Kedves Mindenki ! SIKERÜLT !!!!! Természetesen (?) nem a menüben lehetett átváltani . . .
Ideirom, hátha a jövöben valakinek szüksége lesz rá: az EXIT gombot kellett hosszan lenyomni. Ekkor nem egy menü jött fel amiből választani lehetett, hanem egy hosszú lenyomással egy nyelvet váltott, utána kilépett, majd megint hosszú megnyomás, nyelv-váltás. . . Igy aztán egyesével átváltott spanyolon, lengyelen, stb-n keresztül végre angolra. :-))))))
Leírom részletesebben, mert az előbb elnaggyáztam.
Tehát: videót bekapcsolni, távvezérlőn lenyomni a menü gombot és úgy tartani, míg a kijelzőn az SY2 (ny.európai norma) jelzés meg nem jelenik. HA nem ez van a kijelzőn, akkor a nyilakkal ki kell választani.
Ezután Ok gomb; kis idő múlva megjelenik a (le nem foglalt) csatornaszám, ahová a tévét kell hangolni. (pl. CH 51) Na ide hangold a tévét, innentől már látod a képernyőn, hogy mit kell csinálni. (nyelv, ország kiválasztása, csat. keresés, idő beállítás)
Az enyém 6210-es, de szerintem ebben nincs különbség.
Kapcsold be a videót, és a távvezérlőn a menü gombot tartsd nyomva folyamatosan, amíg egy SY jelzés be nem jön. Okézd le, innentől mindent maga csinál, de eltart egy darabig.
Üdv! Egy WTH 6310C típusú Thomson videóval gyűlt meg a bajom. Általában nincs gondom az ilyen elektronikai dolgokkkal, meg aztán én azok közé tartozom, akik nem kapnak frászt egy használai utasítástól... Ámde olyanom most nincs. Na mindegy, hosszú sztori. A lényeg:
A Filmmúzeum c. csatorna valahogy rátelepedett a videó jelre. Így most csak akkor tudok videót nézni, ha kihúzom az UPC kábelt. Hogyan kell ezen a fránya videón átrakni a kimenő jelet másik csatornára? Én még ahhoz vagyok szokva, hogy a videó hátulján átállítom a kis csavart egy csavarhúzóval... De itt ez hiányzik. A főmenüben pedig nem látok ilyen beállítási módot... De valahogy csak át lehet tenni más csatornára a kimenő jelet?!