Keresés

Részletes keresés

hinyi Creative Commons License 2016.06.15 0 0 10

én is küldtem e-mailt, én láttam annak idején, nagyon jó volt :)

ozzmosis Creative Commons License 2016.01.22 0 0 9

Üdv! Küldtem email-t ha még megvan! Nagyon érdekelne a film, sok jót hallottam róla! Köszönöm! :)

Előzmény: erida (8)
erida Creative Commons License 2012.01.03 0 1 8

Nekem van magyar feliratos verzió.

Akit érdekel, írjon erre az emil címre: eridanus66@gmail.com

Ghanima Creative Commons License 2011.08.14 0 0 7

Nincs mit. :-) Örülök, lehet, én is beszerzem majd magamnak. Úgy emlékeztem, egy barátnőmnek megvan videószalagon a magyar változat, de nem találjuk... Sebaj, jó lesz angolul is, bár amennyire emlékszem, a magyar szöveg, azaz a szinkron nagyon-nagyon jó volt.

Előzmény: meoindil (6)
meoindil Creative Commons License 2011.08.14 0 0 6

Köszönöm, hogy eszembe juttattad! Sikerült is beszerezni. Az angol feliratot meg hozzáigazítottam. Sajnos magyart nem találtam.

Előzmény: Ghanima (4)
meoindil Creative Commons License 2011.08.14 0 0 5

Angol felirat van rajta. Ezen a kiadáson biztos:

http://www.amazon.com/Iron-Rauta-aika-NON-USA-FORMAT-Reg-0/dp/B001HNSCBI

Előzmény: Ghanima (4)
Ghanima Creative Commons License 2011.08.14 0 0 4

Fantasztikus film/sorozat volt! Valahogy/valamiért eszembe jutott ... Megnéztem az IMDb-t, ahol is egy kérdezőnek válaszolva azt írja valaki, hogy három éve megjelent DVD-n. Hogy aztán van-e hozzá esetleg/legalább angol subtitle...

Jó lenne, ha valahonnan előkerülne a magyar szöveg legalább... Valaki tán csak-csak kiügyeskedte anno a tévéből, ahogyan magunkat (magyarokat) ismerem.

Bár most, a nagy raktárfeltárások idején nyugodtan elő is szedhetnék a közszolgálati izé/k archívumából - feltéve, hogy nem törölték, mint a "halszagú rokonság" idejétmúlt ideájának fölösleges emlékét...

Törőlt_nick Creative Commons License 2003.05.10 0 0 3
"Az igazi nagy hatást azonban otthon és a világban, így Magyarországon is a Paavo Haavikko kéziratán alapuló Rauta-aika (= Vaskor) váltotta ki teljesen megérdemelten, amelyet a világszerte ismert és elismert Kalle Holmberg zseniális rendezése tett igazán felejthetetlenné. A magyar televízió – eléggé nem dicsérhető módon – többször is műsorára tűzte az elmúlt két évtizedben ezt a filmet."

(ezt az "eléggé nem dicsérhető módon" szöveget mondjuk nem értem...)

---------------------------

itt esetleg érdeklődhetsz róla:

Magyar Televízió Archívum és Dokumentációs Igazgatóság
Postaim: 1810. Budapest, Szabadság tér 17.
Tel: 373-4662 Fax: 373-4132
Tájékoztatás: Tel: 373-4381 Fax:373-4936
E-mail: archivum@mtv.hu

-----------------------------

Törőlt_nick Creative Commons License 2003.05.10 0 0 2
Nehéz ügy. Mikor is volt a film? Lehet hogy még videó sem volt akkor annyiea elterjedt. A TV archivumába biztos megvan. A televideonál érdeklődtél már?
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.10 0 0 1
Ki emlékszik még?? (titlkon remélem, hátha megvan a film is valakinek, vagy tudja, hol lehet megszerezni...)
Előzmény: Törőlt_nick (0)
Törőlt_nick Creative Commons License 2003.05.08 0 0 0
Valami rémlik...
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.08 0 0 topiknyitó
Volt egyszer egy film, a Vaskor, mely a Kalevala alapján készült, és a 80-as években talán kétszer-háromszor ment a tévében. Emlékeztek rá?

Hol lehetne vajh megszerezni pl. videón?

Aki tud SEGÍTSEN, kérem!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!