Keresés

Részletes keresés

GOLAZ111 Creative Commons License 2012.11.11 0 0 128

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.13 0 0 127

Igazad van.

A leg job arc volt a BBházban.

Előzmény: Ildi90 (126)
Ildi90 Creative Commons License 2011.01.06 0 0 126

Pongó volt a Big Brother-ben a legnagyobb arc. Egy színes egyéniség. Nem tudom mit bántjátok. Jobb volt mint az a lusta disznó Bálint és a haveja Iti

golaz11 Creative Commons License 2010.12.18 0 0 125

Én is voltam a tévében, de nem vittem el Mazsolát.

Előzmény: David Hasslehoff (120)
Orgia007 Creative Commons License 2006.10.09 0 0 124
Mit csinált ez a tahó ?
Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2003.09.30 0 0 123
Több mint buta,
Fido Dido Creative Commons License 2003.06.23 0 0 122
"Ha ti is olyan tehetségesek lennétek mint ő, nem irigykednétek. "
Megkérdezem Tőled is: Miben tehetséges?

"Talán nem esik jól, hogy ő van a tévében és nem ti?"
1. A franc sem akar képernyőzni.
2. Az a baj, hogy ilyen tehetségtelen, szóhiányos zigóták kerülnek a képernyőre.

Fido

Előzmény: David Hasslehoff (120)
Fido Dido Creative Commons License 2003.06.23 0 0 121
"többség mindig győz"

Csak két észrevétel:
1. Nem tudom, hogy mennyire figyelted a történelmet, de abban többször is megdőlt a fenti tézis.
2. Kiszavazták, mint a fene, tehát mégsem a többség kedvence.

"És tök jó fej volt, hogy átment az RTL-KLUBB féle valóságshóba. Bátor tett volt."
Ki kell, hogy ábrándítsalak! Pongó csupán csak anyagi megfontolásból lépdelt át mindent felrúgva az rtl-hez. Mert az hajlandó volt kiadni ennek a "tehetségnek" az eladhatatlan CD-jét és könyvét. Bár gondolom már a CD-ből is legalább 8-at megvettél!:-)

"Neki kéne odamenni a parlamentbe és a sok hülye politikus képébe mondani, hogy hülyék vagytok."
A hőstett a követezőképpen zajlana:
Bemenne a parlamentbe, nem tudna kinyögni két értelmes mondatot, zavarba jönne, kiröhögnék. Ennyi.

"Nem hagyom, hogy bántjátok!"
Erre a mondatra még a World is sikított volna.:-)

"Tudjátok, hogy mennyien szeretik őt??"
Igen, kb. kétszázan, de azok elvakultan.

"A természetes tehetség"
Miben? Sorolnád?

"az emberiessége és esendősége fogott meg"
Az esendőség valóban tipikus emberi tulajdonság. Ezt fényesen bizonyította is azzal, hogy könnyen megvehető.

"példa lehet mindenki számára"
Köszi, de nekem ilyen példaképra nincs szükségem. Annyi értékes ember van a világon, hogy ezt a szerencsétlent kár felemlegetni.

Fido

Előzmény: fehérfólia (119)
David Hasslehoff Creative Commons License 2003.06.23 0 0 120
Ha ti is olyan tehetségesek lennétek mint ő, nem irigykednétek. Talán nem esik jól, hogy ő van a tévében és nem ti?
fehérfólia Creative Commons License 2003.06.23 0 0 119
Csak ti vagytok ellene, a többség mindig győz!

Pongó nem egy lilagőzös értelmiségi, ő két lábon áll a talpán. A természetes tehetség, ami belőle árad, az emberiessége és esendősége fogott meg, és példa lehet mindenki számára. Még nektek is!!!

fehérfólia Creative Commons License 2003.06.23 0 0 118
Ez most véresen komoly volt! Nem hagyom, hogy bántjátok! Tudjátok, hogy mennyien szeretik őt??
Előzmény: Fido Dido (117)
Fido Dido Creative Commons License 2003.06.22 0 0 117
Ez ugye vicc?

Fido

Előzmény: fehérfólia (116)
fehérfólia Creative Commons License 2003.06.22 0 0 116
Pongó jó fej. Igazi nagy ember. Mindig megmondja az őszintét. Neki kéne odamenni a parlamentbe és a sok hülye politikus képébe mondani, hogy hülyék vagytok. Ő az én hősöm. Legalább 8 sms-t küldtem, hogy ne essen ki. És tök jó fej volt, hogy átment az RTL-KLUBB féle valóságshóba. Bátor tett volt.
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.19 0 0 115
Az se volt rossz, hogy jönnek az angol srácok alázni...vajon a ZTE-MU:1-0 meccsre gondolt a kis szánalom? Moderálásért köszönet!
KingaLany Creative Commons License 2003.06.19 0 0 114
nem gaz, szerintem ertheto, mert sokat ideztetek.

Pongo? ;]

Előzmény: Fido Dido (113)
Fido Dido Creative Commons License 2003.06.19 0 0 113
Az a baj, hogy most a hivatkozások miatt félreérthető az egész.

Fido

Előzmény: KingaLany (111)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.19 0 0 112
Külföldön hazaárulónak, s*ggnyalónak tartják az ilyen saját nemzetüket köpködő ganajokat. Nem baj, ők is egyfajta söpredék. Azt meg ne sajnáld, hogy kimoderálták, mert ezzel a fajankóval sokmindent lehetett volna, de vitatkozni biztosan nem.
Előzmény: KingaLany (111)
KingaLany Creative Commons License 2003.06.19 0 0 111
na, úgy látom, kimoderálták. pedig elvitatkoztunk voln'.

na mindegy. szerintem akkor is csak provokáció lehetett. különben az a béna, hogy akkor miért beszél magyarul, ha így gyülöli ezt a népet?

meg miért nem német/angol fórumokba jár seggnyalni? különben ott meg szinteén hülyének néznek egy ilyen öngyülölöt.

ott ö lenne "a magyar". :] ez gondolom, égés lenne neki, ami jó. :]

thorsten1 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 109
Ja, az angol himnusz milyen? Semmi hazaszeretet, semmi összetartozás, csak nyalják az uralkodó seggét. Szolgamentalitás...
Előzmény: MANCUNIAN (102)
thorsten1 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 108
Hagyd ezt a butát, ez javíthatatlan. Rá van kattanva az angolokra, olvasd el a hozzászólásait, pszihopata a lelkem..
Előzmény: KingaLany (98)
thorsten1 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 107
Elnézést a floodért, lassú a netem..
Előzmény: thorsten1 (106)
thorsten1 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 106
Na idefigyelj te idegenszívű senkiházi!

Félelmetes ez a gyülölet ami árad belőled Mo. iránt. De ki kell hogy ábrándítsalak, az angol lakosság értelmi színvonalát a magyaré messze veri. Angliában is ott van a dockerek meg a melósok széles rétege, akik nem épp az eszükről híresek. Nem beszélve a bevándorlók (mindenféle csavajdék) tömegéről. 2010-re London muzulmán többségű lesz.
Vessük össze kicsit a két népet:

-Történelem: a magyar törénelem tele van hőstettekkel, honvédő háborúk jegyében telt az 1400-as évek óta. Kész csoda, hogy 3 megszálló hatalom pusztítása után is itt tartunk. Ehhez képest az angolok, akik szerencsés földrajzi körülményeik miatt védettek maradtak, csak végigrabolták a világot, ez aztán szeretetreméltó, dicsőséges dolog. Egyszerű kalózok
-Nyelv: hát azt hiszem ezen vitázni sem nagyon érdemes. Még egy múlt századi angol nyelvész (ha kéred nyomok linket meg mindent róla) elismerte a magyar nyelv csodálatosságát és felsőbbrendűségét. Mi ehhez képest az angol? Én tisztelem és szeretem a germán nyelveket, beszélek németül és svédül is. De az angol a germán jellegét elvesztette, felszedett egy kis latint mellé. Kifejezőerőben, tömörségben, hangzásban sehol nincs a magyartól. Nem tudom mennyire beszélsz angolul, bár értelmi szintedet ismerve csak a trúkezsuel szinten lehetsz.
Gondolom sokat tudsz az angol oktatási rendszerről is, ami- a magyarral ellentétben- nem a bajtársiasságon, hanem egymás letaposásásn alapszik (erre is tudok egy két történetet)
Az angol popkultúra éppolyan értéktelen fos mint bármi más, kevés sportágban vannak ott az élmezőnyben.
A lakosság kulturális igényei ott sem magasabbak mint itthon. A tudományos eredményeket, a zenénk és kultúránk felsőbbrendűségét már nem is említem. (Egy híres zeneszerzőjük van, az is német:DD

És még valami a Pongó jelenségről. Alapjában véve igazad van, csak eltúlzod az arányt. Ebben az országban lakik kb 2-3 millió proli, akiknek ez a szintje, de ennyi hülye mindenhol van.

Szóval leszállhatsz a magas lóról, meg el is huzhatsz innen, senki nem fog hiányozni.
Na viszlát angolbuzi..

thorsten1 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 105
Na idefigyelj te idegenszívű senkiházi!

Félelmetes ez a gyülölet ami árad belőled Mo. iránt. De ki kell hogy ábrándítsalak, az angol lakosság értelmi színvonalát a magyaré messze veri. Angliában is ott van a dockerek meg a melósok széles rétege, akik nem épp az eszükről híresek. Nem beszélve a bevándorlók (mindenféle csavajdék) tömegéről. 2010-re London muzulmán többségű lesz.
Vessük össze kicsit a két népet:

-Történelem: a magyar törénelem tele van hőstettekkel, honvédő háborúk jegyében telt az 1400-as évek óta. Kész csoda, hogy 3 megszálló hatalom pusztítása után is itt tartunk. Ehhez képest az angolok, akik szerencsés földrajzi körülményeik miatt védettek maradtak, csak végigrabolták a világot, ez aztán szeretetreméltó, dicsőséges dolog. Egyszerű kalózok
-Nyelv: hát azt hiszem ezen vitázni sem nagyon érdemes. Még egy múlt századi angol nyelvész (ha kéred nyomok linket meg mindent róla) elismerte a magyar nyelv csodálatosságát és felsőbbrendűségét. Mi ehhez képest az angol? Én tisztelem és szeretem a germán nyelveket, beszélek németül és svédül is. De az angol a germán jellegét elvesztette, felszedett egy kis latint mellé. Kifejezőerőben, tömörségben, hangzásban sehol nincs a magyartól. Nem tudom mennyire beszélsz angolul, bár értelmi szintedet ismerve csak a trúkezsuel szinten lehetsz.
Gondolom sokat tudsz az angol oktatási rendszerről is, ami- a magyarral ellentétben- nem a bajtársiasságon, hanem egymás letaposásásn alapszik (erre is tudok egy két történetet)

Fido Dido Creative Commons License 2003.06.18 0 0 104
"nyavajgós magyar/cigány himnuszt is"
Lazíts! Ez mártényleg szardobálás!
Azt azért vedd figyelembe, hogy a cigányság nem a magyarokal együtt vándorolt. Nincs közös törzs sem. Londonban is találsz ennyit, mint Bp-en.

Furcsa, hogy az amerikai tudóstársadalom UFO-ként kezeli a magyarokat. Mintha onnan jött volna a mondás, hogy magyarok nélkül nem lenne XXI. század. Azért valahogy ezek a "sírós, koszos" tudósok sok újat tudtak mutatni az angolszász agyaknak.

"Ellenben a magyarokkal akiket megesz a kosz."
Ne általánosíts! Az a legkönnyebb és legolcsóbb érvelés!

Fido

Fido Dido Creative Commons License 2003.06.18 0 0 103
"az elsők között falcolok le innen. Itt hagylak benneteket az egyre sokasodó romákkal, zámbó imrékkel, fekete pákókkal, bunyós pityukkal, micukókkal, szuperbulikkal, dáridókkal, viva pluszokkal, de nem sorolom, mert a jövőhéten sem érek a végére."

Arra azért készülj fel, hogy a sok romával, zámbóval és egyéb értékekkel egymás sarkát taposva fogtok loholni az EU nyugati széle felé! Vigyázz majd a batyudra!:-)...izé, vagyis nálatok bag.;-)

Fido

Előzmény: MANCUNIAN (101)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 100
Szarnak szar, hogy aztán kazmus-e, azt nem tudom. De ha az, akkor illik egy szmájlit odaizélni a végére. Nem volt, tartok tőle, hogy komolyan így gondolja szegény szerencsétlen.
Előzmény: KingaLany (98)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 99
Erre mit lehet mondani? Te egy lúzer f@sz vagy, mert ha ennyire felsőbbrendű vagy (jajj, bocs, közben röhögök), akkor mi a fészkes fenét keresel még itt? Jobb lenne, ha elhúznál, de nekünk is, mert nem kellene ilyen mellébeszéléseket olvasnunk. Hogy aztán ezek szimplán butaságodból, vagy az ezzel együttjáró tájékozatlanságodból fakadnak-e, az mindegy.
Pongót a magyarsággal azonosítod? Te buta vagy! A szubkultúrát épp az általad istenített angolszász területekről nyomatják ide a szennytévécsatornákkal és műkajagyártókkal az élen.
Előzmény: MANCUNIAN (95)
KingaLany Creative Commons License 2003.06.18 0 0 98
ja, ez ugye SZARKAZMUS. :]

az angolszász kultúra és a felsöbbrendüség. :]]] na, ez is röhej. persze az összes többi felsörendüség is.

KingaLany Creative Commons License 2003.06.18 0 0 97
mondjuk nem értem, mi ez a rasszista ön-alázó duma [hisz tudtommal te is magyar vagy, de ha akarod, fikázd magad, az önkritika sosem árt].

meg az is furcsa, miért hiszed, hogy Pongó magyar jelenség. már 2000-ben, az elsö igazán népszerü [holland után] német Big Brotherben volt egy bizonyos, Zlatko nevü hasonlóan gyökér csóka.

az is kiadott lemezt. söt, az volt az elsö ilyen.

Előzmény: MANCUNIAN (89)
Fido Dido Creative Commons License 2003.06.17 0 0 96
Bíztam benne, hogy csak élc volt.

Fido

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!