Keresés

Részletes keresés

narpy Creative Commons License 2009.12.27 0 0 11
A helyzet változatlan.
Don Valentino Creative Commons License 2004.07.14 0 0 10
A jelenlegi viszonyoknál nem lesz sehogysem jobb, tehát még akár elégedetten hátra is dőlhetünk, hogy nem rosszabb. Magyarországon sosem lesz rend, a rendszer a káosz fentartásán alapszik. Öntisztulás nem lehetséges. Ez amolyan történelmi tapasztalat.
Előzmény: Papci (9)
Papci Creative Commons License 2004.07.13 0 0 9
NAgy vonalakban egyet ertek. De aki rombol annak epitenie is kell! Mondj valami alternativ programot.
Előzmény: Don Valentino (8)
Don Valentino Creative Commons License 2004.07.09 0 0 8

A világ nem lesz jobb, erről ne is álmodjon senki.

Feró mondta: "Azért szar ez az egész világ, mert ti emberek szarok vagytok."

Ezt azért találom találónak, mert úgy érzem Jézust ma is ugyanúgy megfeszítenék, mint 2000 éve. Az emberek nem akarják, hogy jobb legyen neki. Ez magyar szinten is a napnál világosabb, mikor választásokkor elmennek a népek szavazni a rablóbandákra, ahelyett, hogy agyonlőnék mindet hazaárulásért. (és ez alatt minden párt minden emberét értem) Egy egészségesebb világ nem tűrne ennyi férget.

Előzmény: miazigaz (7)
miazigaz Creative Commons License 2004.07.08 0 0 7
És vajon meg fog változni ez ajelenség valaha? Én már nagyon kétlem. Ahol a gazdagok bárhol bármit megtehetnek, és megúszák.Bezeg a kisembert egyből sitre vágják.
Előzmény: Don Valentino (6)
Don Valentino Creative Commons License 2004.07.07 0 0 6
Az összefonódás nem városi jelenség, országos. Egyébként Budapest is kisváros ott is ismer mindenki mindenkit, aki számít úgymond.
Előzmény: Becherovka (5)
Becherovka Creative Commons License 2004.07.07 0 0 5
<b>Sorry Itt a véleményem olvashatóan!</b>


Mik nem történnek kis városunkban manapság?

No, de kedves belügyi alkalmazottak, na ne mán-na! Nem volt elég a pénz ukrán benzinre, hogy hajtsuk a Tiszán a Jetteket? Ja és a 15m-es futóra meg a Ferrarikra és Hummerekre gyűlt össze kedves Állampolgárok „támogató” összege.

Tudjuk, mi! Illetve önök. Csak a feladataikat teljesítették „SZOLLGÁLLUNK és VÉDÜNK” ! Mi meg tejelünk folyamatosan. Ha kell, ha nem! De tudjuk Nyh. már csakilyen. Itt mindenki mindenkinek az ismerőse. Itt mindig tud valaki valakit, aki el tud simítna bármit (igaz némi kis kiegészítés ellenében, természetesen a Rendőr Alapítvány javára….). Lassan minden felső „vezetőről” Nyh. kiderül, hogy valamit CSINÁLT, kíváncsian várom a fejleményeket. Nemhiába mondták Soproni barátaim, kik először jártak Nyíregyházán, hogy ők nem hiszik ebben a városban mennyi gazdagság van. És ők azt hitték - ez a sötét Szabolcs! Le voltak döbbenve! NEM CSODÁLOM!
Becherovka Creative Commons License 2004.07.07 0 0 4
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman">Mik nem történnek kis városunkban manapság?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><o:p><FONT face="Times New Roman" size=3> </o:p>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3>No, de kedves belügyi alkalmazottak, na ne mán-na! Nem volt elég a pénz ukrán benzinre, hogy hajtsuk a Tiszán a Jetteket? Ja és a 15m-es futóra meg a Ferrarikra és Hummerekre gyűlt össze kedves Állampolgárok „támogató” összege.

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><o:p><FONT face="Times New Roman" size=3> </o:p>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3>Tudjuk, mi! Illetve önök. Csak a feladataikat teljesítették „SZOLLGÁLLUNK és VÉDÜNK”  ! Mi meg tejelünk folyamatosan. Ha kell, ha nem! De tudjuk Nyh. már csakilyen. Itt mindenki mindenkinek az ismerőse. Itt mindig tud valaki valakit, aki el tud simítna bármit (igaz némi kis kiegészítés ellenében, természetesen a Rendőr Alapítvány javára….). Lassan minden felső „vezetőről” Nyh. kiderül, hogy valamit CSINÁLT, kíváncsian várom a fejleményeket. Nemhiába mondták Soproni barátaim, kik először jártak Nyíregyházán, hogy ők nem hiszik ebben a városban mennyi gazdagság van. És ők azt hitték -  ez a sötét Szabolcs! Le voltak döbbenve! NEM CSODÁLOM!

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3> 

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3>Becherowka

_Tujunga_ Creative Commons License 2004.07.06 0 0 3
Őrizetbe vették a nyíregyházi rendőrkapitányt HavariaPress 2004. július 6., kedd 17:45 Hivatali visszaélés gyanúja miatt kedden saját irodájában vették őrizetbe Pásztor Miklós rendőr ezredest, helyettesét és még egy rendőrt. A gyanú szerint az őrizetbe vett rendőrök szabálytalankodó autósoknak adták vissza vezetői engedélyüket jó pénzért. Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének! Nyomtatható változat h i r d e t é s Több rendbeli hivatali visszaélés gyanúja miatt kommandósok és ügyészségi nyomozók vették őrizetbe a nyíregyházi rendőrkapitányt, közbiztonsági helyettesét és egy beosztott rendőrt. Pásztor Miklós rendőr ezredest és helyettesét, Lutter Sándor alezredest a saját irodájában fogták el, majd a fővárosba szállították őket. A szabolcsi megyeszékhely rendőrkapitánya és több beosztottja után a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálatának feljelentése nyomán indult nyomozás, tömegesen elkövetett, hivatali hatalommal való visszaélés gyanúja miatt. Jogosítványokat adtak vissza A HavariaPress értesülései szerint az őrizetbe vett rendőröket azzal gyanúsítják, hogy szabálytalankodó autósoknak adták vissza a vezetői engedélyüket jó pénzért, valamint gyorshajtásokat és más szabálysértési eljárásokat simítottak el jogellenesen. Az összehangolt akció kedden reggel kezdődött, s a résztvevők - miután értesítették az eljárásról az országos rendőr-főkapitányt - összesen tizenöt járművel vonultak a szabolcsi megyeszékhelyre. Az ezredes és helyettese kihallgatását vélhetőleg délután kezdték meg a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatalban. A hírügynökség információi szerint az ügyészségi nyomozók a kapitányság több más dolgozója ellen is vizsgálatot folytatnak.

dejo Creative Commons License 2004.07.06 0 0 2
Látod Don Valentino mire jó egy idejében megnyitott topik!

<i>Ha már szóbakerültél, mert szóba hoztalak (a fordulatot Hofitól lopva), akkor boldog névnapot is kívánok neked!</i>
_Tujunga_ Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1

 

<IMG height=10 alt="Újabb cikkek" src="http://www.szon.hu/bilder/vol/nav/nl/prev.gif" width=22 border=0> <A class=KategorieTema href="http://www.szon.hu/szabolcs/szabolcs.shtm"><CAT>SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE FRISS HÍREI</CAT> <IMG height=10 alt="Régebbi cikkek" src="http://www.szon.hu/bilder/vol/nav/nl/next.gif" width=22 border=0>

Őrizetbe vették a kapitányt és helyettesét

<!--x-- Vorspann -------------------- -->A központi ügyészségi nyomozóhivatal őrizetbe vette a Nyíregyházi Rendőrkapitánság vezetőjét, és helyettesét több rendbeli hivatali visszaélés meglapozott gyanúja miatt.

Az eljárást rajtuk kívül még több kapitánysági dolgozó ellen folytatják hasonló gyanú miatt, pontosan még nem lehet tudni, hogy hány fő ellen, mivel az akció még tart. A Belügyminisztérium Rendvédelmi Szervezet védelmi szolgálatának a feljelentése alapján a Legfőbb ügyészség a központi ügyészségi nyomozóhivatalt jelölte ki az eljárás lefolytatására.

A hírt nem cáfolta dr. Borbély Zoltán sajtófőnök, azt megerősítette. Más információnk szerint az őrizetbe vett személy dr. Pásztor Miklós ezredes, és Lutter Sándor alezredes.

 

_banner_ Creative Commons License 2003.05.07 0 0 0
0 rendőrt ismerek innen. Szerintem ne adjunk újab alapot még ilyen módon sem Sza-Sza-B lejáratására, megteszi azt helyettünk szívesen a TV2.
Előzmény: Don Valentino (-)
Don Valentino Creative Commons License 2003.05.06 0 0 topiknyitó
Kedvem lett nyitni egy topicot, ide hires regi szszb-s bunugyeket lehet irni, meg az aktualitasokat. Van koztunk rendor?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!