Keresés

Részletes keresés

Törőlt_nick Creative Commons License 2013.01.24 0 0 17

na kb. ennyit romlott a társalgási színvonal 10 év alatt...

Előzmény: KalmG (16)
KalmG Creative Commons License 2013.01.24 0 0 16

Szivesen leszek egy "éhes" leányzó vacsorája :-)

Velem kitömheted magad :-)

Persze ha csak nyali-fali-t akarsz, azt is megkaphatod :-)

Endorfin Creative Commons License 2003.05.13 0 0 15
Állati szép ?
Milyen állatra hasonlított ?
:)
Előzmény: murray (14)


murray Creative Commons License 2003.05.13 0 0 14
ma reggel rám mosolygott egy állati szép lány, hát mit mondjak fogcsikorgatva gondoltam a stabil kapcsolatra amiben vagyok..jaj de szar ez..:-((
Terebájos Creative Commons License 2003.05.13 0 0 13
Igenigenigen, annyira szeretnénk élni, annyira fogy az időnk . . . :-(((((((((((
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.12 0 0 12
(Legbelül az van, hogy új kell neki. Hogy még szeretne élni, hogy van hátra 10 éve és szeretne még éni.
Ez van.)
Előzmény: Terebájos (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.12 0 0 11
Teljesen egyetertek. A "kelendo" holgyek/ferfiak tobbsege kapcsolatban el. (vagy eppen kifele jon belole es elobb-utobb megint talal maganak valakit)
Az internetes ismerkedesnel annyival "rosszabb" a helyzet, hogy az ilyen nyilvanos forumokra leginkabb azert jonnek az emberek, hogy beszelgessenek, es nem azert, hogy part talaljanak. Ezert aztan nem szokas az elso mondatokban megkerdezni, hogy az illeto (barat)nos-e vagy sem, hiszen ez abban a pillanatban egyaltalan nem lenyeges dolog! Az itteni beszelgetes aztan atmegy emailbe , telefonbeszelgetesbe. Ott mar inkabb rakerdez az ember az ilyen dolgokra. De addigra mar megvan az erdeklodes a masik irant, es a "kapcsolat" fejlodni akar. Peldaul szemelyes talalkozassa. Ha pedig kulsore is bejonnek egymasnak, es bizonyos szinten mindketten nyitottak arra, hogy a kapcsolatot kiszelesitsek, akkor megteszik.
(Neha egyebkent elgondolkodom rajta, hogy mekkora balhek lennenek, ha felesegek olvasnak a ferjuk itteni hozzaszolasait. Talkshow tema??? ;-)

Ja, es egyebkent az szamomra sem vilagos TELJESEN, hogy mi a topik temaja. SZEX (barat)nos ferfiakkal, vagy KAPCSOLAT? Mert a ket dolog azert nem ugyanaz.

Előzmény: Girland (5)
Holdfény árnyék Creative Commons License 2003.05.12 0 0 10
Nem pontosan értem. Hogy hogy mi viszi rá a nőket? Szegény pasik menekülnek ebből a helyzetből tán? :)
Nekem sok nem egy ilyen kapcsolatom volt, és mind gyönyörű volt, amíg tartott. Pusztán egyszer buktam/buktunk le. Azt persze senkinek sem kívánom. :)
Előzmény: Terebájos (-)
Elkhound Creative Commons License 2003.05.12 0 0 9
Nem, akár a teljes őszinteség is lehet...
Ami jó(?), és semilyen más kapcsolatban nem megvalósítható.
Mert tudja hogy /barát/nős vagyok, efektíve tudja hogy "megcsalom". Nincs okom hogy titkoljam, sem ezt sem bármit.
Ha tetszik egy lány azt sem, ha lefekszem mással (is) azt sem. Akár a barátnőjét is "kölcsönadja" egy éjszakára, még biztatja is.(rábeszéli, megszerzi nekem?) Mert a barátom.
De (és) nincs jogom hogy számonkérjem rajta a hasonló cselekedeteit. Ha kell, megiszunk hármasban egy konyakot és én hazamegyek. Pedig tudom...Mert önzetlen vagyok. (á dehogy, szeretem, de szeretetem nem nyilvánulhat meg birtoklásban. Csak adhatok. Én is ..)
Hogy ez rosz. Igen, egy "kicsit".
De ha vele vagyok az jó. Akkor és ott. Csak. És a jó nem "állandósul", mindig csak volt, vagy lesz.
("...nem lehetek veled, ahoz tulságosan jól ismerlek")
OFF
nem ez a tartós kapcsolat receptje..
murray Creative Commons License 2003.05.12 0 0 8
szerintem a barát/nős/ palik a legjobbak a szerelemben, semmi para, lazaság, biztos háttér, nem kínzó sex iránti vágy, laza félmosoly,
a gáz a titokban tartás és az esetleges hiszti otthon.
Girland Creative Commons License 2003.05.12 0 0 7
Mert az ilyen ferfi es no mind egy "erkolcsi nulla" es egy "szemet" !!!-)))D
Előzmény: Endorfin (6)
Endorfin Creative Commons License 2003.05.12 0 0 6
Terebájos:

"...minden látszat ellenére én nem szoktam nős férfiakkal ismerkedni....

....végre személyes találkozás, hosszú érintések, kacér félmosolyok. Nedves bugyi mint még sohase. Olyan feleség, akivel a férfi évek óta minden szabadidős programját együtt csinálja. Végén csodálatos kielégülés."

Mi ebben a meglepő ? Miért ne létezhetne az, hogy egy olyan nős férfi, akinek stabil érzelmi és intenzív szexuális kapcsolata van a feleségéveel, sokkal többre képes érzelmileg és erotikusan a szeretőjével (is), mint egy olyan, aki szólóban teng a világban, egy nőnek sem kell, vagy csak arról tud siránkozni, hogy a felesége mennyire elhidegült tőle, holott inkább ő, a férj szabotálja a házastársi kötelesség teljesítésését ?

:)

Előzmény: Terebájos (-)
Girland Creative Commons License 2003.05.12 0 0 5
Amit nagypatkany kollega irt,arrol nekem egy dolog jutott eszembe sajat eddigi palyafutasom alatt mint pasi.

Hosszu idon keresztul, ugymond tejfolos szaju, naiv kisfiukent,mindig jatszottam a rendes sracot,aki messzemenokig tiszteletben tartotta azokat a lanyokat,akiknek mar volt az adott pillanatban baratnojuk, de egy ido utan rajottem, hogy ez nem nagyon fog mukodni,hiszen a legjobb nok mindig foglaltak voltak bizonyos szinten es gyakran ki is derult, hogy csak egy kicsit kellett volna gyozkodnom es otthagyta volna az aktualis baratjat, csak eppen vart egy "megmentore" es en a baleksegembol kiindulva bekenhagytam,hiszen van baratja ,meg hu de szemet lennek ha lecsapnam a kezerol a fickonak stb.
De!! Ez igy nem mukodik, mert rajottem igy a vegen csak tenyleg olyan lany fog velem szoba allni,aki senkinek sem kell, persze lehet, hogy igy is ratalalok egy gyongyszemre, mint ahogy azt a nagypatkany fele pelda is mutatja, de ugy dontottem, hogy egyszeruen nem helyes az az ut, ha a szamomra tokeleteset olyan preferenciak alapjan valasztom, hogy a legfontosabb dolog legyen mindenek felett, hogy az adott pillanatban ne legyen "foglalt"!

Belohin Creative Commons License 2003.05.12 0 0 4
Nekem nem tetszik, hogy sok igazság van benne. De mit lehet tenni?
Előzmény: ControlDenied (2)
Terebájos Creative Commons License 2003.05.12 0 0 3
Ma késő délután mikor feljelentkeztem a netre, elkezdtem várni, mikor ír valaki a híres nős pasik közül. Egy lágy tojás nem sok, annyit sem tudtam megszámolni. >;-))))))))))
ControlDenied Creative Commons License 2003.05.09 0 0 2
A topic hülyeség, de ez tetszik. :-)
Előzmény: nagypatkany (1)
nagypatkany Creative Commons License 2003.05.09 0 0 1
Nem értem a kérdést...
Már a "keressenek" szót nem tudom hova tenni...
Szerintem nem keresnek, ilyet találnak - mintegy "véletlenül"....:)))

Adott idő után jószerivel csak olyan egyedet talál az ember, aki vagy foglalt már, vagy agglegény, vagy elvált ugyan....szóval mindegyiknek van valami stichje

Azért azt el kell ismernünk, hogy inkább az a jellemző, hogy az igazán szimpatikus egyedek - legyen szó akár nőről, akár férfiről - azok korábban "elkelnek", vagy legalábbis van valamiféle társuk.

Hogy az ember éppen egy olyan pillanatot legyen képes elkapni, amikor valaki teljesen független és kívánatos is mindenféle szempontból...nos, az igen ritka szerencse.

Mivel a szempontjaink a megkívánt egyedet illetően körülbelül közösek, igen nehéz leakasztani egy megfelelő egyedet.
Ha valaki vitatnám hogy a szempontrendszerek hasonlóak lennének, gondoljon arra, hogy mindannyian egy közös kultúrkörben élünk és gyökeresen más kinézetű, más gondolkodásmódú egyedet ritkábban kívánnak meg az emberek.

De ha nem is gyökeresen mást keres, csak egy átlagos egyedet, akkor is nehéz elképzelni, hogy ott áll egy magányos nő, mondjuk 25 évesen, magányos, társra vágyik, még tele van lelkesedéssel, csinos, egy halom dologra vágyik még a társon kívül, és akkor meglát és lerohan rögtön ott az utcán egy magányosan bandukoló alacsony, pocakos, kopaszodó, sok dioptriás szemüveggel felszerelt aktatáskás, hivatalnok kinézetű, boldogtalan tekintetű, kicsit kopott ruházatú, 30 körüli férfiembert, ugyanis nem tudja, hogyha volna valaki az ember mellett, akkor az és ő maga teljesen "ki tudnák futni magukat", mert nem tudja róla, hogy:

- csak fel kellene egy kicsit tuningolni a ruhatárát
- vágyik egy nő szeretetére és kizárólag azért olyan búskomor
- az nem jár társaságba, mulatóhelyekre, mert tele van komplexusokkal és ezen 5 perc alatt segítene egy megértő lélek
- tulajdonképpen rövid idő alatt fantasztikusan lelkessé lehetne képezni az ágyban
- örökké hűséges lenne ahhoz, aki őt szeretni tudná
- a hivatalnok 3 év múlva olyan menő könyvelő lesz, aki vagyonokat rak majd a lába elé
- tökéletesebb férj és apa nem létezne rajta kívül, ha lenne, aki őt választaná
- hihetetlenül művelt, olvasott, kultúrált a valóságban, de nin kivel megosztania az agyát
- szellemes, érző szív dobog a lerongyolódott zakó alatt

csak...csak...csak hol ismerje meg az ember, honnan akassza le azt, aki első látásra fel sem tűnik, holott nem kellene sok idő ahhoz, hogy ezt mind megtudjuk, vagy feltételezzük róla...

Temérdek szeretetre vágyó, magányos lélek bolyong az utcákon, de mi jószerivel csak azt vesszük észre, aki feltűni,, akinek nagy a pofája és ezek közül van alkalmunk válogatni.
Így aztán a kívánatos lelkek egy része el is kél....s sokakban aztán nagyot csalódunk.....megérdemeljük...

Előzmény: Terebájos (-)
rover Creative Commons License 2003.05.09 0 0 0
Ezt így nem tudom, de fordítva van 5letem.
A kaland, nincs semmi rizikó (gyermekáldás), az újdonság varázsa, ha másnak kell akkor nekem is, a vadászat öröme.
Ja és 0.
Előzmény: Terebájos (-)
Terebájos Creative Commons License 2003.05.09 0 0 topiknyitó
Sokat filóztam amíg úgy döntöttem, végül leírom ezt a kérdést. Mi viszi rá a Nőket, hogy nős esetleg barátnős férfiakkal keressenek kapcsolatot? Elöljáróban annyit, hogy minden látszat ellenére én nem szoktam nős férfiakkal ismerkedni.

Előfordult már, egy éves levelezés alatt, hogy az észt osztottam egy ismerkedőfórumon. Mindig ugyanaz a pasi. Aztán végre személyes találkozás, hosszú érintések, kacér félmosolyok. Nedves bugyi mint még sohase. Olyan feleség, akivel a férfi évek óta minden szabadidős programját együtt csinálja. Végén csodálatos kielégülés. Próbálva ellökni magamtól. SMS-hegyek. Gyönyörszerelem. Mi ez, kiben mi van legbelül?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!