Keresés

Részletes keresés

eeehh Creative Commons License 2007.01.04 0 0 4

Üdv!

 Debreceni tapasztalatok vannak a két céggel kapcsolatban, melyiket érdemes megrendelni?

Papci Creative Commons License 2003.10.26 0 0 3
Szerintem Nyiregyhazan a legelejen megoldottak a problemat. Megvettek a varos halozatat bagoert es azota egyetlen kicsi sem tudott olyan halozatot kiepiteni ami felvehetne vele a versenyt.

Anno a palyazaton indul masik fel ajanlatat ismertem es szerintem jobb volt. Peldaul a halozaton a varoson beluli telefonalas ingyen lett volna...

Előzmény: White Falcon (-)
Tanársegéd Creative Commons License 2003.10.26 0 0 2
Nana, a Cartoon Network jó :)))
Előzmény: dejo (1)
dejo Creative Commons License 2003.05.14 0 0 1
Nálunk Nyíregyházán van valami hasonló dolog. Itt az Örökösföld nevű városrészen másfél két éve indult Szabolcs Kábel-TV Társaság néven egy szolgáltató.
Perről ugyan nem tudok, de néhány csatorna közvetítési jogát a Szabolcs Kábel-TV Társaság nem kapta meg, valami rejtélyes okból kifolyólag. Nekem egyedül a Spectrum hiányzik igazán, de ezért nem fogok visszamenni az UPC-hez.
Az ár a Szabolcs Kábel-TV Társaság pár Ft-tal 1500 alatt van és ezért nagyjából minden megvan kivéva a HBO-t, amire UPC-s koromban sem tartottam igényt.
Van viszont HírTV, Sport1, Eurosport, National Geographic, Animal Planet, Discovery, Viasat3, Magyar ATV, Budapest TV, meg az összes országos magyarnyelvű TV és a szokésos sohasem nézem német, farncia, angol csatornák. Ja van Minimax is, ami gyerekeim kedvence. Van valamilyen magyar Zenecsatorna is, de nem a Viva, meg van Musik-TV is!
Reality, meg Romantika és Cartoon Network is van, de azokat én be sem hangolatm, mert károsak az egészségünkre, az idegrendszerünkre mindenképpen!
:-{)E
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.14 0 0 0
Lélekben Veletek vagyok!
Előzmény: White Falcon (-)
White Falcon Creative Commons License 2003.05.14 0 0 topiknyitó
Nem tudom,ki előtt,és mennyire ismert a következő probléma:
Debrecenben a közelmúltban jelent meg egy új szolgáltató,a Kábelnet Magyarország Kft,mint a UPC konkurrenciája.A kft rendszereit nem régiben a szintén debreceni DMCC Kommunikációs Kft. vette meg.
A probléma a következő: a UPC élve túlhatalmával meggyőzte a HírTV-t,a Spektrumot,a Viva-t,az HBO-t,a Filmmúzeumot,hogy ne szolgáltassanak nekik.Indoklásuk szerint emögött rendőrségi eljárás húzódik meg,ami a Kábelnet esetében kétségkívül igaz,de korántsem a műsorszolgáltatás,hanem a hálózat használata miatt,ugyanis a feljelentő sem a tévécsatorna volt(egyik sem),hanem maga a UPC,ami konkurrenciája ellehetetlenítése érdekében immáron a DMCC ellen is eljárást kezdeményezett.Ennek legfőbb oka,hogy a DMCC z ügyfelek megnyerése érdekében eltekintenek a sáptól,amit a UPC hajt be előfizetőin(mi is azok voltunk).Lehet,hogy 2-3 hónapig egy árban szolgáltatnak a DMCC-vel,de amíg az áraik megmaradnak,addig a UPC a határozott idejű szerződés keretében szépen,lassan visszakúsztatják az árakat a DMCC kétszeresére.Az ügy az utolsó fellebbezési szakasznál tart,ezután már nem tagadhatják meg a tárgyalást.Sorozatosan adnak ki keretes hirdetést,de sosem adnak pontos indokot,miért is folyik eljárás.Jogilag egyetlen tv-csatorna sem tagadhatja meg,hogy műsora eljusson az előfizetőkhöz,csak az eljárás(ok) lezártával szánhatta volna magát ilyen lépésre.Akit hozzánk hasonlóan érint az ügy,azokhoz intézem a következő kérdést: engedjünk-e továbbra is a UPC nyílvánvaló zsarolásának,megfontoljuk-e azt,hogy a Netért egyesülethez hasonlóan mi is szervezetten indítsunk gyűjtőpert egy szolgáltató ellen? Nekik már sikerült a Vodafone-nal szemben...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!