Keresés

Részletes keresés

esseff Creative Commons License 2011.01.06 0 0 10

Ha még nem próbátátok, itt az ideje, hogy megtegyétek. Az Odaban egy izzadásgátló, amely a test bármely területén alkalmazható legyen szó, hónalj, tenyér, esetleg lábizzadásról. Beszerezkető a gyógyszertárakban, vagy a http://www.izzadasgatlo.eu/ oldalon.

filiberto21 Creative Commons License 2004.07.06 0 0 9

A topic azért nyítódott, hogy segítsen a túlzott izzadású embereknek, és keresővel lehessen találni infót. A lenti WEB oldal végre megoldja ezt a problémát, tartalmaz minden infót a témával kapcsolatban, elismerés illeti a működtetőt!

Üdv: Filiberto

Előzmény: petjas (8)
petjas Creative Commons License 2003.12.27 0 0 8
Helló.

A viccet félretéve valóban igen sok embernek okoz problémát az izzadás. Ez a fajta betegség, a hiperhidrózis, nem csak a tenyéren okozhat túlzott verejtékezést, hanem hónaljban, vagy a talpakon is. Akinek ezzel kell együtt élnie, valóban úgy gondolja néha, hogy jobb lenne levágatni.

Ezekből az okokból kifolyólag készítettem egy olyan honlapot, ahol német és angol nyelvű honlapok anyagait fordítottam le és szerkesztettem össze.

http://izzadas.fw.hu

Hónaljizzadásra található itt pár készítmény, amiket személyesen is kipróbáltam.

Kívánom minden túlzottan verejtékező embernek, hogy előbb vagy utóbb találjon problémájára megoldást.

Üdvözlettel:

petja

Előzmény: filiberto21 (7)
filiberto21 Creative Commons License 2003.11.05 0 0 7
Műtéttel gyógyítható a kóros izzadás

velvet

2003. november 4., kedd
Mostantól műtéti úton elhárítható a hiperhidrózis elnevezésű betegség, amelytől száz emberből egy szenved, s amelynek kínzó tünetei az intenzív verejtékezés, leginkább a láb és tenyérizzadás, jelentette az AP hírügynökség.

A betegségtől szenvedők zavara és szorongása általános, rendszerint tartózkodnak a társas helyzetektől, nem szívesen mennek emberek közé a tünetek miatt. A műtét során az izzadásért felelős szimpatikus idegroston ejtenek egy speciális bemetszést.

Csak az utóbbi három év orvosi kutatási eredményei tették lehetővé, hogy széles körben alkalmazni lehessen ezt a műtéti eljárást. A harminc perces beavatkozást altatásban végzik, amelynek során három apró idegi bemetszést ejtenek a mell alatt, a harmadik borda magasságában. 2000 előtt a beavatkozás mértéke sokkal nagyobb volt, a mellkason jelentős vágást ejtettek az megfelelő ideg eléréséhez.

A dallasi kórház hiperhidrózis osztályának vezetője, Dr. Michael Mack szerint a műtét azonnal megváltoztatja a páciens életét, egy év alatt átlagosan 160 ilyen jellegű beavatkozást végez el, s a 6500 dolláros (közel másfél millió forint) operáció díját az Egyesült Államokban a társadalombiztosítás finanszírozza. Mack szerint az orvosi centrum kutatásai alapján néhány etnikai csoportot sokkal inkább sújt a hiperhidrózis, például az ázsiai és közép-keleti csoportokat.

Egyéb, a tüneteket átmenetileg enyhítő kiegészítő kezelési módok is léteznek, a kézbe szúrt izzadásgátló injekció 3-4 hónapos tünetmentességet eredményez, a hiperhidrózis elleni tabletta azonban csupán egy hónapig blokkolja az intenzív verejtékezést, ráadásul fáradékonyságot is előidézhet. Az iontoforézis egy harmadik lehetőség a hiperhidrózisban szenvedőknek, amikor alacsony feszültségű áramot vezetnek abba a sós-vizes oldatba, amelyben a páciens a kezét áztatja.

Thas Creative Commons License 2003.04.17 0 0 6
Szerintem fölösleges ezért levágni, elég egy vasaló vagy egy főzőlap.

Üdv.: Thas

Előzmény: Ficium (0)
filiberto21 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5
A verejtékmirigyekhez vezető idegeket intézik el.
Előzmény: Chabee (2)
filiberto21 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 4
Kétpercenként?

mindenkinek izzad a néha a tenyere, a kérdés csak a gyakoriság.
Nekem mindig akkor izzadt amikor nem kellett volna.
AKit nagyon zavar megszabadulhat a dololgtól, akit meg nem érezze továbbra is jól magát.

Előzmény: PI_66 (1)
Törőlt_nick Creative Commons License 2003.04.15 0 0 3
off
egy kicsit morbid jó beszólás.
on
Előzmény: Ficium (0)
Chabee Creative Commons License 2003.04.15 0 0 2
De most komolyan...
Hogy lehet egy ilyet műtéttel korrigálni? Kiszedik az ember tenyeréből a verejtékmirigyeket? Tényleg kíváncsi vagyok, mert nem tudom elképzelni, hogy történhet egy ilyen operáció.
Előzmény: filiberto21 (-)
PI_66 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 1
Eddig mindig megtöröltem ha izzadt.
Lehet, hogy ezzel óhatatlanul is súlyos komplikációkat okoztam magamnak? :o[
Ficium Creative Commons License 2003.04.14 0 0 0
Levágják?
Nulla.
filiberto21 Creative Commons License 2003.04.14 0 0 topiknyitó
A topic azoknak nyitódott, akiket zavar , hogy izzad a tenyerük.

A dolog műtéti úton kezelhető.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!