1) az általános moderátoroknak van ilyen (belső) listájuk;
2) az alant felsorolt nickek között számos végleg letiltott is található - semmi esélyük a feléledésre, még ilyen trükkös módon sem;
3) mivel a moderátoroknak - a Modus alapján - nem kötelessége közleményezni bármit is (ez csupán egy lehetőség számukra, ha a szöveges értesítést is szükségesnek érzik), a Közlemények alapján összeállított lista eleve nem is lehet soha teljes, illetve mindig pontatlan (lesz).
[Példa: floodolásért letiltott nick szabadulása után egy nappal csakazértis alapon technikailag ismét tönkrevág néhány topicot - ekkor megszűnik, de az ilyen tettek miatt megsemmített nickeket a moderátorok nem tartják közleményezésre érdemesnek, tehát az adott nickről csupán annyi látható a Közleményekben, hogy egyszer kapott egy hetet...]
A téma különösképpen a moderátorok munkáját szeretné elősegíteni úgy, hogy az itt felsorolt nickek, akiknek jelen kimutatás szerint (forrás: közlemények) lejárt a büntetésük, részesüljenek odafigyelésben, melynek keretén belül visszakapják jogaikat.
Ugyanakkor szánom ezt a topicot a letiltott vagy csupán segítőkész olvtársaknak is. Többen panaszkodtak már: nem tudják, hogy mikor szabadulnak, vagy hogy mi volt a büntetésük, amiért most "szabadságukat töltik". Ezért az "Újszoft első Indexrejövetelének várása" helyett összegyűjtöttem az egy hónap alatt letiltott nickek listáját és sorbarendeztem a szabadulás dátuma szerint (odaírtam még a letiltás dátumát és az említett okot).
Kérem, amenyiben úgy érzitek, hogy segíteni szeretnétek, akkor egy esetleges letiltáskor
egy hozzászólásban írjátok be a letiltás közleményekben olvasható körülményeit,
és
egy új hozzászólásban írjátok hozzá az adott nicket a listához úgy, hogy:
a) a szabadulása dátuma időrendileg a helyére kerüljön
b) zárójelben írjátok le mellé a letiltás dátumát és az említett okot
c) törlitek az időközben dátum szerint már szabadult nickeket, így mindig az éppen szabadulók kerülnek felülre a listán
(gyik.: egy hét bünti azt jelenti, hogy a következő hét aznapján szabadul, egy hónap bünti pedig a következő hó azonos napján jár le)
Remélem, hogy használható és mindanyiunk számára hasznos lista alakul ki.