Keresés

Részletes keresés

untyi Creative Commons License 2005.05.13 0 0 49
Nem élek vele, csak érdekel.
Előzmény: cc (48)
cc Creative Commons License 2005.05.12 0 0 48
az attol fugg, hogy pontosan hany feherjere van szukseg, hogy eloalljon a thc. de azert eleg sok. tobb, mint amennyiert megerne, hogy muskatlit nevelj cserepben az ablakodban kender helyett. es akkor meg meg kell kuzdeni azzal a problemaval, hogy, lekuzdjek a muskatli budosseget.
szerintem, nevelj inkabb hajnalkat. az legalis, torvenybe nem utkozik es kozel olyan hatasos.
Előzmény: untyi (47)
untyi Creative Commons License 2005.05.11 0 0 47
Mennyibe kerülne bevinni muskátliba kendergéneket?
PartyGirl_Bp Creative Commons License 2005.04.19 0 0 46

Sziasztok!!!!

Lenne egy kérdésem, és szeretnék konkrét választ kapni!

Ez pediglen a következő: Mennyi idő alatt távozik a fű a szervezetedből???

Kérlek segítsetek!

Előre is köszöm!

judgment Creative Commons License 2005.01.07 0 0 45
minden díjat eltékozlok...
Előzmény: judgment (44)
judgment Creative Commons License 2004.12.16 0 0 44
én is csodálkozok mindig , de mostmár hogy tudom , hogy mindenkinek alkotmányos joga van a fűhöz így más . Az hogy mit gondolnak erről sokan az nem számít .
Előzmény: Hell'O Drome (43)
Hell'O Drome Creative Commons License 2004.12.16 0 0 43
Hát a vizsgálat arra vonatkozott... Csodálkoztam is, azért jegyeztem meg...
judgment Creative Commons License 2004.12.15 0 0 42
hogyan lehetne már a fűben több kátrány mint a dohányban . fú bzdmeg aki ilyet állít ...
Előzmény: judgment (41)
judgment Creative Commons License 2004.12.15 0 0 41
baromság . nincsen alátámasztva de már egyből eltorzítják .
Előzmény: blackhole (35)
Hell'O Drome Creative Commons License 2004.12.15 0 0 40
Hát igen, a cigiben van kátránym, a spangliban meg nincs, így érthető, miért nem károíst annyira.

Az endorfin-izé tartalom meg tiszta hülyeségnek tűnik pár szippantás után a tiszta anyagból (egyszer! kipróbáltam, csak hogy valóban tudjam miről beszélek, meg szükségem volt a fájdalomcsillapítóra).
Szóval semmilyen hatása nem volt egy szimpla fájdalomcsillapítóén kívül, csak még a gyomrom sem fordult fel tőle. Meg akkor dózist szívok be, amekkora kell, nem akkorát, amennyi a tablettában van.

Szerencsére azóta nincs szükségem egyikre sem (és trásaságban sem lepődnek meg, ha én kimaradok).
cc Creative Commons License 2003.05.19 0 0 39
elenyeszo. de nem is azert szeretik. szvsz az endorfin analog tartalma magasabb.
et-keseru, igen. azon tul, hogy a belgak es a franciak tudnak igazan jo etcsokikat gyartani.
Előzmény: Riker (29)
heem Creative Commons License 2003.05.18 0 0 38
Hát igen, amikor spórolni kell :-( akkor ez a megoldás.
Előzmény: Muster Mark (32)
blackhole Creative Commons License 2003.05.18 0 0 37
Jó.
Előzmény: Muster Mark (36)
Muster Mark Creative Commons License 2003.05.18 0 0 36
(14)
Előzmény: blackhole (35)
blackhole Creative Commons License 2003.05.18 0 0 35
Hááát...

>abban annyi hatóanyag van, hogy elég ahhoz, hogy két ember
>percekkel a szívás után leforduljon a székről aludni.
Viszonylag könnyen megoldható probléma: 1)kevesebbet tesznek bele 2)nem szívják végig.

>Továbbá dohány nélkül a tiszta fű nagyon kaparó, köhögtető hatású.
A levelek füstje valóban ilyen, de a virágzaté sokkal kevésbé.

>Továbbá a marihuánás cigik sokkal nagyobbak is lehetnek
Lehetni lehetnek, de csak ha sokan fogják szívni. Egy személyre nincs értelme félméteres spanglit tekerni, centinként egy-egy morzsával...

>mert a marihuána csak nedvesen jó (száraz fűnek sokkal gyengébb a hatása).
Az nem nedvesség, hanem több gyanta.

>Szerintem nagyon is helytálló az a megállapítás, hogy 1 marihuánás
>cigaretta nagyjából annyira káros, mint egy doboz rendes cigi.
Szerintem nem. Egy közelmúltbeli angol kísérlet szerint 3, tisztán fűből álló spangli károsítóhatása egyenlő egy doboz cigiével. Vagyis cca. 3 gramm fűé, ami megvan vagy 20 egyszemélyes adag. :))

Előzmény: Muster Mark (6)
Muster Mark Creative Commons License 2003.05.18 0 0 34
Ár/tömeg alapján a tortabevonó a legjobb.
Előzmény: pint (25)
Muster Mark Creative Commons License 2003.05.18 0 0 33
Szerintem effektíve nulla. Két nagy tábla africana összes tudatmódosító hatása is nulla. Nyilvánvalóan a kimutathatósági határérték alatt kell, hogy legyen, máskülönben már lettek volna zűrök abból, hogy notórius csokizabálók nem mennek át a drogteszteken.
Előzmény: Riker (29)
Muster Mark Creative Commons License 2003.05.18 0 0 32
Márpedig a füvet is így kell. Lehet máshogy is, de akkor lightosabb lesz, mivel nem rakódik le a tüdődben a soksok finom thc.
Előzmény: heem (31)
heem Creative Commons License 2003.05.18 0 0 31
"Továbbá a marihuánás cigit mélyre szokás szívni, és addig tartani a tüdődben, amíg nem kezdesz légszomjat érezni."

A Salviát kell így szívni te! Mert ott a tolerancia 1-2 percen belül kialakul.

Előzmény: Muster Mark (5)
ControlDenied Creative Commons License 2003.05.18 0 0 30
Hát gyerekek, épp tegnap vettem egy tábla mogyorós africanat, és isteni volt! :-) Nyami nyami
Riker Creative Commons License 2003.05.17 0 0 29
A fuhoz kepest a csokiban mekkora a THC mennyisege?

keseru csoki = etcsoki?

Előzmény: cc (27)
Simply Red Creative Commons License 2003.05.17 0 0 28
Egyetértek. Csak ne verjük nagydobra, mert még a keserűcsokit is betiltják! Aztán mehetünk mi is tüntetni. :-)
Előzmény: cc (27)
cc Creative Commons License 2003.05.17 0 0 27
most, hogy a marijuana topikot sikerult ilyen jol offlinera vezetnem egyetlen jol iranyzott hozzaszolassal, lathatjatok, hogy a marijuana nem is problema :)

egyebkent, szerintem a keseru csokik az igazik, amelyekben jo magas a kakaovaj aranya, valoszinuleg a THC tartalma is azoknak a legmagasabb.

box!

Előzmény: ControlDenied (26)
ControlDenied Creative Commons License 2003.05.17 0 0 26
francokat
Előzmény: pint (25)
pint Creative Commons License 2003.05.17 0 0 25
a szirszar magyar boci a legjobb csoki
Előzmény: ControlDenied (24)
ControlDenied Creative Commons License 2003.05.16 0 0 24
Szerintem az epres finom! És olcsó! :-)
100 Ft körül lehet kapni, míg egy szirszar magyar boci vagy pirosmogyorós 200-250 (100g).
Ja és van Americana is, az is jó! :-)
Előzmény: Vajk (23)
Vajk Creative Commons License 2003.05.16 0 0 23
Jézusom:))
Africana az már annyira rossz, hogy abban kell valaminek lennie, mert nem tudnák különben eladni..:)
Egyszerűen nem tudok lenyelni belőle egy grammot sem, pedig nagy csoki fan vagyok és már bogarakat is ettem....
De africana... ! na azt sose
Előzmény: Muster Mark (21)
Biga Cubensis Creative Commons License 2003.05.15 0 0 22
A pszichedelikumok, amellett, hogy önmagukban is képesek lelki függést kiváltani (micsoda hülye megfogalmazás), sokat egy időre vagy véglegesen megszüntetnek. Amikor az LSD még legális volt, sikeresen használták az alkohol elvonási tüneteinek megszüntetésére. Ilyen az iboga is (egy afrikai növény, melynek gyökeréből vonják ki az ibogaint), mely nikotinfüggést képes megszüntetni, nagy százalékban heroin elvonási tüneteket szüntetett meg, illetve enyhített. Ez utóbbi pár országban gyógyászatilag használatos is (Svájc pl.), míg az USÁ-ban A kategóriás drog a DEA besorolása szerint.
Muster Mark Creative Commons License 2003.05.15 0 0 21
Én pont ezért megpróbáltam rászokni a csokira. Valahányszor boltba mentem kajáért, mindig vettem egy tábla piros africanat. Aztán ez idővel elmaradt. Elfelejtettem megvenni.

Ellenben most az van, hogy heti 2-3 alkalommal egy-egy slukk fű (tiszta fű, pipából) elég hozzá, hogy a következő tépésig ne legyen nikotinhiányom. Nem tudom, miért az összefüggés, de van.

Biga Cubensis Creative Commons License 2003.05.15 0 0 20
És még a fogakat is tönkreteszi :-)
Előzmény: cc (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!