Keresés

Részletes keresés

schmo Creative Commons License 2005.03.26 0 0 5

Kedves Mindenki !
SIKERÜLT !!!!!
Természetesen (?) nem a menüben lehetett átváltani . . .

Ideirom, hátha a jövöben valakinek szüksége lesz rá: az EXIT gombot kellett hosszan lenyomni. Ekkor nem egy menü jött fel amiből választani lehetett, hanem egy hosszú lenyomással egy nyelvet váltott, utána kilépett, majd megint hosszú megnyomás, nyelv-váltás. . . Igy aztán egyesével átváltott spanyolon, lengyelen, stb-n keresztül végre angolra.
:-))))))

Előzmény: schmo (4)
schmo Creative Commons License 2005.03.03 0 0 4

Sziasztok

Thomson VPH6950G videónk van, használati útmutató elveszett.

Hosszú sztori, de elállitódott a nyelv és szeretném visszaállitani... De nem találom, hogy hol lehet. Tud valaki segiteni?

Cs. András Creative Commons License 2003.04.24 0 0 3
Huh, köszönöm, majd kipróbálom. Köszi.
Előzmény: gyoz_tesh (2)
gyoz_tesh Creative Commons License 2003.04.23 0 0 2
Leírom részletesebben, mert az előbb elnaggyáztam.

Tehát: videót bekapcsolni, távvezérlőn lenyomni a menü gombot és úgy tartani, míg a kijelzőn az SY2 (ny.európai norma) jelzés meg nem jelenik. HA nem ez van a kijelzőn, akkor a nyilakkal ki kell választani.
Ezután Ok gomb; kis idő múlva megjelenik a (le nem foglalt) csatornaszám, ahová a tévét kell hangolni. (pl. CH 51) Na ide hangold a tévét, innentől már látod a képernyőn, hogy mit kell csinálni. (nyelv, ország kiválasztása, csat. keresés, idő beállítás)

Az enyém 6210-es, de szerintem ebben nincs különbség.

gyoz_tesh Creative Commons License 2003.04.23 0 0 1
Kapcsold be a videót, és a távvezérlőn a menü gombot tartsd nyomva folyamatosan, amíg egy SY jelzés be nem jön. Okézd le, innentől mindent maga csinál, de eltart egy darabig.
Előzmény: Cs. András (-)
bakibaby Creative Commons License 2003.04.23 0 0 0
Sok 0-t kell beutni egy 0-t ero eszkozbe...

bb

Cs. András Creative Commons License 2003.04.23 0 0 topiknyitó
Üdv! Egy WTH 6310C típusú Thomson videóval gyűlt meg a bajom. Általában nincs gondom az ilyen elektronikai dolgokkkal, meg aztán én azok közé tartozom, akik nem kapnak frászt egy használai utasítástól... Ámde olyanom most nincs. Na mindegy, hosszú sztori. A lényeg:

A Filmmúzeum c. csatorna valahogy rátelepedett a videó jelre. Így most csak akkor tudok videót nézni, ha kihúzom az UPC kábelt. Hogyan kell ezen a fránya videón átrakni a kimenő jelet másik csatornára? Én még ahhoz vagyok szokva, hogy a videó hátulján átállítom a kis csavart egy csavarhúzóval... De itt ez hiányzik. A főmenüben pedig nem látok ilyen beállítási módot... De valahogy csak át lehet tenni más csatornára a kimenő jelet?!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!