ma vettem egy 3 hónapos tagságot beregiztem meg minden de mikor beszeretnék lépni az accountomba ezt a szöveget adja ki. your xbox live membership information isn't valid. please use a profile that containts a valid membership or recover your profile from xbox live. MITCSINÁLJAK?
Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok... psn,wii,wow,stb,stb...
Decemberi akció,nyereményjáték vette kezdetét, részletek a weboldalon!!!!
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360) 2000,- XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360) 4000,- XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360) 8000,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!) 3000,- Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!) 5900,- Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!) 10500,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!) 4500,- Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!) 10000,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!) 4800,- Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!) 8700,-
Playstation Network Card $20 (USA) 5500,- Playstation Network Card $50 (USA) 11800,-
Playstation Network Card 20 Gbp (UK) 6300,- Playstation Network Card 50 Gbp (UK) 14000,-
1000 Wii Pont UK reghez (EU,UK) 3600,- 2000 Wii Pont UK reghez (EU,UK) 5500,- 3000 Wii Pont UK reghez (EU,UK) 9000,- 2000 Wii Pont USA reghez (USA) 5500,-
60 Napos WOW kód (EU) 6000,- 60 Napos WOW kód (USA) 6000,-
NCSoft Game Card (USA vagy EU) 30 Napos Card 4000,- 60 Napos Card 5700,- Az NCsoft gamecard felhasználható: Aion, Lineage 2, City of Heroes, City of Villains játékok havidíjának fizetésére.
Champions Online 60 Napos Card (Worldwide) 6000,-
EvE Online 60 Napos Card (Worldwide) 7500,-
Érdeklődni a továbbiakról az iceakos@gmail.com emilen vagy itt a fórumon lehet..
A hetvegen most soxor vagyok online, igaz csak a hokit nyomom (mar van, akit meg birok verni, hiaba, gyakorlat teszi a mestert :), Oliverio a gamer tag.
Ja! A Midtown Madness jó játék,főleg hálózatban király! Van egy komáromi srác Ő mondta,neki megvan és szokott is fent lenni a Live-on! Alkaida a gamertag-ja, majd keresd meg!
Ha fent leszel a motogp-demon küldj egy emil-t,és dumálhatunk!
VEGRE!!! :) Valaki!!! :)
Kicsit elöbb lett abbol DSL, mint szeptember, ugyhogy mar vagy egy honapja regisztraltam magam, igaz idom nem sok van ra sajnos.
En most az NHL2K3-t nyomom, eleddig keves sikerrel, magyarul az ellenfelek 75%-a lenyom, mint atom, hehe. Na jo, eddig egy csavo döngölt 8:1-re agyon, a tobbiek ellen partiban voltam es ha ki is kaptam, csak egy-ket gollal. Gyakorolni kell, nincs mese. A MotoGP rajta van a demo DVDn is, szuper az a jatek, de frusztral, hogy keves gyakorlassal szazezredik vagyok az egyes palyak osszesitett listajan, hehe.
Varom azt is, hogy megkapjam a bonusz jatekot, a Midtown Madnesst valasztottam.
A Phantasy Star-t nem veszem meg, mert annyi idom nincs es ha az ember keveset jatszik, akkor sok az a havi majd 10EUR a hunter licenszre.
Nekem nincs RPG-m,nem igazán szeretem.A Wolfeinsten van meg,meg a MotoGp 2.Más játékom nincs is X-re,csak Live kompatibiliset vettem./Igaz,nincs is meg régóta/
Az idén jön még egy jópár ilyen,úgyhogy lesz mibe befektetni!
Te melyeket tervezted be? Jó lenne azonos játékokat is venni,hogy tudjunk közösen is játszani!
Én gyakran játszom Live-n de nem igazán tudok angolul,úgyhogy elég nehéz kommunikálni a többiekkel!
Nemtom, Ti kaptatok-e levelet az uj XBOX akciorol, de leirom, hogy aki juli 31-ig regisztral, az egy ajandek jatekot kap a regisztracioert (eleg sok kozul lehet valasztani... Midnight Club 2, Ghost Recon, stb...).
Jatszott mar vki a Phantasy Star Online-al?? Milyen? En most gondolkozom a megvasarlasan, igaz DSL-em csak szeptembertol lesz... de az online RPG koncepcio konzolon igen birizgalja a fantaziam.
Üdv!
Ha ez így van,akkor biztos tudsz olcsón gépet is. Ha esetleg tudsz,írd meg az árát,és ha nyerő az is,akkor mind a kettő kellene!Persze origi!!
A haverom a jövőhéten megy németbe,vele akartam hozatni!Müncheni konzolbolt címeket keresgettem egész este,de nem találtam.A Media Markt ott is drága! Az Amazon.de-n 199euro a gép! Na ha e körül tudsz,ok!
Persze ha kicsit több nem gond :)
Vagy ha esetleg tudsz ott címet....
kösz hi
Nemtom, van-e aki mar hasznalja igy a dobozat, de mostanaban elkezdtek megjelenni a konzolos ujsagokban az elso cikkek a hogyanrol, az XBOX live kialakulo etikettjerol, a jatekokrol esatobbi. Franc tuggya, talan meger egy topikot, bar felek tole, hogy nem sokan fogjak majd hasznalni (a kitet csakugy, mint a topikot, hehe).
Az pl tetszett egy nemet tesztujsagban, hogy azt irtak, minden kezdo nyomuljon a Whacked-el, merthogy azzal senki sem jatszik, meg foidoben is jo, ha harom ember nyomja paralell. Vicces.
Meg mivel en mar ilyen vagyok, le is irom, mennyiert tudok kitet hozni a nagyerdemunek: 13500