Keresés

Részletes keresés

lordvico Creative Commons License 2004.09.18 0 0 34
Ha véletlenül valaki erre talál klikkelni, a sok döglött freenetes topic tájára, akkor én a www.bluebottle.com ingyenes levelezőrendszert ajánlom minden freenetesnek. Van saját SMTP-je, nem 25 ös hanem 26 os porton, plusz még egy másikon is. Ráadásul a szerver elviszi a freemailes leveleket is, ha az SMTP nek a Bluebottle szerverét adjuk meg, és beállítjuk a levelezőprogiban az authenticationben a bottle-es mailcímünket és jelszavunkat. Vagyis ennek használatához a régi mailcímet sem kell dobnunk.
lujo2 Creative Commons License 2004.05.01 0 0 33
Én azt csinálom, hogy a leveleimet előre megírom, aztán webes felületen elküldöm úgy, hogy bekopizom a kijelölt szöveget. Letöltéskor is így, tehát a fontos levél szövegét kijelölve, egy szövegszerk. bemásolom. Előnye, hogyha Outlook-ot használok, minden szar letöltődik, a vírusos is, webesen meg marad a levelező szerveren. Itt meg törölgetni kell a postafiókból. nem elegánse, de ingyenes :-)
Előzmény: Bonanza2 (32)
Bonanza2 Creative Commons License 2004.04.30 0 0 32
Sziasztok,
Érdekelne,hogy 2003 dec. óta változott-e a helyzet.Ugyanis most én is ebben a cipőben járok.A munkahelyemen van net és onnan minden ok.Viszont otthonra is kellene egy levelezés és küldeni is szeretnék.Persze minél olcsóbban szeretném megoldani.1 éve lemondtam a telefonvonalat a mobilok miatt(mert drágának tartottam), most a levelezés miatt bevezettem újra,mert Email és net szolgáltatás csak vonalas előfizetőknek lehetséges.Van valakinek ötlete,hogy betárcsázással mi a legegyszerűbb megoldás? A Freemail nem jó.Van ilyen fiókom,de özönlenek a vírusos levelek.Freeweb-bel próbálkoztam és azt hittem hogy az SMTP szolgáltatás is ingyenes.Tegnap amikor már elegem lett hogy nem tudtam elküldeni a leveleimet, rájöttem hogy SMTP nincs.Ez kitolás.csak fogadni tudok.DE ha netezek minden nap a levelezés miatt,az sokba kerül.
Van valami megoldás?
Drótposta? Ismeri valaki? A progi megvan,csak a saját progijuk használható.De elég körülményes.
Sűrgős válaszokat várok.
Üdv.Cs.
unix guru Creative Commons License 2003.12.18 0 0 31
Vagy szalaggal:-)
Előzmény: NevemTeve (29)
malacgazda Creative Commons License 2003.12.18 0 0 30
NevemTeve Creative Commons License 2003.12.18 0 0 29
Hát, ha van végtelen lemezkapacitásuk... én pl napi ötvenszer kapok vírus-levelet a "Microsoft"-tól... ezt a jóisten se győzné diszkkel...
Előzmény: Csuti_E30 (26)
unix guru Creative Commons License 2003.12.17 0 0 28
Szia,

Irj egy levelet a postmaster@szolgaltatod.hu cimre, es kerdezd meg, o biztos jobban tudja:-). Neked szurkolok.

udv,

nyman Creative Commons License 2003.12.17 0 0 27
nem hinnem. ezert celszeru ugy beallitani a klienset, hogy csak akkor torolje a szerverrol, ha az mar a kukaba landolt. egyebkent sok szolgaltato x ho utan automatikusan torli a leveleket, akkor is ha nem lettek letoltve
Csuti_E30 Creative Commons License 2003.12.17 0 0 26
Sziasztok!

Szerintetek a mailszolgáltatók a maileket archiválják?

Az a probléma hogy egy gép újra lett telepitve, és az outlook-ben nem volt beállitva, hogy egy másolatot hagyjon a szerveren. Lokálisan meg sajnos nem készült másolat.

Szerintetek tárolják így a maileket, és vissza lehet állitani?

csuti

IndexNet Tech Creative Commons License 2003.09.02 0 0 25
Csak pontosítás, az index az Elender infrastruktúráját használja internetszolgáltatásra.
Előzmény: nyman (17)
IndexNet Tech Creative Commons License 2003.09.02 0 0 24
Hello,
Minden ingyenes internetszolgáltató 51 (3*)-es számokon szolgáltat, aminek a percdíjai egységesek.

Az már egyébként le lett írva itt a fórumban, hogy az indexnet hozzáféréseknél szűrjük a 25-ös portot, tehát hiába talál valaki egy OpenRelay szervert, nem tud kuldeni. A cél éppen a spamáradat kiszűrése volt. Cserébe van viszont egy jónak mondott hálózati elérés, levelezésre pedig használható tetszőleges webmail felület.

Előzmény: kpl (8)
WinFan Creative Commons License 2003.05.25 0 0 23
Hi!

Köszi, az lett belőle.

Előzmény: Nagyis (22)
Nagyis Creative Commons License 2003.05.16 0 0 22
Szerintem az lenne jo a megoldas, ha felraknal egy smpt szervert a gepedre.
Igaz nalam adsl van otthon,de szepen irogatom a leveleket es amikor van net akkor magatol elkuldi.
Ez modemmel is ugyanigy megoldhato.

Udv
Nagyi

nyman Creative Commons License 2003.05.15 0 0 21
az adsl szolgaltato nem ad? melyik az? szabadon elerhetot szerintem nem igen talalni - par eve meg ugyan vot - mert ezek hasznalhatok spam kuldesre. Az smtp egy oleg regi protokol, akkor meg jonehany hibajara nem gondoltak. Ezert korlatozza mindenki az eleresi tartomanyt.

Magat a gepet linux alatt be lehet allitani mail, igy smtp szervernek, de technikai reszleteket nem tudok

Előzmény: WinFan (20)
WinFan Creative Commons License 2003.05.14 0 0 20
Üdv!

Nekem is kellene smtp szerver, mert pop-os letöltés megyen, de küldeni nem tok. Régen axelero (vagy akkor még matávnet?) engedte, de ma azt olvastam náluk, hogy nix. (mármint anno fnetes voltam, nekik nem volt smtp, helyette használtam a matávosat küldésre)
betárcsázós megoldás nem érdekel, lévén adsl megy.
Vagy olyan freemailos szolgáltatás is érdekel, ahol van pop3/smtp, tehát nem kell webről nyomulnom.

nyman Creative Commons License 2003.05.14 0 0 19
esetleg nem tudja vki a nem 51-es, mezei vonalas behivoszamukat vmelyik netszolgaltatonak? Allitolag vmi tavkozlesi rendelkezes miatt evelejetol nem adhato ki. Gondolom a mobilosok miatt. Hivtam az ugyfelszolgalatat a freestartnak, ott mondtak ezt. A tobbit meg sem proszaltam
Oregon (TM) Creative Commons License 2003.05.14 0 0 18
localhost nem jo?????
nyman Creative Commons License 2003.05.14 0 0 17
asszem az index a datanet infrastrukturat hasznalja. Az smtp.datanet.hu vagy hasonlo nem megy? Ebben nem vagyok biztos, most nincs modem a kornyeken, nemtom kiprobalni.

Ha masnem, akkor +kell probalni a freestartot. Ott van smtp szervet.

AndrisK Creative Commons License 2003.04.25 0 0 16
Nem kell igy bemorcosodni KPL, nem spammalni akarlak téged hanem csak békésen levelezni a barátaimmal, rokonaimmal és üzletfeleimmel. S ha már van ingyen net, akkor örülnék ha használni is tudnám - a már meglévő postaládámmal. Béke veletek.
Előzmény: kpl (15)
kpl Creative Commons License 2003.04.24 0 0 15
Olvasd már el ezt: http://freeweb.hu/freenet.fw
Ott az smtp.

...s ráadásul akkor most a mailezésért külön telefonálgassak? Fizetni esetleg nem akarsz semmiért ? Vagy azért kell az ingyen smtp hogy teleszemeteld a spamjaiddal a postaládákat ? Olyat hülye szolgáltatót úgysem fogsz találni, aki ezt eltűrné. Mit gondolsz a freemailban miért van 10 perc limit ?

Előzmény: AndrisK (13)
Hülyesamu Creative Commons License 2003.04.24 0 0 14
Nagy türelem kell hozzá, de a freestart mindent tud, korlátlanul, én fél évig nyomtam vele, mielőtt bejtött egy 512-es madzag :-). Most egy haverom elég nehezen lépett fel vele (harmadszorra), de az smtp megy tutira.
Előzmény: AndrisK (13)
AndrisK Creative Commons License 2003.04.24 0 0 13
Van postaládám (mailbox.hu) de nem tudok levelet küldeni, mert nekik nincs SMTP szerverük, és nincs is betárcsázási lehetőségük. Ahol van SMTP szerver (freemail.hu) az viszont csak akkor elérhető, ha a freemail telefonszámát is használom. Azt viszont csak 10 percben naponta, s ráadásul akkor most a mailezésért külön telefonálgassak? De azthiszem aki érti érti, aki meg nem az úgysem tud segíteni. Üdv.
Előzmény: dj (11)
lip Creative Commons License 2003.04.24 0 0 12
Van ilyen, hogy csak saját domainről enged be küldendőt.
Előzmény: dj (11)
dj Creative Commons License 2003.04.24 0 0 11
Szóval értem, minden betárcsa csak a saját emailjeit fogadja el.

Ezt meg én nem értem. Ha van betárcsa, akkor van smtp cím is hozzá, az meg ha betárcsáztál mint usert azonosít és mindenféle leveleket átenged ami tőled megy nem? Vagy az ingyenneteknek nincs smtp szerverük?

Előzmény: AndrisK (6)
kpl Creative Commons License 2003.04.24 0 0 10
Úgy emlékeztem, hogy amikor indult még drágább volt a percdíj. Lehet hogy félreolvastam annak idején valamit, mert most megnéztem a lapjukat és nincs semmi zavaró díjtétel.
Na de végülis mi a problémád?
Előzmény: AndrisK (9)
AndrisK Creative Commons License 2003.04.24 0 0 9
Azalatt mit értesz hogy nem ingyenes, az IndexNET? Forintilag nem a támogatott internetes tarifákat kell csak kifizetni??
Előzmény: kpl (8)
kpl Creative Commons License 2003.04.23 0 0 8
Viszont már én nem értem teljesen a problémád :-(

Tehát eddig úgy néz ki, hogy van egy IndexNet-es és egy Mailboxos postaládád. Ezek bármelyikét le tudod szedni pop3 használatával egy normális levelezőprogival. Pegazus, mozilla, egyik jobb mint a másik.

Te küldeni is akarsz, viszont nincs internetes hozzáférésed csak "ingyenes" IndexNet (ami ugye messze nem ingyenes csak még nem vetted észre !!!) vagy freeweb (ez teljesen normál percdíjjal megy).

Megteheted hogy a leszedett5 levelet offline megválaszolod és bekopizod a kedvenc webes leveleződbe majd onnan elküldöd. Elég macerás...

Ha nem ragaszkodsz a webeshez akkor kell a freemail.hu. A részleteket a bejelentkezős ablakok alatt nyíló a FAQ oldalán a 4. pont környékén megtalálod.

NevemTeve Creative Commons License 2003.04.23 0 0 7
Átirányitani nem tud a mailbox.hu?
AndrisK Creative Commons License 2003.04.23 0 0 6
Köszi, megértettem a hozászólásokat. Szóval értem, minden betárcsa csak a saját emailjeit fogadja el. A gond az hogy nekem már van mailbox.hu-s cimem, aminek viszont nincs bátárcsázási lehetősége, viszont az IndexNet az tök jól müködik pld.
kpl Creative Commons License 2003.04.23 0 0 5
ingyennet: freeweb (enternet) 0-24 h
ingyenmail: freemail, ez pop3 és smtp-t is enged ha a _saját_ telefonszámán hívod. Napi 10 percben pl. mozillával tökéletesen el tudod küldeni az offline megválaszolt/megírt leveleket.
A többi postafiókodat meg eddig is le tudtad tölteni nem?
Előzmény: AndrisK (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!