Keresés

Részletes keresés

zsociman Creative Commons License 2012.11.06 0 0 2

Kedves Felhasználók!

 

Nagyjából másfél éve építettünk csapatommal egy olyan weboldalt,amin össze tudja mindenki hasonlítani címén elérhető internetes, telefonos, tv csomagokat. www.nettarifa.hu 

Ezzel foglalkozom már jóideje, és a célom az volt, hogy ne kelljen egyszerre több szolgáltatót felkeresni ahhoz, hogy megtudjuk, ki is szolgáltat otthonomban.

Nem célom a reklámozás, ezt megoldom máshol. Csupán a szolgáltató választóknak szeretnénk segíteni, hogy egyszerűen össze tudják hasonlítani az elérhető csomagokat.

Üdvözlettel:

 

 www.nettarifa.hu

rali Creative Commons License 2003.05.01 0 0 1
Axelero van - még soha nem szakadt meg - ha a win rendben volt alatta.
Előzmény: perempe (-)
Csokis Creative Commons License 2003.05.01 0 0 0
0 bps-t szinte bármelyik tud produkálni. :-(
Előzmény: perempe (-)
perempe Creative Commons License 2003.05.01 0 0 topiknyitó
Kérnék egy kis segítséget. Engem nagyon idegesít a szakadás napi 1/2 alkalommal (általában du. 3-5 -ig 1* minimum), 5-5 másodpercekre. VNET ADSL 380/64 nennék. Más vnet felhasználóknak is hasonló tapasztalatuk van? (Talán közhasznú is lehet ez a topic.) A többi adsl szolgáltatást is megszakítják? Lehet, hogy ennek topic üzenetei alapján választok jövőre szolgáltatót. Ugyanilyen vnet szolgáltatatásnál mások is bajlódnak vele?

Aki ide látogat, kérem, hogy írja le a szolgáltatás nevét, és hogy milyen gyakran fordul elő nála szakadás. Előre köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!