Keresés

Részletes keresés

AirWolf0 Creative Commons License 2003.04.25 0 0 23
Egen! De remélem az amcsiknak nem kell 300 év ahhoz hogy kinyúljanak :)))
AirWolf0 Creative Commons License 2003.04.25 0 0 22
Az ENSZ??? Hát mi az az ENSZ?? Nagy NULLA. Hol van az ENSZ? New York-ban.

Egyébként is, mit is mondott Perle? Nem kell nekünk ENSZ, úgyis az van amit mi akarunk, hogy jön ahhoz néhány primitív bunkó kisország hogy beszóljon nekünk? HA meg is hagyjuk (mi!) az ENSZ-t, jó lesz az a jótékonykodásra, meg a segélyek osztogatására...
Hogy is volt ez a 2.vh elött?? Megszünt a Népszövetség, nem?

Előzmény: velőscsont2003 (5)
AirWolf0 Creative Commons License 2003.04.24 0 0 20
Az USA menthetetlenül sodródik a fasizmus felé, és újra bebizonyosodik, hogy a történelem ismétli ömnagát.
Lassan azt írjuk majd USA helyett FSA. Már ne is haragudjatok, de egy ország ahol a baloldal minden gyökere gyakorlatilag be van tiltva, de bezzeg a nácik, a horogkereszt nincs, és ráadásul amúgy is a fajüldözés szülöhazája nem is érdemel mást.
Demokrácia, röhög a vakbelem. Olyan nincs, és ezt egy amerikai mondta nekem :)) Szabadság, jólét, annak akinek sasos, csillagos útlevele van. A többieknek kuss, és pofa be különben...
Előzmény: pindiy (11)
AirWolf0 Creative Commons License 2003.04.24 0 0 19
Ámen, testvér !!

A kormány nem hibáztatható, csak teszi a dolgát. Vagyis egy külpolitikailag, gazdaságilag és katonailag nem független közép-európai kisország kormányától az adott körülmények között elvárható módon jár el. (Vagyis nyal, de nem akartam durván fogalmazni)

Előzmény: Gajdos Péter (-)
NagyFehérFőnök Creative Commons License 2003.04.24 0 0 18
huha !!!
Előzmény: Gajdos Péter (-)
velőscsont2003 Creative Commons License 2003.04.24 0 0 17
Lehet, hogy nincs be..., hogy le... lesz az amerikaiak által, amint megtette kötelességét, az biztos.
Előzmény: pindiy (13)
pindiy Creative Commons License 2003.04.24 0 0 16
Már látom meg fogsz te pukkadni.
Mondom, hogy volt ebben az iraki dologban némi pedagógia::))
Előzmény: Gajdos Péter (14)
Gajdos Péter Creative Commons License 2003.04.24 0 0 15
Nem kell ide kötél, ezt az alkoholistát a beteg májsejtjei viszik el.
Előzmény: velőscsont2003 (9)
Gajdos Péter Creative Commons License 2003.04.24 0 0 14
Azért az jellemző, hogy három olyan ország jön szóba az egész világon, hogy beszáll hullarablónak, mint Lengyelország, Románia és Magyarország. Nem véletlen, mindháromban a hivatásos hazaárulók vannak hatalmon.
pindiy Creative Commons License 2003.04.24 0 0 13
Nekem meg nem ugy tünik, hogy megyó sz@rt volna be, oka sincs rá.

Akinek meg oka van rá, az meg itten fütyürészik, mint a gyerek a sötétbe.

Előzmény: velőscsont2003 (12)
velőscsont2003 Creative Commons License 2003.04.24 0 0 12
Nem tűnik úgy, hogy medgyesin kívül bárki beszart volna ezektől a texasi tahóktól.
Előzmény: pindiy (11)
pindiy Creative Commons License 2003.04.24 0 0 11
Nézd nyílván az USA iraki beavatkozásának egyik célja volt, hogy bizonyságát aggya, hogy a liberális demokrácilya se nem hüje, se nem erötlen és nincs többé München.
Pedagógiai üzenete, amire érdemes odafigyelned, hogy aki mégsem igy gondolja legyen nyugodtan besz@rva.
Előzmény: velőscsont2003 (9)
Gajdos Péter Creative Commons License 2003.04.24 0 0 10
Nagyon jó az emésztésem, bár az utóbbi időben hányok az amerikaiaktól.
Előzmény: pindiy (8)
velőscsont2003 Creative Commons License 2003.04.24 0 0 9
Szaddamot már senki sem tekintheti Irak legitim elnökének, mert már nincs Irak, csak egy amerikai kormányzóság. Ettől függetlenül Szaddam Husszein legitimitása, mint emberé ezerszer nagyobb, mint George Bushé, akit már csak a kötél legitimálhat, amit vagy maga akaszt saját nyakába, vagy mások teszik meg neki ezt a szívességet.
Előzmény: pindiy (7)
pindiy Creative Commons License 2003.04.24 0 0 8
Ne is törödj semmivel, nyugodj meg és koncentrálj az emésztésre.
Tudod az a legfontosabb.
Előzmény: Gajdos Péter (6)
pindiy Creative Commons License 2003.04.24 0 0 7
Majd akkor beszélj arról, hogy ezt ellenzi az ENSZ, meg a hivatkozott szövetségesek, ha az agresszióval megbuktatott Szadamot továbbra is Irak legitim elnökének ismerik el.
Ha ezt nem teszik, akkor nyilván az agressziót is csak az esti mesébe ellenzik.

Egyébként meg kell szokni, hogy egy értékrend védelme érdekében harcolni kell, az ellenségét meg el köll pusztitani.
Ez mindig igy volt és a lyövőben is igy szok majd lenni.
Ezt a magatartást nyugodtan tekintheted a homo sapiens egyik markáns jellemzőjének.

Előzmény: velőscsont2003 (5)
Gajdos Péter Creative Commons License 2003.04.24 0 0 6
Miután kiderült, hogy Amerika a bolsevista szovjet birodalom és a náci Németország leghűbb követője és rémtetteiknek folytatója, a szóhasználati hasonlóság nem kelthet meglepetést.
Előzmény: belohin (3)
velőscsont2003 Creative Commons License 2003.04.24 0 0 5
Remélem, hogy a "politika" (az ellenzéki pártok legalábbis) nem tartja szükségesnek egy népirtásra szerveződött kolacíió intervenciójában való részvételt, főleg, hogy szövetségeseink és az ENSZ ezt ellenzik. Annak nem lenne erkölcsi alapja, hogy mindezek ellenére magyar katonákat küldjenek ki meghalni Irakba azért, hogy az amerikai-angol hullarabló görénycsordák nyugodtabban vihessék el a szajrét.
Előzmény: pindiy (4)
pindiy Creative Commons License 2003.04.24 0 0 4
Hüjeséget beszélsz, áttértünk a profi hadseregre, ennek meg nincs más feladata, nem is lehet, mint, hogy a politika által szükségesnek tartott intervenciókba részt vegyen.
És ezt minden parlamenti párt támogatta, ugy, hogy egyiknek sincs semmilyen erkölcsi alapja, hogy megtagadja a katonák kiküldését.
Előzmény: velőscsont2003 (1)
belohin Creative Commons License 2003.04.24 0 0 3
Jézusom, ezt a szöveget beszkennelted egy 52-es Szabad Népből? Ilyen vérkomcsi dumát talán Gerőtől olvastam utoljára. :))
Előzmény: Gajdos Péter (-)
pindiy Creative Commons License 2003.04.24 0 0 2
Aztat nem mondat a főtitikár, hogy a megbuktatott Szaddamot ismeri el az ENSZ Irak törvényes elnökének?

Mer akkor sz@rt se mondott.

Előzmény: Gajdos Péter (-)
velőscsont2003 Creative Commons License 2003.04.24 0 0 1
Magyarországon a BTK tiltja az öngyilkosságban való közreműködést. Remélem, pártjaink és kormányunk nem vetemednek ilyesmire a katonák kiküldésével.
baluuu Creative Commons License 2003.04.24 0 0 0
Pártunk és kormányunk arra készül
n0csak kormanyparti lettel?
Előzmény: Gajdos Péter (-)
Gajdos Péter Creative Commons License 2003.04.24 0 0 topiknyitó
Az ENSZ főtitkára tegnap óva intette az ENSZ tagállamok kormányait, hogy utólag legalizálják az amerikaiak és angolok által Irak ellen elkövetett súlyos, törvénytelen és embertelen agressziót.

A bűnszövetség koalíciójának gátlástalan politikusai most különféle ürügyekkel próbálják meg bevonni mocskos akciójukba a különböző, elsősorban gazdaságilag nehéz helyzetben levő országokat, köztük az éppen az EU tagság előtt álló keleteurópai országokat és ezzel utólag törvényesíteni a gátlástalan bűncselekményeket a szörnyű gyilkosságokat, a gyerekek és nők lemészárlását, a független és szuverén Irak kirablását és eltiprását.

Az amerikai nagykövet asszony érzékeltette, hogy kormánya szívesen látná, ha a magyar kormány is csatlakozna utólag a bűnszövetkezethez és átvállalná a humanitárius feladatok egy részét, a rendfenntartás vagy a helyreállítás területén.

Amerika és Anglia hatalmas gazdasági- anyagi haszonra tett szert ezzel a rablóhadjárattal. Gyakorlatilag az ő tulajdonukba mentek át a világ legértékesebb olajkútjai, a világtörténelem legrégebbi kultúrájának kincseit szállíthatják ingyen a múzeumaikba illetve a bennfentesek villáiba, de a bosszú eszelős népe nemcsak kapzsi, hanem fukar is, szeretné, ha mocskos tetteik nyomát a világ megzsarolt legszegényebb népei önkéntes adományokkal tüntetnék el. Egy fillért nem hajlandók a károk enyhítésére fordítani, fizessék azt mások, olyan népek kormányai, ahol –vélekedésük szerint- az állampolgárok nem mernek szót emelni saját kirablásuk ellen. Azt hiszik, Magyarország ilyen.
Magyarországtól közel 10 milliárd forint értékű hozzájárulásra számítanak, amit önkéntes, viszonzás nélküli adományként várnak el tőlünk.

Pártunk és kormányunk arra készül, hogy megszavaztassa az ellenzéki pártokkal magyar fiatalok Irakba küldését, hogy a rosszul fizetett (és még ilyen kétes akcióra is kényszerből vállalkozni hajlandó) hivatásos katonáinkat életveszélyes feladatokra amerikai parancsnokság alatt az iraki nép ellen használják fel.

Most kiderül, hogy az ellenzék pártjai mennyire gerincesek, hogy a világ jobbik felének álláspontjához csatlakoznak-e, vagy gyávaságból megszavazzák a katonáink kiküldését a sok ezer kilométerre levő hadszintérre, ahol a valóságban még semmi sem dőlt el, ahol végtelen partizánháborúra lehet számítani, ahol az idegen katonák egyenruhájuk szinétől függetlenül megszálló gyilkosok a nép szemében, és ahol csak hazánk rossz hírét lehet kelteni bármiféle „béketeremtő” közreműködéssel.

Most válik el, milyen a mi politikai elitünk valójában, hogy az ellenzék pártjai csak szóban vagy tettekkel is a tisztesség pártján vannak.

Merjük remélni, hogy nem legalizáljuk az agressziót.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!