Érdekes, ez velem is megtörtént, csak nem visszapattant a szunyoghálóról, hanem csak szépen leszűrte a zaccot!
ez a sztori már kezd urban legend-dé válni
:)
Ez k. jó! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A hányás, akár a virágküldés, a kabátfelsegítés vagy az asztalnál társalgás fontos része a mindennapi kommunikációnak, és megengedhetőségének illetve a jó modor szerinti követelményeinek évszázados gyakorlata van. A kritikus pillanatokban derül ki ugyanis leginkább, mennyire úriember is az, aki anyagcsere folyamatainak ilyen reverzibilissé válása esetén is igyekszik megfelelni a konvencióknak. Műsorunk most azokat a fogásokat teszi közzé, amelyek segítségével az utolsó pillanaton túl is megőrizhetjük méltóságunkat.
1. Fejen állva hányás. – Ebben az esetben a gyomortartalom a lehető legrövidebb úton ürül ki, elkerülve a kínos, hosszan utazó hányás problémáját.
2. Kabát mögött hányás. – Arcunkat felöltőnk mögé rejtve, mintegy rágyújtást színlelve, ízlésesen szabadulhatunk meg a kellemetlen útitárstól. Erős padlószönyegezettség esetén belső zsebünket is használhatjuk. A hosszú kabát külön előny.
3. Garbóba hányás. – Kamara, mondhatni szalon körülmények között a kabát mögött hányást helyettesítheti. Meghitt csendje, diszkréciója csak a legnagyobbak sajátja.
4. Vigyázz-ban hányás. – Elegáns, terpesz nélküli módszer, a nemesi büszkeség és makacsság fűtötte alkoholos befolyásoltak művelik magas fokon. A fej enyhe biccentéséről szinte azt hihetnénk, hogy az illető csak köszöntésünket viszonozza.
5. Gépkocsiból menetközben hányás. – A mozgásban lévő generációknak már nem kielégítő a statikus hányás. Gyakran a száguldással ötvözik ezt a trendi anyagcsere folyamatot. Mindig győződjünk meg róla, hogy a kiválasztott ablak nyitva van-e, tetőablakból pedig kizárólag menetiránynak háttal hányjunk, megelőzve az aerodinamikából következő hátulütőket.
Szilveszterkor beittam mint állat, mindent ittam amit csak találtam, aztán úgy gondoltam keresek egy csajt és megmutatom neki, hogy nekem még részegen is megy a dolog. Már az ágy szélén ültünk és a témáról beszélgettünk, amikor én: jajj bocs! elfordultam és az ágy mellé ásítottam egy eléggé színeset. Utána valahogy nem akart velem dugni a csaj.. :)
Annak ellenére, hogy a topicindító mondatom nem áll össze mondattá, úgy érzem érthető. Úgyhogy a 0 után el is indítanám egy gyenge szösszenettel.
Faházas nyaraló, ordenáré IHB buli. Srác rohan le a galériáról, keze a szája előtt, a kéz mögül bugyborékoló hörgés hallatszik. Egyik, még hellyel közzel képben lévő versenyző ordít neki, ide ide, majd szélesre tárja az ablakot. Az illető nekifutásból dobja a sugárban érkező rókát, ami mindjárt jön is vissza, az ablakon lévő szúnyoghálóról.
Annyi vicces, kellemetlen, cikis stb. történeteket kigyűjtő topic van, gondoltam hátha újabb inspirációkat ébreszthet, illetve mélyre temetett emlékek újraéledését indíthatja el a topiccím. Tehát írjatok sztorikat a
a buli, ivászat, illetve ennek bárminemű folyománya által okozott, elkövetett illetve bekövetkezett esetet.