Keresés

Részletes keresés

micu Creative Commons License 2003.05.26 0 0 55
A régebbi műsorai ismeretében nem igazán értem miért vártál szellemesebbet ?
Fridi anno nagyon népszerű volt amikor behozta Magyarországra a show műfajt, ezt ő csinálta először. Az akkor szép és jó volt, az első 50 adás valamennyire talán érdekes is, utána már ez is kezdett elcsépelt lenni, ráadásul jöttek mások akik ugyanezt csinálták, többnyire ráadásul sokkal jobban. Azóta pedig nem igazán tudott semmi érdemlegeset produkálni, egyre-másra bukdácsoló műsorai erősen a futottak még kategóriában mozogtak már a szólás szabadsága előtt is.
Előzmény: komancs (53)
bloki Creative Commons License 2003.05.26 0 0 54
A beharangozóban meg úgy gubbaszt abban a fotelban, mintha porcelánon ülne.
Tegnap meg nem volt idő Paksot kitárgyalni, mert a Torgyán-jelenséget kellett taglalni. Röhej.
Előzmény: komancs (53)
komancs Creative Commons License 2003.05.26 0 0 53
Borzasztó az egész új műsora.
Ha már nem felelt meg az eredeti nem túl szellemes AHét cím, akkor Tőle vmi ötletesebbet vártam volna. Ma amikor szólásszabadság van úgy általában, akkor mit kell ezen kihangsúlyozni (ez vmi öngól, mert femerül, h talán mégsincs?)

Másrészt jó távol ülnek a vitapartnerek egymástól, köztük a műsorvezető, mint valami porondmester a cirkuszban, ettől olyan kimódolt, és hiteltelen az egész.

Semmi pénzért nem nézném.

eFigyelő Creative Commons License 2003.05.26 0 0 52
Ami olyan alacsonyan száll, mint frikusz eltárs, az a vakond!
stevebi Creative Commons License 2003.05.26 0 0 51
Bár az ilyen listákat mindig fenntartással lehet fogadni, ami a hitelességüket illeti, de azért valamilyen módon tükrözheti a valóságot....
'Illusztris' társaságba került a Fridi, azaz a lejtőn való zuhanását nem csak mi vettük észre:)) :

"A legkevésbé kedvelt személyiségek (don't like + hate; %)
1. Majka (RTL Klub) 33,8
2. Lagzi Lajcsi (MTV) 33,3
3. Cziffra Noémi (RTL Klub) 32,4
4. Csonka András (RTL Klub) 30,0
5. Havas Henrik (RTL Klub) 29,0
6. Gáspár Győző (tv2) 27,5
7. Friderikusz Sándor (MTV) 26,9
8. Jáksó László (RTL Klub) 26,2
9. Bochkor Gábor (tv2) 25,0 "

banned Creative Commons License 2003.05.21 0 0 50
A Pofátlanság Szabadsága , avagy hogy lesz valakiből végképp pojáca. Itt látható , kit támogat a Péter vagy a László.
micu Creative Commons License 2003.05.21 0 0 49
Hogy hal meg a friderikusz ?

Kihajol az egójának az erkélyén, megszédül és ráesik a nézettségére.

ouzo Creative Commons License 2003.05.21 0 0 48
Nos, engem már akkor elfogott a hányinger, amikor láttam a Friderikuszt reklámozó óriásplakátot, amelyen rajta volt új műsorának a neve is, és ha valaki közelment, akkor a sarokban apróbetűvel oda volt írva asszem hogy magyar televízió.
Örülök neki, hogy az egoizmusa túlment a ravaszságán, és elásta magát. Én mindigis utáltam, lévén az arcára rá volt írva, hogy : "elvtelen, gerinctelen kis féreg vagyok, de ravasz". Most ez már a nem látóknak is tiszta. Ha még Bárdos meg Juszt is eltűnne, egész normális lenne a média.

U.i.: Azért ne feledjük, csatlakozás ide vagy oda, ez Magyarország. Tehát nagy az esélye, hogy felfele bukik.

Előzmény: stevebi (47)
stevebi Creative Commons License 2003.05.21 0 0 47
Szerintem nagy bajban van Friderikusz!
Az utóbbi évek kereskedelmi TV-s buktái után sikerült a Baló féle műsort kiütni a pozícióból. Vártam a műsorát - bár tudtam, hogy balos érzelmű - mert úgy éreztem, ennyi pénzzel és hatalommal a háta mögött van annyi dörzsöltség ebben az emberben, hogy legalább megpróbálkozik az arányok helyre rakásával. Akkora egoja van, hogy nyugodtan várhattunk volna tőle egy ilyen meglepő húzást!!
Helyette kaptunk egy vérbő ballib műsort, egy romantikus Atheni beszámolót, majd pedig a Kendermagos buli aránytalan bemutatása volt a csúcspont az emberileg totalK.O. Jancsóval az élen.
Botrány botrányt követett a háttérben is, ő mégis megmentette magát.....de nagyon mozog a léc.
Érzik ezt a szocik is, mert ekkora tömjénezést ők sem vártak, Fridi átesett a ló túloldalára. (talán félreértette azt a legendás SMS-t:))
Már az ORTT is felemelte a szavát, amely azért érdekes, mert politikai hovatartozása ismert, ráadásul pont a 'hatalmas' Fridi ellen.
A másik 'médiaistent', azaz Gyárfást is megszólaltatták, de ő (is) elhatárolódott Friditől....
Szerintem hamarosan menni fog a TV-ből....

vagy jön a meglepi:), őt választják meg Elnöknek, mellyel bebizonyosodik, hogy az eddigi botrányok mind műbalhék voltak!

bad100 Creative Commons License 2003.05.14 0 0 46
jaja!
gyurcsénycsákó is megmontta,
bár ő még nem nyilatkozott,
hogy támogattya e molnársanyát, mint péter.....
Előzmény: Uránusz (43)
jobbikos srác Creative Commons License 2003.05.14 0 0 45
az, hogy jogilag igazunk van e vagy sem, az most mellékes. Itt az a lényeg, hogy a saját "profizmusát" hangsúlyozó Friderikusz, illetve az MTV egyszerűen nem küldte be a kazettát, amire pedig az ortt felszólítja egy panaszbeadványnál.
Előzmény: bad100 (41)
Uránusz Creative Commons License 2003.05.14 0 0 44
Bocsánat: FRIDERIKUSZ
:-)
Előzmény: Uránusz (43)
Uránusz Creative Commons License 2003.05.14 0 0 43
FRIDERIKUS MINDENT MEGTEHET!!!
Ez nem kérdőjeles...
Akinek ennyi pénze van az már DIKTÁLHAT (is!!!)
jobbikos srác Creative Commons License 2003.05.14 0 0 42
bocsánat a panaszt nem tegnap nyújtottuk be az ortt-hez, hanem tegnap volt a tárgyalás a panaszbizottságon.
Előzmény: jobbikos srác (40)
bad100 Creative Commons License 2003.05.14 0 0 41
ez nekem is feltűnt, de én má nem cs0dálk0z0m ijjesmin.....

demokrácia van már!

Előzmény: jobbikos srác (40)
jobbikos srác Creative Commons License 2003.05.14 0 0 40
Tegnap a jobbik médiafigyelő panaszt nyújtott be a "Friderikusz a szólás szabadsága" c. műsorszámmal kapcsolatban, amelyben sérelmeztük, hogy a műsorszámot reklámmal szakították, meg, hiszen ez közszolgálati műsorszolgáltató esetén szigorúbb szabályokhoz van kötve, mint a kereskedelmi csatornáknál. Úgy gondoljuk, sérült a médiatörvény 24. §(3), hiszen Közszolgálati műsorszolgáltatásban és a közműsor-
szolgáltatásban reklám csak műsorszámok - összetett
műsorszámokban az egyes műsorszámok - között tehető közzé.

A Magyar Televízió pedig annyira semmibe veszi saját nézőit, és törvényes kötelezettségeit, hogy a panaszbizottsági tárgyalásra nem küldte meg a műsorszámot tartalmazó videokazettát, ami, mégegyszer hangsúlyozom, törvényes kötelezettsége!!!

Ennyit a Friderikusz-Ragáts féle csapatról!

ex_lx Creative Commons License 2003.05.13 0 0 39
Amúgy félreértetted: ezek nem egymást kizáró lehetőségek; ezek a időrendbe szedett lépések. :)
Előzmény: micu (35)
c45 Creative Commons License 2003.05.13 0 0 38
"Dzsugas Viki válasz erre | adatok | e-mail 2003-05-13 16:58:44 (21)

Bocsika, ha valaki közszereplő, akkor elvárható tőle, hogy jelenjen meg egy közszolgálati tévében leadandó hír-tájékoztató műsorban.
Hogy kik készítik azt a műsort, az másodlagos ebben az összefüggésben, szerintem."

VAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Előzmény: Dzsugas Viki (21)
ex_lx Creative Commons License 2003.05.13 0 0 37
Te is érzed azt - ahogyan a Péter is -, hogy ez az, amire ő igazán elhivatott.
Előzmény: micu (35)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.05.13 0 0 36
Aszittem, csak Ildikó!
Előzmény: ex_lx (4)
micu Creative Commons License 2003.05.13 0 0 35
Miért érzem azt hogy az E a legesélyesebb ?
Előzmény: ex_lx (34)
ex_lx Creative Commons License 2003.05.13 0 0 34
A. kicserélik az MTV teljes gárdáját
B. megint átkeresztelik a műsort
C. átteszik másik időpontra
D. megmarad a műsor, de Fridi másikat kap, többért
E. mégis ő lesz az elnök
Előzmény: micu (31)
sjesz Creative Commons License 2003.05.13 0 0 33
Friderikusz: A Szólás Szabadsága. - Az szólhat, akinek szabad.

:-))

komancs Creative Commons License 2003.05.13 0 0 32
Számomra nem világos az egész nézettség-mérés.
Mifelénk már 30- nál több csatornát lehet fogni, és a mutatók, meg folyton csak 3 TV-t említenek.
Lehetséges, hogy a többi soha nem kerül be az első 20-ba, vagy őket nem mérik?
Ha nagyon kicsivel is, de mindegyik befolyásolja a nézettséget, ezért eleve ostobaság ugyanannyit várni, mint amikor még kevesebb adó volt.

Másrészt amikor Fridi elérte a Napkeltén a csúcsnézettséget, akkor egy aktív politikai helyzet volt, ezért nagyobb volt az érdeklődés.
Most ez a pol-fórum is hót unalmas, mert ilyen a helyzet is. Média szempontból biztos hogy a Fidesszel jobban jártunk volna.Még jó hogy most legalább kekeckedik egy kicsit, másképp meghalna a média.
Hol vagy törzsfőnök?

micu Creative Commons License 2003.05.13 0 0 31
És mi van ha nem jön össze neki a nézőszám ? Nem hosszabbítják meg a szerződését ? Vissza kell fizetnie valamennyit ?
Előzmény: ex_lx (16)
elemes Creative Commons License 2003.05.13 0 0 30
:-)
livefast Creative Commons License 2003.05.13 0 0 29
Nézőket már sehogy sem tud varázsolni, sem ő, sem Gyárfás.
Előzmény: Dzsugas Viki (28)
Dzsugas Viki Creative Commons License 2003.05.13 0 0 28
Fridinek nem érdeke, hogy csesztesse. Legalábbis nem rögtön az első pár héten. Neki és pénztárcájának az az érdeke, hogy meglegyen a beigért nézőszám. Ahhoz pedig bőven kell mindegyik szekértábor nézőserege.
Inkább az már most a 22-es csapdája, hogy az MTV nem tudja elhajtani - mert nincs pénze kifizetni a lelépést, mert nehéz lenne új sómen keresni a helyére-, Fridicica meg nem igazán tudja hozni a beblöffölt nézősereget, hacsak nem jettol le ugyancsak rendesen Gyárfásnak.
Előzmény: szedmák bakter (26)
ex_lx Creative Commons License 2003.05.13 0 0 27
Nem vagyok egy koránkelő, ezért ritkán hallo(tta)m részleteket a Vaúból, de még így is rengetegszer hallottam, hogy DG nem volt hajlandó kommentálni valamit.
Nem hibáztatom, de úgy veszem ki, Te igen. :)
Előzmény: Dzsugas Viki (25)
szedmák bakter Creative Commons License 2003.05.13 0 0 26
Másodlagos?Nem egészen.

Fridi kurvára elkezdené csesztetni,Orbán viszont nem válaszolhatna vissza úgy,ahogyan Fridi megérdemli...hiszen ha visszacsipkelődne,megint meglenne jó néhány hónapra néhány "újságíró" betevője.Ellenben Fridi jöhetne akár hazugságokkal is,másnapra ott lenne a glória a fején!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!