Keresés

Részletes keresés

lerr Creative Commons License 2003.05.27 0 0 52
Jajj zala:)))
Ne ragadj le a saját hülyeségeidnél...:)
Előzmény: Zalancelot (47)
divot Creative Commons License 2003.05.27 0 0 51
Így van, ezek a sunyi politikusok még ennyit sem mertek bevállalni. Szar banda, mi (a nép) meg szívhatunk még ki tudja hány évig emiatt a töketlen, gyáva, sunyi bagász miatt.
Előzmény: Turulmadár (50)
Turulmadár Creative Commons License 2003.05.27 0 0 50
Ragáts az elnök, minden megy tovább...
Csucsu74 Creative Commons License 2003.05.27 0 0 49
Értem én, de erre nem ez a megoldás. Akkor legyen közszolgálati TV-je a környezetvédőknek, a mozgássérülteknek, és a rövidlátóknak is, mert a híreket nem elsősorban az ő szempontjukból kommentálja a sajtó.
Egyetlen integratív televízióban van értelme képviselni az érdekeket. Minden egyéb számára ott a piac (Hír TV), vagy a nonprofit média (Rádió C). Az állam ne pénzelje a szeparatizmust. Azt elismerem, hogya jelenlegi helyzet is sz@r, még mielőtt megkapnám, hogy Friderikusz-rajongó vagyok.
Előzmény: Zalancelot (47)
Csucsu74 Creative Commons License 2003.05.27 0 0 48
Tegyük fel, hogy lesz akkor még ilyen :)
Előzmény: Turulmadár (44)
Zalancelot Creative Commons License 2003.05.27 0 0 47
"Szerinted a független tájékoztatás azt jelenti, hogy amit az egyik csatornán elmondanak, annak elmondják egy óra múlva az ellenkezőjét a másikon?"

Nem, hanem az egyik csatornán elmondják azt is, amit a másikon elhallgatnak.

Előzmény: Csucsu74 (12)
Lucass Creative Commons License 2003.05.27 0 0 46
ja , és livefast

Orbánt lehet hogy az a Juhász szidalmazta azzal amit te mondasz, de szerintem alaptalanul hiszen a fidesz vezetőinek háttere és egyéb khm.. szokásai , nyilvánvalóvá teszik hogy még jobboldalinak sem tekinthetnénk őket szélsőnek pedig semmiképpen sem

ugyhogy nem kell emiatt aggodnod, senki nem hiszi el ebben az országban a hatosfogatról hogy cigány v. zsidóellenesek lennének...

legfeljebb a saját rajongótáboruk egy része

Előzmény: livefast (40)
Lucass Creative Commons License 2003.05.27 0 0 45
szerintem kell az mdf-nek is egy kis megszolalási lehetőség, meg a jobboldalnak, nem a fidesz zsoldosainak hanem a jobboldalnak

itt a rendszerváltás óta függetlenségről beszélnek , pedig nagyon jól tudjuk hogy a "szakmaiság" mögött általában egy jól körülhatárolható csoport igényei huzodnak meg, akik imádják magukat függetlennek nevezni

ők valóban nem kötödnek szorosan egyetlen párthoz sem inkább elvárják hogy kiszolgálják őket a pártok

a helyzet szerintem mindenképp jobb lesz, mint a jelenlegi álszenteskedés függetlenségről , szakmaiságról

pl. a péntek esti sajtóklubban is kedvelem Debreczeni csapatát, jóllehet világos hogy elkötelezett, de legalább törekszik az objektivitásra

tökéletes objektivitás nem létezik , nyilván mindegyik ujságirónak megvannak a pref és ez kijön belöle bármennyire is igy.

ez term. emberi jelenség a lényeg hogy adjon forumot a másiknak , és adjon neki leh. hogy megismerjék a másik néz.

Turulmadár Creative Commons License 2003.05.27 0 0 44
Milyen MDF-nél? :]
Előzmény: Csucsu74 (43)
Csucsu74 Creative Commons License 2003.05.27 0 0 43
Tudománytalan fikció: Ha 2006-ban a jobboldal nyer, akkor majd cserélnek? Valszeg nem, hanem a FIDESZ ráül szépen az M1-re, ahogyan eddig minden kormány tette. Az M2 pedig marad természetesen az MDF-nél ... Mégegyszer mondom, fikció.
lerr Creative Commons License 2003.05.27 0 0 42
Igen, ebben egyetértünk.
De nyugodtan ide vehetjük a sorban a FIDESZ-t is, mert ők is ezt akarják, csak másként.....

Szóval ez az egész két tv dolog hülyeség szerintem.

Előzmény: Turulmadár (38)
lerr Creative Commons License 2003.05.27 0 0 41
Jajj nagyd már.
Én sem emlegetem a FIDESZ kommunistázását.
Lépjünk már túl ezen. Megvan mindkét oldalon ez a hülyeség és kész. Én sem említem fel a lámpavas Zsoltit.

Egyébként most az M1, M2-ről volt szó....

Előzmény: livefast (40)
livefast Creative Commons License 2003.05.27 0 0 40
Fikció?
Orbánék nácizása, antiszemitázása?

Hiszen kormányszinten megy ez (ld. Juhász), és ugye Zugügyvéd eftársnak pere is van folyamatban ebből kifolyólag.
Ez kőkeményen non-fiction.

Előzmény: lerr (39)
lerr Creative Commons License 2003.05.27 0 0 39
Figyelj livefast.
Ezt a szemétséget (kampánycsend előtti utolsó műsorban a másik oldal vezetőjének lejáratása) eddig csak jobboldali kormány idején csinálták.
Ugyhogy ebben az ügyben kicsit kisebb arc kellene....
Bár biztos ezt is a keresztényi szeretet jegyében csinálták, meg akarták védeni a baloldalt a kormányzás terhétől....:)

Ja, és még egy különbség: Amiről Te beszélsz, az még csak fikció, de az előző négy év (Siklósi Beatrixés az utolsó nap) gusztustalansága már tény.....

Előzmény: livefast (36)
Turulmadár Creative Commons License 2003.05.27 0 0 38
Én is pont azt mondtam, hogy ez a lehető legrosszabb megoldás. By MSZP&SZDSZ feat. MDF. :]]]
Előzmény: lerr (37)
lerr Creative Commons License 2003.05.27 0 0 37
Tegyük fel egy pillanatig, hogy igazad van.
(Bár mondjuk a kisember problémáit olyanok tudják megoldani, akik döntési helyzetben vannak, úgyhogy ez akár lehet természetes is).

Mi lesz, ha két csatorna lesz.
Az egyiken: Ugye milyen jól kormányzunk és sz@r az ellenzék?
A másikon: Ugye milyen sz@r a kormány és milyen konstruktív az ellenzék?

Aztán ez hova vezet. Egymás csatornáján nem fognak nyilatkozni, vagy meg sem hívják egymást.
Mi lesz ebből szerinted?
Szerintem egy még az eddiginél is drágább állatkert.
Nem is, mindjárt két állatkert.......

Semmi értelme...

Még ha el is fogadom, hogy nem jó a jelenlegi helyzet, ez biztos, hogy nem jó megoldás....

Előzmény: Turulmadár (34)
livefast Creative Commons License 2003.05.27 0 0 36
"Te pl mit szólnál hozzá, ha leadnák a 2006-os választások előtt Orbán Viktor 1992-es pécsi kongresszuson mondott beszédét?:))))"

A 2002-es kampányuk és a mostani nyalósnyomulós őrület után örülni fogok, ha csak azt adják le.

De a legkevesebb, hogy Zugügyvéd úr fogja összetrombitálni a köztévére a nagy csapatát, esetleg kendével, bacherrel, netán tasival kiegészülve és főműsoridőben kórusban fogják nácizni, nyilasozni, antiszemitázni Orbánékat.
Az eddigiek alapján ez várható.

Még fel kell építeniük azonban egy vállalhatatlan, buta és kínos, jobbosnak mondható személyiséget (torgyán és csurka helyett), akit állandóan lehet beszéltetni, nyilatkoztatni, elrettentésül.
Szóval, van még feladat, de a Zugügyvéd majd megoldja.

Előzmény: lerr (33)
xcrow Creative Commons License 2003.05.27 0 0 35
Kedves beowolf,

csak egyetérteni tudok veled, de sajnos az ilyen véleményekre senki sem kíváncsi :o(

üdv,

xcrow

Előzmény: beowolf (26)
Turulmadár Creative Commons License 2003.05.27 0 0 34
Jah, Fridit leweszik, de azért minden héten csak ő wan a hihetetlen elfogultságával, lenyúlt díszletek között...
A Nap-keltében, ha esetleg egyenlő arányban is hívják a kormánypárti és ellenzéki arcokat, a kérdések hangwétele egész más. "Mé' lopott annyit a Fidesz, mé' nem bírnak belenyugodni?" VS "Hogy lehet ilyen q. jól kormányozni, tényleg ilyen kompromisszumképtelen az ellenzék?"
A tv ügyvédjében elvileg egy politikamentes show-műsor. Aztán hogy-hogynem rendszeresen a kormány politikusai oldják meg a kisemberek bajait.
A miniszterelnök nevelt lánya meg robbanásszerűen tör előre. Tehetséges, a wak is láthatja... :]
Előzmény: lerr (33)
lerr Creative Commons License 2003.05.27 0 0 33
Na, azért pártcsatorna az elmúlt 4 évben volt.....
A Napkelte tényleg gáz. De pont ugyanannyi jobbost hívnak meg, mint balost......
A Zugügyvéd meg nem nagyon politizál.
Fridit leveszik.
A 80 retro meg egy szimpla nosztalhgiaműsor.

Ti már tényleg annyira belehülyültetek ebbe a politikába, hogy egy szimpla nosztalgiaműsor is zavar benneteket?
Sajnállak.....

Ja, párttévé:)
Emlékszel, eddig mindkét jobboldal által elvesztett választás előtt a kampánycsend előtt az utolsó pillanatban leadtak egy filmet, amelyben próbálták lejáratni a baloldal egyik vezető személyiségét. (Mondjuk nem jött be egyszer sem:))) )
Te pl mit szólnál hozzá, ha leadnák a 2006-os választások előtt Orbán Viktor 1992-es pécsi kongresszuson mondott beszédét?:))))
Persze, csak ha megvan valahol:)))
Érdekes lenne.
Egyébként meg ennyit a pártévéről.....

Előzmény: livefast (31)
Probatbicol Creative Commons License 2003.05.27 0 0 32
Már nem. A hárompárti csatorna-struktúra tönkretette az egész céget, abbahagyták. Máshol fel sem merült ilyen 5let.
Előzmény: Amorf (21)
livefast Creative Commons License 2003.05.27 0 0 31
"Ha viszont most jön a nfenenagy osztozkodás, akkor az m1 átmegy pártcsatornába, hogy ellensúlyt képezzen az m2-n várható jobbos nyomulásnak."

Jó reggelt, pimaszka!
Az M1 már rég pártcsatorna (Napkelte, Zugügyvéd, Fridi Nyaloda + 80-as évek retro).

Tényleges balos nyomulás nem zavar, csak a lehetséges jobbos...

Előzmény: kis pimasz (29)
Turulmadár Creative Commons License 2003.05.27 0 0 30
Eddig egészen nézhető volt az m1, mint "közszolgálati" TV.
Ha viszont most jön a nfenenagy osztozkodás, akkor az m1 átmegy pártcsatornába, hogy ellensúlyt képezzen az m2-n várható jobbos nyomulásnak.

Wááááá... Hihetetlen wagy. :))))) Hozzád képest kaangáról az elfogulatlanság szobrát kéne megmintázni. =))

Előzmény: kis pimasz (29)
kis pimasz Creative Commons License 2003.05.27 0 0 29
Na bumm!
Eddig egészen nézhető volt az m1, mint "közszolgálati" TV.
Ha viszont most jön a nfenenagy osztozkodás, akkor az m1 átmegy pártcsatornába, hogy ellensúlyt képezzen az m2-n várható jobbos nyomulásnak.
Biztos, hogy ezt akartuk?
Legyen az m2-n akármilyen jobbos nyomulás, az m1 akkor tartaná a mércét, ha nem változtatna a politikához való hozzáállásán.
Ha ennek ellenére az m2 agresszívan nyomulna, saját nézettségét veti majd vissza.
Ja, és ahhoz persze ragaszkodnék, hogy ha már egyszer felosztják (micsoda baromság!) a két csatornát egymás közt, akkor a költségvetésből mindenki pontosan akkora támogatást kapjon, ami a nézettségével arányos.
Előzmény: Turulmadár (-)
Amorf Creative Commons License 2003.05.27 0 0 28
"kudlik julit viszont mar nem latjuk, mint ahogy sok mas idosebb bemondot/bemondonot sem, szoval ezzel az allitasoddal vitatkoznek."

Meg aztán nem kifejezetten a bemondókról lenne szó. Nem akarom őket leszólni, de a komolyabb posztokról beszéltem. Az a brancs ural mindent, melynek tld. balliberális elkötelezettsége köztudomású:
Bánó-Verebes-Forró-Aczél-Bajor-Hernádi-Havas-Juszt-Gálvölgyi stb.
Őróluk beszéltem. Bármelyik TV-ben bármikor képesek megjelenni, soxor egymás vendégeiként. Egymást veregetik vállon, hogy aztán a másik műsorában a vállonveregető is kaphasson egy vállveregetést. De nemcsak a TV-k, hanem a pletykalapok is velük vannak tele - anyukám révén van "szerencsém" néha belenézni ezekbe is.
Elkelne már egy új generáció a médiában is.

Előzmény: lolka_bolka (24)
Amorf Creative Commons License 2003.05.27 0 0 27
Akadnak fiatalok, de csak "akadnak". Az öregek seggéhez meg hozzánőttek a székek. Hol látsz pl. fiatal humoristát?? Szerinted nincsenek tehetségesek? Pedig biztos vannak, csak lehetőséget nem kapnak, mert Kató néni, Sassundormány, Gálvölgyi az egyre szarabb műsoraival és hasonló kaliberű társaik ráülnek a műsoridőre és ezzel a pénzes bukszára is.
Előzmény: lolka_bolka (24)
beowolf Creative Commons License 2003.05.27 0 0 26
Röhejes az ötlet. Hány közszolgálat létezik? A közszolgálatiság igy pátszolgálatisággá degradálódik. Teljesen nevetséges elképzelés. Az mijét nézegesse, aki se nem maszop, se nem mdf progandára vágyik?
Előzmény: divot (1)
Neocortex Creative Commons License 2003.05.27 0 0 25
Tehát Kerényi Imre és György Péter koncepciói közül, ha felemásan is, de az előbbié valósul meg. Kár volt ezt erőltetnie a jobboldalnak. Ez csak azért lehet így, mert a parlamenti számarányok miatt a kormánynak egyezkednie kell az ellenzékkel. Ha majd 2006 után nem kell, akkor az M2 intendánsa sem lesz jobboldali. Érdemesebb lenne harcolni az igazi közszolgálatiságért. Persze Orbánbagoly mondja, hogy nagyfejű... Az is igaz, hogy a mai viszonyok mellett a jobboldal elégedetlensége nem indokolatlan. Sőt, én is elégedetlen vagyok, mert szeretem a jó tv-műsorokat, de nem nagyon látok.
lolka_bolka Creative Commons License 2003.05.27 0 0 24
azert nem egeszen. pl. az m1-en van nagyon jo kis csajszi, nem tudom a nevet, de nem olyan regi arc. aztan ott van krizso szilvike, 1-2 evvel ezelottig ot sem lattam felbukkani sehol. (lehet, hogy kevesebbet neztem tv-t ?)
kudlik julit viszont mar nem latjuk, mint ahogy sok mas idosebb bemondot/bemondonot sem, szoval ezzel az allitasoddal vitatkoznek.

Lolka

Előzmény: Amorf (23)
Amorf Creative Commons License 2003.05.27 0 0 23
Szerintem a magyar médiapiac és ezen belül is különösen a televíziók sok sebből véreznek. Elég csak arra gondolni, hogy bármelyik TV-t néznéd (országos kereskedelmi, közszolgálati) ugyanazt kapod. Ugyanazokat az embereket, pontosabban ugyanazt a kábé tizenöt unalomig ismert arcot, gondolkodásmódot. Ők azok, akik megragadták a lehetőséget még vagy 10-15 éve, azóta felváltva hívják meg egymást műsoraikba, felváltva sztárolják egymást. Ugyanaz a lejáratódott "médiaelit" van Mo-on vagy 10-15 éve. Hol vannak a fiatalok, a fiatal kommentátorok, humoristák, híradósok?? Lenyomják őket a víz alá?? Féltik önnön egzisztenciájukat??
Na, engem ez sokkal jobban idegesít, mint pl. a köztévé kettéosztása.
Előzmény: kábelbúvár (22)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!