igazad van, tanulhatnek a hulyesegedbol, de szerintem annyira atlag, hogy feltetelezem millioszor lattam mar ilyet. tehat nem er meg extra erofeszitest. csak vmi miatt adtam volna egy eselyt, de nem eltel vele. hat igy jartal...
az maradt hatra, hogy akkor nem tudom meg. annyira azert nem erdekel, hogy kattingassak, meg tobbet elvassak ot mondatnal. az mar fertozo, mosakodnom kene.
Ezt nekem írtad? Én akkor Mulicsengóban voltam, kivittem öt zsák heroint, közöm nincs semmi bűnesethez. Azt a nénit meg meg kellett ölni, mert a rikácsolásával felkelthette volna a rendőrök figyelmét, akik Shanghajban teniszeztek
Ehehe lebuktál. Tehát ateista vagy. Aztán csodálkozol, ha a Holdtündér megerőszakol és gulyást csinál belőled aktus után. Mindig aszontad hogy nem, aztán meg elmész sopingolni és útközben Dementorrá változol? Ennyi? Többre nem futya?
"a katolikus álkeresztény egyház tagjainak a nagy részének semmi köze a kereszténységhez, de még a katolikus egyházhoz se. ezek az emberek viszont államilag a kat. egyház tagjaként vannak nyilvántartva. mindenki képmutató, és együtt egy iszonyatos rendszert alkotnak."
.
Igazán megértőnek kellene lennünk velük szemben!
Az álisten, akinek a zűrzavaros Bibliáján kívül semmi nyoma nincs és nem is volt,
a Tízparancsolata ellenére, a 2Móz25-ben, legyártatja saját imádatának eszközét,
a Frigyláda nevű bálványt. Innentől kezdve a Szűzmariskaszobor simán legális.
.
A keresztény felekezetek szinte értelmi-zsigerből átkozzák egymást, rosszabb esetben
máglya vagy inkvizíciós eszközökkel bizonygatják egymásnak, hogy kit szeret jobban az Úr... vagy a FIÚ.
.
A szektás lobotómián átesett angyali gügyögést is produkáló gyülekezeti tagok -mélykeresztények -
az igazán nagy arcok. Amikor megmagyarázzák, hogy egy 5Móz20-ban taglalt
rabszolgatartás, pedofília, népirtás igazságos volt, ......háát rájön az ember a dolgok pozitív oldalára.
Amíg a vallások döntően mozgatták a világtörténelmet, nem szaporodott túl az emberi faj, hiszen
állandóan mészárolgatták egymást az emberek....
.
Na persze az ilyenek ne mozgassák a világtörténelmet!
Döntse le őket a gravitációs-szellem, meg nézegessék a lábnövesztést.
.
Tizedet mindenhol tessék fizetni! Nemlétező isten, nem ért a pénzgyártáshoz! :))))
Nem lehet kiiratkozni. A pápa pecsétye a sírik rajtad marad. Talán egy bába tud segíteni. Vagy egy aranyhal. De inkább ne mozogj mer bemér az Opus Dei és Alberto a nyomodban. Újra ügynök és akcióban
a katolikus álkeresztény egyház tagjainak a nagy részének semmi köze a kereszténységhez, de még a katolikus egyházhoz se. ezek az emberek viszont államilag a kat. egyház tagjaként vannak nyilvántartva. mindenki képmutató, és együtt egy iszonyatos rendszert alkotnak.