Keresés

Részletes keresés

hecckapitány Creative Commons License 2003.04.18 0 0 127
:)
Előzmény: suto (118)
Kajak Ibrahim Creative Commons License 2003.04.18 0 0 126
Érdekes ez a "lánckereskedelem":

- szürös mátyás sercint egyet a szocik felé, a fidesz és a tőle jobbra állók a keblükre ölelik,
- simicska köp a frakció fegyelemre, a fidesztől jobbra állók a keblükre ölelik.

Attisz Creative Commons License 2003.04.18 0 0 125
Így van jóembernek ott a Fogarasi Árpi...bár ő nem csupán jóember, ő jóMUNKÁSember.
Előzmény: Kovács Béla Sándor (4)
Tecs Creative Commons License 2003.04.18 0 0 124
máolatot := másolatot
Előzmény: Tecs (123)
Tecs Creative Commons License 2003.04.18 0 0 123
"Esetleg valami bizonyíték? Vagy ilyesmivel nem vesződöl?"

Természetesen van bizonyítékom. Orbán vezér nekem is küldött egy máolatot a Simincskónak írt napiparancsából. :o)

Nem lehetsz ennyire gyenge, talán csak rossz napot fogtál ki. Hogy a bánatos farokba lehetne itt a Fórumon bármit bizonyítani? Se matek-fizika tételekkel, se bűnügyi nyomozással nem foglalkozunk. Épp az a lényeg, hogy véleményeket, elméleteket mondunk egymásnak. Ha már valódi bizonyítékok állnak rendelkezésre, akkor a rendőrség lép akcióba, de annyira még egy politkus se lehet hülye, hogy ország-világ előtt, interneten beterjeszthető bizonyítékokkal szolgáljon maga ellen.

Pihend ki magad!

Előzmény: suto (117)
hmhman Creative Commons License 2003.04.18 0 0 122
Szent Simicskót támogatja továbbá minden haladó gondolkodású a Messiás eljövetelét váró gyülekezet is.
Előzmény: belohin (119)
Tomthumb Creative Commons License 2003.04.18 0 0 121
EU-polgár? Egy nyilvános fórumon szemétsuttyózó, balfékező, hazugmocskozó, mindezeket feletevésekre, képzelgésekre építő EU-polgár?

Basszus, Simicskónak volt igaza, ha ilyenek az EU-polgárok, én sem vágyok közéjük 8-/

Előzmény: 123flaci (110)
liberálmensevik Creative Commons License 2003.04.18 0 0 120
Szentté fogják avatni. :))

Vagy inkább táltossá, ős szíriuszi Fény Gyermekévé. :)

Előzmény: belohin (119)
belohin Creative Commons License 2003.04.18 0 0 119
Ezt olvastam valahol:

Simicskó István helytállása az Aranybulla legfontosabb, 31.cikkelyében, a méltán nevezetes ellenállás-záradékban foglalt ellentmondási kötelezettség teljesítésének kiemelkedő példája azok szemében, akik már elkezdtek a visszallítandó Szentkorona-államrend, a nemsokára eljövendő igazi-magyar állam fogalmaiban és követelményeiben gondolkodni és cselekedni!

Nagyon tetszik. Szentté fogják avatni. :))

suto Creative Commons License 2003.04.18 0 0 118
De jó, mostmár két balhorog EU-polgárunk is van!
Előzmény: hmhman (111)
suto Creative Commons License 2003.04.18 0 0 117
Hát ez elméletnek remek.

Esetleg valami bizonyíték? Vagy ilyesmivel nem vesződöl?

Előzmény: Tecs (112)
wizesG Creative Commons License 2003.04.18 0 0 116
Csak cserélt.
Annyi ece nem vótt, hugy legalább wodkára.
Ez is kihunyt.
Mint sok csillag a ......- ban-ben!
Előzmény: Murcus (115)
Murcus Creative Commons License 2003.04.18 0 0 115
"Sajnálom Simicskót Jó ember volt"
Mindenesetre mozdonyt nem lopott, de a hazaárulásba hajló nyomkodása erősen csökkenti a renoméját!
Előzmény: Czibók Kálmán (-)
wizesG Creative Commons License 2003.04.18 0 0 114
Nnana!
Fodor annál értelmesebb!
Előzmény: Tecs (112)
wizesG Creative Commons License 2003.04.18 0 0 113
S még ezek hazaárúlóztak?
Xerintem magukból indúltak: befelé!

Tecs Creative Commons License 2003.04.18 0 0 112
Úgy van itt feltüntetve, mintha Simicskó úr markáns egyéni megnyilvánulásról volna szó. Ne legyünk ennyire naivak! Ha volt valaha a Fideszben egyéni, a központi (értsd: orbáni) véleménnyel szemben megfoglmazott álláspont, akkor azokat a képviselőket a vezér pillanatok alatt eltávolította a pártjából (Fodorékat, pl.)

Ez a mostani idomított, lelkesen lihegő és farkat csóváló társaság nagyon jól tudja, hogy döntés után csak végrehajtás lehet, különben oda a zsíros állás, a képviselőség, mehetnek dolgozni.

Simicskó úrnak fönt írták meg a szerepét. Lehet találgatni, miért pont ő lett kipécézve, lehet, hog ő sem értette először, de hát a pártfegyelem fontos dolog... Talán most jött el az a perc, "amikor kérnek tőe valamit". Vegyük észre az egybeesést az áderi hattyúhalállal, a határon túli magyarokért végrehajtott önfeláldozással.

Meg kellett mutatni a bevadított, behülyített, egyrészt-másrészt-szerű ravaszkodásra nem fogékony primitív szélsőjobbnak, hogy él még a magyar virtus, a Fidesz az egyetlen párt, amely a lehetőségek határán belül mégiscsak ellene van az EU-nak.

Véletlenül nem tesznek meg senkit bűnbaknak. Vagy magára haragította ŐT és ez a bukás kezdete, vagy valamivel kivívta a bizalmát (tud RÓLA valamit?) és ez egy látványos felívelés előtti mélypont. Középút nincs.

hmhman Creative Commons License 2003.04.17 0 0 111
Egyetértek ,ezek olyanok voltak nekünk az EU ellenességükkel,mint a "Rosszemberek" című betyárfilmben a betyárok,dehát Áder betyár,Simicskó betyár,Kövér betyár,Viktor betyár minden fondorlata ellenére EU tagok lettünk hála a magyar nép bölcsességének,szűklátókörű pártpolitikai elveket nem figyelembe vevő előrelátásának,ezek az emberek pedig jobb helyen ilyenkor lemondanak és veszik kalapjukat,elmehetnek különgéppel Kamcsatkába vizet fűrészelni,dehát csak ez a balfácán Simicskó mond le ő sem a parlamenti képviselőségről.Mindazonáltal néhány év múlva remélhetőleg az ilyen emberek be sem kerülnek a Szent magyar parlamentbe hanem megfelelő állás után néznek pl. gyepmester,vonatkerékpumpáló,és nem sajnálom Simicskót mert hihetetlenül visszataszítóan ostoba módon politizált,a szomszéd 108 éves öregasszonynak is több politikai érzéke van mint ennek a szüntelenül mekegő-makogó istenverte istenátkának.
Előzmény: 123flaci (110)
123flaci Creative Commons License 2003.04.17 0 0 110
Ez csak egy szerencsétlen balfék ez a Simicsó.
A fönöke azt kéne becsukni mert ö volt aki elhintette a nem-t. A szemét suttyo aki tavaly ösz óta hintette ezt a mocsok EU ellenzést. Ami az emberek joérzését kedvét elvette.
Inkább otthon maradtak nem mentek el szavazni jó szivel nem tudtak EU-ellenes lenni inkább távol maradtak. Ader nyiltan még azt is megengedhette magának, hogy nyiltan el sem utazott, viszont azt nem válalta el, hogy miért. Az indok hazug és mocsok dolog volt. OVI legszivesebben el sem ment volna, ez már a kut alja én azt hiszem ennél már nem is sülyedhetnek mélyebbre.
Balhorog aki EU-polgár
Izzó Króm Creative Commons License 2003.04.17 0 0 109
:-)
Előzmény: suto (108)
suto Creative Commons License 2003.04.17 0 0 108
Most vegyél szépen levegőt!
Előzmény: hmhman (107)
hmhman Creative Commons License 2003.04.17 0 0 107
Simicskó menjen el a Holdra ott nem zavar senkit,Simicskó a bibliai Hitetlen Tamás jelenlegi reinkarnációja,ő ha fekete akkor is fehéret mond.Képviselőválasztásnál miért nem figyelnek arra,hogy ilyen Simicskófélék ne kerüljenek be a parlamentbe,mondjuk kötélgyártó Kövér László sem oda való,izgága,okvetetlenkedő emberekre nincs szükség,méghogy jó ember volt,nahát ez már tényleg mindennek a teteje,ez a Simicskó mindenbe beleütötte az orrát,de nem értett semmihez,katonapolitikai dolgokhoz főleg nem,az egész NATO rajtunk nevetett a Simicskó miatt aki mindent meg akart akadályozni,Taszári kiképzéstől az USA repülőinek átrepülésést,de vegye már észre Simicskó úr,hogy mi NATO tagállam vagyunk,kötelezettségeink vannak,minket sem fognak megvédeni ha mi minden NATo kérésre nemet mondunk Simicskó módra,majd azt mondják ha esetleg bennünket ér támadás,hogy hát a magyarok úgyis ráérnek,ha még nem is segítenek a Nato-nak semmilyen kérdésben,Simicskó úr gondolkozzon el ezen egy kicsit,talán még lehet jó ember,de ezt nem hiszem,és egyedül egy egész országgyűlés ellen szavazni enyhe fokú tudatlanság.
Előzmény: coboly (106)
coboly Creative Commons License 2003.04.17 0 0 106
ide lőjjetek elvtársak?
Előzmény: noir2 (104)
suto Creative Commons License 2003.04.17 0 0 105
Nekem más a véleményem: azt speciel szerintem az SZDSZ fejlesztette tökélyre, és fejleszti még most is.
Előzmény: Demim úr (103)
noir2 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 104
azért ez nem véletlen, jajj mit tettem lépés volt, hanem tudatos politikai öngyilkosság.
Simicskó vmiért ezt direktebe tette, és én nem tartom oly bugyutának, hogy ne tudta volna, lépése milyen következményekkel jár.
Lehet, hogy már nem szereti a PÁRT-(ot):-)
:O)
Előzmény: Demim úr (103)
Demim úr Creative Commons License 2003.04.17 0 0 103
a mindenki hülye, csak én vagyok okos stílust a fidesz fejlesztette tökélyre. ja, és olyanok, mint egy hisztis pixa: mindenen megsértődnek.

pedig tudhatnák, hogy itt egyedül a nép sértődhet(ne) meg.

Előzmény: suto (101)
sz Creative Commons License 2003.04.17 0 0 102
szia!

de, igen, valóban. nem sok maradandót alkotott, így megfeledkeztem róla, köszönöm a pontosítást! :)

Előzmény: Antisystem (88)
suto Creative Commons License 2003.04.17 0 0 101
Ez miért fidesz-imágó?

Szerintem MSZP imágó is.

Előzmény: Demim úr (94)
suto Creative Commons License 2003.04.17 0 0 100
Szili Katalin? Hát igencsak ráférne már... :-P
Előzmény: Demim úr (97)
Antisystem Creative Commons License 2003.04.17 0 0 99
THX.

ÜdV

Előzmény: coboly (96)
coboly Creative Commons License 2003.04.17 0 0 98
Pardon.
Bársony András.
bocsi! Má nem bírtam visszaszívni! (elment ;-))
Előzmény: coboly (96)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!