Ha Pest felől érkezel, van a Daewoo autotelep. Ott ha felkanyarodsz az uj házak felé és mész neki az erdőnek. Ott a főút elágazik. Balra megy egy föld út. Az ment régen a szemét telepre. De már eltorlaszolták. Egyrészt gondolom, hogy illetéktelenek szemetet ne rakjanak le, másrészt hogy aki telket keres ott és körülnéz ne találjon rá. Mindenesetre elég érdekes:)))
A csomádon árult telek pedig a következőképpen érhető el. Ha Fot felöl beérsz és més Őrbottyán felé akkor az első aszfaltos utcán balra kell kanyarodni. Ez egy keskeny út. Azon kell végig menni. Ahol az aszfaltnak vége, onnan még kb 200m egyenesen egy földúton. A telekkel szemben egy szerkezetkész ház van.
Mi pont ott vettünk telket... Igen, mi is megnéztük annak idején azt a nem messze lévő szeméttelepet (nekünk sittlerakó telepnek mondták), de nekünk nem tünt annyira közelinek... Ha szétnéztél mostanában, láthattad hogy a telkek nagy része már elkelt, és sokan elkezdték már az építkezést is. Azt hallottam hogy az a szemétlerakó "nem teljesen hivatalosan" van ott, de valakik (gondolom némi csúszópénz ellenében) hivatalból megtűrik. Remélem, ha kialakul az új ottani lakóközösség, akkor tudunk együtt tenni valamit az ügy érdekében. (Jó lenne pl. egy sorompós beléptető a bekötőút elejére...) Ja, és úgy tudom, hogy az a terület egyébként tervészetvédelmi körzet!
Aki ismerős az említett helyiség közelében, annak nem új, hogy Fót felől közeledve telkek sokaságát kínálják eladásra Csomád határában. Annakidején mikor Vereseegyházon építkeztünk, egyszer a vállalkozó hazavitt és útközben lerakta a szemetet a teherautójáról egy szeméttelepen. Ez a szeméttelep pedig azon telkek tőszomszédságában, benn az erdőben vírított. Meg is lepődtem, hogy lehet itt parcellázni. NIncs légvonalban 1km. Na mindegy, max sajnáltam azokat akik ott telket vásároltak. De nem vásároltak, hisz senki sem hülye teljesen. Akik vesznek telket és okosak, azok bejárják a környéket:) Meg is találták sokan a telepet, hisz a telkek zöme még mindig ott áll eladatlanul. Most hétvégén elvittem kisfiam autókázni és az a terület tökéletes erre, mert nincs ott senki és földutak vannak. Mikor végeztünk , gondoltam meglesem a telepet. És mit találtam? Az odavezető utat egész véletlenül elbarikádozták egy sziklatörmelék heggyel:))) Ez már a pofátlanság határa. Ezért gondoltam, hogy leírom ezt ide. Rohadjonj meg az összes ilyen szemétláda aki ilyet csinál. A szerencsétlen vásárló akinek megtetszik a környék, nehogy már észrevehesse mi is van ott benn az erdőben. Szóval aki arrafele jár, ha bekanyarodik Fót felől érkezve a Főútról a DAEWOO használtautó kereskedőnél, menjen vagy 1km t befele egyenesen. Mikor elér az erdőhöz, találni fog balra egy utat, amin nem lehet menni mert el van torlaszolva. Onnan lehet felismerni, hogy sok szemét van ott lerakva:)))Onnan gyalog sincs messze, ha valakit mégis érdekel:))))
Ennyit a gyönyörű telkekről. Arról a gyümölcsről ne is beszéljünk, amit ott árulnak a főút mentén. Garantált ásványianyag tartalom.
"A telkek 930-1120 négyzetméter közöttiek...áruk 7500 Ft/négyzetméter
6.900.000-8.400.000 Ft/telek. Az eladási ár tartalmazza az összközmű csatlakozási pontjait az ingatlanon, és a szilárd útburkolatot az utca teljes hosszában, illetve annak közvilágítását."
Allitolag ugy kell megszondazni a piacot, hogy meghirdeted ket szelsoseges aron, es az erdeklodok reakcioibol leszursz valami kovetkeztetest. Eleg tisztessegtelenul hangzik, mert kozben hazudni kell az erdeklodoknek, hogy mar eligerted.
Hali.....az az igazsag, hogy mivel örökölt teruletrol van szo nemigazan vagyunk tisztaban az arakkal. Viszonyitast sem tudok, mivel csomadon keves van elado. Veresen vannak elado kozmuves telkek amik ekkorak 15-20 kozott. Gondolom ez joval olcsobb, mivel nincs benn a kozmu. Szerintem az egesz 12-13, a fele meg a fele. De gondolom egyezkedhetunk...
Csomádon, erdőszélén faluvégén....szerintem szép helyen egy kb 2000nm es telek, esetleg a fele eladó. Közművek nincsenek bevezetve, de az önkormányzat álláspontja szerint kb 500.000ft letétele(közműdíj) után bevezetik. Szerintem kifejezetten alkalmas ikerház vagy hasonló építésére. Ha esetleg valakit érdekel akkor teszek fel netre képeket.