Keresés

Részletes keresés

agybaj Creative Commons License 2003.08.21 0 0 7
3K egy csöppet drága, Bluefishnél 600 körül van, bár múltkor is elfelejtettem venni egyet...
Előzmény: netjack (6)
netjack Creative Commons License 2003.07.16 0 0 6
A XIV. kerület fogarasi úton van egy házimozi kábelekkel foglalkozó cég. A Tesco után ha mész kifele a Fogarasin akkor a következő lámpa előtt jobb kéz felől van egy önálló épület. Én ott csináltattam 3000Ft volt, aminek a fele a szerelés:(

Üdv
NetJack

Fumarola Creative Commons License 2003.06.18 0 0 5
Ma vásároltam a lentebb említett cégnél egy S-Video - RCA átalakítót. Nagyon szuperul néz ki meg minden. Csak egy problémám van: vettem hozzá 10 méter RCA out - RCA out vezetéket, hogy csatlakoztatni lehessen a TV-hez. Az S-Video kábelt csatlakoztattam az Ati Radeon 9000 Pro-m kimenetéhez. Az RCA-s vezetéket beledugtam az átalakítóba, majd a TV-be is. Ezek után a videokártyám még mindig nem ismerte fel, hogy egy TV-hez is csatlakoztatva van... Mi lehet a probléma? Valamit rosszul csináltam? Vagy rossz vezetéket vettem? Esetleg mindez kizárt, és egyszerűen cseréljem le a régi TV-m... :) Valaki leírhatná, hogy a teljes folyamat hogyan zajlik. És a végén, mit is kellene látni. Köszi!
Előzmény: Brazsik (4)
Brazsik Creative Commons License 2003.05.29 0 0 4
Nekem 1380 Forintba került, ebben egy svideo-rca és egy rca hosszabbító kábel van. Amúgy lehet rendelni egy orosházai cégtől - de onnan legalább azt a jó változatot, ami nekem is kölcsönbe volt itt.
a cég neve sorry már nincs meg a könyvjelzőim között, de Orosháza az biztos, és az is, hogy van csomagküldés (680 volt ott a kábel, 600 a küldés)
Előzmény: agybaj (3)
agybaj Creative Commons License 2003.05.29 0 0 3
Szia!
Mennyi egy ilyen átalakító? Ennyire ritka, hogy a nagyobb helyeken sem találtál? Akkor hogyan fogok szerezni én itt vidéken, hogy a tévén nézhessem a filmeket, meg blablabla?
Előzmény: Brazsik (2)
Brazsik Creative Commons License 2003.05.26 0 0 2
Szóval: végre találtam, ha valakinek kellene: Arwill Bt, Bercsényi utca 34, XI, 3614480, du megyek érte
Brazsik Creative Commons License 2003.05.24 0 0 1
Media Marktban már néztem (Budaörs), csak olyan átalakító volt, amibe mind a két oldalról kábelt kell dugni, így viszont nagyon zajos lesz a kép.
Előzmény: yogibear (0)
yogibear Creative Commons License 2003.05.24 0 0 0
Media Markt?
Keravill?
Előzmény: Brazsik (-)
Brazsik Creative Commons License 2003.05.24 0 0 topiknyitó
Halihó,

szükségem lenne egy svideo - rca átalakító kábelre, de sehol nem találok - van valakinek valami konkrét ötlete, hol lehet kapni? (bolt, cím, stb).

Építeni tudnék egyet, de inkább egy kompakt, biztosan működő darab kellene, a notebookomhoz.

Ha valaki hasonló problémával küzdene, és építősebb típus, a
címen talál egy jó leírást

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!