Én ugyan nem néztem, de ahogy itt elolvasgatom, nem lehetett valami szenzáció. Ezek szerint elég jól sejtettem hogy milyen lesz egy m?sor ha Friderikusz csinálja
molnarsanyi:
ma egesz jol nezett ki. sikerult egy konszolidalt goncben megjelennie, es a haja is jol sikerult. kicsit sok volt az ármánis jegyzettarto.
studio:
hat lehet benne parszaz milla, de nem rossz. mé?kell egy politikai musorba kozonseg?(t'om licenc) na de egy ijjen milliardos hiannyal kuzdo tv hogyan engedhet meg maganak ekkora luxuskoltekezest? kerdezem az eredetiben is ennyi helyen szerepel a musorvezeto neve? ecceruen nem talaltam feluletet, ahova meg elfert volna a fridi felirat....a vendegek nevei mellett a fridi piktogram egyebesen megalazo....
szlogen:
a szolas szabaccsaga......
na itt az ellenzek meg se szolalhatott, pedig kaptak rendesen.... az szdsz-nek is ez a kozszolgalatisag? felhaborito egyoldalusagot vitt a musorba a vevado sömen....
musorszerkezet:
eddig aszittem, az adasunkat reklammal szakitjuk meg, az ojjan kereskedelmi forma.... az en adopenzeme nem akarok reklamot nezni! es ez a soformula, be a kapukon.t'om licenc
riportok:
minosithetetlen. a sztori magazin szinvonalan...
"es kedves nezoink, ez a coffos fiatalember a cseh delegacio tagja......"
hab a tortan:
"a kovetkezo eletemben miniszterelnok akarok lenni. az anjira jo! itt athenban is partik, limuzinok, igaz csak audik....... no comment
(ha en lennek a porsehungaria fizetett hirdetesben kernem ki magamnak, mint a legnagyobb magyarorszagi befekteto! koszonjuk sandor!)
lendvairomaildiko meg lehet elegedve.....
jo valasztas volt!
aki a hetet szidta itt a fityesz alatt, az most megkapta a valaszt.....
ala lehet allni
Vannak még kisebb hibák, de alapvetően nyugodtan hátradőlhetünk a karosszékben. Ugye elvtársak?
Most már ezt a műsort is sínre tettük, lám csak ... (lehet tapsolni!)
Nem, Mikola valóban nem. Keskeny palló, ez igaz,
azért saját magának biztosan nem adott volna semmilyen plecsnit.
De vajon Medgyessy lányát le kell-e tiltani a közszolgálati TV-ről, mert az államtól kapja a fizetésést, és az apja az állam egyik vezetője?
Itt is keskeny a palló, nem?
Görgey a mártír...letiltotta saját magát...hát teljesen összeszorul a szívem, hogy nem fizethet saját magának royalty-t a minisztérium pénzéből.
Szegény!