A Kormány 1043/2019. (II. 18.) Korm. határozata a nemzetközi tenisztornák Magyarországon történő megrendezéséhez szükséges kormányzati intézkedésekről
A Kormány 1. egyetért azzal, hogy a 2019–2023. években a Hungarian Grand Prix WTA International női szabadtéri tenisztorna (a továbbiakban: Tenisztorna) Magyarországon kerüljön megrendezésre; 2. felhívja a pénzügyminisztert, hogy az emberi erőforrások minisztere bevonásával a Tenisztorna rendezési jogának elnyerése esetén a Tenisztorna 2020–2023. években történő magyarországi megrendezéséhez gondoskodjon a) a 2020. évben 900 000 USD-nek megfelelő forintösszegű,
b) a 2021. évben 900 000 USD-nek megfelelő forintösszegű, c) a 2022. évben 900 000 USD-nek megfelelő forintösszegű, d) a 2023. évben 900 000 USD-nek megfelelő forintösszegű forrás rendelkezésre állásáról az adott évi központi költségvetés XX. Emberi Erőforrások Minisztériuma fejezet javára;
Hogyan hogyan se :)) örülhetünk hogy nivos teniszezők szerepelnek évente Budapesten és élvezhetjük a játékukat. Ez jót tesz a magyar teniszező számára is.Több szempontból is.
Lehet, hogy Richter teniszbuzi, de ő is mindig felfényezi a tényeket egy szinttel feljebbre. Látszik, hogy teljesítménykényszer alatt vannak, villantani kell, különben megint 80 millió lesz az MTSZ éves költségvetése, nem 1 milliárd.
Szia!Semennyiből.Ez olyan,mintha azt mondta volna,hogy Gs tornát rendezünk.1000-es versenyt Németországtól elvették.Tegnap ez a barom Teniszelnök,arról beszélt a Babos meccs előtt,hogy WTA 250 tornát rendezünk.És februárban ITF challenger tornát rendeztünk.Ami ATP challenger verseny.Szegény olyan hülye,mint a legsötétebb izlandi éjszaka.Még 2 hete azt blöffölte ,hogy az ATP verseny a Margitszigeten lesz.
Maga a jogtulajdonos a WTA és az ATP, és a jogtulajdonos adja el ezeket a versenyeket. Mi abban vagyunk érdekeltek, és a kormánnyal egy olyan tárgyalásban vagyunk, hogy ha ezek a versenyek sikeresek lesznek, akkor egy nagyobb pontszámú, 500-as vagy 1000-es verseny vásárlásán is elgondolkodhassunk” – közölte.
Segítek: menj vissza a 2740-es hsz-re, s rögtön rájössz, hogy Szaltós Gera hsz-ére reagáltam, s abban Stollár Fanny-ról szóltam, de ennyi, mert nem akarlak téged megbántani.
Szombaton még azt írtad, "Ezért nem tudok neki drukkolni". Minden napra új mese ...Amúgy nem tudom melyik meccsről beszélsz, mert még Dodin ellen sem volt 250 nézőnél több a lelátón. Szó sem volt semmilyen "belehajszolták a győzelembe" hangulatról...Szombaton és vasárnap pedig élő szóban köszönte mindenkinek a biztatást. Ennyi.
Facebookon valóban megköszönte, a helyszínen viszont nem, az első sorokban álltam, amikor kiballagott, egy csoport, köztük én is szerettük volna ha ütemes tapsunkra reagál, de nem tette. részemről a témát lezártam, továbbra is szurkolok neki.
Engem kiakasztott, már amikor győztes meccse után a szurkolóit, akik belehajszolták a győzelembe, egy laza baszomnagy műkörmös tenyeres integetésre nem méltatta, egyszerűen levonult a pályáról. Ki sem mentem másnapi meccsére-jó érzékkel.
Ha már megszólítottál, próbálom megértetni veled, hogy én a tiszta játékot, a fair paly-t szeretem és ehhez ragaszkodom. Dupla tempójú elnyújtott fülsiketítő rikoltozás majd a sikeres pontok végén robbanásszerű indiánüvöltés- ez nálam az elfogadhatatlan kategória és bosszant, hogy nagyrészt elterelte a figyelmem Babos egyébként jó játékától. Ami Fucsovicsot illeti, magyar férfi teniszt írtam, ha nem, így akartam, de őszintén, nélküle hanyad osztályban lenne DK csapatunk. De drukkolok, Zsombornak, Máténak, Attilának, hogy ez ne legyen sokáig így!
Mivel Sarapovát meg Azarenkát sem állították le anno, ez a hajó már elment. Szerintem is szánalmas a rikácsolás, csakúgy mint Sarapova sikoltozása, de a WTA nem szankcionálja, így szabad a pálya. Az meg, hogy a tennisforum.com című patkányfészekben kit találnak meg mivel, teljesen irreleváns :D
Továbbra is azt gondolom, hogy olcsó kifogás volt Görgestől. Úgy megsértődött, mintha először találkozott volna ilyen stílusú játékossal. 70-49 volt a megnyert pontok aránya, ez elég nagy különbség... De hagyom is a témát, mert úgy tűnik, hogy neked szinte csak a fanyalgás és a kritika jut eszedbe erről a meccsről. Ezt rád és dolada "Fucsovics az egyszemélyes magyar teniszre" hagynám. Én örülök, hogy van egy egyesben top40-es, párosban top10-es játékos, aki ma is boldogságot adott. Részemről ennyi.
Más nézőpontból közelíted meg, én arra hegyeztem ki, hogy kogos-e volt a felháborodása és mi volt ennek a háttere és ez elfogadható-e sem.
Az első hszembem én is írtam a legvégén, hogy csak magára vethet Julia, ezt ezen a szinten tudni kell kezelni, tehát egyetértünk. Ez azonban még nem jelenti azt, h Timi ezen viselkedése elfogadható lenne számomra.
Ráadásul mivel ritkán látom játszani egyesben, a Halep elleni Us Open meccsen meg nem tűnt fel, így nem tudtam, h ez a harcmodor általános-e. Nos rákerestem, a Venus elleni római meccse után is igencsak megtalálták a tennisforum.comos kommentelők...hasonló okok miatt.