Én többször is rendeltem a hivatalos oldalról, kicsit sok időbe telik de eddig hibátlanul megkaptam mindent. Csak akkor éri meg ha egyszerre sokat rendelsz(többen összeálltok) mert a postaköltség elég borsos áron van.( ez a futáros megoldásra érvényes, mert a Magyar Postában nem bízom)
Tudnál nekem segíteni? Szeretnék venni Jamiroquai logojával fémjelzett ruhát, magyarországon ezt hol tudnám megtettni? De ha nem ismertek ilyen boltokat akkor, mint másik lehetőség angliából rendelésről mi a véleményetek? Külföldröl még soha nem rendeltem és kicsit tartok is tőle.
Most olvastam a funkinon, onnan jövök, egyszerűen el sem akarom hinni, VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDD
Asszem el is kell kezdenünk készülődni, hogy idén végre meglegyenek a pólók, és sorban ronggyá hallgatom az előző turné koncertfelvételeit, és.... (asszem kicsit megörültem a hírnek. :)))
Szombat este a Cosmic Night Jamiroquai Tribute visszatér az Alcatrazba (1072 Budapest, Nyár u. 1.), oda, ahol minden kezdődött szinte egy éve. Színpadon továbbra is Gál Csaba Boogie, Walkó Csaba és a Brownfield a Jamiroquai legnagyobb slágereivel. Mindenkit várunk sok szeretettel 22h-tól! Belépés 20.30-ig INGYENES, utána 1000Ft nem lefogyasztható belépő.
Megjelent egy könyv: 1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz (nem egészen pontos) címmel. Az 50-es évektől napjainkig öleli át a könnyűzenei történelem legjavát. Mivel ezt a könyvet is emberek írták, ezért nyilván valóan egy szubjektív listát állítottak össze, ennek ellenére a '90-es éveknél megtaláljuk a Jamiroquai-t, és amit mindenképpen hallanunk kell: Emergency on Planet Earth.
Sajnálatos módon tévesen informáltunk titeket Jay Kay visszavonulásáról. Mentségünkre szolgáljon, hogy lapzártánkkor - az angliai Mirror írása alapján - még tényleg az volt a hír, hogy a Jamiroquai frontembere felhagy a zenéléssel, azonban a múlt héten érkezett információk szerint Jay mégsem teszi le a lantot, hanem egy pár hónapos szünetet tart. Az énekes ezt a zenekar honlapján is megerősítette, mint mondta: "Sose hagynám ott a zenebizniszt, főleg most, hogy az eddigi kiadónkkal szakítottunk, és ez6ernyi lehetőség áll előttünk." Akinek halálhírét keltik...
Nnos, számomra ebben inkább az az érdekesség, hogy legalább, ha már vki egy honi orgánumban kinyitja a száját/tollát a bandával kapcsolatban és pletykákat terjeszt, akkor veszi a fáradtságot és helyesbít, amikor kiderül, hogy nem igaz. :-O
Köszi, időközben sikerült megoldanom úgy, hogy a Live In Verona DVD-mről sikerült a hangot leválasztanom(méghozzá kiváló minőségben) így megvan a Bad Girls a koncerten elhangzott verzióban!
A Bad girls nem Jamiroquai szerzemény ezért nem találtad a lemezeken. :) Ez egy (asszem) Donna Summer feldolgozás, amit az AFO turnén játszott a csapat. A Corner of the Earth maxiján rajta is van egy verzió, amit a 2002-es Brit Awardson adtak elő Anastacia-val.
Sziasztok! Megvettem a Live in Verona DVD-t és nagyon megtetszett a Bad Girls című szám! Megvan az összes Jamiroquai lemezem, ezt a számot mégsem találom! Melyik lemezen volt rajta ez a szám vagy hogyan tudnám ezt az egy számot megszerezni? Köszi!
Személy szerint nekem nem igazán, mert megvan az USA Dualdisc verziója a lemeznek, meg a kislemezek a remixekkel... Amúgy mennyiért adod? Felteheted a vaterára, vagy a teszveszre is, vagy a .hu-ra írj! Sok szerencsét!
bocs, amiért a fórumot ezzel terhelem, de gondoltam, a legjobb az lesz, ha ehhez fordulok. érdekel valakit a dynamite australian edition? elhamarkodtam a megvételét és most inkább számlákat kellene fizetnem. 2 cd-s, az egyik cd az album (a time won't wait nincs rajta, viszont magán a cd-n is rajta van a tracklist), a másik cd-n 8 remix van, 3-3 a don't give hate a chance és a seven days in sunny june-hoz, 2 pedig a feels just like it should-hoz. ja, és a boritója is más, a jamiroquai logo arany színben. szóval, szóljon bárki, akit érdekel! ;)
Mire gondolsz? "új" lemez a High Times, ami egy greatest hits válogatáslemez, novemberben jött ki két új számmal. Az utóbbi hetek nyilatkozataiból mazsolázva pedig elméletileg a csapat egy év szünetet tart, ami alatt állítólag nem tétenkednek majd, Jay pedig egy leendő jazz lemezről tett említést... Majd elválik, de minden részletről itt: