hátha észreveszi valaki.
vettem egy kormányt(a gyerekek miatt), és pillanatnyilag ez az egyetlen játék otthon, amivel ki lehetne próbálni. tegnap installáltam tehát az eddig img formátumban alvó játékot, de b@szik használni a kormányt - Logitech ffb. a kormány installere simán ment a gyári cd-ről, működnek a pedálok, minden rendben lévőnek tűnik, csak amíg rá nem leltem erre a topicra, azt hittem kispórolták a játékból a kormányvezérlést, bár nagyon gyanús volt a dolog.
nem láttam a setupban, hol lehetne állítani.
kérem segítsen, aki tud! itt, vagy az emp2@freemail.hu-ra is jöhetne. előre is nagyon köszönöm.
lécci, nagyon ne röhögjetek ki, én magam nem szoktam játszani (max gyilkolok egy kicsit a HALO-val multiban), játékkormányt pedig csak a boltok polcain láttam eddig közelről. a gyerekek csalódott képe zavar, bár néhány napon belül lesz pár autós játék nálam a haveroktól.
Nekem u.ez volt az egyik NFS-nél, kiderült hogy nem a megfelelő videokártya driver volt fent. Érdekes módon több játék meg elindult normálisan.
Amúgy én PS2-n nyomtam a TOCA-t, ott nincs ilyen problem! :)
Üdv mindenkinek!
Bér jó rég nem írt senki, azért felteszek egy kérdést ebbe a topikba mivel nincs ezzel a játékkal foglalkozó másik topik.
Memrég megszereztem a játékot úgy tünt minden heppy de amikor elkezd betölteni a játék legyen az karrier vagy egészen más egyszerüen kidob a windows-ba. Mi lehezt a problema? HELP!!!
Egy jo kis GeForce,errol meg nem hallotatok:))
viccen kivul:
Egyebkent milyen a game,megeri letolteni a 2CD-t?
a tort verzio(k) normalissan futank?
multiplayer van benne?
szoval milyen az egesz,iranyitas,grafika,jatekelmeny?
velemeny varok,nem csak ennyit,ho
"jo"
"szar" & co.
1) ATI FLASH works fine with both .BIN and .ROM files
2) If you just type ATIFLASH at the A:\ , it will show a list of all of the possible switches that are available
3) Use this command to flash your BIOS with the appropriate file:
Találtam valami olasz oldalt, ahol van egy 9100-as patch a Race Driverhez, de olaszul van, amennyit értettem, kell valamit csinálni a VGA BIOS-sal.
http://www.atipower.com/ITALIANO/tocarace.php
Én úgy tudom igen.
Sikerült már versenyeket futnod?
Én most szívok. Elindultam a V8 Supercars bajnokságban és a legelső pályát, ha jól emlékszem valami Island a neve, nem sikerül 2. helynél jobban befejezni. ÁÁÁÁÁÁ! Ilyen szar pályát rég láttam.
Igen!
Bevallom, nem nagyon szoktam az időeredményeket nézni.
A textúrahiány annyira nem okoz gondot, egyedül az oválpályán necces. Ott ugyanis az ellenfelekkel ellentétben én inkább a nagyobb végsebességre állítom be az autót, és emiatt, valamint a szélárnyék miatt hirtelen érem őket utól. De igazán ez sem probléma, ott is nyertem már vagy 8 versenyt.
Szóval úgy összességben, ha egy osztályt mondjuk egy évadnak veszünk, kb. 12 évadon vagyok eddig túl.
Ja, hozzunk magunkkal még egy embert!
Mindegy, a hiba ellenére igen jól lehet játszani a progit, bár kicsit elment tőle a kedvem az osztrák pálya, ahol eddig mindíg jól mentem, de most valahogy nem sikerül 4.-nél jobb lennem.
Én még nem próbáltam. Valahogy leköt ez a minősíthetetlen Enter the Matrix.
Egyébként épp a DTM-ben vagyok egy Mercivel. Az A1 ringen nem találok egy jó beállítást, a többiek mindíg elhúznak. Szóval ez kicsit kedvemet szegi.
Legalább nem vagyok egyedül... :)
Na a lényeg: a játék oldalán írnak valami olyasmit, hogy ők(a készítők) próbálták 3.1-es Catalyst-tal, és Radeon 8500-al, ami a 9100-as "elődje". Nekem még nem volt lehetőségem kipróbálni 3.1-essel, mert ugye 3.2-essel biztos rossz. Lehet, hogy ez segít, majd én is megnézem.
Legalább nem vagyok egyedül... :)
Na a lényeg: a játék oldalán írnak valami olyasmit, hogy ők(a készítők) próbálták 3.1-es Catalyst-tal, és Radeon 8500-al. Nekem még nem volt lehetőségem kipróbálni 3.1-essel, mert ugye 3.2-essel biztos rossz. Lehet, hogy ez segít, majd én is megnézem.
Nekem is hasonló problémám van mint Flamernel. A kártyám egy Club Radeon 9100-es. Találtam valami francia szöveget a neten, amiből azt vettem kis, hogy problémák lehetnek ezzel a kártyával. Nálam ez úgy jelentkezik, hogy a verdáknak egyszerűen nincs textúrájuk. Remélem előbb utóbb kihoznak egy pecset. Ettől eltekintve a progival semmi hiba, a grafika szép, a Motion Blur csodálatos, élvezet egy verseny.
Hello mindenkinek!
Nekem abszolút nincsenek vele irányítési gondjaim.Tökéletesen megy a kormánnyal.
Zsolti21 szerintem nézd meg a kormány beállításait az ADVANCED menüpont alatt. Itt biztosan be tudod úgy állítani, hogy jó legyen.
Nekem viszont a következő problémám van:
Carrier-ben amikor a garázsban le kell nyomni, hogy RACE, egyszerűen kilép a játékból és újraindítja a gépet. De csak Carrierben. Ha simán, FREE-ben megyek egy pályán, akkor nem.
Tudna erre valaki mondani egy tippet hogy mi lehet vele?
Köszi előre is
volt valakinek olyan problémája, hogy a játék elrontotta a texturákat?
Sapphire Radeon 9100-am van, csak ilyen kártyáknál hallottam eddig hibáról. Valami ötlet?
Nekem az a gondom, hogy el se indul a telepítő az első Cd-ről, pedig látszólag minden OK.
De ha az irányíthatóságal gondok vanak akkor nem is nagyon erőltetem...