Keresés

Részletes keresés

livefast Creative Commons License 2003.05.28 0 0 110
Mennyire igaz. Abszolút nem értem, hogy mi indokolta ezt a Váncsa cikket. Lehet, hogy életkori sajátosság, lehet, hogy kevés zsidó viccet hallok a környezetemben, de nekem eszembe sem jutott, hogy ezek átírt zsidóviccek.
Utólag meg abszolút nem gondolnám, hogy ha tényleg azok, akkor azért írták át őket, hogy kódolva üzenjenek a jobboldalnak (amelyről ugyebár tudjuk, hogy őszinte lelki igénye a fasizmus).
Előzmény: armagnac (109)
armagnac Creative Commons License 2003.05.28 0 0 109
Hát nézd, én elcsevegtem néhány ismerőssel arról a cikkről, salyátos módon egyikünk sem értette meg szeretett vezérünket ojjan lyól, mint Váncsa. Pedig mi már régóta összekacsintunk vele, mikor népet akarunk irtani és tisztességes embereket vágyunk üldözni. De valahogy nem az jutott eszünkbe egyik poénról sem, hogy "mocskos zsidó kormány", ami Váncsának persze egyből beugrott. És ha már idáig eljutott, miért is ne antiszemitázta volna le a fél országot? Azért egy ilyenhez nagyon el kell szállni a valóságtól.
Előzmény: pindiy (107)
dekóder Creative Commons License 2003.05.28 0 0 108
Csipcsirip.
Előzmény: Lucass (105)
pindiy Creative Commons License 2003.05.27 0 0 107
Aha, egy székely viccet pofoztak zsidóra az idegenszivüek::)))
Orbán hallatlanul müvelt, hogy ezeket a finomságokat csak úgy rázza::)))
Előzmény: armagnac (104)
pindiy Creative Commons License 2003.05.27 0 0 106
No elövettem és megnéztem, télleg Váncsa volt.

Hát örexem.

Előzmény: Törölt nick (101)
Lucass Creative Commons License 2003.05.27 0 0 105
nem a levegőbe beszéltem , csupán leirtam egy csoport gondolkodásmodját (komcsikra sose , akármi is lesz) amelybe te is benne vagy
Előzmény: dekóder (100)
armagnac Creative Commons License 2003.05.27 0 0 104
Momentán a fordítottja történt.
Előzmény: pindiy (99)
armagnac Creative Commons License 2003.05.27 0 0 103
Én is határozottan Váncsára emléxem (már csak a stílus miatt is:)).
Előzmény: Törölt nick (101)
armagnac Creative Commons License 2003.05.27 0 0 102
Viszont én tudok olvasni.
Előzmény: Lucass (98)
dekóder Creative Commons License 2003.05.27 0 0 100
Ahhoz, hogy a levegőbe beszélj, nem kell az én beírásaimra hivatkoznod. Arra ott van az "Új hozzászólás" gomb.
Előzmény: Lucass (95)
pindiy Creative Commons License 2003.05.26 0 0 99
Momentán a zsidó viccek Orbán féle átszabását lyól fogta meg a megyesi.
Előzmény: armagnac (97)
Lucass Creative Commons License 2003.05.26 0 0 98
akkor minek olvasod?
én se olvasom a demokratát
mondjuk az ÉS-t sem
Előzmény: armagnac (97)
armagnac Creative Commons License 2003.05.26 0 0 97
Az ÉS salynos sújos orbánfóbiában szenved. Az elmúlt 1 évben talán 2 vezérczikk erejéig bírtak elrugaszkodni az orbán hüje-orbán veszéjes duomániától. Ki tudja miért, ojan korlátolt, ojan kevéssé értelmiségi stikkje van ennek az egésznek...
Előzmény: pindiy (80)
noway Creative Commons License 2003.05.26 0 0 96
A valóság ellen tiltakozni jó dolog, csak fárasztó. Meg ha túlzásba viszed, annak már latin neve van :-)
Előzmény: szkd (93)
Lucass Creative Commons License 2003.05.26 0 0 95
sem az mszp-re , sem a szadira

akkor nem értem miért oktatsz te ki engem?
vagy ha nem is kioktatsz akkor birálsz

én nem zártam ki a fideszt, sőt az első éve tetszett is, jóllehet most finoman szólva nem kedvelem de nem zárom ki hogy vmikor szavazok rá

mondjuk minden valuszinüség szerint 06-ban biztosan nem

de nem értem a te fajtádat
tényleg nincs semmi határ?

mert a Demokrata olvasoit még megértem, de másokat....

megjegyezném hogy a fidesz is hemzseg volt komcsiktól, erről elég sok topic szól

másrészt pedig a hatalomgyakorlása...

mi az ami olyan elviselhetetlen a jelen kormányban hogy visszajöjjön ez a társaság

bármit elkövethet a fidesz, mert a "komcsikra sose" tábor mindig mellette marad, mégha jól látja a visszáságokat?

tényleg ilyen egyszerü lenne?
ha pedig igen , akkor milyen alapon kritizálsz engem?

Előzmény: dekóder (81)
Gép-ész Creative Commons License 2003.05.26 0 0 94
Ez igaz, de abból indulok ki, hogy annyian azért elmennek. Tehát végülis tömegesen lehetne távolmaradásunkkal demonstrálni amellett, hogy senki sem tetszik, de erre azért most nem sok esélyt látok :)
Előzmény: pindiy (92)
szkd Creative Commons License 2003.05.26 0 0 93
No hát ez a baj. Én az ellen tiltakozok, hogy azt mondják: de hát ez egy ilyen ország. Meg hogy "na és".

Hadd legyenek már nekem más értékeim mint a kormány választási győzelmet legmagasabb értéknek titulált eszménye. A hatalom megtartása és permanens gyakorlata. "Csak nekünk, csak most és csak miattunk".
Nem hiszem, hogy minden politikus velejéig rossz, legfeljebb a mai felhozatalban nincsenek olyanok akik teljesen önzetlenül ki tudnának állni és szembeszavazni a silabusszal.

Előzmény: noway (65)
pindiy Creative Commons License 2003.05.26 0 0 92
Ez ugyebár nem igaz.
Minden választásnak érvényesnek köll lenni ez meg léccámfüggő.
Előzmény: Gép-ész (89)
kis pimasz Creative Commons License 2003.05.26 0 0 91
Mi van?
Ma a "versus"-os topikok megnyitása volt a Pártfeladat?
Egy év műlva tán már a járdát is söpörhetitek amelyet a Vezér a lábával illetett!
Előzmény: dekóder (90)
dekóder Creative Commons License 2003.05.26 0 0 90
A legrosszabb. :-))
Előzmény: pindiy (88)
Gép-ész Creative Commons License 2003.05.26 0 0 89
Ez igaz. De az ember az ember a szavazástól való távolmaradásával nem azt demonstrálja, hogy nincs számára szimpatikus politikai erő, hanem a saját hülyeségét :) Ugyanis a választásnak mindenképp lesz nyertese, akár elmegy az ember, akár nem. És olyan nincs, hogy az ember ne tudja kiválasztani a számára jobbat, legyen bármennyire is szegényes a választék.
Előzmény: dekóder (86)
pindiy Creative Commons License 2003.05.26 0 0 88
Csak egy higénés tanács::))
Előzmény: dekóder (87)
dekóder Creative Commons License 2003.05.26 0 0 87
Ne reménykedj. :-)
Előzmény: pindiy (83)
dekóder Creative Commons License 2003.05.26 0 0 86
A szavazás nem kötelesség, "csak" jog. ;-)
Előzmény: Gép-ész (84)
pindiy Creative Commons License 2003.05.26 0 0 85
Én csak az SZDSZ-t tudom ajánlani.
Komoly nézetei mán nincsenek és azt nem is képviseli markánsan.
A legkevésbé ártalmas, egy lyobb orvos is csak ezt tuggya ajánlani.
Fő, hogy legalább ne árcson.
Előzmény: Gép-ész (84)
Gép-ész Creative Commons License 2003.05.26 0 0 84
Ez jó. És akkor kire szavazol? A jobboldalon jelenleg gyakorlatilag egy párt van, a fidesz. Szóval ezzel az erővel azt is mondhatnád, hogy bármi történjék is, te a fideszre szavazol. Akkor ez mitől jobb annál, mint ha valaki előre deklarálja, hogy az mszpre szavaz mindenképpen? (Jó, tudom miért jobb. Azért, mert nem a rohadt komcsikra szavazol :D)
pindiy Creative Commons License 2003.05.26 0 0 83
Nicsak egy ulyabb SZDSZ szavazó::)))
noway Creative Commons License 2003.05.26 0 0 82
És tegyük hozzá, hogy olyan volt komcsik, akik nem tartják különösebben rossz dolognak, hogy egykor komcsik voltak.
dekóder Creative Commons License 2003.05.26 0 0 81
Válaszolok, bár nem illő kérdésre kérdéssel válaszolni. ;-)
Köztem és a Fidesz között jelenleg valóban határ húzódik. Sok pontból épült, nem sorolnám most fel ezeket.
Mindezek mellett igaz: olyan pártra sem szavazok, amelyet egykor volt komcsik vezetnek.
Előzmény: Lucass (79)
pindiy Creative Commons License 2003.05.26 0 0 80
dekóder, dekóder egészen addig lehet elmenni, amig nem lesz a preferált párt olyan mint a Fidesz::))

Ha eszembe jut a heti ÉS-ből Guszti cikke a kongresszusi 1x-ri székelyről, akkor meg kell, hogy állapiccsam, hogy a megyó butaságot beszél, de legalább nem gonoszul butaságot, mint Viktor.::))

Előzmény: dekóder (77)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!