A karikatúrák szponzoraként volt feltüntetve a humoroldalon. Ez a szponzor a Szerencsejáték RT. volt, még Pősze Lajos idején. A MF karikatúráit anno a Hócipő lehozta egy oldalon a harmincas évek náci antiszemita karikatúráival. Túlzás nélkül mondhatom döbbenetes volt a hasonlóság.
Egész jól csúsztatsz. BIztos vagyok benne, hogy nem "szponzorálta", hanem hirdetett benne. (És nem ti szoktátok emlegetni, hogy a hirdetőnek joga van eldönteni, hol hirdet?) Feltéve- de nem megengedve - hogy szponzorálta volna, akkor is a lapot, és nem a konkrét karikatúrát, mint ahogy az általad használt mondatszerkezet sugallja. És akkor még mindig lehet, hogy nem is volt az a karikatúra antiszemita. (Gyűlöletkeltő biztos nem volt, mert akkor már elítélték volna az alkotót. Bizonyos phallicus körök az ilyen ziccert nem hagyják ki.)
A csúsztatás mellett ráadásul még terelsz is. Mindkettő manipulatív eszköz - ezért az alkalmazásukat elutasítom.
Miért nem direktben "minden szar ami jobbos" címen nyitottad a topicod? Akkor nem kellene magyararázkodni a Ti termékeitek miatt, egyszerűen elemezgethetnétek a válogatottan rossz, baloldalt kritizáló dolgokat.
De mekkora különbség, hogy az SZDSZ hivatalos pártpolitika rangjára emelte ezt a műfajt, a jobboldalon viszont öntevékeny segédcsapatok művelik. És mekkora különbség, amikor az egyik legnagyobb állami cég antiszemita karikatúrákat szponzorál az agyar fórumban. Közpénzből közösség elleni gyűlöletkeltés.
Azért az érdekes, ha egy jobboldai politikusról egy balliberális médium rágalmazó képeket, szövegeket gyárt, az nekik humoros, de ha róluk jelenik meg ilyen "vicces" image akkor meg fel vannak háborodva.
Marha vicces, ahogy Orbánt rács mögött ábrázolták.
Betegre röhögtem magam rajta, ahogy Szanyi mszp képviselő indexes beírásain is.
Szinte sírtam a sok kacagástól.
De mekkora különbség, hogy az SZDSZ hivatalos pártpolitika rangjára emelte ezt a műfajt, a jobboldalon viszont öntevékeny segédcsapatok művelik.
Egyébként - hogy a téma érdeméhez is szóljak: ez természetesen nem a "politikai vita" eszköze. De a véleménynyilvánításba bőven belefér. Miért ne lehetne az a véleménye valakinek egy politikusról, hogy az illető egy fasz? Ezt pedig egy képpel sokkal plasztikusabban is ki lehet fejezni, mint holmi körülírással.