Keresés

Részletes keresés

gaBo Creative Commons License 2003.05.20 0 0 1
Köszi, már meg is ettük :-) Egyébként tettem bele a marhapörköltbe valókon kívül kakukkfüvet és borókabogyót + babérlevelet is, szerintem király lett.
Előzmény: Mulan (0)
Mulan Creative Commons License 2003.05.20 0 0 0
0 különbség van a vörösboros marhapörkölthöz képest:-))) Ajánlom figyelmedbe Tűzről "pattant" kedvenc ételeink
Előzmény: gaBo (-)
gaBo Creative Commons License 2003.05.05 0 0 topiknyitó
Amint a topik címe is mutatja, segítségeteket szeretném kérni a fenti kérdésben. Ami azt illeti nincs túl nagy tapasztalatom vadhúsok elkészítésében, viszont nem szeretném ha a nemrég ajándékba kapott 8 kg szarvascomb gallyra menne :-) Szóval szerintetek hogyan érdemes szabad tüzön elkészíteni a vörösboros szarvaspörköltet?

gaBo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!