Keresés

Részletes keresés

bedrone Creative Commons License 2003.04.26 0 0 31
Basszus, ebben a műsorban semmivel sincs több mszp-fikázás, mint fidesz-fikázás. Max. akiket itt lentebb írtam, ezek mondhatják jobboldalinak magukat. De semmi baj, menjen a műsor, csak ne írja ki azt, hogy jobbközép, és ne pofázzanak folyton arról, hogy a mi oldalunk stb. Akkor még hitelesnek is tartanám őket, akik semerre sem elfogultak.

Azon jár a fejem, hogy hányszor írta ki a hobbi mészáros, hogy "balközép" az ő liberálbolsevik újságíróklubjára?

Előzmény: Milos (30)
Milos Creative Commons License 2003.04.26 0 0 30
Kollaboráns???

Tényleg valami paranoia-vírus terjedhet a jobboldalon Aki normálisabb hangot mer megütni, az már rögtön áruló:)
Sőt, még az sem kell hozzá, elég néhány forinton összeveszni: ld. MIÉP.

Összességében nevetségesnek tartom, ezt az egész sajtklubbos vitát is. Ha a kevéssé tisztelt "nemzettársak" sülve főve együtt voltak, most miért vesztek össze? Hát persze, hogy a pénzen, meg a különböző jogokon. Eddig tartott a nay elkötelezettség.

Előzmény: bedrone (29)
bedrone Creative Commons License 2003.04.26 0 0 29
Néhány normálisabb tagot leszámítva (Gergely A., Bod Péter, Németh Erzsébet) az ATV-s "jobbközép" áljobbos kollaboráns műsor. Nem tudom, kinek tesznek szolgálatot az olyan kijelentésekkel, hogy "elnézést a vérmes jobboldaliaktól, hogy a Népszabadságból idézek" stb.
Előzmény: szedmák bakter (26)
kis pimasz Creative Commons License 2003.04.26 0 0 28
Rémlik valami, hogy már belenéztemn abba is, de valami hölgyemény ott nekem Lovas alteregójának tűnt.
Előzmény: szedmák bakter (26)
kis pimasz Creative Commons License 2003.04.26 0 0 27
Bocs, az idézőjelek a "c." előtti részből kimaradtak.
Előzmény: kis pimasz (25)
szedmák bakter Creative Commons License 2003.04.26 0 0 26
Van higgadt jobboldali Sajtóklub, péntek este az ATV-n!Bod Péter Ákos,stb.
Előzmény: kis pimasz (13)
kis pimasz Creative Commons License 2003.04.26 0 0 25
Megpróbálom árnyalni.
Eddigi kétségbeesett kísérleteim a jobboldal zászlóshajójáűnak kikiáltott jobbos Sajtóklub befogadására sajnos rendre kudarcot vallottak.
A hiba valószínűleg bennem volt, mert a gyomrom képtelen volt elviselni azt a búskomor, nyáladzóan fenyegető alkoholista mosolyt, ami a képernyőről áradt rám.
A szememet becsukva tovább próbáltam állni a sarat, így már csak a hang jutott el érzékeimbe. Ezek után mindössze annyira emlékszem, hogy sorra belekötöttek emberekbe (ellenségekbe), nem a véleményükbe, hanem fiozikai külsejükbe és azon röhigcséltek erőltetetten kínlódva, bátor humorként beállítva a nézőt feldobandó élcelődést. A továbbiakban már csak egy mondok egy hazugot, majd hevesen és erkölcsösen nekiállok tiltakozni elle c. showelem ismételt visszatérésére emlékszem, mielőtt végső kínomban átkapcsoltam a Spektrumra.
Előzmény: ex_lx (24)
ex_lx Creative Commons License 2003.04.26 0 0 24
Persze, igazad van.
Csak azt tudnám, hogy ha a Sajtóklub senkire és semmire nem hat - legfeljebb a kikapcs gomb állására -, akkor minek kerül elő feszt. Azt még megérteném, hogy (röhögő)görcsbe rándul az, aki MP-t nem érzi a sajátjának, pedig hat rá az elmondott akármi, de hogy az ártalmatlan (ha tetszik: értelmetlen) Sajtóklub hogyan vezet hasonló eredményre, az nekem magas. :)
Előzmény: kis pimasz (23)
kis pimasz Creative Commons License 2003.04.26 0 0 23
Tudod, a hatalom sajnos nem kikapcsolható, tehát akarod - nem akarod, kihat rád.
A Sajtóklub viszont kikapcsolható.
Lehet, hogy ez nem filozófiai, de mindenesetre roppant praktikus megközelítés.
Előzmény: ex_lx (18)
bedrone Creative Commons License 2003.04.26 0 0 22
Szerintem pedig csak azt fikázzák, akik megérdemlik. 3:800 a baloldal javára. :)
Előzmény: Timna (19)
ex_lx Creative Commons License 2003.04.26 0 0 21
Húha, és mennyit perkált Lendvai Ildikó?

(tudni kell, hogy a Fr. show volt az egyik hajdan, ami elüldözött a hazugláda elől :)

Előzmény: Timna (19)
Timna Creative Commons License 2003.04.26 0 0 20
Gondolom sok jobbos így gondolja, láttam is ilyen kitűzőket. (Orbán Viktor az én miniszterelnököm - mindig is csodálkoztam, hogy 1, mennyi itt a külföldi 2, Viktornak más országban is összejött?)
Azért ez a 2 dolog (miniszterelnök és sajtóklub) nem ugyanaz.
Előzmény: ex_lx (18)
Timna Creative Commons License 2003.04.26 0 0 19
Szerencsére, sőt inkább nekik kéne fizetniük. Elvégre a gyáraknak is fizetniük kell, ha szennyet eresztenek a folyókba... :)
ex_lx Creative Commons License 2003.04.26 0 0 18
Én a szakmai részhez nem értek, régen nem nézek tévét, csak a téma filozófiai oldala érdekel. :)
Most pl. az ugrott be, hogy lehet, hogy MP mégsem az egész ország miniszterelnöke, csak azoké, akik azonosulni tudnak vele? ;)
Előzmény: kis pimasz (16)
kis pimasz Creative Commons License 2003.04.26 0 0 16
A "tied" az, amivel azonosulni tudsz, vagy a birtokodban van.
Ha én egyszer megnézem a Lovas-féle önnyavalygást, akkor azért nézem, mert egy értelmes és IGAZ szót várok tőle. Ehelyett csak átlátszó hazugságokon alapuló hangulatkeltő röhögcsélést látok, ami abszolút minden színvonalat alulmúl. Tudod, olyan Anettkás!
Előzmény: ex_lx (14)
Timna Creative Commons License 2003.04.26 0 0 15
igazad van, ez már valóban filozófiai kérdés :)
Előzmény: ex_lx (14)
ex_lx Creative Commons License 2003.04.26 0 0 14
Háát... lehet, hogy át kéne linkeltetni a vallfilbe. :)
Állítólag pl. a hetihetes elleni egyetlen lehetőség a kikapcs gomb. Vagyis mindenki, akit érdekel, és úgy szereti, ahogy van, az meg van védve attól, akire ez nem igaz. Vagyis ha valakinek végképp nem tetszik, az mehet a sunyiba, aki meg marad, annak valamiért tetszik (ha másért nem, azért ,mert jól nemtetszést lehet róla nyilvánítani :), tehát az övé.
Nem ismétlem meg ugyanezt Sajtóklubbal. :)
Előzmény: Timna (12)
kis pimasz Creative Commons License 2003.04.26 0 0 13
Csatlakozom Timna véleményéhez.
Ameddig mérvadó jobbos újságírók nem tartanak civilizált, higgadt Sajtóklubot, addig én, mint néző, bizony nem fogom nézni, holott érdekelnének higgadt és tárgyilagos jobbos meglátások is.
Ezt a hioggadtságot sajnos a jobbos sajtó egyetlen oszlopos orgánuma sem tudja hozni még olyan színvolanon sem, mint a balosnak kikiáltott sajtó nagy része.
Ha Lovas lenne a jobbo sajtó legmérvadóbb személye, akkor nincs kétségem afelől, hogy a jobbos sajtó egyre gyorsuló tempóban teszi magát tönkre, az MSZP meg ölbe tett karokkal nézheti a kabarét.
Előzmény: Timna (12)
Timna Creative Commons License 2003.04.26 0 0 12
Igen.
És erről a részéről: "a Sajtóklub azonban "a nézőké""
Én is néző vagyok, de nem az enyém :)
Előzmény: ex_lx (11)
ex_lx Creative Commons License 2003.04.26 0 0 11
Erről a cikkről beszélünk? Rákerestem, a "mindenki" egyedül e címben fordul elő, szemben a "nézővel".

Lovas: a sajtóklub mindenkié

Index
2003. április 26., szombat 13:12

Kitart cenzúravádja mellett Lovas István, egy szerkesztőtől származó információi szerint igenis politikai okokból vágták meg a Sajtó Klubot. A közismert műsortól való szóköznyi eltérés szerinte még a forgalmazási jogokat is érinti, így a BPTV-én sugárzott Sajtó Klubot tulajdonló Bencsik nem tilthatja meg a nézők tulajdonát képző Sajtóklub ingyenes felajánlását.

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének!
Nyomtatható változat a támogatásával

Bencsik András nem tilthatja meg a Sajtóklub MTV-nek történő felajánlását, állítja szombati közleményében Lovas István. A jobboldali közíró csütörtökön jelentette be, hogy mindaddig szünetelteti szereplését a műsorban, amíg azt politikai okokból cenzúrázzák.

Akkor is cenzúráznak

Bencsik pénteki válaszközleményében elutasította a cenzúra vádját, a műsort véleménye szerint csak "szerkesztik". "Meglepő kijelentés ez az után, hogy Bencsik András a közleményem kiadása előtt folytatott beszélgetésünkkor ezt sem nem tagadta, de nem is kötelezte el magát arra, hogy a jövőben erre nem kerül sor" - írja közleményében Lovas. Állítása szerint egy szerkesztőtől úgy tudja, igenis politikai okból cenzúráznak.

Szóköznyi eltérés

Lovas szerint Bencsik abban is téved, hogy Lovasnak nincs joga ingyen felajánlani a műsor sugárzási jogát. Bencsik állítása szerint a Sajtó Klub műsorkészítési és sugárzási jogával az általa irányított Artamondo Kft. rendelkezik. Lovas szerint lehet, hogy a Sajtó Klub joga Bencsiké, a Sajtóklub azonban "a nézőké".

A nézeteltérés ellenére Lovas megengedné Bencsiknek, hogy a Sajtóklubot is vezesse, már ha jó moderátorként "a szakma megkötései szerint" ő beszéli majd a legkevesebbet. Mindenesetre Lovas bízik abban, hogy újra "teljes lesz az eredeti csapat".

Előzmény: Timna (10)
Timna Creative Commons License 2003.04.26 0 0 10
nem vagy észnél...
Előzmény: livefast (8)
ex_lx Creative Commons License 2003.04.26 0 0 9
Kíváncsi vagyok, hogy ezután a baromság után az a f*sz Timna hogyan fog magyarázkodni. ;))
Előzmény: Timna (6)
livefast Creative Commons License 2003.04.26 0 0 8
Nekem inkább úgy tűnik, hogy te nem tudsz olvasni. Max. szalagcímeket...
Előzmény: Timna (4)
Gerenda Creative Commons License 2003.04.26 0 0 7
Ha csak az nem a sajtóklub, amiből tennap vettem tíz (10) tekerccsel, mert akkor nekem is van.

G

Előzmény: Timna (-)
Timna Creative Commons License 2003.04.26 0 0 6
Egyébként szerintem nem az index a hunyó, hanem az a f*sz Lovas mondott egy baromságot, és most magyarázkodik. Sajtó Klub meg Sajtóklub, haha, persze.
Előzmény: Törölt nick (3)
Timna Creative Commons License 2003.04.26 0 0 5
Akkor a tied lehet a BigBrader! Már csak azt nem tudom, hogy a távolságot, mint üveggolyót ugyan kire osszam :)
Előzmény: Törölt nick (3)
Timna Creative Commons License 2003.04.26 0 0 4
Te olvasni nem tudsz vagy más gondod van? :)
Előzmény: livefast (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.26 0 0 3
Hazudik az Index a címben, utánna meg te is!

Lovas szerint lehet, hogy a Sajtó Klub joga Bencsiké, a Sajtóklub azonban "a nézőké".

Gróf Úr Creative Commons License 2003.04.26 0 0 2
Egymást ölik? Elapadt a pénzforrás?
livefast Creative Commons License 2003.04.26 0 0 1
A tiéd is, hiszen foglalkozol vele, topikot is nyitsz róla.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!