Keresés

Részletes keresés

Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.05.13 0 0 3
Ejnye, de tendenciózusan tetszik fogalmazni... Abban az értelemben szurkolok neki, hogy derüljön ki, a rendőrség rosszul állapította meg a tényállást, és az ügyészség bűncselekmény hiányában utasítsa vissza a vádemelést. Feltéve - de nem megengedve - hogy a vádemelés mégis megtörténik, szurkolni fogok, hogy a bíróság állapítsa meg a bűncselekmény hiányát.
(Ha nem lettem volna elég világos: ha valóban történt bűncselekmény, és valóban András követte azt el, akkor nem kívánom, hogy ne vonják felelősségre. De - személyes ismerteségünk és elfogultságom okán - egyelőre hiszek az ártatlanságában.)
OFF
99-ben volt egy mondata, amiért örökké hálás szívvel fogok rá emlékezni.
ON
Előzmény: Gerenda (2)
Gerenda Creative Commons License 2003.05.13 0 0 2
Milyen értelemben szurkolsz neki? Hogy még több lakástámogatáshoz férjen hozzá, hogy megússza a felelősségrevonást, vagy valamilyen más értelemben?
G
Előzmény: Kovács Béla Sándor (0)
White Falcon Creative Commons License 2003.05.13 0 0 1
Személyesen nem ismerem,csak a hírt kommentáltam,ami a mai Napló első oldalán megjelent.Egyet tudok biztosan: nem ő az első képviselő,akit jogosulatlan tevékenység miatt vádemeléssel "jutalmaz" a városi ügyészség.
Előzmény: Kovács Béla Sándor (0)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.05.13 0 0 0
Szurkolok neki. Jó képességű, jóravaló fiatalember.
Előzmény: White Falcon (-)
White Falcon Creative Commons License 2003.05.13 0 0 topiknyitó
Csalással gyanúsítják

Volt képviselô ellen folyik büntetôeljárás

Fotó: Napló-archívum
Debrecen (HBN – Ra. L.) – A Napló információi szerint lakásvásárlási támogatás jogosulatlan igénylése miatt folyik büntetôeljárás Sásdi András ellen, aki a múlt ciklusban a Fidesz önkormányzati frakciójának vezetôje volt, illetve 1990 és 1994 között a párt képviselôjeként tevékenykedett. Sásdi András jelenleg a debreceni Vagyonkezelô Holding igazgatóságának tagja. Mint Hargitai Évától, a Hajdú-Bihar Megyei Fôügyészség szóvivôjétôl megtudtuk, a debreceni rendôrkapitányság a múlt pénteken jelentôs kárt okozó csalás bűntettének gyanúja miatt vádemelési javaslattal átadta az ügyet a városi ügyészségnek. A nyomozati iratok áttekintése most kezdôdik, és az ügyészségnek 30 napja van arra, hogy eldöntse: vádat emelneke, vagy visszaadják pótnyomozásra a rendôrségnek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!