az attol fugg, hogy pontosan hany feherjere van szukseg, hogy eloalljon a thc. de azert eleg sok. tobb, mint amennyiert megerne, hogy muskatlit nevelj cserepben az ablakodban kender helyett. es akkor meg meg kell kuzdeni azzal a problemaval, hogy, lekuzdjek a muskatli budosseget. szerintem, nevelj inkabb hajnalkat. az legalis, torvenybe nem utkozik es kozel olyan hatasos.
én is csodálkozok mindig , de mostmár hogy tudom , hogy mindenkinek alkotmányos joga van a fűhöz így más . Az hogy mit gondolnak erről sokan az nem számít .
Hát igen, a cigiben van kátránym, a spangliban meg nincs, így érthető, miért nem károíst annyira.
Az endorfin-izé tartalom meg tiszta hülyeségnek tűnik pár szippantás után a tiszta anyagból (egyszer! kipróbáltam, csak hogy valóban tudjam miről beszélek, meg szükségem volt a fájdalomcsillapítóra).
Szóval semmilyen hatása nem volt egy szimpla fájdalomcsillapítóén kívül, csak még a gyomrom sem fordult fel tőle. Meg akkor dózist szívok be, amekkora kell, nem akkorát, amennyi a tablettában van.
Szerencsére azóta nincs szükségem egyikre sem (és trásaságban sem lepődnek meg, ha én kimaradok).
elenyeszo. de nem is azert szeretik. szvsz az endorfin analog tartalma magasabb.
et-keseru, igen. azon tul, hogy a belgak es a franciak tudnak igazan jo etcsokikat gyartani.
>abban annyi hatóanyag van, hogy elég ahhoz, hogy két ember
>percekkel a szívás után leforduljon a székről aludni.
Viszonylag könnyen megoldható probléma: 1)kevesebbet tesznek bele 2)nem szívják végig.
>Továbbá dohány nélkül a tiszta fű nagyon kaparó, köhögtető hatású.
A levelek füstje valóban ilyen, de a virágzaté sokkal kevésbé.
>Továbbá a marihuánás cigik sokkal nagyobbak is lehetnek
Lehetni lehetnek, de csak ha sokan fogják szívni. Egy személyre nincs értelme félméteres spanglit tekerni, centinként egy-egy morzsával...
>mert a marihuána csak nedvesen jó (száraz fűnek sokkal gyengébb a hatása).
Az nem nedvesség, hanem több gyanta.
>Szerintem nagyon is helytálló az a megállapítás, hogy 1 marihuánás
>cigaretta nagyjából annyira káros, mint egy doboz rendes cigi.
Szerintem nem. Egy közelmúltbeli angol kísérlet szerint 3, tisztán fűből álló spangli károsítóhatása egyenlő egy doboz cigiével. Vagyis cca. 3 gramm fűé, ami megvan vagy 20 egyszemélyes adag. :))
Szerintem effektíve nulla. Két nagy tábla africana összes tudatmódosító hatása is nulla. Nyilvánvalóan a kimutathatósági határérték alatt kell, hogy legyen, máskülönben már lettek volna zűrök abból, hogy notórius csokizabálók nem mennek át a drogteszteken.
most, hogy a marijuana topikot sikerult ilyen jol offlinera vezetnem egyetlen jol iranyzott hozzaszolassal, lathatjatok, hogy a marijuana nem is problema :)
egyebkent, szerintem a keseru csokik az igazik, amelyekben jo magas a kakaovaj aranya, valoszinuleg a THC tartalma is azoknak a legmagasabb.
Szerintem az epres finom! És olcsó! :-)
100 Ft körül lehet kapni, míg egy szirszar magyar boci vagy pirosmogyorós 200-250 (100g).
Ja és van Americana is, az is jó! :-)
Jézusom:))
Africana az már annyira rossz, hogy abban kell valaminek lennie, mert nem tudnák különben eladni..:)
Egyszerűen nem tudok lenyelni belőle egy grammot sem, pedig nagy csoki fan vagyok és már bogarakat is ettem....
De africana... ! na azt sose
A pszichedelikumok, amellett, hogy önmagukban is képesek lelki függést kiváltani (micsoda hülye megfogalmazás), sokat egy időre vagy véglegesen megszüntetnek. Amikor az LSD még legális volt, sikeresen használták az alkohol elvonási tüneteinek megszüntetésére. Ilyen az iboga is (egy afrikai növény, melynek gyökeréből vonják ki az ibogaint), mely nikotinfüggést képes megszüntetni, nagy százalékban heroin elvonási tüneteket szüntetett meg, illetve enyhített. Ez utóbbi pár országban gyógyászatilag használatos is (Svájc pl.), míg az USÁ-ban A kategóriás drog a DEA besorolása szerint.
Én pont ezért megpróbáltam rászokni a csokira. Valahányszor boltba mentem kajáért, mindig vettem egy tábla piros africanat. Aztán ez idővel elmaradt. Elfelejtettem megvenni.
Ellenben most az van, hogy heti 2-3 alkalommal egy-egy slukk fű (tiszta fű, pipából) elég hozzá, hogy a következő tépésig ne legyen nikotinhiányom. Nem tudom, miért az összefüggés, de van.