Rudinál szerényebb és viszafogottabb játékos nem sok van. Nincsen az újségok címlapján (csak akkor amikor mesterhármosakot rug igaz ez elég gyakori). Két lakása van nem több. Nincs hatalmas palotája mert neki egy ki ház is elég. Megkérdezném ha nem Misti akkor ki a legjobb az őt utálok szerint?
Nagyon szigorú vagy, de ha szerinted csak 15-20 klasszis játékosról beszélhetünk idáig a futballtörténelemben, akkor a te értékrendszerend szerint valóban nem sorolható bele Ruud ebbe a kategóriába.
Annyi feszültség van ezekben a játékosokban, hogy így reagálak általában arra ha a 60. percben 0:0-nál rug egy gólt. Ez teljesen normális. 3:0-nál azért nem szokot üvöltözni. Szerintem ő a legjobbcsatár jelenleg és egy ideig így is fog maradni. Talán ha az utódjának tartott Mateja Kezsmant leigazolná valami nagy csapat például a MU.
Ruud még messze van a csúcstól, de szvsz nagyon jó úton jár, ha van Bastent szeretné utolérni. Igazán "fontos" meccset még nem igen játszott, szóval ez sem rajta múlt.:) A legjobb holland csatár.
Azért már rúgott szép gólokat, még ha nem is EB döntőben.:) Van jövője a srácnak és pl az ahogyan folytatta a pályafutását sérülése után, már arra ösztönöz, hogy klasszisnak tekintsem.
Szerintem teljsen korrekt véleményt írtam ide :-)
Azért Van Bastenhez hasonlítani??? Majd ha vág egy olyan gólt, mint Marco 88-ban a CCCP-nek az Eb-döntőben (ja és ez a gól fontos meccsen szülessen, ne a Southampton ellen 4-0-nál), akkor majd lehet, de addig maradjunk a gólgyáros szövegnél, ami nem egyenló a klasszissal.
A gólörömét fikázóknak meg ajánlom tán nézzenek meg egy MU meccset.:) Ruud éppen, hogy nagyon is visszafogottan ünnepel, max néha lekaratézza a szögletzászlót, de semmi fintor semmi túlzott érzelemkitörés. Nekem még fura is néha, hogy mennyire visszafogott.:)
Amúgy meg Pippot épp azért imádom, mert annyira örül a góljainak.
Hihetetlen nagy csatár,nem véletlen,hogy Van Bastenhez hasonlítják,tényleg minden helyzetből képes gólt szerezni.
Az meg,hogy hogyan örül a góljának nem hiszem,hogy mértékadó lenne.Biztos sokan utálják ezek szerint Inzaghit is,aki minden gól után tombol,és tépi le magáról a mezt,de számomra ez is csak azt bizonyítja,hogy elképesztő győzniakarás dolgozik benne,és ezért is kedvelem igazán,amellett,hogy pl az állandó esek-kelek mutatványok a 16-oson belül nem szimpatikusak tőle.
nemtom sztem lehet kultúráltan örülni egy gólnak, RVN nem úgy néz ki mint egy "kultúr" ember amikor örül hanem mint egy állat; pl ROmario gyermeki mosolya, vigyorgása a góljai után az jól nézett ki;
RVN meg mint egy gladiátor úgy ordít és feszít mint pók a lucernásban (mondom ettől még zseniális játékos)
Én, mint szurkoló, aki állatira tudok örülni a csapatom 1-1 góljának, szeretem látni a gólszerzőt is magából kikelve örülni.
RVN-t nagyon csípem, csak ne abban a szutyok tehéncsordában jáccana!
én rohadtul nem szoktam ünnepeltetni magam
lehet örülni egy gólnak nem azt mondom, csak vannak akik túlzásba viszik (ő), ráadásul vannak akik olyan fos góloknál is üvöltenek és verik ea mellüket hogy nevetséges (ez nem ő)
Sajnos lehet, hogy pont ezért (is) szeretem őt, mivel az én gólörömeim is hasonlóak. Bááár, más gólt szerezni egy Majálison 50 ember előtt, mint 68.272 ember előtt az Old Traffordban, vagy egy teltházas stadionban. Aki szeret focizni szerintem annak a gólöröme ilyennek kell lennie, bár nem feltétlenül ...
Hát. Nem tudsz mondani (legalábbis szerintem) olyan csapatot, embert, akit érvek nélkül utálnék. Persze ilyen is van, hogy valaki egy utált csapatban játszik és emiatt van gond vele az embernek. A MU-ból egyedül őt szeretem, bár Giggs is tud rendesen, nomeg Beckhamnek sem rossz a rúgótechnikája ...
De annyit leszögezhetek, hogy ha menne a Juvéba és ugyanígy nyomná a gólokat, akkor nagyon hamar elfelednéd, hogy volt egy rövid manchesteri kitérője? :oP
Na ne mondd, hogy a Te utálatod mindig megalapozott. Az ilyet nehéz megmagyarázni. Az ember ilyen hülye, hogy utálkozik, feleslegesen, és sokszor alaptalanul. Én is szoktam.:-))
Zseniális focista a Ruud, én csupán amiatt nem kedvelem, mert egy általam nem szeretett klub játékosa. Azt sem tudom, hogy miért nem csípem az MU-t.:-))
a reakciói, gesztusai miatt - irritál, úgy örül egy gólnak mintha a világot mentette volna meg, üvölt mint egy sakál, eltorzul a feje embertelen módon... stb ilyenek,
amúgy momdom semmi baj vele: rengeteg gólt rúg, embertelen jó
Igen, bár ezt mindenki tudja.
Bár azt nem értem, hogy aki utálja, mi oka van rá? Tán túl sok gólt lő, és egy idő után divat lesz? Vagy mert holland? Vagy mert egyszerűen nem tetszik valakinek a pofája? Mert eddig nem nagyon láttam tőle olyan dolgot, amiért utálni/rühhelni lehetne ...