Keresés

Részletes keresés

rhénai Creative Commons License 2025.02.13 0 0 89

Prána chi ki delej ód életerő bioenergia vitalitás - rengeteg szó ugyanarra !

Egyszerü módja hogy megfelelő legyen : ÉLJ EGÉSZSÉGESEN !

változatos táplálkozés kevesebb édesitőszer és zsir több zöldség gyümölcs és nyers.

Fontos a TESTMOZGÁS. Élj tiszta levegőn sétálj erdőben.Legyél laza kedélyes ne pártpolitizálj mert felidegesit !

Kell a romantika erotika sőt szex is.

párnadi Creative Commons License 2025.02.13 0 0 88

Kérlek benneteket, informálódjatok és főleg gondolkozzatok. Én 5 tanfolyamon voltam tudnék mesélni. (nem mondom, hogy nem volt értelme mert tanultam belőle. Volt ott "mester" aki már más vonalon szédít.)

Előzmény: Amida (58)
polária Creative Commons License 2020.09.06 0 0 87

Törölt nick Creative Commons License 2020.09.06 0 0 86

az, faszság. de nem olyan, mint az agykontroll, bár attól függ hogyan értjük az agykontrollt.

de az érdekelt volna, hogy még mindig olyan népszerű-e, mint volt, vagy már csak vegetál. vagy hogy hogyan alakult a sorsa, és a gyakorlók sorsa is. kb 10 éve követtem valamennyire, akkor nagyon csúnyán irtották az ellenzőket, és a véleményezőket is.

nem értem a tibeti buddhisták miért engedik ezt az imidzsrombolást.

Előzmény: Darth-Vader (85)
Darth-Vader Creative Commons License 2020.09.06 0 0 85

Budin van. Amúgy szerintem f@szság az egész, ilyen önpszichológizálás. Agykontroll.

Előzmény: Törölt nick (83)
polária Creative Commons License 2020.09.06 0 0 84

Prána chi ki delej ód életerő bioenergia vitalitás - rengeteg szó ugyanarra !

Egyszerü módja hogy megfelelő legyen : ÉLJ EGÉSZSÉGESEN ! változatos táplálkozés kevesebb édesitőszer és zsir több zöldség gyümölcs és nyers. Fontos a TESTMOZGÁS. Élj tiszta levegőn sétálj az erdőben.Legyél laza kedélyes ne pártpolitizálj mert felidegesit !

Kell a romantika erotika sőt szex is.

Tanfolyam és kezelés ? :)))

Törölt nick Creative Commons License 2020.09.06 0 0 83

tudja valaki mi van a prananadival mostansag? mintha leallt volna valamennyire ez az orulet, bar teny, hogy nem jartam utana konkretan. csak a szektakrol most eszembe jutott. 

pránahealer Creative Commons License 2009.03.10 0 0 82
Adept:
" a pránáról minden rendszer ugyanazt mondja, csak máshogy hivja..

A különbség talán annyi lehet (ezért is szimpi nekem), hogy a pránagyógyitás azt tanitja hogy az átadott energia tisztasága, nem a behangolásoktól függ hanem a tiszta életmódtól és a morális fejlettségtől. Nem tudunk addig tiszta isteni energitát követiteni amig mi magunk sem vagyunk rendben... A gyógyitonak igenis meg kell felelnie bizonyos életmódbeni és morális elvárásoknak... "

ezt nagyon szépen leírtad! :)
Előzmény: Törölt nick (48)
pránahealer Creative Commons License 2009.03.10 0 0 81
Kedves rahell, ez nem "az"... :)
a hozzászóló is írja:
" Prána gyógyítás (c) Choa Kok Sui nyomán "
Előzmény: rahell (76)
pránahealer Creative Commons License 2009.03.10 0 0 80
Magyarországon már ilyen régóta működik a Choa Kok Sui nevéhez fűződő prána gyógyítás?
Jó régen járt errefelé érdeklődő...
Van olyan akit érdekel ez a téma, esetleg tanfolyamot végzett?
Előzmény: antropomokus (16)
pránahealer Creative Commons License 2009.03.10 0 0 79
valószínűleg az eltelt kb. másfél év felelős az eltérésért... :)
Előzmény: Oneness (78)
Oneness Creative Commons License 2007.04.09 0 0 78
Rahell:PJ 14-es fokozatatú..
bocsi a korrigálásért..
Előzmény: rahell (77)
rahell Creative Commons License 2005.09.21 0 0 77
Kedves mindent tudó Orákulum, e szellemes megnyilvánulásod után, engedj meg néhány információt, hogy utánna nézhess: Petrezselyem József 8-as fokozatú nadi mester, magyarországi láma honlapja:www.hondaklub.com/customers/joco01/  !
Előzmény: Amida (58)
rahell Creative Commons License 2005.09.21 0 0 76
A leírás szerint ez Prana nadi. Ti tudtok vmi különbséget?
Előzmény: antropomokus (10)
zalma Creative Commons License 2005.07.09 0 0 75
Szia! Igen, lehet, hogy van benne realitás, de nem tudok semmi biztosat mondani. Max. azt, hogy ha elszánt vagy, menj el hozzájuk, és ők majd megmondják a tutifrankót. A magam részéről, nem hiszek a karmában, és a helyedben a szemműtétet is inkább választanám, ha csak ez a két opcióm lenne. Viszont ismétlem; a pránanadi-módszer szvsz ennek ellenére működik. Nagyjából olyan hatásfokkal, ahogy azt a mesterei állítják. Infókat pedig nagyon szívesen szolgáltatok. A mailcímem; alma79@freemail.hu További minden jót!
Előzmény: bcontact (74)
bcontact Creative Commons License 2005.07.06 0 0 74
És hány kezelés kellene minimum?
Mert ha azt mondod, hogy min. 30 kezelés szükséges, akkor inkább a műtétet választom.
Én úgy álmodtam meg, hogy heti 1 kezelés, és 3 hónap múlva tisztán látok. Van benne realitás?
És ha a karmám része a rövidlátás, akkor nem érdemes szemműtéttel se korrigálni, amíg meg nem oldottam az okozó problémát?
Érdekelne a prana nadi, szívesen vennék tőled 1-2 infót!
Írtam volna e-mailt, ha nyilvános lenne a címed.
Előzmény: zalma (68)
Powaqqatsi Creative Commons License 2005.06.17 0 0 73
Nagyon szívesen! :]
Előzmény: zalma (72)
zalma Creative Commons License 2005.06.17 0 0 72
Hmm... Ez mindenesetre elgondolkodtató. Nem ismerlek, de az alapján adok a véleményedre. Merci beaucoup!
Előzmény: Powaqqatsi (71)
Powaqqatsi Creative Commons License 2005.06.17 0 0 71
Teljesen komolyan gondoltam, amit írtam.

Ennél jobban nem akarlak befolyásolni.
Előzmény: zalma (70)
zalma Creative Commons License 2005.06.17 0 0 70
Ó.. Kedves vagy, és örülök, hogy kommentre méltatsz. A nadit már elég rég befejeztem. Mind a tanulását, mind az alkalmazását. Mint azt írtam, nem az én szájízemnek való a dolog. Mindazonáltal, nehezemre esik eldönteni, hogy volt-e irónia a szavaidban... Ha nem, vagy csak kevés, elmondanád nekem, mégis miért? (lehetne hasznos számomra a ToV.)
Előzmény: Powaqqatsi (69)
Powaqqatsi Creative Commons License 2005.06.17 0 0 69
FIGYELEM: Vaskos offtopic!

"Nadi mesternek számítok, ha ez kvalifikációnak számít a szemedben. (Értsd, elvégeztem egy elismert mesternél az erre jogosító tanfolyást)"

Nocsak. Ebben az esetben fokozottan hasznos lehetne számodra a ToV.
Előzmény: zalma (68)
zalma Creative Commons License 2005.06.17 0 0 68
Szia! Nadi mesternek számítok, ha ez kvalifikációnak számít a szemedben. (Értsd, elvégeztem egy elismert mesternél az erre jogosító tanfolyást) Lehet, hogy tudnak rajtad segíteni. Az erejük, úgymond, megvan hozzá. Csak aztán majd jönnek a karmáddal, meg, hogy meg kell oldanod az ehhez kapcsolódó lelki bajaid. etc etc. Persze valakinek Ez való, nekem nem jött be, de Nem tagadom, hogy hatásos a dolog. Ha technikai részletek, vagy telefonszám, egyebek érdekelnek, állok rendelkezésedre.
Előzmény: bcontact (67)
bcontact Creative Commons License 2005.06.16 0 0 67
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
29 éves vagyok, -8.5 dioptria rövidlátással élek, amit kontaktlencsével korrigálok.
Az érdekelne, hogy van-e a lézeres szemműtéten kívül valami megoldás a szemem rendbehozatalára.
A Prana nadi-ról mit tudtok?
kozerika Creative Commons License 2004.09.28 0 0 66
SOS Nagyon, de nagyon keresek olyan személyt, aki tapasztalattal
rendelkezik a prána-táplálozás terén, és erről szívesen mesélne nekem
Budapesten, nyitottan.
Köszönettel:
Kozma Erika

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.07 0 0 65
Már itt leirták előttem gyönyörüségesen...

Prána, életerő, éterienergia, magnetikus energia, delej, mind mind ugyanazt jelentik.

Ez az az erő ami minden élőt áthat és életben tart. Ha ez meggyengül vagy eltünik, akkor bekövetkezik a halál vagy a betegség.
Pl. ha a májnál elgyengül az éteri burok, akkor a máj nagyobb eséllyel betegszik meg.

Igen a levegőben is benne van, de ez nem a levegőhöz köthető, hanem ez a föld éteri burka. Ezt veszed be a levegővel együtt. MEg lehet ebből élni, de csak ebből élni most még elég nehéz a mai embernek. Igy is az éteri energia nagy részét (kb 45%ot) ebből fedezi az ember. A többi a kajáből jön(ha elég élő van benne, zöldség-gyümi) és az éjszakai feltöltödésből...
Ezért van az hogy azok is élnek még akik nem esznek egészséges ételeket, mert feltöltik öket a többi forrásból..

Persze az étertest fölött ott az asztráltest, tehát az étertest sem csak ugy magától betegszik meg hanem a lelki háttér miatt...

Üdv
Adept

Előzmény: rinpoce (64)
rinpoce Creative Commons License 2004.02.06 0 0 64
Adept!

Én sok éven keresztül jogáztam. A jogához szervesen hozzátartozik a jogalégzés. Erröl a jogaoktato azt mondta, hogy pránát lélegzünk be, egyfajta energiát a levegöböl. HAlottam olyanokrol, akik a pránábol élnek, nem vesznek magukhoz más táplálékot, csak lélegeznek. Milyen energia van a levegöben?? És halottam egy szot, azota is a fejemben jár, valami népdalfoszlány a nádikerékröl.. Ennek lehet köze a pránához?
Mi a prána???

Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.02 0 0 63
Jol, jol köszönöm.
Régen jártam erre télleg. Egy kicsit eluntam már a forumot, elveszitette egy kicsit a régi fényét.
De mostanában benézegetek.
Előzmény: babujaju (62)
babujaju Creative Commons License 2004.02.01 0 0 62
Adept Kedves, rég 'láttalak'... Jól vagy?
bab
Előzmény: Törölt nick (60)
karabiner Creative Commons License 2004.01.31 0 0 61
Nem gondoltam rólad hogy most ez meggyőzés szeretne leni, ugyan úgy mint én se akartam senkit. Úgy hogy kár is itt vitadélutánt csinálni a kérdésből (valószínű sose érnék a végére).

Adept: Akkor (jó). Azért írtam feltételes módban, mert nem tudtam ki a beteg.

Előzmény: Amida (56)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.31 0 0 60
Én mennék :))) A tanár lett beteg, valami szemmütétje van (lesz)...

Ne izgulj én félhalottan is elmennék...

Előzmény: karabiner (53)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!