...
A Matesz-adatokból kiderül az is, hogy a hetilapok közül tovább csökken a HVG lapeladása. Az egy évvel korábbi, 113 ezres eredményhez képest az év első harmadában közel 6 ezerrel rosszabb a gazdasági-közéleti magazin értékesítési mutatója.
csak jó lesz, lassan meg kell szeretni a big brádört mert nem lesz ennek jó vége :))
Nah sikerált szakítanom időt a belépésre. köszi a kódot. Azért csak be kell látnom, néha teljesen egyértelműen, néha viszont hüledezve olvasgattam az adatokat. Hogyaszongya: (eladási adatok ezek, ráadásnak csak 2001, első féléve)
azért ez öléggé fura, bár nem igazán tudom mik lehettek 2001 első félévi állapotok.
Mondjuk most, 2003 közepe tájékán a Blikk elviekben veri a többit.
Csak az a gond, hogy ez nem biztos hogy jó.
Nem mintha én valamilyen újság ellen mondanék bármi rosszat, de kizártnak tartom hogy a bulvárlapok hasznosak
holnap megjelenik a 168óra legújabb száma
vegyük meg, és ne vitázzunk badarságokon:-)
OFF
de a kedvedért:
"..a kilincsem rángatja ordítva,
jól csinálja csak fordítva.."
amúgy satöbbi zenekar?
de tévedhetek is:-)
ON
:O)
ki mibe köt bele, elöször:
>>("..a kilincset rángatja ordítva ...)
irtam a (68)-ba
erre írtad te(69):
"Kilincsem rángatja" ti. "Egy ajtó vagyok..." STB.
Idézni csak szó szerint. Ha nem megy fejből, akkor utána nézni. Ha ahhoz lusta vagy, akkor nem idézni.
198 órából nem így tanultad?
csak erre reagáltam, mert ennek semmi köze ahhoz, hogy én jobb újságnak tartom a 168óra-t, mint a Heti választ. csupán ennyi a bünöm
a belekötés csak kölcsökenyér:-)
ON
:O)
Ja bementem ennek a MATESZnak a honlapjára csak a kis gyökerek sehova nem engednek be anélkül hogy regisztrálnám magam.
Vajon az unióban fogunk tudni kenyeret venni anélkül hogy kérnék a telefonszámot?
Hát igen... A Heti Válasznak nem ad Chirack exluzív interjút... (bizonyos értelemben)
OFF
"Kilincsem rángatja" ti. "Egy ajtó vagyok..." STB.
Idézni csak szó szerint. Ha nem megy fejből, akkor utána nézni. Ha ahhoz lusta vagy, akkor nem idézni. 198 órából nem így tanultad?
ON
Nem, nem. SZó sincs zavarba hozásról. Csak - mint Heti Válasz olvasó - biztos vagyok benne, hogy ott nem sok radikális - pl. akár le is lőni" - szöveget olvashattál. Ellenzéki az igaz, de általában higgadtan, az alkotmányos demokrácia mellett elkötelezetten az. Ha van hibája, akkor az a kissé unalmas stílus. (A radikalizmus éppen hogy nem szokott unalmas lenni:)
Kérd el megint azt a lapot a barátnődtől, és nézd meg a borítóját. Inkább Demokrata lesz az... Ha tényleg, akkor cseréld le a hölgyet - ha mégis HV, akkor gyakorold az értelmező olvasást.
Speciel nincs most nálam újság de ígérem behozok egyet a melóhelyre és írok valami szép szaftosat a kedvedért :))) Azt hiszem nem lesz nehéz dolgom találni egy ilyet.
Sajnos olvastam. Barátnőm elvakult jobbos. Nagyon nem az én szájízem szerinti. Tudod mi a legérdekesebb ? Hogy azt nem tudom igazán hogy azzal a stílussal HOGY tudják szolgálni a jobboldal érdekeit. Mert hogy ez rövidtávon állatira bejön az tuti, csak onnantól kezdve hamar ráun mindenki és inkább nem foglalkozik azzal hogy pár, magát lángelmének hívő kis újságíró emberke írja az okosokat hogy le kéne akár lőni a komcsikat. Esetleg az a nagyobb többségnek, aki történetesen azokra mert szavazni, azoknak lehet hogy ez nem annyira fog tetszeni, és meg merem kockáztatni, előbb utóbb azokak sem akik egy ideig ezt a stílust ették.
Télleg semmi külön konkrétum nincs, arra gondoltam, hogy az egyik oldal szídja a másik oldalt, érdekből. Mert abban egyetértünk hogy mindkét újság ugyanazt csinálja, ilyen vagy olyan módon.
Dehogy szidom, bár bevallom őszintén jobban örülnék tényleg ha nem mindíg arról szólna minden hír, minden cikk (akár burkolva is) hogy az egyik oldal milyen őrült jól végzi a dolgát, átlátja a dolgokat, és a másik pedig maga a rossz. Mert sajnos ma Magyarországon nem nagyon van olyan politikai napilap (hetilap főleg) ami nem erről szólna ilyen vagy olyan módon.
Bár nem tudom hogy ez mire vezethető vissza, de szerintem arra, hogy akárhogy is van, igen rendes összegeket kaphatnak maguk az újságok szerkesztői és vezetői ettől vagy attól az oldaltól. A 168 óra ugyanolyan xar mint mondjuk a heti válasz