Keresés

Részletes keresés

Gázszerelő Creative Commons License 2003.05.06 0 0 17
Gázszerelő Creative Commons License 2003.05.06 0 0 16
Gázszerelő Creative Commons License 2003.05.06 0 0 15
Nizz bele a fórumba a képekbe , oszt van ottegy pár olyan, hogy jön a broaf!

Itt ne!

Előzmény: Nikkelezett nikk (14)
Nikkelezett nikk Creative Commons License 2003.05.06 0 0 14
Jó jó az is undorító, de nem speckó rükatopic, amit itt szerettem volna létrehozni
Előzmény: Gázszerelő (13)
Gázszerelő Creative Commons License 2003.04.30 0 0 13
Osztán eznektek broáfos topik? Nézzétekmega :
www.freeweb.hu/kiskacsa oldal fórumját. Mer szerintem magyarországnak eza legdurváb ódala.
Előzmény: Törölt nick (12)
3kismalac Creative Commons License 2003.04.30 0 0 11
Ha egy igazi hardcore hányós topikot szeretnétek látni, nézzetek át a Törzsasztal-játékok "Hányan tudnánk hányni?" topikjába!

broáááááááf

Előzmény: Nikkelezett nikk (-)
Bigger Shot Creative Commons License 2003.04.30 0 0 10
Érdekes, ez velem is megtörtént, csak nem visszapattant a szunyoghálóról, hanem csak szépen leszűrte a zaccot!
ez a sztori már kezd urban legend-dé válni
:)
Előzmény: Nikkelezett nikk (1)
Ungary Betyár Creative Commons License 2003.04.30 0 0 9
Hátmég atömött buszon való széles sugárban való bődületes okádás! Azis fasza. Ót diszkrét bocsánatkérés, oszt a lekközelebbi megállóban etünni.
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.29 0 0 8
Ez k. jó! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Törőlt_nick (7)
Törőlt_nick Creative Commons License 2003.04.29 0 0 7
A hányás illemtana

A hányás, akár a virágküldés, a kabátfelsegítés vagy az asztalnál társalgás fontos része a mindennapi kommunikációnak, és megengedhetőségének illetve a jó modor szerinti követelményeinek évszázados gyakorlata van. A kritikus pillanatokban derül ki ugyanis leginkább, mennyire úriember is az, aki anyagcsere folyamatainak ilyen reverzibilissé válása esetén is igyekszik megfelelni a konvencióknak. Műsorunk most azokat a fogásokat teszi közzé, amelyek segítségével az utolsó pillanaton túl is megőrizhetjük méltóságunkat.

1. Fejen állva hányás. – Ebben az esetben a gyomortartalom a lehető legrövidebb úton ürül ki, elkerülve a kínos, hosszan utazó hányás problémáját.
2. Kabát mögött hányás. – Arcunkat felöltőnk mögé rejtve, mintegy rágyújtást színlelve, ízlésesen szabadulhatunk meg a kellemetlen útitárstól. Erős padlószönyegezettség esetén belső zsebünket is használhatjuk. A hosszú kabát külön előny.
3. Garbóba hányás. – Kamara, mondhatni szalon körülmények között a kabát mögött hányást helyettesítheti. Meghitt csendje, diszkréciója csak a legnagyobbak sajátja.
4. Vigyázz-ban hányás. – Elegáns, terpesz nélküli módszer, a nemesi büszkeség és makacsság fűtötte alkoholos befolyásoltak művelik magas fokon. A fej enyhe biccentéséről szinte azt hihetnénk, hogy az illető csak köszöntésünket viszonozza.
5. Gépkocsiból menetközben hányás. – A mozgásban lévő generációknak már nem kielégítő a statikus hányás. Gyakran a száguldással ötvözik ezt a trendi anyagcsere folyamatot. Mindig győződjünk meg róla, hogy a kiválasztott ablak nyitva van-e, tetőablakból pedig kizárólag menetiránynak háttal hányjunk, megelőzve az aerodinamikából következő hátulütőket.

(Hadházi László)

Nikkelezett nikk Creative Commons License 2003.04.29 0 0 6
Ne máááá. Akkora poén lenne ha elindulna ez a topic. Írjatok!!!!
Nikkelezett nikk Creative Commons License 2003.04.27 0 0 5
Új sztorik? Esetleg tegnapiak?

Én meg reménykedtem, hogy ez lesz az új vicces topic. No de ha nem, nem. Lassan Titanic sorsra hagyjuk

Nikkelezett nikk Creative Commons License 2003.04.26 0 0 4
Nu ez az, csak elindul. Halljuk halljuk a történeteket. Remélem, hogy aki most nem mesél az éppen buliban van, hogy holnap legyen mit mesélnie
eMM Creative Commons License 2003.04.26 0 0 3
Ez legalább idevaló story!:)
off
rali ne feledd el ezt a topicot!
Várunk!!
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9008297
Előzmény: Biggest Brother (2)
Biggest Brother Creative Commons License 2003.04.26 0 0 2
Üdv!

Szilveszterkor beittam mint állat, mindent ittam amit csak találtam, aztán úgy gondoltam keresek egy csajt és megmutatom neki, hogy nekem még részegen is megy a dolog. Már az ágy szélén ültünk és a témáról beszélgettünk, amikor én: jajj bocs! elfordultam és az ágy mellé ásítottam egy eléggé színeset. Utána valahogy nem akart velem dugni a csaj.. :)

bb

Nikkelezett nikk Creative Commons License 2003.04.25 0 0 1
Annak ellenére, hogy a topicindító mondatom nem áll össze mondattá, úgy érzem érthető. Úgyhogy a 0 után el is indítanám egy gyenge szösszenettel.

Faházas nyaraló, ordenáré IHB buli. Srác rohan le a galériáról, keze a szája előtt, a kéz mögül bugyborékoló hörgés hallatszik. Egyik, még hellyel közzel képben lévő versenyző ordít neki, ide ide, majd szélesre tárja az ablakot. Az illető nekifutásból dobja a sugárban érkező rókát, ami mindjárt jön is vissza, az ablakon lévő szúnyoghálóról.

rali Creative Commons License 2003.04.25 0 0 0
Nem 0 az ilyen sztorik száma...
Előzmény: Nikkelezett nikk (-)
Nikkelezett nikk Creative Commons License 2003.04.25 0 0 topiknyitó
Annyi vicces, kellemetlen, cikis stb. történeteket kigyűjtő topic van, gondoltam hátha újabb inspirációkat ébreszthet, illetve mélyre temetett emlékek újraéledését indíthatja el a topiccím. Tehát írjatok sztorikat a

a buli, ivászat, illetve ennek bárminemű folyománya által okozott, elkövetett illetve bekövetkezett esetet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!