Keresés

Részletes keresés

myke006 Creative Commons License 2006.03.13 0 0 4
Hello mindenkinek!
Ha van egy kis időtök látogassatok el honlapomra. Készítettem egy Rubik kocka kirakó robot -ot. Teljesen magától kirak egy összekevert 3x3x3 -as kockát, (ráadásul max. 23 lépésből). Rengeteg munka volt vele, de szerintem egész jól sikerült. 2005-ben első lett a Miskolci Egyetem TDK konferenciáján, az informatika szekciójában.
Itt az URL: http://rubikrobot.halivud.com

Üdv mindenkinek: Myke
lomha Creative Commons License 2003.04.28 0 0 3
Na és persze hétvégenként a Verseny utcai bolha, ahol -sok év tapasztalata alapján bátran mondhatom - biztos találsz, különböző állapotban. Sőt, néha kint van egy idősebb csóka is, akinél több db is (szemmel láthatóan új, de csomagolás nélküli) szokott lenni.
Bolhai reális ára 100-400 Ft, állapottól függően (már a kockáétól, persze).
Előzmény: coolabi (-)
hiszi a piszi Creative Commons License 2003.04.28 0 0 2
Szerintem 10 játékboltból 8-ban kapható. Kb. 1500 Ft. Persze van olcsóbban is, de azok gagyik.
hp
Rubik kocka Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1

Itt vagyok! :)))
Zsoldos Creative Commons License 2003.04.28 0 0 0
Vártam egy órát, adom a nullát.
coolabi Creative Commons License 2003.04.28 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Röviden szólva: Segítséget kérek tőletek. Van ugye egy "régi" magyar játék, a címben is emlegetett kocka. Nekem volt egy darab ebből a játékszerből, de sajnos ez szép lassan a rendeltetésszerű használat alatt tönkrement, és mostanra a tekergetés nagyon nehézkessé vált. Úgy döntöttem megpróbálom újra cserélni a kiszolgált darabot, de..... És itt jön ugye a hungaricum. Szóval hiába kerestem, sehol sem találtam normális, játékra alkalmas kockát. Igazi made in hungary termék, meg a világon ezt úgy tudják többnyire hova kötni, és nálunk sehol sem lehet kapni. Jó volna, persze, ha az ára is elfogadható lenne, de ez kezd egyre inkább mellékesé válni! Ha esetleg valaki tudja, hol juthatnék ilyenhez íra meg! Köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!