Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ppalo Creative Commons License 2011.12.08 0 0 6

Szeretnéd, hogy mindenki megbámulja a felnid az utcán, autós találkozón? Hozd el hozzánk, felpolírozzuk és tükörként fognak felnijeid ragyogni!
Autód fényszórója karcos, bemattult, a fényereje nagy mértékben leromlott? Ez esetben önnek nincs szüksége a fényszóró cseréjére. A problémát orvosolni  tudjuk egy új technológiás eljárással amely 1-2 órát vesz igényben és ehez még kiszerelni sem kell a fényszóróját!
Alumínium alkatrészek, alufelnik, rozsdamentes fémek, fényszóró felújítása, polírozása, fényezse.

palopolir.hu

gyurinyc Creative Commons License 2005.11.29 0 0 4
Tudok egy helyet ahol poliroznak aluminiumot, rezet, rozsdamentest, inox-ot, egy srac csinalja Pest-hez kozel! Csak e-mail cimet tudok: polirgyuri@vipmail.hu
kipufogok, motorvazak, felnik, szelepfedelek, lokharitok
Előzmény: Thomaster (-)
Thomaster Creative Commons License 2003.05.06 0 0 3
Bocsánat... szóval Bp. vagy környékén. Például a Nagykörúttal párhuzamos kis utcákban.

cdrw: kösz a tippet.

Előzmény: logoutx (2)
logoutx Creative Commons License 2003.05.06 0 0 2
Tudom, hogy sokan élnek Pesten, de azért lakóhelyet lehetne írni, mert máshol is élnek emberek...
cdrw Creative Commons License 2003.05.06 0 0 1
Valamikor regen poliroztattam aluminiumot, pontos cimet nem tudom, de a leirom, hogy menj:

BP. Nagykorut Baross ter - itt vissza a Rakoczi ter fele a belvaros oldalan... itt lesz egy utca kis terrol nyilva majdnem parhuzamossan a koruttal, na es ebben az utcaban a korut oldalan egy szutykos pinceben... gyors... jo... olcso... sok sikert! udv cdrw

lárma Creative Commons License 2003.05.06 0 0 0
0 céget ismerek, ah0l ezzel f0glalk0znak.
Thomaster Creative Commons License 2003.05.06 0 0 topiknyitó
HELP!

Ki tud olyan céget, ahol alumíniumot hegesztenek és políroznak? Fiat X1/9 lökhárítókról lenne szó, kb. akkora bumfordi U profilok mint a kocka Ladáké. A rendszám alatt van benne egy csomó csavarfurat, azokat szeretném behegesztetni és az egészet tükörfényesre políroztatni! Felnijavítók nem vállaltak ilyen egyenes darabot. Előre is köszi a tippeket!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!