Keresés

Részletes keresés

kzt Creative Commons License 2003.04.10 0 0 6
Ehhez ki kell szurnod egy szimpatikus diktaturat, ott biztos tart karokkal fogadnak (KNDK, Feher-Oroszo., Szomalia). Civilizalt orszagokban (Norvegia, Svajc) az nem eleg hogy nem tetszik a rendszer, az uldoztetest kell bizonyitanod.
Előzmény: Coala (-)
Csokis Creative Commons License 2003.04.10 0 0 5
Attól függ, hová akarsz menni. Ha kubába, vagy a KNDK-ba, akkor tuti. Ha valami közelebbit, akkor próbáld Belorussziát, az is szinte tuti. Svájcba, vagy Norvégiába érve kicsit húzósabb. Bár ez utóbbit ha jól megdumálod, talán. Az első háromból melyik a legcsábítóbb?
ikbeb Creative Commons License 2003.04.10 0 0 4
azé, mer Mon nem üldözik azokat, akik nem akarnak belépni. márpedig ez alapkövetelmény a menekültstátusnál.
Előzmény: Coala (2)
Cheese Creative Commons License 2003.04.10 0 0 3
Gondolom nem lehet semmi akadálya, ez az indok minden további nélkül akceptálható. Különben is úgy hallottam, hogy Kim Dzsong Il elvtárs nagyon megértő tud lenni! :)
Coala Creative Commons License 2003.04.10 0 0 2
Na jó de miért?
Tintás Barnes Creative Commons License 2003.04.10 0 0 1
Nem.
Zsoldos Creative Commons License 2003.04.10 0 0 0
A baj, hogy 0 helyre tudsz menekülni. Vagy Románia is játszik ebben az esetben? :)
Coala Creative Commons License 2003.04.10 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Mivel erősen NEM párti vagyok az EU belépéssel kapcs-ban, és mivel maximálisan biztos vagyok az IGEN végeredményben, a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy egy esetleges emigrálásnál lehet e indok majd a politikai menekültstátusznál, hogy én NEM akarok az EU-ban élni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!