Keresés

Részletes keresés

hiper fizikus Creative Commons License 2021.03.29 0 1 687

a koronavírusos beteg szelleme a köhögő szellem 

Előzmény: hiper fizikus (683)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.03.28 0 0 686

Az interneten olvastam, hogy valamilyen ok miatt kihantoltak koronavírusban meghalt személyt és hason fekve találták . Miért ?

hiper fizikus Creative Commons License 2021.03.28 0 0 685

de vannak akik már látták a halottak szellemeit

Előzmény: eroberter (684)
eroberter Creative Commons License 2021.03.28 0 0 684

Hát, ez nagyon érdekes lesz, mivel kísértetek nincsenek :)

Előzmény: hiper fizikus (683)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.03.28 0 0 683

biztosa sokk koronavírusban meghalt személy lelke fog kísérteni

Előzmény: hiper fizikus (682)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.03.28 0 0 682

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kísértetek

 

csak felhoztam a süllyesztőből

valentlife Creative Commons License 2011.05.29 0 0 681

Sziasztok!

 

Akkor egy kicsit tényszerűbben: Kereszténység kontra new age: (egyébként a new age-ben sokminden benne van, igazából nehezen definiálható mi az és mi nem)

 

Halottál már a szent háborúról? A kersztet vitték elől a katonák és Isten nevében gyilkoltak? Halottál a sötét középkorról ahol több ezer embert küldtek máglyára?

Vess egy keresztete a tükörben és nézd meg, hogy nem is keresztet vetsz hanem egy kardot! (felfelé van a hosszab szár) nem hiába ezt tanítják!

Miért járnak feketében a papok? Istennek miért kell egy "közvetítő" hogy az ember bűnei megbocsátassanak? Istennek miért kell pénz? Tudod kinek a trónján ül a pápa?

Hát Péter trónján....tudod, hogy hányszor tagadta meg Péter Jézust? Sok ilyen van még a tarsolyomban, nem akartam ennyire direkt ezeket leírni, de nézzetek szét!!!

 

A new age, hány embert ölt meg a tanaival? Hány háborút láttál már ahol a new age ment elöl, mint szimbólum?

Viszont láttál már embert akit megygógyítottak a spirituális gyógyítások?

 

A kereszténység gyógyít is valamit, vagy csak félelemben tart hogy féld az Istent?

 

Ha bele néztek a new age-be láthatjátok hírdeti Jézus igaz szavait és az élethez való hozzáállás tanait.

Én is sokat tanulok és tanultan Jézustól.

 

Az a véleményem, hogy a Rozálka csatornázásában erősen benne van az Ő saját. "természete".

Többet nem írok, de ezt le kelett írnom.

 

A kereszténységnek frissülnie kell, mert ép józan paraszti ésszel gondolkodónak már nem lehet a hírdetett tanokat tanítani.

 

Üdv:valent

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.29 0 0 680

 Az Úr Jézus üzenete minden emberhez 8.rész


 

Útasítsátok el a New Age spirituális munkáját…


2011, május 15, vasárnap, 17:00


Drága szeretett leányom, felhívom minden hívemet (követőimet), hogy ítéljék el a New Age szervezet munkálkodásait, amely kezében tartja a világot.


A kereszténység mindig elsődleges célpont volt a sátán számára. Azért mert ő annyira ravasz, állandóan azon van, hogy elcsábítsa azokat, akik lélekben üresek és elveszettek. Azt fogja mindig megpróbálni, hogy hazugságait a szeretet lelple alatt mutassa be. Azután azt is megpróbálja, hogy kontroll alatt tarsa gyermekeim gondolkodását, miközben pogány taktikával, bemagyarázza, hogy fel kell szabdítsák gondolataikat a modern élet stresszétől. Óvakodjanak közületek mindazok, akik átadják magukat azoknak az általuk folytatott gyakorlatoknak, amelyek által elméjüket a feledés állapotába teszik, az úgynevezett meditációval. Ha ilyen úton engeditek, hogy gondolataitokat ellenőrízzék, akkor sátán és démonai szép csenben, úgy hogy fel sem ismeritek, írányítani fogja azt, kisímítva ezáltal, az átmenet útját.

 

Kerüljetek minden spirituális praktikát, beleértve a tarot kártyát is


A világban sok, sok lélek éhezik a lelki vezetésre. Keresésük által értelmet akarnak adni életüknek, közben tudatlanul hagyják magukat, hogy azok a praktikák beszíppantsák őket, amelyek a pogányságra vezetnek. Minden dogma hamis, ami annak az elhítetésére csábít benneteket, hogy valódi béke van a szívetekben és a lelketekben, ezt mindenkor el kell kerüljétek. Tanuljátok meg ezeket olyannak felismerni, amilyennek azok valójában.


A kristályok, a meditáció, a reiki, a yoga, a tarot kártya, a spirituális vezetőkben vetett hít, a metafizika és az úgynevezett csodadoktorok, arra csábítanak benneteket, hogy egy alternatív felsőbb rendű létben higgyjetek, amelyet nem Isten az örök Atya teremtett.


Figyelmeztetés a kimagasló mesterektől


Ma sokan közületek, akik állandóan keresik a lelki vigaszt és gyakorlatba teszik angyalaik követését, óvatosak kell legyenek, főleg akkor, amikor a kimagasló mester kifelyezését hallják, mert biztosak lehetnek abban, hogy ez az angyal nem a Mennyországból való. A kiemelkedő (kimagasló) mesterek, gyermekeim, nem másak, mint bukott angyalok és a sötétségből jönnek. De akkor azt fogják nektek mondani, hogy ők a világosságból jöttek. Ez mind pogány spiritualizmus és ha életetekbe teszítek ezeket, akkor a sötétség mélységébe fog benneteket lehúzni, éppen akkor, amikor a legkevésbé várnátok. Sátán nagyon óvatosan fogja ezeket a sötét hazugságokat bemutatni és ti mindenkor azt fogjátok hinni, hogy mindezek a dolgok helyesek.


A legtöbb úgy van előadva, hogy ezek elősegítik az önbecsülést, az önbizalmat és hogy segít életeteket kontroll alatt tartani – mindez pedig hazugság. Ezek a praktikák nemcsak az Igazságtól vezetnek el benneteket, hanem elmondhatatlan nyomort is hoznak nektek, amikor a démonok, mint ennek a praktikának az eredménye, a lelketekbe költöznek.


A Szentírás figyelmeztet a mágia veszélyeire


Az Igazságot sohasem szabad manipulálni. A bibliai tanítások, figyelmeztetik az emberiséget a mágia, a jóslás és a hamis istenek imádásának veszélyeire. A mai világban ezek a praktikák úgy vannak bemutatva, hogy ártalmatlanok, de a lelki jólét eléréséhez elengedhetetlen. A lelkek szelídsége miatt, sokan természetes vonzalmat fognak a New Age praktikái iránt érezni, mert megtéveszti őket az a hamis szeretet, amelyet kiárasztanak magukból. Ettől semmi sem lehetne messzebb az Igazságtól.


Figyelmeztetés az angyalok iránti fanatikus rajongásért


Ne feledjétek, hogy sátán és az ő bukott angyalai azok, akik óvatosan és ravasz módon húztak be benneteket ebbe az értelmetlen hazúgságba. Azoknak, akik szinte fanatikus módon rajonganak az angyalokért, a következőket mondanám: miért nem Isten szavát, az Örök Atya szavát hírdetítek először? Vajon ez az angyal – mánia, nem a bálványimádás egy másik formája? Igen, természetes, hogy imádkoztok a szent angyalok segítségéért, de mindig tegyétek fel azt a kérdést, hogy: vajon az angyalok iránti rajongásom, nincs- e a Jézus Krisztus iránti szeretetem kárára, Isten Fia, vagy Isten, az Örök Atya iránt?


Èbredjetek fel a spiritualizmus hazugságaiból. Azok az angyalok, amelyek az ilyen gyakorlatok folyamán vonzanak benneteket, nem a Mennyből, vagy a világosságból valók. Úgy fognak tűnni, mintha a világosságból jönnének, de ez csak megtévesztés, amelyet sátán és démonai használnak, hogy tetteiket okosan álcázzák.


Emlékezzetek egy utolsó tanításra. Akárhogyan is öltöztetítek fel pogány praktikáitokat, hogy úgy tűnjék, mintha az Isteni fényt imádnátok, mégis hazugságok lesznek. Ez a hazugság és azok akik, benneteket meggyőznek arról, hogy ezen a bizarr, úgynevezett szellemi utazáson részt vegyetek, amely Atyámat figyelmen kivül hagyja, olyan közel visz majd a sátánhoz benneteket, hogy egy bizonyos pont után, már nem lesz visszaút.


A szeretet egyetlen Isteni birodaloma, amely a Földön kívül létezik, az a Mennyország. Amit ezenkivül mesélnek nektek, az nem igaz. Sátán azonban azt akarja, hogy azt híggyétek el, hogy igaz. A valóság az, hogy ő minden gyanútlan és babonás lelket magával ragad a sötétségbe, és minden bukott angyalt és mindezt a hamis szeretet nevében teszi.

Ne felejtsétek, hogy a szeretet, a valódi szeretet egyedül csak Istentől, az Örök Atyától jöhet.

A ti szerető Megváltótok Jézus Krisztus

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 679

Szia valentlife!

 

Én ezt az utat már végigjártam. Hittem az ufókban, jártam kártyajósokhoz, voltam talpmaszírizónál és energia átadónál, szellemet is idéztünk. Voltam természetgyógyásznál és csontkovácsnál. Bőszen olvastam a horoszkópokat és álmoskönyveket. Elmentem még a nagy mágus Gyurcsok Jóskához is. Jaaa, és felmérettem a lakásomat is egy ingással, hogy jó helyen van e az ágyam? 

 

És mi lett belőle?? Majdnem az elmegyógyintézetnem végeztem miattuk.

Úgyhogy én biztosan tudom, hogy az okkult tudományok a sátántól vannak!!!

 

Nagy bajban vagy mert mit is mondott Jézus?  Két úrnak nem lehet szolgálni?

 

 Lk 16,13 - "Egy szolga sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat pedig megveti. Nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak."

 

Ez itt a megtérésem története.

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=101828403&t=9201921

Előzmény: valentlife (678)
valentlife Creative Commons License 2011.05.18 0 0 678

Szia Kedves Rozálka és Többiek!

 

Nem feladatom a szemek nyitása, mindenki arra megy, amerre szeretne!

 

A legnagyobb gond a bigott vallási irányzattal, hogy nem enged kinézni a bibliából. Ez azokra is igaz aki csak a bibliát fogadja el vallási vezettetés nélkül. Én azt javaslom, az aki nem lát ki tőle az vizsgálja meg, hogy hogy is keletkezett a biblia. Mennyi „csinosítgatáson” ment keresztül mikorra elérte azt a formát amiben most van. Jézus szavait csak áttételesen adja vissza. Jézus saját evangéliuma, eltitkolt tanok nincsenek benne. Pl. tudtad, hogy Jézus tanított számmisztikát?

Azért példálóztam a bibliából mert saját figyelmedet kívánom felemelni abból a dokumentumból, amiben megrendíthetetlen alapod van éppen abban lévő részek kiemelésével (hátha jobban odafigyelsz, mivel az még is hozott anyagod)

 

Vitatkozhatunk rengeteget, az alap nézeteltérés köztünk abból adódik, hogy Te 100%-ban elfogadod a bibliát, míg én nem. Nem érdemes további részletekbe belemenni.

Csak az a baj, hogy nem is vagy hajlandó kiemelni belőle a fejed, nem azt mondom dobd el, csak nézz meg más szemszöget is.

Ha beszélnél jézussal és az elméd képes lenne objektív választ adni, nem befolyásoltan csatornázni akkor, ha azt mondaná Neked Jézus, hogy érdemes erre a srácra odafigyelni…Te akkor is megtagadnád a választ.  (már eleve így áltál Nekem amikor kérdeztem, hogy beszélsz e jézussal, hogy ő nem dolgozik az ördög emberével…itt már Te hoztál egy döntést…el sem mész odáig hogy megmerd kérdezni)…de félő, hogy a csatornázásba, főleg ha elfogult az ember akkor nem jön át az objektív válasz…ergo bármit tehetek, vagy tehet bárki más, nem hallgatsz meg senkit. Egy könyvtől pedig nem tudsz visszakérdezni!

Reiki= "Akik hisznek, azokat ezek a jelek fogják kísérni: Nevemben ördögöt űznek, új nyelveken beszélnek, kígyókat vehetnek kezükbe, és ha valami mérget isznak, nem árt nekik, ha pedig betegekre teszik a kezüket, azok meggyógyulnak." /Mk 16,17-18/????...akik meggyógyulna energia kezeléstől akkor azok Sátánnak köszönhetik a gyógyulást? Meg minden ami természetgyógyászat, homeopátia SZELLEMELENGEDÉS, átok rontás levétel az Ördög műve…..könyörgök akkor azt mondod akik meggyógyultak és jobban érzik magukat akkor az mind az ördögnek köszönheti…..Balgaság! És kinek köszönheti, hogy megbetegedett? Minden Istennek köszönhető még a sátán is!

Majd megérted! Vagy is inkább majd meglátod, eljön az idő amikor egy olyan „magasságból” tekintesz vissza az életedre ahol mindent átlátsz és akkor majd jót nevetsz ezen az egészen. Ezt mind Te akartad és minden úgy történt, ahogy Te akartad hisz Te vagy Isten..De ez már neked megint sarlatánság lehet…én jártam ott azon a helyen amikor átéltem a halálomat…de ez más téma.

 

Ha a középkorban Te beszéltél volna Jézussal akkor bizony máglyán végezted volna, éppen boszorkányság miatt…fejedben beszélsz egy lénnyel aki Jézus…hát ez nem boszorkányság?…A te hited szerint igen. Én szerintem sima angyalkommunikáció, médiumitás.

 

Mással nem is beszélsz, más felemelkedett mesterrel?

 

Na jó ne szaladjunk tovább a bibliától. Amíg nem ismered el, hogy a biblia nem 100%-ig kőbevésett és csak azt kell követni….mert különben büntetés…addig nem érdemes eszmét cserélni.

Mindenhol csak a büntetést szapulod. Az Én istenem nem büntet hanem szeret! Még hogy féld az Istent…áhhh.

 

De kérdezzük meg a többieket is mi a véleményük. Én szeretlek Téged és tudom, hogy Te ki vagy, csak segíteni szeretnék Neked és a Többieknek. Sokkal előrébb jársz mint sokan a világban de már becsukott szemmel rohansz.

 

Tudom most azt gondolod és mondhatod majd a pokolban végzem...DE KÖZLÖM MINDENKIVEL A POKOL NEM LÉTEZIK!!!!

 

üdv:valentlife

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 677

>Ezek szerint akkor a reiki a sátán műve??? Nem hinném.<

 

De igen!-a reiki a sátán műve.  Minden okkult tevékenység a sátán műve. Gyűjtőnevük: ezotéria. Ide lehet sorolni pl. reiki, agykontrol, természetgyógyászat, inga, kártyajósok, varázslás, szellemidézés, ufók, horoszkóp, energiával gyógyító, homeopátia, átoklevétel, boszorkányság,  stb. (van egy rakat belőle)

 

Nem Te, mint ember vagy a sátán, hanem a sátán hatalma alatt vagy. Az ő erejével teszed azt amit teszel. Hihetsz attól Istenben, azt megengedi neked, csak a sátánnak dolgozz. Megkötözött és most neki szolgálsz.  Utasít téged, hogy mit tegyél. Ha nem teszed, büntet. Azzal, hogy embereket gyógyítasz, (vagy nem tudom mit csinálsz) alkalmat adsz a sátánnak, hogy megkötözze az embereket.

 

A Biblia úgy tökéletes ahogy van. A célunk is benne van. A célunk az, hogy üdvözüljünk. Az örök élet. Egy ember, 1x él itt a látható vilában. Halála után megy a mennybe vagy a pokolba. Nincs több élet. Jézus nem beszél több életről. Csak 1 van.

 

Jn 14,6 - Jézus így válaszolt: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.


Ez azt jelenti, hogy hiába a sok vallás, hiába a sok más "isten", senki nem juthat az egy Igaz Istenhez, Jézus Krisztus Atyjához csak az aki Jézusban hisz. Mert Ő az ÚT.

Mindenki más sötétségben van mert Jézus a világosság. Aki vele jár, az jár világosságban.

 

Én beszélek Jézussal, de Jézus nem szokott az ördög embereivel dolgozni.

 

> Minden tökéletesen rendben és a teremtésének megfelelően megy…ennek megfelelően senkinek sincs félnivalója!!! Isten mindenkit szeret feltétel nélkül! Ez egy baromi nagy játék és színész benne minden férfi és minden nő!<

 

Ezt mondja neked az ördög! Persze, nem kell aggódnod, minden tökéletesen rendben megy. Főleg neki mert a lelked ár az övé. Próbálj csak neki ellene mondani, mindjárt nem tetszene neki. Kapnál olyat tőle, hogy arról kúdulnál. Kicsavarna teljesen.

 

>Hidd el sok időm ráment míg egyben kezdtem látni az egészet.<

 

Na látod ezt elhiszem. :) Nekem is sok időm és pénzem ráment, de mikorra éppen összeált volna a kép, abban a pillanatban összezavarodott minden és ismét egy káosz volt az egész.  Nagyon illesztgettem össze az ufókat a Szüzanyával, de nem sikerült. Hálla a jó Istennek. Megmentett az ördög karmaiból.

 

Én már ezeket a csapdákat végigjártam. Meg is szívtam rendesen. Jézus volt az aki kiszabadított belőle, különben az elmegyogyón végeztem volna, a rácsoságyban.

 

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109457200&t=9205964

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109434203&t=9205964

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109410833&t=9205964

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109288504&t=9205964

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109257905&t=9205964

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109231233&t=9205964

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109204419&t=9205964

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109179276&t=9205964

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109155406&t=9205964

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109126283&t=9205964

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109085014&t=9205964

 

A 8.-tól nagyon ajánlom elolvasni.

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=108031554&t=9205964

 

Ezek mind bűnök, és nem csak nekem, neked is, mert Isten megtíltotta, hogy ilyeneket végezzünk.

 

MTörv.18

 10Ne akadjon közted senki, aki fiát vagy lányát arra készteti, hogy tűzön menjen át; aki jövendőmondásra, varázslásra, csillagjóslásra vagy boszorkányságra adja magát; 11aki bűbájosságot űz, szellemet vagy lelket kérdez; aki halottat idéz. 12Mert aki ilyet tesz, utálat tárgya az Úr szemében;

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=107868031&t=9205964

 

Egy kis olvasni való mg ez is.

 

http://www.karizmatikus.hu/teveszme.htm#Jezabel

 

Ezt meg tőltsd le és olvasd el. Persze csak akkor ha szabadulni akarsz az sátán kelepcéjéből.

Mondjuk akkor is ajánlom letőltésre, mert nemtudni mikor lesz rá szükséged. Ha már nagyon szorongat , majd elő veszed.  Én már átéltem ezt, és bizony jól jött a segítség.

 

http://www.ppek.hu/k407.htm

 

 

Jézus adjon neked őszinte megtérést!

 

Rozálka

Előzmény: valentlife (676)
valentlife Creative Commons License 2011.05.17 0 0 676

Sziasztok!

 

"Akik hisznek, azokat ezek a jelek fogják kísérni: Nevemben ördögöt űznek, új nyelveken beszélnek, kígyókat vehetnek kezükbe, és ha valami mérget isznak, nem árt nekik, ha pedig betegekre teszik a kezüket, azok meggyógyulnak." /Mk 16,17-18/

 

Ezek szerint akkor a reiki a sátán műve??? Nem hinném.

 

Méghogy nincs közöm Istenhez...ha ha ha ...Ez olyan mintha azt mondaná valaki Neked semmi közöd Apádhoz. De még ha maga lennék a Sátán akkor is a Sátánt is az Isten teremtette. Akkoriban ugye a pályafutását Satanel ként kezdte....

 

Bibliát is lehet nyitott szemmel olvasni, vagy olyan szemmel amit egy irányzat tesz ránk. Én nem csak a bibliát olvasgatom, hanem nagyon sok minden mást is. És mindig tisztul a kép az emberben és újabb és újabb dolgokat fedez fel a bibliában.

 

Kérlek Titeket, ne bigottként hajtogassátok a Bibliát. Nagyon sok minden ki van belőle szedve, megvannak másítva dolgok….hogy ne találd meg a célodat. Ha nem szemellenzővel olvasod persze sok mindenben segít.

 

De nézd meg, hogy mennyi a megvilágosodottak száma a kereszténységben és mennyi más vallások tájékán vagy az egyéni útkeresőknél.

 

Maga vagyok a sátán…egy kicsit túlzó kijelentés:

 

zsoltárok könyve 82:6: Mindannyian Istenek vagytok a fenségesnek fiai mindahányan. Tehát ebből következik, hogy nem csak Jézus az Isten fia, hanem mi mindannyian az Ő gyermekei vagyunk…

 

Kérdezem én attól aki ennyire szemellenzőt hord, hogy akkor hogyan kell megszabadulni a megszállóktól? Meg kell várni a második eljövetelt?

 

Te beszélsz egyébként Jézussal? Csatornázod? Kérlek kérdezz már rá, hogy szokott-e velem dolgozni?

 

Láttam Rozálka más hozzászólásokban is a kezed nyomát….Én inkább azt hirdetem, hogy az Én Istenem megbocsátó, és nem büntető! Nem félek elé menni, hogy akkor mérlegre teszi a lelkem. Szerinted Isten olyan ostoba, hogy amit nem akar az akkor is létezhet? Gondolok itt az ördögökre, vagy a politikára, vagy a világháborúra? Minden tökéletesen rendben és a teremtésének megfelelően megy…ennek megfelelően senkinek sincs félnivalója!!! Isten mindenkit szeret feltétel nélkül! Ez egy baromi nagy játék és színész benne minden férfi és minden nő!

 

Meg sem merem kérdezni mi a véleményed a reinkarnációról, UFO-król, gondolat olvasásról, asztrológiáról, kvantum fizikáról, karma, angyal kommunikáió, csakrák, pálcázás vagy ingázás…

 

Hidd el sok időm ráment míg egyben kezdtem látni az egészet. Az egészet, amit életnek hívunk. És én ezalatt az időszak alatt megtanultam hogy:

 

Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek.
Róm. 2,1., 1 Kor. 4,5. 
Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek.
Márk. 4,24.

 

Pláne ilyet mondani hogy én vagyok Sátán….És nem csak Neked írom ezeket a sorokat hanem a többi olvasónak is hogy járjanak nyitott szemmel!

 

És igen is tudok segíteni a térnek és a testnek a megtisztításában. Nem beszélnék ennyire magabiztosan, ha nem állnának mögöttem a köszönetüket könnyezve kifejező ember társaim, azért amit tettem. Kimondottan erre fordítom az életem, erre menet el a sok tanulás, sok idő, pénz, és befektetett erőforrásaim. Tudom, hogy amit teszek pénzben nem kifejezhető, a munkám fenntarthatóságáért várok el csupán adományokat. És a legtöbb esetben is csak akkor ha az eredmény kézzel fogható. Keressetek bátran!

 

Várom válaszod.

 

Üdv: valentlife

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.16 0 0 674

Akkor ott jócskán szaladgálnak az ördögfiókák.  Nem is csoda ha nem tudsz aludni. Zaklatnak rendesen.  Mondjuk, ez az ő munkájuk.

Előzmény: nazuna (672)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.16 0 0 673

Hogyan űzhetné ki sátán a sátánt?

 

Csak egyedül Jézus az aki Ördögöt űzött, és űz ma is.  A beavatásod arra szolgált, hogy odakössön magához az ördög.

 

Az ördögnek szolgálsz!  Semmi közöd Istenhez.

Előzmény: szellemelengedes (671)
nazuna Creative Commons License 2011.05.16 0 0 672

Szia!

Nekem van egy kísértetházam szép kerttel, 12 éve örököltem. Nappal semmi gond vele sőt szerethető, de éjszaka eléggé furcsán félelmetes hangulatú. A padlásról lépések is hallatszanak és néha ajtózáródást hallani. De nem is ez volt a gyanús, hanem, hogy 12 éve még egyszer sem tudtam ott rendesen nyugodtan aludni (erről írtam évekkel ezelőtt egy másik topikban is). De már nem is baj - maradhat úgy, nem akarom megváltoztatni a világot, a kísértetházat sem.

Előzmény: szellemelengedes (669)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.16 0 0 670

Hát az bizony ott is marad!  Meg nem is az jön akit hívnak, hanem maga az ördög!

Te meg nem tudsz ellene semmit tenni, csak bebetonozni ott ahol van. Elküldeni semmiféleképpen nem tudod. Megszabadítani tőle a szenvedő háziakat csak egyedül JÉZUS KRISZTUS tudja.

Előzmény: szellemelengedes (669)
Spirit1 Creative Commons License 2011.03.03 0 0 668

Hmm...max inkább jelenséget mondanék,mivel ugye Istent nem lehet látnia élő embernek. 

Előzmény: Aragorn (667)
Aragorn Creative Commons License 2011.03.02 0 0 667

Eszerint valamiféle látható megjelenést.

Előzmény: Spirit1 (666)
Spirit1 Creative Commons License 2011.03.02 0 0 666

Igazából ez még Mózesnél volt,bár egyes szellemtanosok megkérdőjelezik,hogy valóban Isten jött-e abban a felhőben,vagy csak Isten egy küldötte,ugyanis Isten olyan magas szinten van,hogy nem nagyon jelenik meg.

Megjelenés alatt azt értem,ahogy megjelent a frigysátorban,(médiumon keresztül)a felhőben,vagy az égő csipkebokorban.

Előzmény: Aragorn (665)
Aragorn Creative Commons License 2011.03.02 0 0 665

Ha nem szólítják,nem hívják,akkor Isten nem fog megjelenni.

 

Honnan veszed ezt?

És mit értesz "megjelenni" alatt?

Előzmény: Spirit1 (663)
Aragorn Creative Commons License 2011.03.02 0 0 664

OK.:)

Előzmény: ösztöke (662)
Spirit1 Creative Commons License 2011.03.02 0 0 663

Pedig a szellemi test az az asztráltest:) Ugyan az,csak más szavakkal.

 

Így,van: vannak testnélküli szellemek.

 

Ha meg akarták kérdezni Istent,akkor elő kellett készülni és bizony "meg kellett idézni", vagy akkor mondom máshogy: "meghívni."Ha nem szólítják,nem hívják,akkor Isten nem fog megjelenni.

Sztem az idézés az nem manipuláció,az ember egy szellemet nem is tud manipulálni.

 

"de abban a korban egészen máshogy működtek ezek a dolgok.Most még ha lenne sátor is,akkor sem jelenne meg Isten. Lehet itt akármilyen csipkebokor,akkor se jelenne meg." - Miből gondolod? Isten talán megváltozott? Talán megkötnéd, mit tehet, mit nem, csak azért mert neked nincs konkrét tapasztalatod? (mellesleg nekem van olyan ismerősöm, akinek megjelent Isten angyala..

 

Isten angyala nem Isten. :) Nagyon érdekes,ami az ismerősöddel történt,erről tudsz mesélni?

Isten azért nem fog megjelenni már senkinek,mert nincs akkora hordejeű dolog,amiért ő személyesen kéne,h megjelenjen.Helyette jönnek az angyalok.Isten nem változtt meg,dehogyis.

 

ösztöke Creative Commons License 2011.03.01 0 0 662

Nem mondtam, hogy nem csillag, de azért mi is megszoktuk különböztetni a köznapi nyelvben is, pl. nem azt mondod reggel, hogy dejó, hogy felkelt a Csillag. :)

Amúgy Pál csak annyit állít, hogy más a fényerejük(=dicsőségük), és ez így igaz, mert csillagok között is van különbség fényerőben, más-más fényerejűek vannak. Fény=dicsőség (a dicsőség régies szóhasználat)

Előzmény: Aragorn (660)
munyamunya Creative Commons License 2011.03.01 0 0 661

Attól beleakaszkodás, ha lényegi információ helyett egy olyan részlettel foglalkozol, aminek semmi jelentősége nem kellene legyen, épp azért, amit mondasz, hiszen mi tudjuk, h a nap is csillag, azonban ez semmiféle fennakadást nem okoz ösztöke mondandójának értelmezésében, mivel, mint láthattad, az Írásban is ki van részletezve, h más és más a különféle csillagok dicsősége, vagyis más a Napé és más az egyéb csillagoké.

 

És én nem hinném, h csak azért, mert korábban még esetleg nem azokkal a csillagászati fogalmakkal gondolkodtak az emberek, mint most mi, az Isten valamiféle "lebutított" tanítást adott volna nekik. Ez az "akkori emberek" kifejezés nekem bántja a fülemet.

Előzmény: Aragorn (660)
Aragorn Creative Commons License 2011.03.01 0 0 660

Mitől beleakaszkodás ez?

Az a kérdés, hogy igaz, vagy nem. Én úgy tudom, hogy a nap is csillag. Az esthajnalcsillag viszont bolygó.

Az Írásban az áll, amit az akkori emberek megérthettek, és képileg felfoghattak.

Egy mai fórumhsz-ban nem biztos, hogy szerencsés a hasonlat.

Ennyi.

Előzmény: munyamunya (659)
munyamunya Creative Commons License 2011.03.01 0 0 659

Ebbe most miért is kell beleakaszkodni? Amúgy az Írásban is ez áll:

"Más a napnak dicsősége és más a holdnak dicsősége és más a csillagok dicsősége; mert csillag a csillagtól különbözik dicsőségre nézve."

Előzmény: Aragorn (658)
Aragorn Creative Commons License 2011.03.01 0 0 658

mint ahogy a napnak más a fénye, más a csillagoké,

 

A Nap is csillag...

Előzmény: ösztöke (657)
ösztöke Creative Commons License 2011.03.01 0 0 657

Na ennek szerintem semmi köze a biblai hithez. (se fluidok, se asztráltest, stb. szóba sem jön az Írásban) Ha már a Bibliáról beszélünk legalább használjuk a Biblia nyelvét, pl. az Írásban van szellemi test, amiben az anyalok is léteznek, de van földi is, ami hústestnek, ami a földi emberek teste, más ennek a dicsősége, és más a másiknak, mint ahogy a napnak más a fénye, más a csillagoké, de asztrál test szóba sem jön: szellemi, vagy földi annál inkább. Viszont vannak test nélküli szellemek is, pl. ilyenek mentek bele a disznónyájba, amikor Krisztus kiűzte őket.

 

Az meg egyértelműen a testre való bizonyíték, hogyha valaki eszik, földi kaját, mondjuk kenyeret, te viszont azt állítottad, az angyalok nem ölthetnek testet, mert tiszta szellemek, vagy mik. Ezt cáfoltam, mert Ábrahám három angyalt is megetetett.

 

"Én még mindig azt vallom,hogy Isten akkor is megjelent,amikor megkérdezték a véleményét és akkor is,amikor akart." - A megidézés nem egyenlő a kéréssel, te viszont "idézést" emlegettél, a kettő nem ugyanaz. Az idéző manipulál, hatást akar elérni, hatni akar, valamilyen eszközzel, varázsol. Ellenben, aki kér, az meg tisztában van, az tudja, hogy Annak akarata fog úgyis teljesülni, akitől kért, mert az az Isten, nagyobb nála, Aki mindent a saját tanácsából cselekszik, így csak az azzal eggyezőt fogja megtenni, nem lehet befolyásolni, a kérés meg nem befolyásolás. Az idézésnek "manipuláció" szájíze van (mint a varázslás, lásd Bálám áldozatai is ilyenek, 4Móz 24,1), szerintem.

 

"de abban a korban egészen máshogy működtek ezek a dolgok.Most még ha lenne sátor is,akkor sem jelenne meg Isten. Lehet itt akármilyen csipkebokor,akkor se jelenne meg." - Miből gondolod? Isten talán megváltozott? Talán megkötnéd, mit tehet, mit nem, csak azért mert neked nincs konkrét tapasztalatod? (mellesleg nekem van olyan ismerősöm, akinek megjelent Isten angyala, nade későbbi bibliai példa is van rá, pl.: Jézus korában Kornélius, a pogány százados). Amúgy éppen arról beszéltem, hogy nem a csipkebokor, vagy a sátor miatt (pont a hatásgyakorlást tartom, mint eszkötök a varázslás kategóriájának) jelent meg Isten, hanem mert Ő úgy akarta.

 

Előzmény: Spirit1 (655)
prophet1 Creative Commons License 2011.03.01 0 0 656

Akármikor megjelenhet(ne). De úgy rendelkezett, hogy Igéje és Szent Lelke által legyen jelen - visszajöveteléig.

Előzmény: Spirit1 (655)
Spirit1 Creative Commons License 2011.03.01 0 0 655

Asztrál testben megjelenhettek max. ennyit tudok elképzelni.

Jézus viszon olyan hatalmas,h szellemanyagi testet tudott ölteni,vagyis fluidokat vett a földből és azt úgy összesíűrítette,hogy teste legyen s egyúttal bizonyítékot szolgáltat e földi törvényekből kimagasló testöltéséről, a maga teremtőképességéről, arról, hogy hatalommal bír minden anyag fölött, melyből megteremtette magának most is a mennybe meneteléhez alkalmas testet, épp úgy, amint megteremtette azt, mely szolgált neki itt földi küldetése alkalmával,hogy az összes emberi teendőket elvégezhesse. De megmutatta azt is, hogy mi lesz egykor a halál után a mi szellemi testetek, és megvilágítja, hogy a földről elköltözöttlelkek nem bolyongnak árnyék szerűen, hanem megtartják - habár csak átszellemülten -egyéniségüket az összes külsőségekkel.

 

Én még mindig azt vallom,hogy Isten akkor is megjelent,amikor megkérdezték a véleményét és akkor is,amikor akart.

 

Nem keverem,meg tisztában vagyok,h nem lehet manipulálni,de abban a korban egészen máshogy működtek ezek a dolgok.

Most még ha lenne sátor is,akkor sem jelenne meg Isten. Lehet itt akármilyen csipkebokor,akkor se jelenne meg.

Más korban élünk,eltávolodtak az emberek Istentől.

Előzmény: ösztöke (654)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!