Keresés

Részletes keresés

Tamás Creative Commons License 2003.05.26 0 0 5
Lassú ébredés,

több topicban kitárgyaltuk már...

Oksa, elnézést...

Süllyedjen. :-)

Előzmény: naiv (4)
naiv Creative Commons License 2003.05.26 0 0 4
Lassú ébredés,

több topicban kitárgyaltuk már...

A következtetés is rossz :-((.
A Westel felismerte, nem érdemes a jobboldali vevőket és potenciális vevőket figyelmen kívül hagyni, mert az üzletvesztéssel járhat. Kezdik ezt mások is felismerni(az értelmesebbek), szaporodnak a hirdetések a HírTV-n..

Előzmény: Tamás (-)
Tamás Creative Commons License 2003.05.26 0 0 3
Ja, azt hittem önálló topic volt, na akkor megnyugodtam, kifejezetten kínos lett volna a félévente egy nyitott topicomat értelmetlen duplázásra ellőni. :-)

Na azért azon érdemes elgondolkodni, hogy ha a Demokrata olvasói ugyebár nem a Westel célközönsége, akkor a ez az akció vajon egyértelmű jele-e a Demokrata alacsonyságának vagy a HírTV potenciáljának... szvsz az utóbbi, és ez jó... (no azért egy picit biztos benne van az előbbi is, amin lassan nemzeti konszenzus látszik kialakulni)

Előzmény: Turulmadár (2)
Turulmadár Creative Commons License 2003.05.26 0 0 2
Jah, saját kezűleg idéztem be egy szaktopicba. ;]
Előzmény: Tamás (1)
Tamás Creative Commons License 2003.05.26 0 0 1
Ehhh... tényleg?
Előzmény: Turulmadár (0)
Turulmadár Creative Commons License 2003.05.26 0 0 0
W0lt már. :]
Előzmény: Tamás (-)
Tamás Creative Commons License 2003.05.26 0 0 topiknyitó
Sajtóközlemény

Budapest, 2003. május 23.

Teljes tv adás mobilon!

A Hír TV mától mobiltelefonon is nézhető lesz

A Westel és a Hír TV átfogó kommunikációs együttműködésének keretében az országban elsőként az egyetlen magyar hírtelevízió műsora westeles mobiltelefonon is nézhető lesz. A hírszolgáltatás terén a legújabb mobilkommunikációs eszközök és megoldások alkalmazása révén a Hír TV és internetes portálja az eddigieknél gyorsabb és bővebb információkkal szolgál majd.

bővebben: http://www.westel900.net/kapcsolat/sajto/sajtokozlemenyek/sajtokozlemeny_20030523.html

------------------

Mit lehet mondani? Ez mindenképpen jó és érdekes... ám jut eszembe nem is oly rég itten mindenféle bojkottfelhívások hangzottak el a Westellel kapcsolatban...

Westel + HírTV, nesze neked, polgári ellenállási mozgalom. :-))))))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!