Keresés

Részletes keresés

feherember ismét Creative Commons License 2003.05.11 0 0 29
Rudinál szerényebb és viszafogottabb játékos nem sok van. Nincsen az újségok címlapján (csak akkor amikor mesterhármosakot rug igaz ez elég gyakori). Két lakása van nem több. Nincs hatalmas palotája mert neki egy ki ház is elég. Megkérdezném ha nem Misti akkor ki a legjobb az őt utálok szerint?
Catalan Creative Commons License 2003.05.10 0 0 28
Hát eddig egyik sárgaházas sem tudott normális okot mondani arra, hogy miért is utálja a jelenleg legjobb befejező csatárt a világon.

Az, hogy ordibál a góljai után utálni, hát egészségükre és gratulálok. Hülye nácik!

GDávid Creative Commons License 2003.05.10 0 0 27
hát ez a gólörömös dolgo nagy hülyeség. persze nem küll üvölteni, mint egy sakál, de nehogy már az legyen a baj, ha valaki igazán örül.
feherember ismét Creative Commons License 2003.05.10 0 0 26
Én nem nézek Manchester meccset?
Ejnye ilyet mondani.
mondial Creative Commons License 2003.05.10 0 0 25
0-0-nál sem szokott(néha egy egy kámon-t elereszt oszt annyi). Elszomorít, hogy MU drukker létedre nem szoktál meccset nézni.:)
Előzmény: feherember ismét (23)
mondial Creative Commons License 2003.05.10 0 0 24
Nagyon szigorú vagy, de ha szerinted csak 15-20 klasszis játékosról beszélhetünk idáig a futballtörténelemben, akkor a te értékrendszerend szerint valóban nem sorolható bele Ruud ebbe a kategóriába.
Előzmény: Ciani (22)
feherember ismét Creative Commons License 2003.05.10 0 0 23
Annyi feszültség van ezekben a játékosokban, hogy így reagálak általában arra ha a 60. percben 0:0-nál rug egy gólt. Ez teljesen normális. 3:0-nál azért nem szokot üvöltözni. Szerintem ő a legjobbcsatár jelenleg és egy ideig így is fog maradni. Talán ha az utódjának tartott Mateja Kezsmant leigazolná valami nagy csapat például a MU.
Ciani Creative Commons License 2003.05.10 0 0 22
Ne degradáld le a klasszis jelzőt.
Igazi klasszis szerintem jó, ha 15-20 volt a foci történetében.
Előzmény: mondial (21)
mondial Creative Commons License 2003.05.10 0 0 21
Ruud még messze van a csúcstól, de szvsz nagyon jó úton jár, ha van Bastent szeretné utolérni. Igazán "fontos" meccset még nem igen játszott, szóval ez sem rajta múlt.:) A legjobb holland csatár.

Azért már rúgott szép gólokat, még ha nem is EB döntőben.:) Van jövője a srácnak és pl az ahogyan folytatta a pályafutását sérülése után, már arra ösztönöz, hogy klasszisnak tekintsem.

Előzmény: Ciani (20)
Ciani Creative Commons License 2003.05.10 0 0 20
Szerintem teljsen korrekt véleményt írtam ide :-)
Azért Van Bastenhez hasonlítani??? Majd ha vág egy olyan gólt, mint Marco 88-ban a CCCP-nek az Eb-döntőben (ja és ez a gól fontos meccsen szülessen, ne a Southampton ellen 4-0-nál), akkor majd lehet, de addig maradjunk a gólgyáros szövegnél, ami nem egyenló a klasszissal.

Beckhamről sem írnék rosszabbat :-)

Előzmény: mondial (19)
mondial Creative Commons License 2003.05.10 0 0 19
Hamarosan nyitok egy Beckhames topicot, hogy telenyomhassad negatív gondolatokkal.:)
Előzmény: Ciani (15)
mondial Creative Commons License 2003.05.10 0 0 18
A gólörömét fikázóknak meg ajánlom tán nézzenek meg egy MU meccset.:) Ruud éppen, hogy nagyon is visszafogottan ünnepel, max néha lekaratézza a szögletzászlót, de semmi fintor semmi túlzott érzelemkitörés. Nekem még fura is néha, hogy mennyire visszafogott.:)

Amúgy meg Pippot épp azért imádom, mert annyira örül a góljainak.

mondial Creative Commons License 2003.05.10 0 0 17
A többség azért utálja szvsz, mert ott játszik ahol.

A világ leggólerősebb csatára szvsz.

Előzmény: Catalan (4)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.08 0 0 16
Annak idején a Heerenveenben félelmetes kettőst alkotott az MTK-ban is megfordult Radu Mugur Gusatuval.
Ciani Creative Commons License 2003.05.07 0 0 15
Nisztelrój esetleg vihetné a labdákat edzésen Van Bastennek.
Egyébként köze sincs ahhoz a színvonalhoz, amit Marco képviselt.

Ettől függetlenül jó befejező csatárnak tartom, és nem is utálom (nagyon :-))

elcondor Creative Commons License 2003.05.07 0 0 14
Hihetetlen nagy csatár,nem véletlen,hogy Van Bastenhez hasonlítják,tényleg minden helyzetből képes gólt szerezni.
Az meg,hogy hogyan örül a góljának nem hiszem,hogy mértékadó lenne.Biztos sokan utálják ezek szerint Inzaghit is,aki minden gól után tombol,és tépi le magáról a mezt,de számomra ez is csak azt bizonyítja,hogy elképesztő győzniakarás dolgozik benne,és ezért is kedvelem igazán,amellett,hogy pl az állandó esek-kelek mutatványok a 16-oson belül nem szimpatikusak tőle.
-LaCk0- Creative Commons License 2003.05.07 0 0 13
Nem csak állat, beképzelt is, főleg, amikor szöglet rúgásnál lenézően vigyorog a védőre,aki éppen őt fogja.
Én például ezért (is) utálom.

Előzmény: Haszika (12)
Haszika Creative Commons License 2003.05.07 0 0 12
nemtom sztem lehet kultúráltan örülni egy gólnak, RVN nem úgy néz ki mint egy "kultúr" ember amikor örül hanem mint egy állat; pl ROmario gyermeki mosolya, vigyorgása a góljai után az jól nézett ki;

RVN meg mint egy gladiátor úgy ordít és feszít mint pók a lucernásban (mondom ettől még zseniális játékos)

Előzmény: Cocu (10)
_Zoltán_ Creative Commons License 2003.05.06 0 0 11
Pont ezt írtam le, csak talán nem ilyen egyértelműen.:-))
Előzmény: Catalan (7)
Cocu Creative Commons License 2003.05.06 0 0 10
Én, mint szurkoló, aki állatira tudok örülni a csapatom 1-1 góljának, szeretem látni a gólszerzőt is magából kikelve örülni.
RVN-t nagyon csípem, csak ne abban a szutyok tehéncsordában jáccana!
Előzmény: Haszika (9)
Haszika Creative Commons License 2003.05.06 0 0 9
sztem nem...

én rohadtul nem szoktam ünnepeltetni magam
lehet örülni egy gólnak nem azt mondom, csak vannak akik túlzásba viszik (ő), ráadásul vannak akik olyan fos góloknál is üvöltenek és verik ea mellüket hogy nevetséges (ez nem ő)

Előzmény: Catalan (8)
Catalan Creative Commons License 2003.05.06 0 0 8
Sajnos lehet, hogy pont ezért (is) szeretem őt, mivel az én gólörömeim is hasonlóak. Bááár, más gólt szerezni egy Majálison 50 ember előtt, mint 68.272 ember előtt az Old Traffordban, vagy egy teltházas stadionban. Aki szeret focizni szerintem annak a gólöröme ilyennek kell lennie, bár nem feltétlenül ...
Előzmény: Haszika (5)
Catalan Creative Commons License 2003.05.06 0 0 7
Hát. Nem tudsz mondani (legalábbis szerintem) olyan csapatot, embert, akit érvek nélkül utálnék. Persze ilyen is van, hogy valaki egy utált csapatban játszik és emiatt van gond vele az embernek. A MU-ból egyedül őt szeretem, bár Giggs is tud rendesen, nomeg Beckhamnek sem rossz a rúgótechnikája ...

De annyit leszögezhetek, hogy ha menne a Juvéba és ugyanígy nyomná a gólokat, akkor nagyon hamar elfelednéd, hogy volt egy rövid manchesteri kitérője? :oP

Előzmény: _Zoltán_ (6)
_Zoltán_ Creative Commons License 2003.05.06 0 0 6
Na ne mondd, hogy a Te utálatod mindig megalapozott. Az ilyet nehéz megmagyarázni. Az ember ilyen hülye, hogy utálkozik, feleslegesen, és sokszor alaptalanul. Én is szoktam.:-))

Zseniális focista a Ruud, én csupán amiatt nem kedvelem, mert egy általam nem szeretett klub játékosa. Azt sem tudom, hogy miért nem csípem az MU-t.:-))

Haszika Creative Commons License 2003.05.06 0 0 5
ööö, akkor nem utálom, csak nem szeretem:

a reakciói, gesztusai miatt - irritál, úgy örül egy gólnak mintha a világot mentette volna meg, üvölt mint egy sakál, eltorzul a feje embertelen módon... stb ilyenek,

amúgy momdom semmi baj vele: rengeteg gólt rúg, embertelen jó

Catalan Creative Commons License 2003.05.06 0 0 4
Igen, bár ezt mindenki tudja.
Bár azt nem értem, hogy aki utálja, mi oka van rá? Tán túl sok gólt lő, és egy idő után divat lesz? Vagy mert holland? Vagy mert egyszerűen nem tetszik valakinek a pofája? Mert eddig nem nagyon láttam tőle olyan dolgot, amiért utálni/rühhelni lehetne ...
Előzmény: Haszika (3)
Haszika Creative Commons License 2003.05.06 0 0 3
én rühellem, viszont attól még ő legjobb labdarúgó jelenleg aki a legjobban helyzetbe tud kerülni (Európában tuti)
Catalan Creative Commons License 2003.05.06 0 0 2
Ass hole
matyijuve Creative Commons License 2003.05.06 0 0 1
Van tőle egy eredeti aláírásom ha kell valakinek odaadom egy Del Piero aláírásért noha tőle is van de nekem minél több kell Alextől.
Ramos_ Creative Commons License 2003.05.06 0 0 0
utál0m!
Előzmény: Catalan (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!