Keresés

Részletes keresés

VauX Creative Commons License 2004.07.05 0 0 6

 

Óbudanetesek! Fogjunk össze!

 

Nem tudom kinél milyen a szolgáltatás minősége, de nálam kb 2 hónapja abszolút nincs net, a helpdeskesek azt mondják nem tudnak mit tenni. Könyörgöm akkor ki tudja, nagyanyám? Nálatok hogy fut a net? Írjatok, ez közös érdek!!!

soltib Creative Commons License 2003.12.27 0 0 5
Hi

Én jól ismerem őket, problémák vannak, lesznek is, de egyre jobb, sőt mondhatni mostmár egész korrekt. Olvassátok a hwsw fórumot, ott le van irva sok minden korrekten:

HWSW ÓbudaNET Fórum

Üdvözlettel

Solti Balázs
solti@obudanet.hu

Naiv user Creative Commons License 2003.10.28 0 0 3
Na, akkó keltsük életre...

Röviden: Mindenki kerülje el kurva messzire őket, amennyire csak lehet.

Alapvetően lenne benne ráció, még működne is a dolog, csak a cég hozzáállása miatt bukik el.

Nálam most nyáron szerelték be. A kiépítők totál dilettánsok voltak, nagyjából az ütvefúró kezelése szintjén kimerültek a technikai ismereteik; nekem kellett bekonfigni a dolgot, úgy, hogy előtte még életembe nem láttam wlant.

Kezdetben totálisan megbízhatatlan volt, a helpdesk hosszas basztatás után érte el azt a szintet, hogy csak hetente párszor álljon le egy-két órára. Hameg jött egy nagyobb eső, akkor baszhattam az egészet, amíg fel nem száradt, mert eláztak az antennák.

A névleges 512-őt persze hozta a rendszer, amikor éppen működött, de úgy 40 másodpercenként van benne egy másodperces leállás (ócska az acces pointjuk) ami normál használatnál mondjuk nagyon nem zavar, de az online játékot azt felejtsd el.

Viszont most több mint egy hónapja masszívan nem működik. Örülök, ha egy 14.4-es modem sebességével jön, amikor éppen jön (min garantált 128kbps van a szerződésben), de álltalában annál is lassabb, vagy csak simán behalnak a tornyok, és csönd. A helpdesk (egyetlen emberük van a feladatra, aki simán hülyének nézi a fizető ügyfelet) baszik kijönni, hiába hivogatom hetek óta.
Én meg szép csöndben szívom a faszt, és keresek egy ADSL szolgáltatót, mert annyival ezek nem olcsóbbak, amennyivel szarabbak. (8900-at fizetek bruttó; 512-ért.)

SZVSZ a cégnek nem jósolok nagy jövőt: ha a többi userükkel is így bánnak, rövid úton tönkre fognak menni; de az is lehet, hogy valaki, aki jobban ráér, előbb utóbb rájuk akaszt egy pert, mondjuk mert csesznek teljesíteni a szerződésben vállalt kötelezettségeiket. (Rosszul gondolom, hogy egy ilyen kicsi, gyakorlatilag egyetlen kerületre kiterjedő cég nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy nagy ívben beleszarik az ügyfelei szájába?)

warning... Creative Commons License 2003.08.05 0 0 2
Egyik közeli barátomnak van ilyen szolgáltatása, de Ő most mondja fel, mert egy kalap sz*r az egész.
Előzmény: szintis_srác (1)
szintis_srác Creative Commons License 2003.08.04 0 0 1
életre kéne kelteni ezt a topikot
ALBI Creative Commons License 2003.04.08 0 0 0
Ennyi információ ! :0
Előzmény: Shanton11 (-)
Shanton11 Creative Commons License 2003.04.08 0 0 topiknyitó
Ismeri valaki az Óbudanet szolgáltatót? www.obudanet.hu
Ha valakinek van valami tapasztalata velük, akkor pls dobjon egy mail a címemre.
shanton@axelero.hu
Kösz!
Shanton

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!