Nekem van holzfforma (kínai ) eddig már behozta az árát. Stihl 025 nek megfelelőt "vettem", igaz előtte csiga fórumtárs kicsit igazította, szimeringek gyűrűk és ha jól emlékszem csapszeg rögzítők cserélve. Sajnos a fiam a berántót "berántotta" felkerült rá a régi felújjításra szoruló 025 berántó azóta is ok.
Hát az azért erős túlzás, hogy keretes fűrész kategória. Vagy keretes fűrésszel nem dolgoztál vagy kínai fűrésszel.
Nyilván nem tud annyit sem teljesítményben, sem tartósságban és fogyasztásban nem tud annyit, mint egy márkás fűrész. De azért a keretes fűrészt te húzgálod, a kínait meg a benzin.
Két jó szimmering, olajcsövet bepasztázod, egy yato lap+lánc (nyilván stihl, oregon, husi még jobb), és szépen lehet vele dolgozni.
Ez az enyémnek is a problémája, de már gondolkodom a megoldásán, a tiéd többi része amúgy milyen állapotban van? Az enyém (használtan, olcsón vettem) a nem szakszerű használattól a csavaroknál is odavan.
Van egy HQ 50 motorfűrészem, amin kellene cserélnem a láncdeknit. Esetleg valamelyikőtök nem tart magánál egy eladót, vagy esetleg ismer olyasvalakit aki eladná ami a polcán heverészik?
Kb egy hónappal ezelőtt kértem a segítségeteket egy ALKOA lácfürész problémával kapcsolatban elindult de pár másodperc múlva leállt . Sajnos nem sikerült a karburátor tisztítás csere után rendben megy a gép. Valószínűleg a főfúvókában levő gumi membránnal lehetett a probléma . Mindenkinek köszönöm aki próbált segíteni.
Szia! Bele néztem a videóba. Egy hitvány minőségű a cucc. 😭Szégyen ,hogy olcsó minden és közben szar is egyben. Meg az is,hogy alumínium huzalt használnak réz helyett. Nem engedném meg az biztos.
Elment a henger és a dugó a fuxtec Ks162 ben, tudja e esetleg valaki rámegy a sima kinai 58ccm es henger valami jobb pl hairun? A főtengelyen 58 as szam szerepel, talpcsavarok távolsága 46 mm.
Az 58-as 45.2 mm-es furatu hengerre gondoltam, hogy jó lehet de nem akarom megrendelni találomra.