Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2004.06.29 0 0 16

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint két honfitársát is agyonlőtte a józsefvárosi piac közelében – tudta meg a HavariaPress. A gyanúsított a kihallgatásán részletes, beismerő, tényfeltáró vallomást tett.

A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen személyazonosságú kínai férfi június 19-én keveredett szóváltásba egy 33 éves honfitársával egy VIII. kerületi Internet-bárban. A vita hevében egy nagy kaliberű pisztolyt rántott elő, s azzal rálőtt vitapartnerére, majd az utcán - a bártól körülbelül 100 méterre - többször meglőtt egy másik, 27 éves kínai férfit is. Az elkövető ezután elmenekült, a két sértett pedig a helyszínen életét vesztette. A nyomozók rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetőjét, aki ellen a BRFK azonnal országos elfogatóparancsot adott ki.

A nyomozás későbbi szakaszában felmerült annak a gyanúja, hogy a férfinak a bűncselekmény végrehajtásában segítői is lehettek. Ez alapján június 24-én, Kaposvárott elfogták azt a Magyarországon élő 42 éves kínai férfit, aki az eddigi adatok szerint a kettős gyilkos segítője lehetett. Az elfogott férfi ismeretségi köréből ezután a szálak Marcaliba vezettek, ahol egy kínai állampolgárságú férfi egy családi házat bérelt. Rövidesen kiderült, hogy a körözött férfi is ott rejtőzködik, így a rendőrök kedden reggel lecsaptak rá.

mno

psycho-pata Creative Commons License 2003.12.22 0 0 15
PuPu-nak igaza van. Egy szoványos kínai kocsmai verekedésben 500 000 a sérült.

PuPu Creative Commons License 2003.12.22 0 0 14
Sokat segítene némelyeknek egy rendes földrajzi atlasz...

:O)))
bubus Creative Commons License 2003.12.22 0 0 13
100000 ,ah kinai mértékkel nézve bagatel.
Kinában még csak fel sem fog tünne, ha annyian Magyarotszágra jönnének.

Egyébként, turistaként csak jöjjenek.

PinaBubus

Asian-Man.com Creative Commons License 2003.12.22 0 0 12
Ki a fasz fog ide jönni mint turista? Kínában 6000Km-ni tengerpart van 3 éghajlati övezet, legmagasabb hegy 8000m, baszki melyik magyar gondolja azt hogy kínaiak milliói csak erre a magyarországra lesz kiváncsi..???????!!!!
Volt itt nekem rokonom Pekingből 3napig volt itt a tervezett 1 hét helyett, elég volt neki fel szálni a BKV-ra és azok a büzös hajléktalanok megmutatták neki milyen illatos ország ez. Na meg ott vannak a "roma" lakosság... Szerintem örüljetek ha évi 200kínai jön ide turistaként. Komolyan.
lamed Creative Commons License 2003.04.23 0 0 11
"Világszerte több mint kétszáz ember halt meg e rejtélyes betegségben, s a SARS-vírus több mint 4500 embert fertőzött meg 25 országban. A SARS-vírusfertőzés halálozási aránya megközelíti az öt százalékot, s egyelőre nincs megfelelő ellenszere a betegségnek"

gabocza1 Creative Commons License 2003.04.23 0 0 10
Mi ez, IQ teszt?
H-turul Creative Commons License 2003.04.23 0 0 9
Isten neki, fakereszt, az kimarad... Esetleg ha lejárt a karanténidő, és kiderül, hogy mégse beteg...
Előzmény: Timna (7)
Ace Rodstein Creative Commons License 2003.04.23 0 0 8
Álljanak be a sorba a 23.000.000 román mögé :-)
Előzmény: Trin Dorg (-)
Timna Creative Commons License 2003.04.23 0 0 7
mármint sz*pás közben? el sem tudom képzelni... ;)
Előzmény: H-turul (3)
puzdra Creative Commons License 2003.04.23 0 0 6
Nem baj, ha az eleje legel. Csak a H-turul felálljon.
H-turul Creative Commons License 2003.04.23 0 0 5
Azé' csak kihozod belőlem a tuti megoldást!
A csajóca fejére azonnal ráhúzok egy VV szkafandert, vírus a száján se be, se ki, és így már az se fontos, hogy csinos legyen, elég ha fiatal és jó alakú!
Előzmény: MoavePress (4)
MoavePress Creative Commons License 2003.04.23 0 0 4
Jó is az, de csak átmeneti előny, mert mi van akkor, ha meg utána Te kezdöl köhécslni? }:->
Előzmény: H-turul (3)
H-turul Creative Commons License 2003.04.23 0 0 3
Igazad van, jobb lesz, ha a zúdulást én vállalom magamra, arcom előtt gézálarccal és természetesen H-turul. Tudod te mennyi előnnyel jár ha a csj közbenköhécsel?!
Előzmény: MoavePress (2)
MoavePress Creative Commons License 2003.04.23 0 0 2
Hááát... Mostan hülye egy SARS poetica lenne, mit mongyak? Talán célszerű lenne eztet a rázúdulást alkalmilag mellőzni Ázsia felől...
H-turul Creative Commons License 2003.04.23 0 0 1
Egy negyvenkilós, csinos, fiatal nőnemű kínait elvállalok, max. heti háromszori rámzúdulás erejéig.
Geőcze Zoárd Creative Commons License 2003.04.22 0 0 0
100000-nyi kínai... abban bizony sok nulla van
Előzmény: Trin Dorg (-)
Trin Dorg Creative Commons License 2003.04.22 0 0 topiknyitó
Régebben olvastam, hogy Kína megbízható országnak jelölte meg országunkat, jöhetnek ide a turisták tőlük. De akkor még nem volt A Vírus.

Szerintem a kialakult helyzetben a Kormánynak meg kellene tiltani, hogy kínaiak utazhassanak be országba, mert a magyar egészségügy nem készült fel a tömeges megbetegedésekre és azok kezelésére.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!