A tények engem IGazolnak. Nem reklámoztam magamat, de Te ezt megtetted. Az a legjobb reklám, amikor mint Te is tetted, amolyan rejtéjesen tiltakozol a topikjaim olvasása ellen.
Fórum >> Politika >>
emeltdíjas püspöki szeretet 0690
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9093290&w=50
Marha jó beszólások és észrevételek vannak a topikban. Én szétröhögtam magamat rajta.
A téma:"A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Titkársága a Westellel közösen elindította az Örömhír SMS szolgáltatást! Küldd el az "örömhír" szót a 0690-633-111 számra sms-ben és 2 héten át kapod
a lelki örömhíreket minden reggel 6 órakor! A szolgáltatás ára 240 Ft+áfa, ezért 14 üzenetet kapsz, tehát nem kell megijedni nem egy
üzenet kerül ennyibe! A "haszon" jótékony célra megy. "
Néhány poén:
- Inkább árazzuk 666.- HUF/perc + ÁFÁra, az közelebb van :-))))
-Soha nem fogom tudni megérteni a katolikus egyházat. Tudják, merik, teszik használni a legmodernebb technikát, de a cölibátust - minden papi bűnök eredendőjét - eltörölni, azt nem!
Hiába, magas ez nekem, mint disznónak a farzseb... :-(((
Ha valaki szereti a konzervatívabb, Bibliai témákat tárgyaló topicokat, ajánlok néhányat:
- Bibliai Próféciák és az idők jelei
- Jelenések könyve
- Melyek az Igaz Egyház ismertetőjelei
- Jézus Krisztus visszatérése
Üdvözlettel:
Helló! Tegnap képes voltam végigrágni az "önkielégítés" topicot, fel is b..idegesítettem magam..Nagyon szórakoztató olvasmány.Csak erős idegzetűeknek. A "hittérítő-zakkantó" topic aranyos pölö.
A vallás, filozófia rovatnak mára több ezer topikja van, ami közzül nagyon nehéz kiválasztani, hogy kinek melyiket érdemes elolvasnia. Arra gondoltam, hogy ha ajánlanánk egymásnak topikokat, esetleg tömören összefoglalva a tartalmat, vagy egy kis izelítőt adva a vitából, hasznos lehet mindenki számára.
Természetesen a kifejezetten nem ajánlott topikokat is meg lehet itt említeni, csak arra kérek mindenkit, hogy ne vitára és személyeskedésre használjuk a karaktereket, hanam tényleges ajánlatok felrakására.