Férfi vagyok, és a fenti helyeket égető viszketéseim vannak. Inzulinos cukor beteg vagyok. Naponta zuhanyzok, és a szárazra törölközést követően a fenti helyeken már is csupa izzadtságban úszok.Voltam bőrgyógyásznál, azt mondta száraz a bőröm azért viszketek. Irt fel erre Desloratadine Actavits 5 mg gyógyszert, amit már két hónapja szedek de nem csillapodik a viszketésem. Ha izzadástól nedves állandóan a bőröm, az hogyan lehet száraz bőröm? Nem értem a bőrgyógyászt. Kinek mi a véleménye? Esetleg tanácsa?
Nekem a Nailrox nagyon tetszett, mert egyáltalán nem puhította meg a körmöt, átment a szarun a hatóanyag és bár hosszú időn keresztül kellett kezelni, de megérte - https://onlinecheappills.com/nailfungushu.html
De az igazi lényeg: más a vivő anyag, ezért jobban beépül a körömbe, vízbázisú, erre van a szabadalom is. Sokkal hatékonyabban szívódik fel és raktározódik a körömben, ami kinyírja a gombát. Más szerek nem hatékonyak a raktározásban, amik ecsetelők. Kb ezerszerese a mennyiség, ami beépül, a jelenleg piacon lévőkkel szemben.
A Terclara összetevői a terbinafin mellett a következők:
Propilénglikol (E 1520)
Karbamid (urea)
Tejsav (laktinsav)
Dinátrium-edetát (EDTA)
Nátrium-hidroxid (a pH beállításához)
Tisztított víz
Ezek az összetevők segítenek a gyógyszer hatékonyságának, stabilitásának és a körömre való felvitelének biztosításában.
Van egy módszer. Türelmet igényel, egész nagylábujjkörmöt illetően akár másfél év is kellhet. Saját tapasztalat. Idős, rendkívül tapasztalt bőrgyógyásztól tanultam. Nizoral krém. A többit felejtsd el, azok játékkrémek. Reggel-este benyomkodni a köröm alá. A gomba gyorsan támad, úgyhogy érdemes naponta szemlét tartani. Ha már lefutott, akkor hosszan kell ezt csinálni, közben vágni, amennyire lehet. Vékonyítani-reszelgetni is lehet, de ésszel. Nekem bevált, idült, egész lábkörmöt beterítő fertőzést másfél év alatt sikerült megszüntetni.
Nekem a Nailrox nagyon tetszett, mert egyáltalán nem puhította meg a körmöt, átment a szarun a hatóanyag és bár hosszú időn keresztül kellett kezelni, de megérte - https://onlinecheappills.com/nailfungushu.html
Mindenki figyeljen! Kb 8 éve próbáltam megszabadulni a lábamon 2 körmön levő gombátol. Amit csak lehetett kipróbáltam.. escstelők... lakkok..... házi készítésű csodaszerek..... Nagy humbuk az egész!!!!!! Nem múlt el!!!!! Bemérgettem... elmentem a háziorvosomhoz, megkértem vessen rá egy pillantást..... és mondtam, eszébe se jusson ecsetelős meg kenegetős szarokat felírni. Adjon valamit ami tényleg jó. Felírta a Mycosyst kapszulát. Teljes vérkép után. Elsősorban a májfunkciót nezték. Ebből a kapszulából, heti 1 szem kell! A dobozban 4 szem van. Kb 4 hónapja szedem, és szépen gyógyul a körmöm. Addig kell szednem amig teljesen le fog nőni. De működik!!!!!!! Szóval szarjatok le mindeféle gyógynövényes cuccot... meg kencefincét..... Irányár az orvos! És el fog múlni!
Pikkelysömörös körömgombával küzdük évek óta. Nem szeretném elkiabálni de az Exoderil oldat -veny nelkul kapható- jónak tünik a gombámra. Fogpiszkálóval kikaparom a köröm alól a morzsalékot majd annak a helyére a köröm alá csepegtetem az oldatot .
Azt hiszem talán valahol itt olvastam Gál Emőke podiáter kezeléséről. Köszi! Nem bántam meg, hogy felkerestem, mert annyira nagy szakértelme van, és annyira kedves, lábgomba kezelésében szerintem nincs jobb nála. Nemcsak kezelte, hanem szakértő tippeket is adott, elmondtam mit hogy szoktam csinálni, mondta, hogy mit csináljak máshogy, nagyon hasznos volt, ajánlom én is! :)