Keresés

Részletes keresés

drabálzoli Creative Commons License 2003.05.11 0 0 34
Bush teljesen legitim "elnök". Amerika, az amerikai csődület ezt érdemli, sajnos.
Előzmény: Törölt nick (23)
Jobbfék Creative Commons License 2003.05.11 0 0 32
Hogy Bush csalt-e ? Ki tudja, de az MSZP kékcédulázott, az tuti. Gyorsan el is égettek mindent. Kisgazdák most 0.9999995% ????
Tamás Creative Commons License 2003.05.09 0 0 31
Nézd, kedves Luby, a témát nem én hoztam ide öléggé offtopic módon.

Oszt hadd ne fektessek egy hozzászólásba többet, mint amennyit érdemel. Olvtársunk mondott valamit, én erre pont olyan szinten reagáltam, amennyire kellett, mert azért a hirtelen képmutatásos köpönyegforgatásokat nem szeretem.

Tény, hogy kissé falsul hangzik, amikor valaki valszeg nem nyávogott '99-ben, ünnepelte Busht, aztán most ahhoz képest...

Egyébként egyetértünk.

Előzmény: Luby (28)
animaq Creative Commons License 2003.05.09 0 0 30
Vietnámban is volt népirtás volt.
Senkit nem vontak még felelőségre.
Előzmény: YaMo (-)
c45 Creative Commons License 2003.05.09 0 0 29
YaMo pajtás!

Akkor H. Kovács pajtás és D-209 pajtás egy diktátornak nyal be tövig?

Húha!

Luby Creative Commons License 2003.05.09 0 0 28
Tamás !
Csak annyit ,hogy Megyo és Kovács nyalását nem anulálja ,ha még úgy lenne is ,hogy Orbán is benyalt.
Végre be kellene fejezni ezt a hülyegyerek érvelést: nem baj az ,hogy xy-nak büdös a szája ,de NN-nek még büdösebb.Érzékeled mekkora marhasáűg ez .Üdvözöl : Luby ,aki Gábor
Tamás Creative Commons License 2003.05.07 0 0 27
Viktor is benyalt nekik.

Nemzeti vonás lenne? :-(((

Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.07 0 0 26
"Höhö... a j0bb0s0k választási csalók... :-)))))"

És ezeknek nyal be csontig Megyó és H.Kovács :)))
Dehát ilyen a hazai baloldal.

Előzmény: Tamás (0)
szarvasmarha Creative Commons License 2003.05.07 0 0 25
ha Pityúúúról van szó,akkor pvcnél ez nem számít:-))
Előzmény: Tamás (24)
Tamás Creative Commons License 2003.05.07 0 0 24
Te, floodoló! :-)))

Donneck válasz erre | adatok | e-mail 2003-05-05 12:44:00 (0)

Előzmény: Törölt nick (23)
Törőlt_nick Creative Commons License 2003.05.07 0 0 22
Gore ugyanezt a kényszerpályát járta volna be, mint Bush. Marionett-figurák ezek mind.
Tamás Creative Commons License 2003.05.07 0 0 21
Most ezzel nem tudok mit csinálni. Ott vannak a szavazatszámláló bizottságok jegyzőkönyvei, a született bírósági ítéletek.

Milyen újraszámolásra gondoltál? A himnuszt éneklő, fellobogózott polgári körök bevonulnak, és ők számolnak újra??? Ilyesmi? Ne röhögtess.

Az a kijelentés, hogy a szavazatok nem lettek újraszámolva, nem igaz, és miután több helyütt foglakoztak ezzel a témával, voltam és vagyok is bátor hazugságnak titulálni.

Ez nem jelenti azt, hogy egyébként hazugnak tartanálak.

Előzmény: Luby (20)
Luby Creative Commons License 2003.05.07 0 0 20
Tamás !
Nem csak most ,hanem úgy a köznapi életemben sem hazudok.Valószínűleg nem tájékozódtál kellően.Én nem feltételezem,hogy tudatosan hazudsz.Ez a meggyőződésed,azt én tisztelem.Valószínűleg egyoldalúan tájékozódtál.Nem történt meg ,amit állítassz.(vagy legalábbis nagyon elszórtan.)
Leírtam,hogy szívből remélem ,nem történt semmi stikli.Tehát NEM ÁLLÍTOTTAM AZT,HOGY CSALÁS TÖRTÉNT!íGY MEGLEHETŐSEN POFÁTLAN DOLOG VOLT HAZUGSÁGGAL VÁDOLNI.Nem haragszom ,mert tudom ,hogy ez a téma baloldalon izzadást ,kézremegést,és dühkitörést eredményez.
Végsősoron már mindegy gyakorlatilag a választás valós eredménye.Gyakorlatilag mindegy ,és etikailag ? A hitelesség szempontjából ?
Félre ne érts ,én mint magyar polgár érdekelt vagyok abban,hogy a Medgyessy kabinet sikeres legyen.És ha Staller Ilona lenne a miniszterelnök ,akkor is érdekelt lennék.Hiszen a kormány sikere ,az ország sikere.A kérdés ,hogy a kormány kit (kiket) képvisel.
Üdv.: Luby ,aki Gábor
Tamás Creative Commons License 2003.05.06 0 0 19
De itthon is kétséges volt a választás eredménye és Floridával ellentétben itt nem hogy háromszor ,de egyszer sem lehetett újraszámlálni a szavazatokat.

A lóf@szt nem. Most már abba lehetne hagyni. Több helyen is a bíróság döntött egyes szavazócetlik érvényességéről, és megváltoztatta az eredményt.

Arról nem is beszélve, hogy sok helyen (ahol meghatározott aránynál kisebb volt a különbség) a joxabály erejénél fogva kötelező volt az újraszámolás, meg is történt. Többször is. Rögtön aznap, a bizottságokban.

Miért kell állandóan hazudozni? Csak ennyire tellik? Csak ennyire tellik.

Előzmény: Luby (18)
Luby Creative Commons License 2003.05.06 0 0 18
Kedves YaMo !
Nagyon kevés beleszólásunk van az USA belpolitikai kérdéseibe.Gyakorlatilag semmi.Az elnök legalitása legyen az amerikaiak gondja.
Annak kétségbevonása innen Magyarországból nagyon kényes ügy.Ha a 2002-es választások előtt állnánk ,akkor azt mondanám ,hogy miért is ne beszélhetnénk Bush legitimitásáról.De itthon is kétséges volt a választás eredménye és Floridával ellentétben itt nem hogy háromszor ,de egyszer sem lehetett újraszámlálni a szavazatokat.Személyszerint én remélem,hogy semmi stikli sem volt.De kétség igen!Ha a győztesek lelkiismerete tiszta volt,akkor évtizedekre lesöpörhették volna a jobboldalt ,ha újraszámolással ugyanez az eredmény jön ki.
Ezek után talán nem Bush legalitását kellene vitatni Magyarországon.Üdv.: Luby ,aki Gábor
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.05 0 0 17
helyi ÁDER ?
:-)
Előzmény: rtsrulez (16)
rtsrulez Creative Commons License 2003.05.05 0 0 16
A cikk ugy hulyeseg ahogy van.

1, Floridaban az a torveny, hogy bizonyos buncselekmenyeket elkovetok topbbet az eletben nem szavazhatnak.
2, A torvenynek eleget teve Florida allam felkerte ezt a ceget, hogy a szavazonyilvantartasbol szedje ki a bunozoket. Nem csak feketeket, hanem az osszes bunozot.
3, A ceg nevet , szuletesi datumot egyeztetve ment vegig az adatbazison, es mivel a kulonbozo allamoktol kapott bunozoi adatsor nehol szar, ezert nehany nem bunozo is beleesett a szorasba.
4, A Floridai valasztasok utan valamelyik nagyokos kitalalta, hogy ez is szenzacio, es osszevetette azzal, hogy lam csak lam csak, a bunozok 95%-a demokrata szavazo, tehat az a akit jogosulatlanul zartak ki az Gore-ra szavazott volna joreszt.

Az egesz pedig hulyeseg, mert

1, A szavazas elott fel evvel amikor ez tortent senki meg nem mondta volna, hogy azon a par szavazaton barmi is mulna. Szandekos csalas tehat eleg valoszerutlen.
2, Akiket tevedesbol zartak ki, azok NEM VOLTAK BUNOZOK, tehat nem is lehet azt mondani, hogy 95%-uk Gorera szavazott volna.
3, Az hogy feketeket IS zartak ki, az igaz, de ebbol az amit mar a hulye indexes ujsagiro tett hozza, hogy FEKETEKET ZARTAK KI, az mar hulyeseg.
4, A magyar jobboldal veri a nyalat most, de valahogy magytarorszagon nem jutna eszukbe azokat a partokat vedeni, amire a bunozok 95%-a szavaz.....

Törölt nick Creative Commons License 2003.05.05 0 0 15
próbáld neki szótagolva... :-)
Előzmény: Tamás (13)
Tamás Creative Commons License 2003.05.05 0 0 13
TE azt modod, hogy ítéljék el népirtásért.

Erre ÉN azt mondom, hogy azért nem fogják.

Megkérdezed, hogy mondjam meg, hogy miért nem.

Közlöm, hogy azért, mert nem történt olyan.

Mire ahelyett, hogy elomndanád, hogy hol és mikor történt, TE azt mondod, hogy ÉN meghátráltam. Nem mondok érveket, meg tényeket. Hát a nem létező tényeket tényleg nem tudom mondani, ezt meghagyom nektek.

Hát TE teljesen süti vagy.

Előzmény: YaMo (12)
YaMo Creative Commons License 2003.05.05 0 0 12

kár hogy meghátráltál ,
se tényteket se érveket
nem közöltél.

viszont kíváncsi vagyok a többieknek
mi a véleménye arról hogy az amerikaiakat
ennyire nem érdekli hogy ki vezeti az országot?

ha ennyire nemszámít, akár engem is
odaültethetnének, és kiosztom a haverjaimnak
meg persze magamnak a több millio dolláros
megbízásokat. meg inditok pár háborut hogy
ne rajtam csámcsogjon a média.

nem nagy kunszt

Előzmény: Tamás (10)
Gép-ész Creative Commons License 2003.05.05 0 0 11
Hülyeség az egész topic, de mindegy :)

"A ChoicePoint a 2000-es amerikai elnökválasztások idején híresült el, amikor is leányvállalata, a Database Technologies hibájából több ezer, többségében fekete szavazó nem adhatta le voksát Floridában. "

Ez tehát nem új info. A mai információnak, ti. a törvénytelen adatgyűjtésnek annyi köze van Bush legitimitásához, hogy ugyanaz a ChicePoint csinálta, mint ami a választásnál bűvészkedett. Tehát a mai hírnek kábe köze nincs Bush-hoz.

De a Lovas idézet rohadt jó. Rég röhögtem ekkorát.

Tamás Creative Commons License 2003.05.05 0 0 10
Te kezdtél itt népirtásról hadoválni... erre miért nekem kéne mondanom bármit is, azon kívül, hogy ez hülyeség?

Miért? Mert nem az. Mert nem történt olyan.

Tessék, te jössz. Hol történt népirtás, ami Bushnak felróható lenne?

Előzmény: YaMo (9)
YaMo Creative Commons License 2003.05.05 0 0 9

te mondtad hogy felvilágosítasz,
hát rajta. tényeket , érveket.
HALLJUK

különben csak hang vagy.

Előzmény: Tamás (8)
Tamás Creative Commons License 2003.05.05 0 0 8
Talán kezdjük azzal, hogy mi is az a népirtás szerinted...
Előzmény: YaMo (6)
Tamás Creative Commons License 2003.05.05 0 0 7
Na, akkor meséld el nekem, hogy jogilag mi olyan hú de egyértelmű.

Mert hogy a kongresszus jóváhagyása nélkül nem lehet háborút indítani, az elég egyértelmű, onnan meg nincs egyszemélyi felelősség.

Előzmény: YaMo (4)
YaMo Creative Commons License 2003.05.05 0 0 6

" te viszont azt sem tudod, miről beszélsz..."

majd te felvilágosítasz , szövegedből
ítélve te vagy a nagybetűs ÉSZ.
nos , halljuk.

Előzmény: Tamás (5)
Tamás Creative Commons License 2003.05.05 0 0 5
Egyesek meg azt remélik, hogy kihúzzák nekik a lottóötöst, a különbség csak annyi, hogy azoknak esélyük is van rá.

Nem utolsósorban azért, mert ők legalább ki tudják tölteni a lottószelvényt, te viszont azt sem tudod, miről beszélsz...

Előzmény: csudálatos manó (3)
YaMo Creative Commons License 2003.05.05 0 0 4

"Egyébként meg nem számítana, mert a kongresszus jóváhagyta a háborút,"

ezután nem biztos hogy jogilag ez ilyen egyértelmű

" de azért kellemes dühöngést. :-)))))"

neked is

Előzmény: Tamás (0)
csudálatos manó Creative Commons License 2003.05.05 0 0 3
Donneck válasz erre | adatok | e-mail 2003-05-05 12:48:10 (2) .és ebből kifolyólag az ÖSSZES eddigi tettéért
bíróság elött kell felelnie. remélem TEXASban
ítélik halálra népirtásért.

Én is nagyon remélem.

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.05 0 0 2
.és ebből kifolyólag az ÖSSZES eddigi tettéért
bíróság elött kell felelnie. remélem TEXASban
ítélik halálra népirtásért.

Ezt a népirtás butaságot H. Macisajt keltette szárnyra. ha nem egy újabb nickje vagy, inkább szokj le róla...

Népirtás
155. § (1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából
a) a csoport tagjait megöli,
b) a csoport tagjainak, a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,
c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,
d) olyan intézkedést tesz, amelynek célja a csoporton belül a születések meggátolása,
e) a csoporthoz tartozó gyermekeket más csoportba elhurcolja,
bűntettet követ el, és tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!