Keresés

Részletes keresés

Longdickman Creative Commons License 2023.01.12 0 0 78

Gondolom a görbület a hypospadiasis miatt van.
Mennyire durva a görbület, illetve hol van a hugycsőnyílás?
Képet tudnál feltenni?

Előzmény: Chordee123 (77)
Chordee123 Creative Commons License 2022.08.16 0 0 77

Sziasztok! 

 

Nekem chordee és hypospadiasis betegségem van. 

Nem vagyok jártas a dolgokban. 

Jelenleg chordee műtéten gondolkodom. 

 

-érdemes a műtét?

-van olyan orvos aki ezzel foglalkozik?

-esetleg előtte utána kép van valakinek?

 

 

Bajakörnyékisrác Creative Commons License 2021.05.27 0 0 76

3 éves koromban műtöttek meg. Nem rejtegetem tovább , mivel megvannak a papírok is , pontosan meg tudom mondani , hogy Dr. Pintér András műtött meg. Volt is egy anyuka , aki érdeklődött , hogy ki volt az orvos , de ha abból indulunk ki , hogy kicsit több mint 20 éve történt az eset , nem valószínű hogy még mindig praktizál. Nem azért mert rossz lenne (ugye nem tudhatom , hogy minden nála kezelt páciens ide juthatott) , hanem mert már akkor is benne járt a korban. A per egy kitűnő ötlet lenne , azonban ezzel párhuzamosan egy másik pert is próbálok indítani... Nem ide tartozik , de befolyásolja ezt a helyzetet is. Nekem megvan a teljes dokumentáció (igaz van egy jó része ami elég sokat halványodott ennyi idő alatt , de még olvasható és megállja a helyét) , de a másik perbe sem merek azonnal beleugrani. Mivel a kilakoltatás és a behajtás után semminemű bizonylatot nem kaptunk arról , hogy befizetés történt a követelés kiegyenlítésére , feltételezem hogy valaki még mindig 7 milliót követelnek. Ha most még belemegyek egy perbe pénz nélkül , és elvesztem mert ők meg egy hadtestnyi ügyvéddel állnak elő , még a perköltséget is ránk rakják. Pedig annál az esetnél is van egy akár perdöntő bizonyíték , amit maga a bank állított ki. Tehetek bármit is? Sajnos nem , hiába van igazam , nincs lehetőségem bizonyítani , mert a bürokrata rendszer saját magát szolgálja és védi , a károsult emberek meg menjenek a fenébe... Őszintén amit írtál is a vizsgálatról , nálam is felnyomta a pumpát. Őszinte véleményem , hogy ezek már nem emberek hanem férgek , mert eladták a gerincüket kilóra. Persze ha ennek hangot adok , csak egy kis senki vagyok bárkivel szemben , mert sem pénzem sem befolyásom nincs. Gyakorlatilag kimondható , hogy bármikor fennálló rendszert nézünk , mindig vagy egy réteg amit kegyetlenül elfojtanak , most rám is esett a sor. Kiharcolhatnám az életet magamból és csak nevetnének vagy még azt sem. Én az összes szituációban törekedtem arra , hogy alázattal és intelligenciával tárgyaljam az ügyeim és nem jutottam sehova. Nyilván mondható , hogy gyermeki szinten naiv vagyok , és könnyen lehet hogy igaz is , de legalább elmondhatom , hogy igaz ember vagyok.

Tény és való , hogy más emberek rossz sorsa lejjebb tudja húzni mások hozzáállását még jobban , de olyankor mindig előtör belőlem az előbb említett hiszékenység , hajlamos vagyok dédelgetni azt a reményt , hogy egy nap jobb lesz. Tudom hogy ehhez egy hatalmas és drasztikus változás kellene széles körökben , de legalább biztosítja a "túlélést" egyik napról a másikra.

Ahhoz , hogy vannak boldogok a mi köreinkben , annyit fűznék hozzá , hogy ha már általánosításról is esett szó , hogy akik megkapták a "happy endinget" valószínűleg próbálják felejteni az egészet , szóval feltehetőleg az ilyen fórumokat azok töltik meg inkább , akiknek még mindig keseríti az életét ez a helyzet.

 

Egy kitűnő gimnáziumi érettségeim van emelt szintű biológia , kémia és latin tantárgyakkal. Orvosira készültem , de mivel a végrehajtás még jobban kisemmizett minket ugrott a terv. Álmom volt , hogy segítek a hozzám hasonlókon , aztán ezt is elvették így tőlem. Keresnék melót a legközelebbi városban , mert jó lenne , de havonta összesen 50000 Forintból kellene megélnünk úgy , hogy ebből kapásból 25000 a lakbér , számlák vannak ahogyan másoknak is , édesanyámnak 14 gyógyszere lenne és talán enni is jó lenne. Ha busszal bemegyek , akkor Te is láthatod , hogy napi betevőt teszek kockára. És a legelszomorítóbb , hogy nem feltételezem , hanem tudom hogy nem csak mi vagyunk így. Még hogy egy magyar sincs egyedül... Még ha árva gyerekek pénzét sikkasztanám , bankot rabolnék vagy gyilkolnék megérteném , mert bűnhődnék valamilyen bűnért... Azonban már nem tudom megérteni , hogy miért húznak majdnem minden oldalról.

Nyilván kihat a személyiségemre , mert sokszor látszik rajtam hogy szomorú és elkeseredett vagyok , de attól még a kommunikáció megy. Csak emiatt nem fogom rossz attitűddel elrontani mások kedvét is , nem az ő hibájuk hogy ilyen az életem. Amennyire telik tőlem , próbálok a lehető "legkedvesebb" lenni. Tisztában vagyok a képességeimmel és adottságaimmal , de a fentebb leírtak alapján nem akarok másnak vagy így vagy úgy előbb-utóbb problémát okozni... Mert ez végső soron úgy is belerondít bármibe. És akármennyire is depressziósnak látszom , nem tartom magam annak. Édesanyám depressziós és nap mint nap próbálom tartani benne a lelket , hogy még lesz kiút és megoldás. Azt vettem észre , hogy akinek kicsit is rosszabb a hangulata , gyorsan ráhúzzák ezt a jelzőt (félre ne érts , ezzel nem támadni akarlak) , és nem szokták beismerni az egyértelműt , szimplán tényleg iszonyatosan rossz helyzetben van az adott illető. Kívülről nézve szerintem már kevesebb rosszabb helyzet van ennél , mint jobb. És már most sajnálom az összes pillanatot , amit ha azt nézzük számomra ismeretlenek vettek el tőlem. Persze könnyű azt mondani , hogy a legegyszerűbb másokat hibáztatni... De felmerül a kérdés , én csaltam a hitelfelvételkor? Nem , ott sem voltam , még csak 10 éves voltam. Nem voltam elég jó , hogy ne legyek elég apámnak és lelépjen? Megtettem mindent. Én csesztem el a műtétet mert pénzhajhász voltam? Evidens... És jelenleg hagyom ezt az egészet? Ha összeszámolnám az összes levelet , amit írtam bíróságokra , rendőrségekre , az Ökumenikus Segélyszervezethez (amire teszem hozzá nem válaszoltak soha) , ügyvédekhez és még interjút is adtam egy rádiónak , egy szép gyűjteményt csinálhatnék belőle a "Próbálkozásaim és mások közömbössége" címmel. Elmondhatom , hogy nem én , hanem az engem körbevevő valóság a depresszív.
Eddig sajnos akárhol fogtam meg az ügyeket , olyan mintha széllel szembe vizelnék. Szép álom , hogy egyszer megélhetem a férfiasságom és életem , de ez egyelőre még biztosan így fog maradni. És pontosan emiatt , jelenleg majdnem mindegy is , még ha egy répa is lenne a lábaim között , minden oldalról ellehetetlenítenek. És írom még egyszer félre ne értsd ez nem ellened vagy innen bárki ellen irányul , azonban sajnos csak így áll össze egy teljesebb és érthetőbb kép a szituációmról.

A válaszod utolsó részét olvasva , megint csak a remény jut eszembe. Ha neked sikerült , talán nekem is sikerülhet valamikor. Nagy örömmel olvastam , hogy minden negatív esemény ellenére , még mindig egybe tudod tartani a dolgokat! Le a kalappal és tényleg szívből kívánom a legjobbakat! Hétköznapi csodák ezek szerint vannak , és ahogy Te magad is írtad , neked volt szerencséd is az utadon , talán ez a legnagyobb különbség közöttünk. Nekem eddig csak balszerencsém volt , vagy valami hasonló... Teljesen megértem , hogy bátorító és buzdító célzattal írtad le a történeted , amit én mélyen tisztelek és becsülök , és ezúton is kívánom nektek a legjobbakat! Egyértelmű volt számomra , mert a hencegés és büszkélkedés nem üti meg a Te válaszaid intellektusát. Ha csak mégis az lett volna a célod , nem lett volna ennyire értelmes és kedves a hangnemed. És igazán köszönöm még egyszer , hogy megtiszteltél azzal , hogy megosztottad Te is a tapasztalataid és a további olvasók nevében is hálás vagyok , hogy rámutattál arra , hogy van ebből kiút.

Előzmény: kedvespar94 (75)
kedvespar94 Creative Commons License 2021.05.26 0 0 75

Két részre osztanám a válaszomat.
Egy:  betegség
Hány éves korodban történt ez veled? Mármint a műtét. Nekem rögtön születésem után, csecsemő koromban. Bár azért van közöttünk hat év (a kiírt szülszámom kis mértékben hamis), egyáltalán nem kizárt hogy ugyanazon orvos hozzánemértésétől szenvedünk. Azon nem gondolkodtál hogy perelsz illetve megpróbálsz peren kívül megegyezni a kórházzal?  Mostanában akartam én is nekik esni ezzel, de minden papírt elvesztettek, úgy hogy semmilyen alapom nincs. Ez eleve vérlázító... Pedig biztos nem hazudtak mert nem ezért kértem ki a papírokat hanem a most következő műtétem miatt. Még arra sincs bizonyítékom hogy egyáltalán ott történt meg,  úgyhogy hagyom a fenébe az egészet. Az orvos amúgy is vagy nyugdíjas vagy halott már.  A pénz Persze jól jönne de hát nincs mit tenni.  Amúgy is az orvosok olyan gusztustalan módon védik egymást hogy hihetetlen. Pár hónapja voltam urológusnál a mostani gyulladásos problémámmal, megkérdezte hogy hypospadiasis műtét volt e. Mondom: Igen egy viszonylag rosszul sikerült.  Erre ő azt felelte hogy nem lát semmi kivetnivalót és szerinte egy tökéletesen végrehajtott műtét lett.  Egy pillanatig azt hittem hogy most neki fogok ugrani, de aztán fékeztem magam hiszen alapvetően nem is ezért mentem oda,  és másra terelte ma szót.
De ha neked vannak erről az egészről papírjaid,  És amúgy is anyagi gondjaid vannak,  akár tehetnél is egy próbát, veszteni nem nagyon tudsz vele. 
Azt viszonylag jól gondold meg hogy milyen emberekkel akarsz beszélgetni. Biztos jó dolog ha vannak sors társaid, de nem biztos hogy a személyiséged fejlődése és az önbizalmad okán ez a legjobb irányvonal. Persze távol álljon tőlem hogy tanácsokat osztogatják hiszen mindenki a maga életéért felelős.  Ez csak saját tapasztalat, hogy az ember így még jobban bele tud kerülni ebbe a negatív spirálba és a negatív emberek könnyen felerősíthetik egymás negativitását is.  Persze nem akarok általánosítani, biztos sok boldog hypo-epispadiasis-os  ember van, de azért a többségük valószínűleg sérült ember.

Van amúgy valamiféle munkád? Végzettséged?
 
Kettő: szex, kapcsolat
a személyiségedet nem tudom mennyire torzította el ez az egész. De ha azért tudsz beszélgetni emberekkel és valamennyire ismerkedni is, akkor hidd el nyugodtan megteheted.  Ha mégsem, akkor még mindig ott van a Tinder vagy valamilyen fizetős és ezáltal komolyabb online társkereső.  Nyilván olyan veszettül ebben sem akarlak győzködni mert te tudod mire vagy képes és mire nem. No persze egy depressziós ember eleve jóval kevesebbet gondol magáról mint amit ténylegesen meg tudna tenni.  Egy valamit viszont higgy el nekem, illetve két dolgot: ha érzelmi kötelék van közted és a lány között, akkor ténylegesen nem fogja érdekelni az egész téma, de olyan szinten hogy nem is igazán fogja érteni hogy mi a fenén problémázol. Imádni fogja veled a szexet is. Ráadásul a legtöbb lány amúgy sem egy pénisszel akar járni hanem egy férfival és a pénisze mérete még akkor is csak sokat rangú lenne ha ténylegesen szexre alkalmatlan lenne. A 9 centi pedig messze nem az.A másik dolog pedig az, hogy visszanézve sajnálni fogsz minden évet amiben nem mertél próbálkozni. Persze én könnyen beszélek mert szerencsém lett, annak ellenére hogy pontosan ugyanolyan mély depresszióban voltam mint te.  Az évek bizony mennek és nem tekerheted vissza a dolgokat.  Iszonyatosan nehéz de lehet de szépen lassan valahogy muszáj lenne minél jobban össze kapnod magad, hogy minél kevesebb évet vesztegess el Ilyen szempontból az életedből.
Mivel egyáltalán nincs makkom, ezért hidd el hogy tudom milyen az hogy nem annyira érzékeny.  Hidd el hogy egész más érzés, ha lánnyal vagy sokkal többet fogsz érezni, ezzel semmiféle probléma nem lesz szerintem, noha mivel nem tudom pontosan miről van szó ezért nem akarok erről se vizet prédikálni.  Az meg hogy esetlegesen tovább bírod valóban egy jó dolog is lehet.
 
Persze ebben az egészben semmiféle igazságosság nincs, és jogos a felháborodásod.  Tényleg tökéletesen megértelek. Az iskolám befejezéséig én sem mertem semmit lépni.  Utána pár évig aktívan keresgéltem az interneten,  lett egy viszonylag szexi barátnőm, akivel egy év után a távolság miatt mentünk szét, nem a szex miatt,  utána nem sokkal pedig találkoztam a mostani barátnőmmel aki még szexibb és objektív szemmel is egy nagyon szép és szép alkatú lány, elképesztően okos, és érzelmes.  Kb minden tulajdonságában felettem áll szóval nem is tudom pontosan hogy hogy jöttünk össze :D  Én még fizikálisan is le vagyok épülve plusz ugye most még a maradék kis péniszem sem használható,  pénzem is csak azért van kicsi mert van egy online vállalkozásom, de még kb minimálbért sem keresek vele.  Egyébként amikor összejöttünk akkor közmunkás voltam és 65000 Ft ot kerestem.  Most is alig többet, illetve munkaképtelen vagyok, úgyhogy ha véletlen becsődölne az online vállalkozás akkor nem nagyon lenne bevételem.  Egy érzelmes lányt kábé ennyire érdekelnek az anyagiak... Ha van bármiféle munkád, akkor azon már nem múlik, az tuti.
Nem dicsekedni akartam illetve azt sem akartam hogy idegesítselek azzal hogy nekem szerencsém lett neked pedig nem, ha ez lett belőle, akkor bocsi. Csak azt akartam példázni hogy ha nekem is sikerült akkor biztos vagyok benne hogy neked is sikerülhet.  Sokat kell próbálkozni illetve olyan lánnyal kezdeményezni csak testi kontaktust akivel már van érzelmi kötelék.  Úgy kb 0 a rizikófaktor.

Előzmény: Bajakörnyékisrác (72)
Bajakörnyékisrác Creative Commons License 2021.05.26 0 0 72

Őszinte sajnálattal olvasom , hogy ilyet tettek veled. Igaz nem annyira régen kezdtem hozzám hasonló cipőben járó embereket keresni , de akivel eddig beszéltem , mind más és más "hentesmunkában" részesültek. Az esetem abban különbözik , hogy nem hypospadiasis-szal , hanem epispadiasis-szal születtem , magyarán a húgycsőnyílás nem az alsó felén található , hanem a felső felén. Annyival szerencsésebb voltam nálad , hogy a makkom megmaradt , de a felülete furcsa rajzolattal és kisebb kiálló "cafattal" gazdagodott. Illetve ami nem "süllyedt vissza" , az egyenes , de kitapintható hogy van benne némi ferdülés beljebb.
Ahogyan Te is írtad , én most vagyok 23 és még semmilyen párkapcsolatom sem volt eddig , akárcsak neked. Egy kis faluban lakom , és amilyen jól működik itt a rosszindulatú pletyka én is ugyanerre a következtetésre jutottam. Sajnos a jelenlegi anyagi helyzetünk sem teszi lehetővé , hogy párkapcsolatom legyen , ahogyan korábbi fórum hozzászólásomban írtam tavaly kilakoltattak , örülünk , ha van mit ennünk hó végén , nem hogy elvigyek valakit randira vagy meghívjam valamire. Nyilván nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban , de illik , legalább is így gondolom. Tehát ha egészséges is lennék akkor is felejtős lenne a dolog sajnos...

Ellenben igazán örülök , hogy Te találtál valakit , akivel együtt jól tudjátok érezni magatokat! Őszintén sajnálom , hogy csak most fognak valamilyen beavatkozással segíteni rajtad , szerintem nem lett volna kihívás előbb megcsinálni... Mindenesetre kívánom a legjobbakat és mielőbbi jobbulást a műtét után!

Gyakorikérdések.hu-ra csak egyszer néztem fel és az volt az utolsó is , az szimplán unatkozó idióták gyülekezete , persze tisztelet a kivételnek! Már régóta gondolkoztam , hogy keresek sorstársakat , de eléggé csekély réteg mer erről beszélni , pláne egy fórumon... Sőt igazából amilyen helyeket találtam , ott is a többségnek hypospadiasisa van , nem epispadiasisa , gyakorlatilag eddig még másik epi-s egyént nem találtam. A méret számomra sajnos kicsit fontosabb , mert 190 cm-es vagyok és egy 9 cm-es pénisz szerintem eléggé nevetségesnek tűnik. Gimis koromban koleszos voltam és eléggé rossz érzés volt mindenki előtt vagy éppen után fürdeni menni , hogy ne legyek nevetség tárgya. Bár ezt tekintve nem is nekem van problémám a méretemmel , hanem "mindenki másnak".
Azzal azonban nagyon is egyetértek , hogy túlságosan mesterkélt a mai világ. Az anatómiai ismeretek már csak egy bizonyos réteg kiváltsága , és még csak nem is az orvosoké , mert onnan is van aki félvállról veszi (akár azok is akik minket műtöttek). A tudás és értelem ma már luxuscikk , és alapvetően keveseket érdekel. Teljesen megértem , amit mondasz , felfogom csak ennyi rossz után már nem annyira tud bármi felvidítani. Nem szeretném hogy önsajnálkozónak látszódjak , de egyik rossz esemény után jön a másik (bár igazából nem hinném hogy ezzel egyedül vagyok)

Tisztában vagyok azzal , hogy ez is elég lenne , de az utóbbi 10 év után kötve hiszem , hogy szerencsém lenne bármiben is. Sajnos elvesztettem minden reményem és pozitivitásom. De őszintén , mostanában senkit nem érdekel igazán semmi és ha mégis akkor csak a káröröm és az hogy rúgjanak a következő emberen még egyet. Már sokan mondták , hogy depresszíven látom a világot , de még nem tudott senki sem megcáfolni...

Mindezek ellenére lekötelezel a jóindulatoddal , jól esik , hogy Te látatlanban és ismeretlenül támogatsz és próbálsz egy kis lelket önteni belém. Csodásnak tartom , hogy még azért vannak összetartó "közösségek" , és adódik lehetőség hangot adni a történetemnek.

Ha a nevedben a 94 a születési évet jelöli , még azt is el tudom képzelni , hogy ugyanaz a doki bánt el velünk. Ha netán emlékszel a kezelőorvosod nevére , megírod ki volt? Nem lepődnék meg egyáltalán , mert amikor engem kezeltek nem én voltam ott egyedül. Ahogy fentebb is írtam , a jelenlegi látható rész egyenes , ám a visszasüllyedt rész ferdének érződik. Az egyik legjobban zavaró defektus , hogy a rengeteg hegtől és sebészi hibából adódóan több teljesen érzéketlen bőrfelületem van. Jól hangzik , hogy tovább tart elélvezni , de hogy milyen lehet egy normális orgazmus , azt már soha nem fogom szerintem megtudni.

 

Én sem akarok egy hímpellér lenni , félre ne értsd , de ez velünk szemben nem fair. Ha abból indulunk ki , hogy más már 16 éves korától (és akkor még egy viszonylag "kedves" tippet adtam) aktív szexuális életet él , akkor tőlünk minimum 7 évet elvettek , amit már senki nem fog tudni visszaadni. Egyáltalán nem vagyok rájuk irigy , de attól ez még nem igazságos velünk szemben. Persze ez csak egy vélemény , amit azonban nem tudtam magamban tartani.
Még egyszer igazán gratulálok neked , hogy találtál valakit és kívánok nektek sok boldogságot! Továbbá jó egészséget , a műtét után jobbulást és kívánom a legjobbakat!

 

Amennyiben eszembe jut valami , élni fogok a lehetőséggel , köszönöm szépen!

Előzmény: kedvespar94 (71)
kedvespar94 Creative Commons License 2021.05.24 0 1 71

Szia. Először is bocsi a hibákért, rossz a kezem, hangfelismerővel gépelek, remélem, olvasható lesz azért.
Látom hogy nem csak velem műveltek durva dolgokat műtét címen.  Nekem csak a makk alatti részig tudták kivezetni a húgycsövet,  és a doki konkrétan levágta a fölötte lévő részt.   Mármint nem körülmetéltek, hanem mindent egyszerűen levágtak. Magyarán nekem nincs is makkom. Közben persze a húgycsövem rövid lett és közel 70 fokos szögben elhajlik a vége.  És mivel ugye levágták konkrétan az egész makkomat ezért annyival rövidebb is lett az egész, plusz ugye az erős görbület, így körülbelül 9 - 9,5 cm a hossza.  Nyilván én sem mertem semmiféle kapcsolatot létesíteni semmilyen lánnyal 23 éves koromig, pláne élőben mondjuk osztálytársakkal -  ki tudja mi történt volna egy durva szakitás után.  Szerencsére online megismerkedtem jelenlegi barátnőmmel, a szex tökéletes volt köztünk, és most is csak azért nem, mert egy mechanikai sérülés miatt begyulladt a fölső feszülős része.  És mivel a feszülő bőr ezt fenntartja folyamatosan már egy éve be van gyulladva és nem tudnak mit kezdeni vele.  Most szerencsére fognak csinálni egy kiegyenesítő műtétet de már egyáltalán nem biztos hogy ez meg fogja szüntetni a gyulladást illetve a vele járó erős fájdalmat.  De amíg ezt be nem következett, a szex tökéletes volt mindkettőnk számára,  ami engem természetesen nagyon meglepett.  Olvastam a rengeteg hülyeséget egy gyakorikérdések.hu meg ehhez hasonló helyeken ahol csupa unatkozó fiúcska írogat nők helyett, és  fogalmuk sincs róla, miről szól a szex és mitől lesz egy nőnek orgazmusa.  Az ilyen helyeken mindenkinek 20 centis pénisze van és minden "nő" csak 18 cm től érzi meg egyáltalán magában.  Az egész szexuális kultúra rettenetesen elvan torzulva, az ilyen apróságok mint például az anatómia már senkit nem érdekel, csak a pornó - ahol még csak orgazmus sincs, csak műnyögések.  A valóság az hogy a hüvely érzékenysége a csiklóhoz tartozik,  és valós érző idegek csak az első 4-5 centiig vannak, belül a hüvely teljesen érzéketlen.  Vagy hogy a G-pont 2-3 centire van a bejárattól. 15-6 centi fölött sok nőnek már be sem megy és az meg már hátrány, hiszen az a férfinek sem jó ha nem tudja teljesen betenni illetve a nőnek sem mert nem lehet igazán heves aktust folytatni.  Arról nem is beszélve hogy a legtöbb nőt egy kis ujjal is ki lehet elégíteni annál meg kvázi mindenkinek vastagabb illetve általában hosszabb is a pénisze.  Ehhez meg természetesen jönnek az érzelmek illetve a megfelelő előjáték.

 De minderről  persze sajnos én sem tudtam,  és pontosan ugyanabba a státuszba érkeztem,  amit te is írtál.  A fentieket főleg azért írtam hogy meggyőzzelek -  mármint tudom hogy meggyőzni nemigen lehet legalábbis engem biztos nem lehetett volna,  szóval inkább csak megpróbáljam -  arról hogy igazából sok gyakorlati jelentősége mindennek a szexben nincs.  A női orgazmus nak az égegyadta világon semmi köze nincs a farokméret hez eleve a nők kétharmada nem is tud hüvelyi szinten elélvezni és csikló orgazmusból "él".  Előjáték kell érzelmek és bármelyik nőt ki lehet elégíteni szinte bármilyen méretű farokkal.  Most az igazán apró mikropénisz ekre nem térnék ki,  amíg tényleg csak egy vagy két centi hosszúak.

 

Ja, és amúgy a "vicc" az egészben az, hogy engem is Pécsett "műtöttek meg"...

Torzult szó alatt nem tudom pontosan mit értesz, ha görbület ről van szó akkor akár még előnyödre is válhat.  Nézd meg a nők által legtöbbet vett vibrátorokat,  jellemzően 8 - 10 centi körüliek és a végük görbe...  A görbület től eleve vastagabb nak érződik plusz jobban ingerli a G-pontot - tapasztalat.
De amúgy ha mégsem akarod görbének, nagyon gyorsan kiegyenesítik, pótolják a húgycsövet. Most a covid miatt nekem is 2-4 hónapot kell várnom, de alapesetben 2-3 hét alatt megcsinálják elvileg.

Szóval összességében nagyon sajnálom visszatekintve, hogy nem volt kapcsolatom 23 éves koromig. Senkinek semmi baja nem lett volna vele, bár nyilván csak valós érzelmekkel vágtam volna neki, és nem minden lyukba megpróbálni bedugni, mert akkor könnyen elkezdtem volna visszahallani gondololom a suliban hogy az "XY-nak ilyen meg olyan..."
Ha lehet, ne kövesd el ugyanezt a hibát. Találj egy lányt, akivel szeretitek egymást, és ott még rizikó sincs. Egyéjszakában sem sok, de ott egy minimális azért talán van, nincs tapasztalatom. 
Ha suliban, élőben nem mersz, akkor Tinder és kész.

Ha bármit kérdeznél, amiben tudok segíteni a tapasztalataim miatt, szólj bátran!

Előzmény: Bajakörnyékisrác (66)
Bajakörnyékisrác Creative Commons License 2021.04.10 0 0 70

Ne haragudj , hogy kései a válaszom , de ahogy láttam errefelé nem nagy a forgalom. Szomorúan olvasom , hogy nem csak én jártam rosszul... Valamilyen szinten még rosszabbul is jártál , mint én. Igazából nálam az is bonyolítja a helyzetet , hogy a péniszem valamiért a műtét után "visszasüllyedt" , és emiatt annyira rövid. Elméletileg ki is kellene emelni , de értelmét annyira nem látom , mert tapintani lehet hogy formára sem normális. Aztán meg ha még sikeres is lenne , sikerült úgy megcsinálnia a doktor úrnak , hogy több helyen szinte teljesen érzéketlen a felülete. Nem beszélve hogy mivel kellett "alkatrész" az újraépítéshez , még körülmetélést is végeztek. Emiatt sem találom érdemesnek az egész procedúrát. Ezen segíteni már aligha lehet. A plasztikáztatás jól hangzik , de sajnos a családom devizahitel károsult 2.5 millió után (amit 2007-ben vettek fel) , most közel 7 milliót kérnek , úgy hogy nem volt törvényes a szerződés. Tavaly kilakoltattak , most albérletben vagyunk. A hó végén örülünk ha van pénzünk kenyérre. Már fordultam több helyre segítségért (adtam rádióinterjút , írtam a rendőrségnek , az Ökumenikus Segélyszervezetnek és még sorolhatnám) , de sehonnan nem érkezett olyan válasz amivel előre tudnánk indulni. Szóval még ha "long shot" is , de előbb fogok külföldön keresni megoldást , még ha a járvány miatt várnom is kellene. Bár ha belegondolok , hogy krónikus beteg édesanyámnak hogy adnak időpontokat és mennyire foglalkoznak az átvert bajba került emberekkel , még külföldről is előbb adnak választ. Kérem ne haragudjon senki a véleményemért , de ennyit arról hogy senkit nem hagynak bajban. Már csak az amit Te meséltél , nem méltó egy emberhez sem. Látatlanban is merem mondani , hogy nem tettél semmi rosszat soha és mégis ilyen bánásmódban részesültél/részesülsz. Nem értem minek kell az egészségügyi biztosítás és a közellátás , ha gyakorlatilag semmi valóban hasznos dolgot nem csinálnak. Nyilván ha kisebb vagyonokat lerak az ember , azonnal történik valami. Eléggé elszomorító hogy a modern polkorretségre törekedő világban lehetséges hogy ilyenformán megtagadják az embertől az egészséget , de nem folytatom , mert a végén még valaki visszaküld valamelyik szülőmbe. Megadom az e-mail címem: kenguru13@freemail.hu Mindenesetre szívesen meghallgatom a Te történeted is , mert Te már végigjártad a szenvedés ösvényét. Igazán kedves Tőled , hogy segíteni akarsz! Válaszodig is minden jót kívánok!

Előzmény: nincsvelemenyem (68)
nincsvelemenyem Creative Commons License 2021.04.02 0 0 69

talán annyi kiegészítés, hogy annak az orvosnak viszont nagyon hálás vagyok, aki a szőrről kiállította a zárójelentést, és egy ideig dolgoztunk a gyulladás csökkentésén is. Az ő nevét szívesen megadom privátban :)

Előzmény: nincsvelemenyem (68)
nincsvelemenyem Creative Commons License 2021.04.02 0 0 68

Üdv! Hasonló tapasztalatok, az én sztorim is elég speciális. 6 éves koromban végeztek rajtam hypospadiasis műtétet, és olyan hegszövetet használtak, ami szőrösödik. Jelenleg az az abszurd helyzet állt elő, hogy szőr van a húgycsövem belsejében, ami miatt rendszeresen begyullad. Ez a szexuális életemet ellehetetleníti, és súlyos szövődményeket okozhat (pl. húgycsőszűkület). Több urológust megjártam már, de nem hajlandóak műtéti úton rendbetenni, és csak hosszú évek múltán sikerült a szőrösödés-dologról egy zárójelentést kiharcolnom belőlük. A zárójelentés ellenére rendszeresen arról próbálnak meggyőzni, hogy ez egy természetes állapot, és hogy egy jól sikerült műtét volt (a legutóbbi alkalommal 22.000 forintot fizetteml, és 10 perc után rakott ki a magánrendelő ajtaja elé a bácsi, anélkül, hogy az anamnézisembe belenézett volna) :D
Az urológusokhoz, belgyógyászokhoz mászkálni fölösleges. Hidd el, végigjártam, lassan 30 éves leszek, 10 évem ment rá! Plasztikai sebészhez kell menni, csak oda érdemes. Nem olcsó, sőt, de szerintem nincs más megoldás a problémára!
Ha gondolod, vedd fel velem a kapcsolatot az 1991page@gmail.com mail címen, mesélek neked a 10 év tapasztalatairól, és szerintem együtt könnyebben találunk megoldást a problémára. Egyáltalán, könnyebben foglalkozunk a problémával, ha van, aki hasonló cipőben jár.

Előzmény: Bajakörnyékisrác (66)
Longdickman Creative Commons License 2020.10.20 0 1 67

Volt egy haverom akinek hypospadiasisa volt gyerekkorában, neki a makk alá tudták kihozni a húgycsőnyílását.
A kollégiumban kiflifaszúnak gúnyolták olyan görbe volt neki merevedéskor, jah és neki is szabadon volt a makkja, az irigykedők csak vastagmakknak, a rosszindulatúbbak zsidózták is érte.
Ma már 3 gyerekes apuka. A makk alatt szerintem minden körülmetéltnek szőrösödik a bőr, borotválni kell és kész.
Pénisz transzpalntációt úgy tudom csak az USÁ-ban végeznek, ott sem régóta. Úgyhogy a korrekció(k) járhatóbb útnak tűnnek.
A 10cm meg nem sok, de nem is tragikus.
Úgyhogy fel a fejjel ;)

Előzmény: Bajakörnyékisrác (66)
Bajakörnyékisrác Creative Commons License 2020.08.30 0 0 66

Üdvözletem kedves fórumozók!

 

Remélem még jár ide valaki olvasni és beszélhetek valakivel , aki netán némi iránymutatást tud adni! Egy 23 éves srác vagyok Bács-Kiskun megyéből és Epispadiasis-szal születtem 1997-ben. Pécsett műtöttek meg 3 vagy 4 éves koromban. Az az egy operáció történt meg és az sem jól. Olvastam magam is hogy esetemben több műtétre lenne szükség , de az orvos aki elhibázta később nem vállalta. Ennek következményeként torzult a péniszem és merev állapotban is alig van 10 cm. Rengeteg hegesedés miatt érzéketlen tapintásra egy jó része , körülmetéltek a műtét során és a makkom is iszonyatosan néz ki. Sajnos mivel feszítették a bőrt , így a makkom alatt is növekednek szőrszálak , továbbá a húgycsőnyílásom sem funkcionál rendesen , több vizeletsugárral ürítek és inkontinencia is fellépett. Ejakulációra képes vagyok , ám ilyen horrorisztikus küllemmel a szexuális életem el sem indult. Erőteljesen befordultam és önértékelési zavaraim vannak. Kevesebbnek érzem magam minden fiúnál és a gyermekkori önbizalmam is eltűnt. Sokszor fordult már meg a fejemben sokkal drasztikusabb "kiút" is sajnos. Ha nincs megfelelően kezelve masszív lelki traumát okoz. Furcsán és extrémen hangzik , de olvastam több cikket külföldről , hogy már lehetséges a pénisztranszplantáció és donor híján talán kivitelezhető is lehetne. Biztosan mindenki a korrekciós műtétre törekedne , de sajnos a "hentesmunka" után ebben már egyáltalán nem látok jövőt... Igazán köszönöm annak , aki elolvassa! Jelenleg is megoldást keresek és minden tanácsot vagy esetleges segítséget örömmel fogadok és kívánom , hogy senkinek ne kelljen még csak hasonlóval sem küzdenie!

 

Egy megtört fiatal

Feeeri84 Creative Commons License 2019.07.27 0 0 65

Szia!!!

 

elkepzelhető, hogy már nincs fent ezen at oldalon, de ha mégis , esetleg megtudná osztani a tapasztalatokat ennyi idő távlatából . Mi hasonlóban járunk aktuálisan , szóval aggódó vagyok. A magam módján. De ugyanúgy érdekelne baki más tapasztalata mutet utáni évekről . Gyermekem 3-4 fokú második műtétén vagyunk túl . Előre is köszönöm bárkitől is bármilyen megosztott tapasztalást. 

Udvozlettel 

Előzmény: ARDEN (-)
mamitunder2 Creative Commons License 2018.07.06 0 0 64

Aggodopapa, bevallom nem tudom h lehet itt privat uzenetet irni. Istenhegyi klinika honlapjat ajanlom, ott megtalal par pontos infot

Előzmény: aggodópapa (63)
aggodópapa Creative Commons License 2018.02.01 0 0 63

Az unokám miatt érdeklődöm!

Kit ajánlasz?

Privátban hol írhatok?

 

Előzmény: mamitunder2 (62)
mamitunder2 Creative Commons License 2018.01.27 0 0 62

aki szeretné h egy specialista vizsgálja ( esetleg később műtse) a gyermekét írjon privát üzenetet. 

Ted Beneky Creative Commons License 2017.11.01 0 1 61

Sziasztok. Okt 28 án meg volt a kisfiam műtétje,2 szintű volt neki. Közvetlen a mak alatt. 1 éves a fiam és úgy gondolom jól döntöttünk hogy ilyen korán kezeltül a problémát. Mi magán klinikán magán orvosnál csináltatuk. Dr Hadidi teknikáját használja Dr Pirot úr. Budapesten több kórházba műt a doktor úr,nagy rendes és kivaló szakember!  420 ezer Ft ba került  nekünk és a feleségemmel együtt külön szobába aludhatunk egy éjszakát.  Gyerek kapott száján keresztül egy bódító keveréket majd 15 perc után bágyultan bevitték a műtőbe. 70 perc múlva hozták is ki, műtét után aludt meg három órát. Minél többet alszik annál jobb. Katétert volt fel helyezve neki így nem fajt neki semmi sem. Haza érve óvatosan kell bánni vele. Dupla pelenka kell ami jobban védi hogy nehogy be üsse valahova. Ha pisil akkor szegényke sírt mert csipte neki. Kaptunk krémet amivel kezelni kell,fájdalom csillapítót,antibiotikumot. Gyerek közérzete másnap már rendbe van. Eleven és mosolygós. 

Tedbeneky@icloud.com ha kérdése lenne valakinek.  Normálisan pisil és a kukija is egyenes már.

Ted Beneky Creative Commons License 2017.10.24 0 1 60

Szia. Mindenféle képpen beszéljél más orvossal is. Hypospadiasis mindig meg kell műteni!! Fiam egy éves  és most pénteken műti Dr Pirot úr.  Minél előbb 2 éves kor előtt érdemes elvégeztetni. 

Előzmény: aggodoanyuka (58)
Volf Feri Creative Commons License 2017.08.10 0 1 59

Mindenkinek jó napot kívánok!Én idestova 75 éve élek egy enyhe hipospadiasissal, de ehhez sajnos társul egy erősen lefelé görbülő pénisz. Úgy 25 éves koromig nehéz volt, (még most is néha). Egész életembe voltak bizonyos gátlásaim. Mióta rájöttem hogyan használjam, azóta nagyjából, úgy ahogy minden rendben van. Ha valakit érdekel a történetem, minden kérdésre válaszolok.

aggodoanyuka Creative Commons License 2017.06.26 0 1 58

szia,

 

találtál orvost? Mindkét fiamnak ugyanilyen enyhe fokú hyposspadiasis rendellenessége van. egyik orvos azt mondta, hogy nem feltétlenül kell őket műteni, anniyra enyhe fokó, a másik azt mondta, mindeképp. Tanácstalan vagyok.

 

Légyszi írj tapasztalatot.

 

Köszi,

 

anyuka

Előzmény: bar,ll (38)
mamitunder2 Creative Commons License 2016.03.31 0 0 57

Irtam az emailre

Előzmény: EE|33 (56)
mamitunder2 Creative Commons License 2016.03.28 0 0 54

David lszi irj privatot erre az uj reg re

Egy email cimet kernek

Ide nem nagyon jutok

Most is veletlenul lattam h irtal

Előzmény: David1969 (53)
David1969 Creative Commons License 2016.03.07 0 0 53

Szia, mamitunder, engem érdekel!

Előzmény: mamitunder (49)
David1969 Creative Commons License 2016.03.07 0 0 52

Kedves Kocsibla!

 

Édesanyád büszke lehet Rád! 

 

Üdv,

 

Előzmény: kocsibla (26)
mamitunder Creative Commons License 2015.12.02 0 0 50

kedves EE!

 

nem jön be az oldalad

mamitunder Creative Commons License 2015.12.02 0 0 49

sziasztok. a kisfiam született súlyos hyposp al és egy külföldi szaktekintély műtötte. akit érdekel ez a megoldás irjon üzenetet.

gajigajiga Creative Commons License 2015.09.21 0 0 47

Szia, kedves kocsibla!

 

En egy erdelyi anyuka vagyok, aki rovid idon belul (oktober 5-en) viszem 2 es fel eves kisfiamat a HPGYK-ba Merksz dr. urhoz Hypospadiasis mutetre. Vegigolvasva (bevallom konnyes szemmel)amit leirtal a muteteidrol sok kerdesemre valaszt kaptam, es halas vagyok a sorsnak hogy sikerult a dr. urral megismerkedni es nem itthon kell mutetni a fiamat. Ha jol ertem nem lehet egy korteremben lenni a picivel, ugymond magara kell hagyjam? mert hat a szivem szakad meg erte.

 

Ahogy irod eleg hosszadalmas a gyogyulas, mi az amire nagyon kell vigyazni miutan hazajovunk, gondolok pl. a biciklizesre ?

Mehet majd bolcsibe szerinted?

 

Remelem elolvasod es valaszolsz meg mielott elutazunk a Nagy Utra.

 

Minden jot kivanok neked es csaladodnak.

 

 

Előzmény: kocsibla (26)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.09 0 1 45

Dr. Holman Endre 
06/20 950-97-16
06/30 183-21-76

Dr. Bordás Noémi
06/30 259-56-37

 

Ezek Kiskunhalasi urológusok. Elég jók a szakmában. Holman doktor több helyen is rendel.http://internet-telefonkonyv.hu/index.php?do=comp_show&cname=Dr.%20Holman%20Endre%20-%20Urol%C3%B3gus

 

linkeltem hol rendel.
Pár hónapként Magyararszágra jönn műteni egy portugál szakember(nagyágyú),  aszem Francesco a neve.  Holman doktor szokott lenni az összekötő személy. Halottam már hogy valaki 1 évet is várt rá, de átlagba 2-3 hónap(de fejemet nem tenném rá). Ő kb. a legjobb a húgycsővel kapcsolatos műtéteknél. Általában messiásként várják azok az emberek akinél ellett rontva pl. egy húgyúti műtét azt egy évig pelenkázzák magukat(nem elrontott hypospadiasis "korrigáló"műtétre gondoltam).

Én csak ajánlani tudom őket:

A Holman az egyik haveromnak a hererákját gyógyította meg. A Francesco az én hypospadiasis-somon segített, meg minimum 5 embernek akinek sokkal súlyosabb problémái voltak (azon a két napon amíg Mao-n tartózkodott).
A Noémi fiatal, de képzett orvos annyit dolgozik, hogy én nem tudom, hogy van annak magán élete(a másik kettő se jobb ilyen téren), asszem Francesconak valami asszisztens féléje. Ő vizitelt és ő is műtött, de eléggé be voltam nyugtatózva, kb 9 embert számoltam a műtőágyon de abból minimun 5 orvos volt. 4 urológusok 1 altatóorvos.

Nem pénz orientáltak, elsőre nem igen akarták elfogadni, de ezektől nem kell sajnálni.
Nem tudom hogy gyerekekkel is foglalkoznak(legalábbis hypospadiasis terén) de egy próbát megér.
A procedúra:

- 1 nappal műtét előtt befekvés 14-15-ig ehet csak éjfélig ihat
-még a műtét előtt elmenni nem árt pisilni vagy "kitalálja"
-műtét
-2-3 nap kórházban fekvés
- 2 hét( műtéttől számítva) katéter és kötözés illetve annak cseréje (megmutatják)+ 2 doboz cedax antibiotikum(ajánlom még 1 doboz erőseb fájdalom csillapított felírni legalább alváshoz"flector rapid" asszem ára nem pénz, 2000 alatti többet költöttem corsodillra{3 doboz 9000} mert kieset a számbol a varrat {úgy hogy avatósan zabálni}
-Katéter kivétel(katéterrel autózni nem ajánlott , ha lehet feküdjön hátra mert a "G-erők "rendkívül kellemetlenek és tönkre teszik a vízéletürítés  "harmoniáját")
-1 hét betane kenőccsel kenegetni-------->már nyújtani kell, mert hegesedik illetve zsugorodhat
-1 hét cotraubexxel kenegetni------->itt érheti asszem elsőnek víz
a kettes típusú hypospadiasis műtét utáni "körülményeit"írta le, de lehet ennek még min. 1 fajtája ami ugyan ez csak nem zárják le a műtét a műtött felületet, ha nem csak 3-4 hónap múlva teszik meg ezt 1 kisebb műtét közben.Erre azért lehet szükség mert a szájnyálkahártyából pótolnak és nem akarják hogy elhaljanak szövetek, de ezt  csak a műtő orvos tudja csak eldönteni (kb olyan mint szülés közben a gátmetszés, nem feltétlenül törekedik rá orvos ill. páciens, de ha muszáj,hát ez van.)
 Kb 20000ft -be került minden, ha benzint, hálapénzt illetve, kilőtt 3-4 hét amibe nem igen dolgoztam nem számolom
Az orvosok/ nővérek  illetve, a zárójelentések eléggé informatívak.

Előzmény: bar,ll (38)
xenox85 Creative Commons License 2015.05.01 0 0 44

bar,ll: Nekem is írhatsz privát üzenetet. Engem műtöttek 2005-ben hypospadiasissal. üdv.

bar,ll Creative Commons License 2015.04.26 0 0 43

Írtam email-t remélem megkaptad. Köszi!!!!

Előzmény: kisnoah (42)
kisnoah Creative Commons License 2015.04.25 0 0 42

bar,ll: ha erre jársz, kérlek, írj nekem privát üzenetet

Előzmény: bar,ll (40)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!