mondjuk a Kama Sutráról alkotott véleményed megkérdőjelezi mindhárom jelzőt:
1. filozófus nem alkot a semmiben lógó értékítéleteket
2. más, jelen esetben egy keleti kultúráról alkotott értékítélet egy ontológiai és episztemológiai különbségeket feltételező világlátást jelent, edward said nyomán ezt neveyyók orientalizmusnak, ami kurvára nem kortárs (lásd pl Montesquieu Perzsa leveleit)
3. egy nihilista meg szerintem pláne nem gondol a kamasutra hiányosságaira
A figyelmedbe ajánlanám a 7-es számú hozzászólásomat, amiben azt kérdeztem, hogy te vagy az az Iván Gábor, aki a Külügyminisztériumban főosztályvezetőként dolgozik?
"Ja,csak azt felejtetted el,hogy 100-ból 1 alkot maradandót,a többi 99 hülye.Mondcsak,Te melyikbe tartozol!? "
- Abba az 1%.ba.
"Te IG,mond már meg nekem,hogy ki a Te irigyed,pü.-i sértetted és főleg kemény ellenzéked?!
A "nem dicsérőket" látom ;) "
-Hát most már egyre kevésbé látni, de 1-3 éve voltak keményen. Most már sokan azt fujják, ami ellen régebben annyira ellenkeztek.
"Most vagy én vagyok nagyon hülye,vagy tényleg azt írtad,hogy "több millió éve".Ennyire azért ne pisiljél széllel szembe :D "
-Hát a him nemi szervvel való szaporodás már leagább ilyen régi "talámány." Olvass néhány szakmai könyvet. Nem bibliát!!!
"A pelenka nem lenne jobb,mert akkor akár fejenállva is tudnál "minden tisztasági gond" nélkül pisilni?! "
-Ez joó, de ez már a Te pofonesszszerű felfedezésed. Gratulálok hozzá. Komolyan.
"Egyébként gratulálok a teljesítményedhez,de tényleg!Te vagy az első ember,aki széllel szemben pisilt a valfil fórumon minden tisztasági probléma nélkül és ráadásul ennyi ember előtt,arról nem is beszélve,hogy milyen sokáig."
- Köszönöm. Most meghajoltam a az index olvasótábora előtt.
"Ha nem bánod egy közhely a végére:
Non est volentis,neque currentis,sed miserentis dei. "
-Ez biztosan egy poén, de nekem a latin nem a szakterületem. Lefordítanád magyarra?
"Szerintem ha valaki igazán újszerűt alkot, akkor annak a történelem szerint eleinte kemény ellenzéke, irigyei, pénzügyileg sértetjei vannak és nem dicsérői"
Ja,csak azt felejtetted el,hogy 100-ból 1 alkot maradandót,a többi 99 hülye.Mondcsak,Te melyikbe tartozol!?
"...kemény ellenzéke, irigyei, pénzügyileg sértetjei vannak és nem dicsérői..."
Te IG,mond már meg nekem,hogy ki a Te irigyed,pü.-i sértetted és főleg kemény ellenzéked?!
A "nem dicsérőket" látom ;)
"Éppen rajta vagyunk a párommal a "TEREMTSÜNK EMBERT"-projecten. Én csak a több millió éve bevált módszert használom."
Most vagy én vagyok nagyon hülye,vagy tényleg azt írtad,hogy "több millió éve".Ennyire azért ne pisiljél széllel szembe :D
"Persze én erre leírtam nekik, hogy széllel szemben is lehet minden tisztasági gond nélkül pisilni, csak egy megfelelő vastagságú és hosszúságú csődarabot kell a megfelelő helyre illeszteni..."
A pelenka nem lenne jobb,mert akkor akár fejenállva is tudnál "minden tisztasági gond" nélkül pisilni?!
Egyébként gratulálok a teljesítményedhez,de tényleg!Te vagy az első ember,aki széllel szemben pisilt a valfil fórumon minden tisztasági probléma nélkül és ráadásul ennyi ember előtt,arról nem is beszélve,hogy milyen sokáig.
Ha nem bánod egy közhely a végére:
Non est volentis,neque currentis,sed miserentis dei.
"Éppen rajta vagyunk a párommal a "TEREMTSÜNK EMBERT"-projecten. Én csak a több millió éve bevált módszert használom."
Na és? Szurkoljunk neked vagy mi? :o)) Egyébként ti a szeretkezést úgy híjjátok, hogy "TEREMTSÜNK EMBERT"?! :o))
Ajvé, akkor milyen lehet az előjáték? Füttyentesz egyet, hogy "drágám öleld át magad, mindjárt megyek én is, csak előtte szétkürtölöm a világba"? :o)))
Amúgy tényleg, miért kell bejelentened? Dicsexel vagy csak azt akarod bizonyítani, hogy nem szorultál be a csődarabba? :o) Hááát ez elég gyenge... ;o))
OK. Jó a poén. Viszont nem érdekel esetleg ha nem is velem példálózva, de úgy általánosságban a dolog filozófiai oldala.? Szerintem ha valaki igazán újszerűt alkot, akkor annak a történelem szerint eleinte kemény ellenzéke, irigyei, pénzügyileg sértetjei vannak és nem dicsérői.
Talán Szentgyörgyi Albert mondta, hogy ha valaki csak egy technológiát újít, vagy továbbfejleszt, esetleg egy új tecnológiát talál fel azt általában elismerik. Viszont aki elveiben újjat alkot, annak bizony kijár eleinte a megértetlenség. Tehát a nagy ellenszél.
"Persze én erre leírtam nekik, hogy széllel szemben is lehet minden tisztasági gond nélkül pisilni, csak egy megfelelő vastagságú és hosszúságú csődarabot kell a megfelelő helyre illeszteni. Tehát igen is lehet a tulerő a többség butasága ellen is eredményeket elérni, csak egy csöppnyi logikai, vagy probléma megoldóképesség kell hozzá."
Csak az a baj, hogy beszorult a krétád a csődarabba, s nem tudod elrakni a szerszámod. :o) Így aztán évek óta lóbálod és mutogatod a fórum előtt, s büszke vagy csöppnyi logikádra és megoldóképességedre, amellyel csak azt sikerült elérned, hogy állandóan botladozz és pofára essél a térdedet verő csődarabban. :o)
"Én úgy látom, hogy mindenki feladta, hogy téged meggy?zzön a dolgaid butasága fel?l, és meguntak. Látták, hogy csak a magadét hajtogatod, és most békén hagynak."
Mint a sz?ken?s viccben, mikor sz?ke elmegy a fal mellett, fal leomlik, mert: OKOS ENGED...:-D
Remélem a topik címe nem adhat okot moderációra, hiszen nemrég az idex egyik vezércikkének címében szerepelt a férfi nemi szerv (amelyik a pisilést végezni szokta) mindenféle a -> @ átalakítás nélkül kiírva. A kissé szimbólikus népi közmondás számos filozófiai és problémamegoldó kérdéskört feszeget, ezért érdemes jobban körbejárni.
Tehát régebben (2-3 éve)nagyon sok fórumtárstól megkapaptam a kritikát, hogy széllel, tehát az akkor még többséginek kikiálltott véleménnyel szemben nem lehet pisilni, illetve nem lehet eredményesen szembeszállni.
Persze én erre leírtam nekik, hogy széllel szemben is lehet minden tisztasági gond nélkül pisilni, csak egy megfelelő vastagságú és hosszúságú csődarabot kell a megfelelő helyre illeszteni. Tehát igen is lehet a tulerő a többség butasága ellen is eredményeket elérni, csak egy csöppnyi logikai, vagy probléma megoldóképesség kell hozzá.
Tehát más se adja fel és ne higgyen a közmondásnak, mert butaságot állít.
És akkor előbb-útóbb bekövetkezik az, ami velem is, hogy a szélírány egyszer csak megfordul és már arra fúj, amerre pisilek.
A vallás, filozófia fórumban is megtörtént ez a szélirányváltozás. Ti hogy látjátok? Szóljatok hozzá!