Mennyire igaz. Abszolút nem értem, hogy mi indokolta ezt a Váncsa cikket. Lehet, hogy életkori sajátosság, lehet, hogy kevés zsidó viccet hallok a környezetemben, de nekem eszembe sem jutott, hogy ezek átírt zsidóviccek.
Utólag meg abszolút nem gondolnám, hogy ha tényleg azok, akkor azért írták át őket, hogy kódolva üzenjenek a jobboldalnak (amelyről ugyebár tudjuk, hogy őszinte lelki igénye a fasizmus).
Hát nézd, én elcsevegtem néhány ismerőssel arról a cikkről, salyátos módon egyikünk sem értette meg szeretett vezérünket ojjan lyól, mint Váncsa. Pedig mi már régóta összekacsintunk vele, mikor népet akarunk irtani és tisztességes embereket vágyunk üldözni. De valahogy nem az jutott eszünkbe egyik poénról sem, hogy "mocskos zsidó kormány", ami Váncsának persze egyből beugrott. És ha már idáig eljutott, miért is ne antiszemitázta volna le a fél országot? Azért egy ilyenhez nagyon el kell szállni a valóságtól.
Az ÉS salynos sújos orbánfóbiában szenved. Az elmúlt 1 évben talán 2 vezérczikk erejéig bírtak elrugaszkodni az orbán hüje-orbán veszéjes duomániától. Ki tudja miért, ojan korlátolt, ojan kevéssé értelmiségi stikkje van ennek az egésznek...
Ez igaz, de abból indulok ki, hogy annyian azért elmennek. Tehát végülis tömegesen lehetne távolmaradásunkkal demonstrálni amellett, hogy senki sem tetszik, de erre azért most nem sok esélyt látok :)
No hát ez a baj. Én az ellen tiltakozok, hogy azt mondják: de hát ez egy ilyen ország. Meg hogy "na és".
Hadd legyenek már nekem más értékeim mint a kormány választási győzelmet legmagasabb értéknek titulált eszménye. A hatalom megtartása és permanens gyakorlata. "Csak nekünk, csak most és csak miattunk".
Nem hiszem, hogy minden politikus velejéig rossz, legfeljebb a mai felhozatalban nincsenek olyanok akik teljesen önzetlenül ki tudnának állni és szembeszavazni a silabusszal.
Ez igaz. De az ember az ember a szavazástól való távolmaradásával nem azt demonstrálja, hogy nincs számára szimpatikus politikai erő, hanem a saját hülyeségét :) Ugyanis a választásnak mindenképp lesz nyertese, akár elmegy az ember, akár nem. És olyan nincs, hogy az ember ne tudja kiválasztani a számára jobbat, legyen bármennyire is szegényes a választék.
Én csak az SZDSZ-t tudom ajánlani.
Komoly nézetei mán nincsenek és azt nem is képviseli markánsan.
A legkevésbé ártalmas, egy lyobb orvos is csak ezt tuggya ajánlani.
Fő, hogy legalább ne árcson.
Ez jó. És akkor kire szavazol? A jobboldalon jelenleg gyakorlatilag egy párt van, a fidesz. Szóval ezzel az erővel azt is mondhatnád, hogy bármi történjék is, te a fideszre szavazol. Akkor ez mitől jobb annál, mint ha valaki előre deklarálja, hogy az mszpre szavaz mindenképpen? (Jó, tudom miért jobb. Azért, mert nem a rohadt komcsikra szavazol :D)
Válaszolok, bár nem illő kérdésre kérdéssel válaszolni. ;-)
Köztem és a Fidesz között jelenleg valóban határ húzódik. Sok pontból épült, nem sorolnám most fel ezeket.
Mindezek mellett igaz: olyan pártra sem szavazok, amelyet egykor volt komcsik vezetnek.
dekóder, dekóder egészen addig lehet elmenni, amig nem lesz a preferált párt olyan mint a Fidesz::))
Ha eszembe jut a heti ÉS-ből Guszti cikke a kongresszusi 1x-ri székelyről, akkor meg kell, hogy állapiccsam, hogy a megyó butaságot beszél, de legalább nem gonoszul butaságot, mint Viktor.::))