Ennyi. Igényli a szoftver a centiméteres pontosságot. Már megy az egyeztetés, hogy az Aeromap-et futtató hardverek hozzáférjenek ehhez a pontossághoz. Amint ez megvan, a konkurencia húzhatja le a budin a cuccait :D :D
Sör lesz a kezemben :-D Na jó, egy darabig most Dózsánál melózom minden nap pont addig. Ha tényleg meg kell inni valamit a 10 éves VR3 emlékére, akkor állok elébe úgy a jövé héttől a valamerremikorhol.
Egyszer amúgy kipróbálom, de jó volt mikor a BKK Futárja is még így keresett szabadszavasan és a járatok helyére beírtam, hogy '159', akkor Üllői út 159, de még mindenféle német vállalkozás meg cím is előjött. Aztán szép lassan megreszelték. Ezt mondjuk nehéz lesz megreszelni az biztos, mert ezek szerint a térképalap ott van, ahol 10 éve. Esetleg küldjek tracket? Nem tudom mennyi idő alatt állna elő egy komplett, rendesebb ország.
Bocsánat , pontosítom a problémát : nagy városban látszólag jó a cím beírás , de vegyünk egy tetszőleges falut , ezt beírom címnek , de utcanevet nem tudok utána beírni hanem vagy 50 patakot ,eret felajánl ....de én utcát szeretnék . Az megint más kérdés , hogy a felajánlott vízfolyások a környékén sincsenek az úticélomnak. Picit nyomkodom a POI -kat akkor egy csomó éttermet felajánl akár 50 km-re de én nem éhes vagyok hanem navigálnék .... Amúgy azért a városi nvigációban is érdekes az egybeírt xxxxutca ....
Valamikor nagyon régen írtam : tudom ,hogy sok munka és/vagy pénz , de a térképadatbázis a lelke a navigációnak ...lehet szép , stabil , de a mai világban ha nem tudom beírni hogy Kossuth utca "neadjisten" még a házszámot is akkor bukta ....
Segítséget kérek .... régi szép idők emlékére letöltöttem az Aeromap android alkalmazást .... de kipróbálni nem tudom , mert egyszerűen nem találom a menüt ahova az uticélt lehetne beírni ....