
Mondok mást: igencsak örvendésemre szolgált, hogy nyitottál egy új topicot. :) Ebben a zugolyban már kezdtem nagyon unni magamat. Főleg a saját topicjaimat, és azokban a hozzászólásaimat: a megfontolatlanság, a hányavetiség és a banalitás bizonyítékait.
Hát igen, nincsenek már parlagon heverő eredeti történetek, hö. Kolhaas érvényét veszítette, encsem-bencsem van, ajakbiggyesztés, metakommunikatív terror, konatív beállítódások, szemöldök-összehúzás, megmélyített hanghordozás és jegyzőkönyvek, jegyzőkönyvek.
Nem mintha visszasírnám a képzelt régi szép időket, hö.
A csend: csend.
Idézz néhány mondatot Kleisttől, még inkább mély hangon, Kolhász Mihályilag. Mondd azt, én keresem a törvényes utat. Nem akarom lángralobbantani a tartományt. De ha nem... (Ez nem vicc, mély hangon a bizalmába kell férkőznöd, aztán jön a dráma, és légy pontos: kérj számlát, írd fel elmédbe a vállalkozó Van-jának rendszámtábláját.) Nincs lehetőséged arra, hogy szerteszórd figyelmedet. Határozottság, konzisztencia - de miért is pofázok erről, amikor erről szól a "Braziiil!" c. topic !?
P. s. : A "Braziiil!" minden idők legfélreértettebb topicja. Csak most és itt dicsekedek hamvábaholtságával.
Kiszerelés, ez gyöngyszem. Netán kiszerelésre kerül? Ócska feltételezés. Biztosítjuk a kiszerelést? Hivatva vagyunk kiszerelni? Megengedve, de nem megengedve? :)))
Ha csak olvasnék, nem írnék ide. Pajkos gondolat: csak olvassunk. Rettenésmentesen vágjuk gerincre lelkünk könyveit. Könyököljünk rá a 144-dik és 145-dik oldalra (mert az egy oldalpár). Ez egy áthidaló megoldás. :)
Ez nagyon rossz lehet. :( A topic címe: Áthidaló megoldás. Hogyan bírkózol meg ezekkel a problémákkal? Hogyan kezded a problémamegoldást? Milyen módszert követsz, amikor elemzed a kérdést? Vagy nem is elemzed, hanem belevágsz a közepébe, és a megérzéseid szerint cselekszel?
Ha mégis elemzed a problémát, milyen dimenziókat pakolsz képzelt léted képzelt plazmaernyőjére?
Összetevő: Rooibush, másnéven Redbush, Rooibos, vagy maszáj tea (Asphalatus linearis); dél-afrikai növény levelei és (egyes források szerint) a kérge. Koffeinmentes, nagy C-vitamin tartalommal.
(Borzalmas ez a mondat, nem? Különösen a "gy" és "j" összetorlódása, brrrrr. Hogy néz ez ki?)
Ilyenkor tán hasznos előkapkodni néhány kölcsönszabatos hipotézist.
Tételezzük: bizonyos dolgok soha nem fordulhatnak elő velünk. (Most szar esetekre, történésekre gondolok.)
Nos, ezek a dolgok előfordulnak. (Most szar dolgokra gondolok.) Azt sem tudod, mit tégy ilyenkor, és eme esetek koreográfiáját azért sem tanulmányoztad, mert hitted,