Keresés

Részletes keresés

Pálos Trend Creative Commons License 2020.12.22 -2 0 177614

TUDJUK az IGAZSÁGOT!!!...- azaz ELŐSZÓ a FELCSÚTI CEAUSESCU HÁZASPÁR VÉGNAPJAIHOZ!!!...- vagyis a ROMÁNIAI CEAUSESCU HÁZASPÁR 31 ÉVE TÖRTÉNT KIVÉGZÉSÉNEK EMLÉKÉRE!!!

 

A KOLLABORÁNS BANKÁR-PIÓCÁK, POLITIKUSBŰNÖZŐK azt FÚJJÁK, HOGY CSAK ÁTSZÁMÍTGATÁSOK TÖRTÉNTEK az ún. „DEVIZAALAPÚ HITELEK” LAKOSSÁGRA ERŐSZAKOLÁSA KAPCSÁN, AMI SZINTÚGY MERŐ HAZUGSÁG, MINT a PÉNZÜGYI ALVILÁG ÖSSZES STATISZTIKÁJA és KIMUTATÁSAI!!!

DE MI is ENNEK az ORBITÁLIS HAZUGSÁGNAK a VONZATA?

A VONZATA az, HOGY NEM BESZÉLHETÜNK ÁRFOLYAMNYERESÉGRŐL (SEM!!!)!!!

MIÉRT?

MERT ÁRFOLYAMOK SEM LÉTEZTEK/NEK EBBEN a VILÁG-HÍRHEDT MOCSKOS

NEMZETVESZEJTŐ BŰNCSELEKMÉNYBEN!!!

AKKOR MI is a LÉNYEG EBBEN az ELŐRE KITERVELT ORSZÁG-KIFOSZTÁSBAN és DIREKT NÉP-IRTÁSBAN?!

A BANKOK EGYSZERŰEN KICSALTÁK az ÉHBÉRÉRT ROBOTOLTATOTT EMBEREKTÖL a SZEMTELENÜL NAGY UZSORAKAMATOT és INDOKOLATLAN BANKI KÖLTSÉGEKNEK TITULÁLT SARCOT!!!...- és MÉG MA is EZT CSINÁLJA ez a CIGÁNY-ÚTON DÖNGETŐ NEMZETIDEGEN KORMÁNY ORBÁN és CSÁNYI VEZETÉSÉVEL!!!...- a CSOK HAZUG PROPAGANDÁJA és ALATTOMOS SZLOGENJE BŰVKÖRÉBE RÁNTOTT, ÁTVERT és MEGKOPASZTOTT  MAGYAR SZÜLŐK KÁRÁRA!!!

 

NINCS/VOLT VÉTELI ÁRFOLYAM (SOHASEM!!!), NINCSENEK KÖZÉPÁRFOLYAMOK, FŐLEG a KORCS MATOLCSY LÉKELTE MNB ÁRFOLYAMAI NEM LÉTEZNEK/HETNEK, HISZEN az MNB NEM KERESKEDHET ún. MAGÁNSZEMÉLYEKKEL…- de MOST EZT HAGYJUK.

NINCS/VOLT ELADÁSI ÁRFOLYAM, HOLMI ÁRFOLYAMRÉS, STB…- SOHA!!!

AMI EGYEDÜL VAN az a „BESZÁLLÓNAK” KICSALT FORINT HEGYEK, AMINEK a SOKSZOROS BEVASALÁSÁHOZ NEM KAPCSOLÓDIK/6 SEMMILYEN ún. JOGCÍM!!!

TEHÁT a GYARMATOSÍTÓ és a MAGYAROK PÉNZÉN (a SOSEM VOLT 30 ÉVES DEMOKRÁCIA- ÖSSZEESKÜVÉSBEN!!!) TUCATSZOR „KONSZOLIDÁLT” és FELTŐKÉSÍTETT RABLÓ- BANKOK VIRTUÁLISAN FOLYÓSÍTOTTAK FORINT ÖSSZEGEKET, TEREMTETTEK PÉNZT a SEMMIBŐL, AMIKET SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM KÉRHETTEK/KÉRHETNEK (KÖVETELHETNEK!) VISSZA a MAGYAR EMBEREKTŐL!!!

ILYETÉN EZEKNEK az ÖSSZEGEKNEK a BEHAJTATÁSA AZON TÚL, HOGY MOSTANRA EL is ÉVÜLT; - de MIVEL FIXEN JOGALAP NÉLKÜLI HARÁCSOLÁS és GAZDAGODÁS CÉLJÁBÓL KÉNYSZERÍTETTÉK RÁ a MAGYAR EMBEREKRE EZT a MÉRHETETLEN ÁLDOZATOT és TEHERVÁLLALÁST a PROFITÉHES BANKÁR-HIÉNÁK!!!...- ALAPBÓL KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁST és HAZAÁRULÁST VITTEK VÉGHEZ!!!

MIVEL SZÁNDÉKOSAN TETTÉK KISZOLGÁLTATOTTÁ NEMZETGAZDASÁGUNKAT, NEM ADÓZÓ IDEGEN CÉGEKKEL PETÉZVE TELE HAZÁNKAT, MEGÉLHETÉSI NYOMORBA DÖNTVE EZZEL a NAPONTA 12 ÓRÁT GYÖTÖRT MAGYAR MUNKAVÁLLALÓKAT!!!

ÍGY, AKI DEVIZÁRÓL, DEVIZA ALAPÚ SZARSÁGRÓL, VAGY BÁRMILYEN CHF-ről, HADOVÁL, az ABBÓL a BANKÁRKASZTOS ÉRDEKBŐL TESZI EZT, HOGY az EMBEREKET TOVÁBBRA is BE-CSAPVA TARTVA, ANYAGILAG KIFOSSZA, ERKÖLCSILEG TÖNKRE VÁGJA, LELKILEG MEGNYOMORÍTSA és IMMÁR KÖZVETLENÜL HALÁLBA KERGESSE az ún. 1988-as RÓZSADOMBI DIKTÁTUM KÖVETELÉSEI SZERINT!!!

 

ÚGYHOGY NAGY ÍVBEN TOJOK a FRANKRA, a KÜLFÖLDI VALUTÁKRA, az ún. ÁRFOLYAMRA, ÁRFOLYAMRÉSRE stb. - MERT NYILVÁNVALÓ, HOGY MINDEN BANKI „TRANZAKCIÓ” MERŐ PARASZTVAKÍTÁS, FIKTÍV PÉNZ-ZSONGLŐRKÖDÉS!!!...- VALÓJÁBAN a SEMMI NEVESÍTÉSE és a FOSBÓL TÖRTÉNŐ GAZDASÁG-ÉPÍTÉS TIPIKUS ZSIDÓ VILÁG-CSALÁSA, HATALMÁNAK FENNTARTÁSA ÉRDEKÉBEN!!!

 

NOS, ENNEK a NAFTALINSZAGÚ SEFTES és KORÁNTSEM KÓSER VILÁGNAK a

MEGREFORMÁLÁSÁHOZ VAN SZÜKSÉG ÚJRA a MAGYAROK EGYETLEN STN=ISTEN=ÖSZTÖN=SZENT KORONA TANÁRA!!!

 

UGYANIS a NÉPNEK NEM „CSAK” JOGA ELKERGETNI a MÁRIA ORSZÁGÁT MEGSZENTSÉGTELENÍTŐ NÉPNYÚZÓ KORMÁNYT; - HANEM ELEMI KÖTELESSÉGE!!!

 

Szerrel és tettel: PáLoS TReND

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=wVAg2e5Gwwg

https://www.youtube.com/watch?v=c6I8bwmbG20

https://www.youtube.com/watch?v=5saj1BMwhCg

https://www.youtube.com/watch?v=KKyyYbMx6YM

https://olkt.net/eurostat-magyarorszag-a-harmadik-legszegenyebb-orszag-az-egesz-europai-unioban/

 

 

 

 

Kompót 2 Creative Commons License 2020.12.10 -3 0 177613

Orbánék által kiharcolt kompromisszumos megállapodás lehetősége, erőteljesen megmozgatta a tőzsdeindexet, a HUF árfolyamát és ezen keresztül a kötvénypiacot.

 

A megállapodás véglegesítése kapcsán, további erősödések várhatók.

 

Erősödik tovább a forint a brüsszeli megállapodás hírére

Bateman Creative Commons License 2020.11.13 0 1 177612

amit kapsz érte az a nesze semmi fogd meg...én akkor fizetek tagdíjat, ha én úgy döntök, hogy amit a díj ellenében kapok, arra szükségem van. ez egy sima sarc. mivel a többségnek semmi szüksége arra, amit cserébe kap.

Előzmény: Sztahanov a közmunkás (177611)
Sztahanov a közmunkás Creative Commons License 2020.11.13 0 0 177611

éves kamarai tagsági díjat nem kéri, hogy függessze fel.

 

OFF

Engem a kamarai tagdíj jobban bosszantott, mint a HIPArűzési adó.

Tagdíjért sosem tudtam mit kapok.

Előzmény: Bateman (177609)
Pálos Trend Creative Commons License 2020.11.12 -2 1 177610

O1G = BANKÁR-CSICSKA APARTHEID GYARMATTÁ TETTE MAGYARORSZÁGOT!!!...- azaz ORBÁN a VÍRUS 2.

MOST, hogy a FELCSÚTI GÖMBÖC (OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR = GYŐRI GÁBOR!!!) VÉGKÉPP ELSZABADULT és KORLÁTLAN HATALMÁT a MAGYAR LAKOSSÁGRA USZÍTOTT RENDŐR és KATONA-HIÉNÁKKAL IGYEKSZIK DEMONSTRÁLNI az ún. COVID-ra HIVATKOZVA…- AZT MONDOM ELÉG és NETOVÁBB TE ÁTKOZOTT ZSARNOK, CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK-HÓHÉR!!!

Immár kilenc éve küzdünk a devizahitelesek jogaiért ezzel a korcs DEVIZA-KUPECCEL és HIBRID-NEResztény lényeivel – Petíció 1187/2020

Idestova 9 évvel ezelőtt, 2011. november 11. napján, tettük közzé elemzésünket a magyarországi idegen érdekeket képviselő, a magyar nemzettestbe oltott uzsorás bankok, gyarmatosító hadosztályának ún. devizahitelezéséről, ami valójában Magyarország kifosztását és rabszolgasorsba juttatását tette lehetővé a „Rózsadombi Paktum” = Cionista Ultimátum alapján!!!

A jogállamiságról szóló vitát könnyen eldönthetjük:

Magyarország mindaddig nem jogállam, amíg a deviza-hitelszerződések érvényben vannak.
Hpt. 213. §(1)

A mai világban sajnos nem ritka, hogy felelőtlen pénzügy vezetők, rossz jogi tanácsadók és felkészületlen állami bürokraták miatt pénzügyi vállalkozások kintlévőségei behajthatatlanná válnak. Ilyen esetekben az állam azonban soha nem az adósokkal fizetik meg a kárt. Ha egy bank rosszul működik, akkor azért nem az adósok, hanem a bankok vezetői és tulajdonosai a felelősek.

Ha körbenézünk Európában, akkor láthatjuk, hogy bankok megmentéséért a tagállamok soha nem az adósokhoz fordultak pénzért. Sehol soha nem módosítottak törvénnyel hitelszerződéseket. Németországban, Ausztriában és néhány hete Portugáliában az állam segítette ki azokat a bankokat, amelyek rossz szerződéseket kötöttek.

Ön idén májusban, miniszterelnöki székfoglalóját azzal kezdte, hogy első dolga lesz a a szavak helyes használatának a helyreállítása

Régi tanítás, mi legyen az első teendője annak aki megkezdi a kormányzást. A szavak helyes használatának a helyreállítása.” (2014.05.10. , youtube.com).

A devizahitelesek számára bántó és velük szemben igazságtalan, amikor a társadalmi közbeszéd arról szól, hogy az országban jelenleg a devizahitelesek megmentése folyik.

A devizahiteleseket ugyanis nem kell megmenteni.

Ha a bíróságok betartanák a minimális európai jogállami normákat, magyarán “ független” és “tisztességes” eljárásokban (Alaptörvény XXVIII cikk, Európai Unió Alapjogi Chartája 47. cikk, Egyezmény az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről 6. cikk) bírálnák el a devizahitelesek kereseteit, akkor valójában a bankok megmentésére lenne szükség.

A fentiekre tekintettel kérem, hogy a jövőben saját nyilatkozataival segítsen helyre állítani a szavak jelentését:

Ha a bankok rossz szerződéseket kötöttek, akkor értelmetlen arról beszélni, hogy az adósokat kell megmenteni. Hiszen ha rosszak azok a szerződések, akkor a bankok vannak bajban és nem a devizahitelesek. Ennek csak így van értelme.

 

Magyarországon most a bankok megmentése zajlik.

Ha a szavak használata nem helyes, akkor a gondolatok értelme zavaros. Ha a gondolatok értelme zavaros, nem lehet szabatosan cselekedni. Minden ezen múlik.

A Petíció magyar fordítása

Petíció 1187/2020
A fogyasztói jogok veszélyeztetik a pénzügyi stabilitást?

Tisztelt Montserrat asszony!

Arra kérjük az Európai Parlamentet, hogy fogadjon el egy olyan állásfoglalást, amely sürgeti a magyar hatóságokat, hogy a jogállamiság megsértése nélkül oldják meg a fogyasztói adósságválságot.

A magyar bankok szisztematikusan megsértették a legfontosabb fogyasztóvédelmi rendelkezéseket 2004 májusa és 2014 júliusa között, több mint 1,1 millió devizahitel-szerződést érintve. A bankok rejtették és manipulálták az árfolyamrést (valutaátváltás költségeit), manipulálták a kamatlábat, megtévesztő információkat szolgáltattak a tényleges éves hitelkamatlábról, és nem tájékoztatták megfelelően a fogyasztókat a devizaingadozás kockázatáról. Különböző kormányzati dokumentumok bizonyítják, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSzáF) szemet hunyt ezen jogsértések felett.

Az 1996. évi CXII. Törvény (a továbbiakban: törvény) 213. cikkének (1) bekezdése (lásd melléklet) meghatározza, hogy a fentiekhez hasonló jogsértések feljogosítják az adósokat az érintett kölcsönszerződések megszüntetésére, amely esetben az adósoknak lényegesen alacsonyabb összeget a bankoknak, mint a szerződésben megállapodtak. Ezért a kölcsönszerződés megszüntetése jelentős pénzügyi előnyökkel jár az adósok számára.

A Magyar Országgyűlés ezt az egyértelmű és érthető szabályt 1996-ban fogadta el azzal a szándékkal, hogy a fogyasztóknak hatékony jogi védelmet nyújtson a visszaélésszerű hitelezési gyakorlatokkal szemben. Mivel az adósok számára biztosított jelentős pénzügyi előny egyenlő a hitelezők jelentős pénzügyi veszteségeivel, a jogszabály indoklása szerint a jelentős pénzügyi veszteségek kockázata megakadályozza a bankokat abban, hogy visszaélésszerű hitelezési gyakorlatot folytassanak. (lásd még a 2005/29 / EK irányelv 13. cikkét)

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének korábbi vezetője, Szász Károly 2013-ban elismerte, hogy a PSzÁF tisztában van a bankok jogsértéseivel, de figyelmeztetett arra, hogy a törvény alkalmazása veszélyezteti a pénzügyi stabilitást és potenciálisan államcsődhöz vezet. (A PSZÁF elnöke össze-vissza beszél! (72811-4/2013)) 2013 óta a bíróságok, a kormány és az Országgyűlés összefogtak, hogy megvédjék a bankokat a törvény alkalmazásától. (lásd még: EU-Pilot 8572/15)

Az, ahogyan a magyar hatóságok kezelik a fogyasztói adósságválságot, feltárja a magyar jogrendszer gyengeségeit. A bírák, kormánytisztviselők, az Országgyűlés tagjai és a bankjogászok mind úgy vélik, hogy a pénzügyi stabilitás fenntartása érdekében indokolt a jogállamiság megsértése.

A magyar hatóságokkal és banki ügyvédekkel ellentétben mi, a PITEE fogyasztóvédelmi egyesület tagjai, úgy gondoljuk, hogy nem a törvény alkalmazása veszélyezteti a pénzügyi stabilitást, hanem a bank visszaélésszerű hitelezési gyakorlata. Ezért a pénzügyi stabilitás fenntartásának költségeit a bankoknak, és nem az adósoknak kell viselniük.

Az 1989-es rendszerváltás ellenére Magyarország még mindig szenved a demokratikus hagyományok, a stabil és széles körben elismert alkotmányos kultúra és a jogállamiság hiányától. Amíg a hatóságok megtagadják a törvény alkalmazását, megsértik a jogállamiságot.

A fentiekre való tekintettel arra kérjük az Európai Parlamentet, hogy fogadjon el olyan állásfoglalást, amely sürgeti a magyar hatóságokat, hogy a jogállamiság megsértése nélkül oldják meg a fogyasztói adósságválságot.

A magyar fogyasztói adósságválsággal kapcsolatos további információkért látogasson el weboldalunkra: http://www.pitee.org/english.

1996. évi CXII. törvény a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról

213. § (1) Semmis az a fogyasztási, lakossági kölcsönszerződés, amelyik nem tartalmazza
a) a szerződés tárgyát,
b) az éves, százalékban kifejezett teljes hiteldíjmutatót, a hiteldíjmutató számítása során figyelembe nem vett egyéb – esetleges – költségek meghatározását és összegét, vagy ha az ilyen költségek pontosan nem határozhatók meg, az ezekre vonatkozó becslést,
c) a szerződéssel kapcsolatos összes költséget, ideértve a kamatokat, járulékokat, valamint ezek éves, százalékban kifejezett értékét,
d) azon feltételeknek, illetőleg körülményeknek a részletes meghatározását, amelyek esetében a hiteldíj megváltoztatható, vagy ha ez nem lehetséges, az erről szóló tájékoztatást,
e) a törlesztő részletek számát, összegét, a törlesztési időpontokat,
f) a szükséges biztosítékok meghatározását, valamint
g) a szerződéshez kapcsolódóan a fogyasztótól megkövetelt biztosítások megjelölését.

 

„This entry was posted on 2011. november 22. kedd at 11:06 du. and is filed under Bank, Devizahitelek, PSZAF, PSZÁF árfolyamrés. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.”

 

Szerrel és tettel: PáLoS TReND

 

https://www.youtube.com/watch?v=mtHwBhjXeK0

https://www.youtube.com/watch?v=W6DShLlS3I0

https://www.youtube.com/watch?v=_udXWtinoe8

https://www.youtube.com/watch?v=pYfl83XUgoA

https://pitee.wordpress.com/2011/11/22/fogyasztovedelmi-elemzes-a-hitelintezetek-es-penzugyi-vallalkozasok-devizahitelezesi-gyakorlatarol-2000-2009/

https://kurianemakar.5mp.eu/web.php?a=kurianemakar&o=GSoy3osLIa https://www.youtube.com/watch?v=PH7HHuVteG0 https://infostart.hu/kulfold/2020/09/29/valaszolt-orban-viktor-levelere-az-europai-bizottsag-szovivoje?fbclid=IwAR1iIPM4uTV7UaE49pywNYBaQLMJNu6ZSaEFP6pqYgZNVEJ697gqPn9XH2c

Bateman Creative Commons License 2020.11.08 0 0 177609

Parragh az iparűzési adó felfüggesztését javasolta Orbánnak

 

gondolom az éves kamarai tagsági díjat nem kéri, hogy függessze fel. 

Ferrobondos Csiga Creative Commons License 2020.09.12 0 0 177608

Elfelejted, hogy a már megvett használt lakásra lehet deviza alapú jelzálogot bejegyezni.

Sokaknak nem múlt el a devizahiel réme és ugyanígy járnak ma a forinthitelesek is jó nagyra nőt kamatok miatt

Köszönd csak!

Előzmény: Köszönöm szépen! (177596)
helyettes palánta Creative Commons License 2020.09.10 -4 0 177607

Ez különösen a kamatszintet figyelembe véve nem semmi.

Előzmény: jegyellenőr (177601)
Szaratov közmunkás Creative Commons License 2020.08.30 0 0 177606

Most épp merre zuhan?

Előzmény: Tárnoki Guszti (177605)
Tárnoki Guszti Creative Commons License 2020.08.04 -1 0 177605
beauvois Creative Commons License 2020.06.16 0 0 177604

Gyanítom, hogy sok más devizáról is elmondható, hogy a fonthoz képest erősebb, mint húsz éve.

Előzmény: jegyellenőr (177601)
Wilbur2 Creative Commons License 2020.06.15 0 2 177603

Többhavi csúcson a forint – Meddig erősödhet még?

 

úgy látom idáig.. most nyugodtan beírhatnád akkor, hogy visszaesett egy jóval korábbi szintre, de gondolom a propi osztály ilyenekért nem fizet..

Előzmény: Törölt nick (177602)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.09 -3 0 177602
jegyellenőr Creative Commons License 2020.06.06 -3 2 177601
jegyellenőr Creative Commons License 2020.06.03 -3 2 177600
Ferrobondos Csiga Creative Commons License 2020.06.02 0 0 177599

Nem csoda, hisz még több mellékvonalat fognak lezárni és nem kell sok pénz az ellenőrökre.

A gazdaság meg süvít.

Előzmény: jegyellenőr (177598)
jegyellenőr Creative Commons License 2020.06.02 -3 2 177598
Wilbur2 Creative Commons License 2020.04.16 -1 2 177597

szólj 330-nál, addig nem annyira izgi a "nagy harc"

Előzmény: Köszönöm szépen! (177595)
Köszönöm szépen! Creative Commons License 2020.04.16 -1 1 177596

Megfeledkeznek a devizahitelezésről. 

 

 

Nincs már devizahitel.

 

A régiek is forintosítottak.

 

Az egyébként is egy másik topik.

Előzmény: Törölt nick (177590)
Köszönöm szépen! Creative Commons License 2020.04.16 -1 1 177595
Wilbur2 Creative Commons License 2020.04.16 -1 1 177594

igen, annak örülünk, hogy csak 5-6 %-t veszítettünk el Ft-ban az elmúlt 3 hónapban.. ha gyurkán múlt volna már 370 felett lenne..

és nem lett az a jegybankelnök sem, aki kibírta végül kamatemelés nélkül, bárhogy is szerette volna ezt elérni..

Előzmény: beauvois (177593)
beauvois Creative Commons License 2020.04.16 -1 3 177593

Most tényleg annak örüljünk, hogy 350-re erősödött?

Előzmény: Köszönöm szépen! (177592)
Köszönöm szépen! Creative Commons License 2020.04.16 -2 1 177592

Erősödik a forint, beváltak a jegybank lépései.

 

https://magyarnemzet.hu/gazdasag/erosodik-a-forint-bevaltak-a-jegybank-lepesei-8006564/

 

 

Glavius Creative Commons License 2020.04.12 -6 0 177591

Vicces vagy. 

Előzmény: Nupagagyííí (177588)
Törölt nick Creative Commons License 2020.04.11 -1 0 177590

Megfeledkeznek a devizahitelezésről. Ez már Darák Péternél is "kicsapta a biztosítékot".

Lala nénikéje egy csoportban van Sorossal. Szívja a magyarok pénzét az általa nem vásárolható lakossági kötvényeket.

Előzmény: Köszönöm szépen! (177587)
Wilbur2 Creative Commons License 2020.04.10 0 1 177589

"A magyar pénzrendszerbe is belepiszkált néhányszor - még a bíróság is elitélte ezért - de az csak egy félreértés lehetett!"

 

A kósa, szíjrágó féle kurva nagy szarban van a gazdaság című nagyívűt mennyire mérték meg a bírók?

Vagy amikor gyurka a tőszdecápáknak eldicsekedett ebéd közben az MNB dolgaival, azok meg még kaja közben rohantak telefonálni..

(és ezt állítólag még a könyvében is leírta az észlény..)

Előzmény: Nupagagyííí (177588)
Nupagagyííí Creative Commons License 2020.04.10 -1 0 177588

Áááá, senki!

 

Hisz mindenki tudja, hogy a sortosgyuribácsit csak az antiszemiták utálják, mert magyar és zsidó!

Az meg aljas hazugság, hogy sortolásból szerezte a vagyonkáját, hiszen minden józanul gondolkodó tudja, hogy a filantrópgyuribácsi hetente lottón nyeri a milliárdjait!

 

És ordenáré hazugság az is, hogy lassan már alig van olyan valuta, amit még nem fingatott meg!

Ezért szeretnék oly sokan szerte a világban, hogy hozzájuk is látogasson el a mi gyuribácsink! Elég lenne csak egy pillanatra és garántáltan többé nem magy haza!

Mármint a börtönükből!

 

A magyar pénzrendszerbe is belepiszkált néhányszor - még a bíróság is elitélte ezért - de az csak egy félreértés lehetett!

És hogy most is ő van a forint lejtmenete mögött? Áááá! Ezt csak a hülyék hiszik! Mert a mi derék honfitársunk sosem tenne ilyet! Mert hogy talpig hmmm izé na...  mi is?

Előzmény: Wilbur2 (177586)
Köszönöm szépen! Creative Commons License 2020.04.09 -2 0 177587

Soros akcióban: egymás után dőltek be az ázsiai devizák.

 

Ki gondolta volna?

 

https://magyarnemzet.hu/gazdasag/soros-akcioban-egymas-utan-doltek-be-az-azsiai-devizak-7987862/

Wilbur2 Creative Commons License 2020.04.09 0 0 177586

ezt elhiszi valaki szerinted?

Előzmény: Köszönöm szépen! (177585)
Köszönöm szépen! Creative Commons License 2020.04.09 -2 0 177585

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!